DNO: Robusthet i dagens situasjon

Korsar
DNO 18.03.2020 kl 14:59 54324

Vi får summere de tre hovedbeskjedene selskapet har oppdatert markedet på i dag:

1) GENEL: PRODUSERENDE EIENDELER LØNNSOMME MED OLJEPRIS USD 30/FAT
Oslo (TDN Direkt): Genels produserende eiendeler er lønnsomme med en oljepris på 30 dollar pr fat, som kombinert med en robust balanse, støtter investeringer i vekst og utbyttebetaling.
Selskapet skriver videre at reservereduksjonen ved Tawke-feltet i stor grad er relatert til produksjon ved utgangen av feltets levetid, og dermed er produksjonsutsiktene for selskapet på mellomlang sikt vesentlig uendret

2) DNO: KUTTER 2020-BUDSJETT MED USD 300M, KANSELLERER 1H 2020-UTBYTTE
Oslo (TDN Direkt): DNO nedjusterer 2020-budsjettet med 300 millioner dollar og kansellerer utbyttet for første halvår 2020.
Det fremkommer av en melding fra DNO onsdag.
DNO suspenderer guiding, inkludert produksjonsguiding, til de har mer visibilitet på utsiktene for koronapandemien og den direkte påvirkningen på drift og finansposisjon,opplyses det.
Videre vil selskapet gjøre nedbemanning samtidig som de har startet diskusjoner om kostnadsreduksjoner med leverandører og fryst nye venture-planer.
"Selskapets lete, avgrensing og leteborekampanjer har blitt skalert tilbake, ettersom både DNO samt bemanning og rotasjoner hos underleverandører har blkitt påvirket av stengte landegrenser, karantener og andre reiserestriksjoner som følge av koronaviruset", heter det fra DNO.
Styreleder i DNO, Bijan Mossavar-Rahmani, sier i meldingen at selskapet er klare til å opptrappe driften så fort koronaviruset er håndtert.
Innen slutten av mars vil antallet aktive borerigger utplassert av DNO i Kurdistan falle til to fra tidligere seks ved starten av året. Produksjonen ved feltene Tawke og Peshkabir har allerede begynt å falle til under 115.000 fat pr dag, opplyses det.
DNO opplyser videre at investeringene har blitt påvirket av forstyrrelser og utsettelser i månedlige betalinger fra oljeeksporten fra Kurdistan. Den siste betalingen som ble mottatt i januar dekket eksport for september 2019, men selskapet er fortsat trygge på at betalinger vil komme.

3) DNO: 2P-BRUTTORESERVER VED TAWKE-LISENSEN 400M FAT
Oslo (TDN Direkt): De påviste og sannsynlige bruttoreservene (2P) ved Tawke-lisensen i irakisk Kurdistan, som inneholder feltene Tawke og Peshkabir, var ved årsslutt 2019 på 400 millioner fat sammenlignet med 502 millioner ved utgangen av 2018.
2P-reservene ved Tawke-feltet var på 284 millioner fat ved årsslutt 2019 mot 376 millioner fat i 2018. Ved Peshkabir var 2P-bruttoressursene ved årsslutt 2019 på 116 millioner fat, mot 126 millioner fat i 2018.

Redigert 18.03.2020 kl 14:59 Du må logge inn for å svare

Her skal jeg love oppside. DNO står han av, ingen tvil! Jeg hadde en negativ down selv da alt så svart ut. Sånn er det ikke lenger. Verden er i gang allerede. Flytrafikken kommer i gang igjen utover juni. Høsten smeller rett opp. En opptur uten like kommer garantert. Det er long som gjelder nå. Kull er ut. Olje og gass er inn da det er eneste bærekraftige, noe vi ser. Det vil også sum av summarum bli en bedre verden også da forbrenningsmotorene blir mer miljøvennlig. Lykke til og skit i negative innspill. For øvrig styrer ikke vi med tompraten vår noe som helst angående kursen. Det sørger robotene for. Hei og hå, DNO er i pluss og har svært god likviditet!! De har penger å ta av så det holder! 5 var rævvakurs tidligere, dvs bunn. Lykke til!
sus1
11.05.2020 kl 22:40 595

Ja og NAS skal til hundre? Som du sa hver dag.
Redigert 11.05.2020 kl 22:41 Du må logge inn for å svare

Skei Grande er fullstendig korka i hodet sitt. Hun uttaler seg i forhold til egne drømmer og ønsker. Dersom man tror at verden startes på nytt etter dette ved å tenke grønt, så glem det umiddelbart. De må starte opp det gamle først, dvs få i gang hele drivverket i samfunnet, olje og gass. Etter å ha fått dette i gang, går det an å komme med suplimerende alternative løsninger og miljøvennlige løsninger fossilt. Å si denne tiden med fossil brensel er slutt er til å le seg ihjel av. Dama er blottet for intelligens om hun tror noe annet. hahaha. Skei Grande blander til og med den korrupte Equinor situasjonen og skandalen de stod for som spikeren i kisten for hele bransjen. DNO er geografisk og okonomisk midt i sentrum for framtidens løsninger. DNO tenker miljøvennlig både i forhold til hvordan oljen tas opp og hvordan oljen skal forvaltes rett med moderne oljeteknologi. Bare vent å se, olje og gass og spesielt DNO som har dundret i bunn, har et mye større potensiale enn Equinor til å ta av i aksjemarkedet. DNO har penger på bok, venter på tidspunktet etterspørselen tar av igjen og lagre går tomme. Dette er bare spekulativt å sitte og vente på selv om aksjeverdien justerer opp eller ned i sommer. DNO driver business på høyt nivå, er et norsk produkt og kommer så det griner til høsten 2020 og utover. Gratulerer med dagen og lykke til med hele Norges DNO!!