Jeg vil IKKE baile ut Stordalen


med mine skattepenger. Jeg bare sier det, om det skulle bli en problemstilling. Jeg stemmer NEI

Takk.
Larries
18.03.2020 kl 15:22 606

Nei, for AP-regjeringen gjorde nettopp det med Røkke. 3 milliarder.
.777.
18.03.2020 kl 15:39 602

Dette er nok dessverre en beslutning som tas for deg av de som vet best.

Det pleier jo å være sånn at de største bailes ut, mens småtrolla går konkurs, slik at de største kan overta småtrollas markedsandeler etter krisene.

De kaller det kapitalisme, men det er ikke alle som er helt enige i det da.

Er dette en safe-space protest tråd.
#JA

E9 med dirken gett. Kan gøtt redde andre hotell-kjeder og reiseselskap, men siden det er så viktig for Petter å redde verden så kan han ta en for laget her.

Mvh
JensH

Nei det er vel mer kommunisme enn kapitalisme akkurat det.

Man skal være forsiktig med å baile ut firma som går konk.

Greit jeg ser viktigheten av at det er viktig å holde infrastruktur gående, men dersom Stordalen går konk vil ikke dette være noe problem for andre enn Stordalen og hans ansatte, så ingen grunn til å bruke skattepenger på slikt.

Populistisk forhåndsstemmegivning er mottatt og opptelt.
1 stemme MOT
Redigert 18.03.2020 kl 15:51 Du må logge inn for å svare

Litt av heliumet er nok gått ut av stordalen nå.

I en slik tid er det opp til hver enkelt type å finne ut hva som gleder en opp i det hele og fokusere deretter.
#piss of cake tråd til alle hører med.
pop-up poll midtiprick

Registrerer at veldig mange antisosialister blir sosialister i krisetider.

Kapitalismen inkluderer sosialisme når den virker, egentlig er det sosialister som er problemet pga de bare jabber samme autorata tatump IGJEN lekse konstant.
#flexikapitalisme vs idiotologi
.777.
19.03.2020 kl 07:51 489

Norges aller mest høyreradikale politiske parti slår et slag for kapitalismen og det frie marked:

« Sylvi Listhaug (Frp) varsler nå at Frp er villige til at staten kjøper seg inn i norskeide selskaper for å få selskapene gjennom koronakrisen. Hun ber regjeringen følge opp.»

https://www.tv2.no/a/11309942/

gjelder oxo røkke!

de får bruke sin egen store pengebinge først utbytte utbetalt siste 10år skal spyttes tilbale. rikinger som skal ha sosialhjelp for bedriften sin er rett og slett skammelig. staten bør heller hjelpe de små og mellomstore

https://finansavisen.no/leder/2020/03/18/7508575/utrolig-umusikalsk-fra-aker-og-rokke-a-sende-et-tiggerbrev
.777.
19.03.2020 kl 09:04 453

Så Røkke er på banen allerede han også ja....

Det er jo helt sykt hvis Norges milliardærer skal «reddes» med skattepenger mens småbedriftene i beste fall får noen måneder med avdragsfrihet på lånene sine av banken. Helt sykt, men også helt normalt, dessverre....

Vi småtassene får prøve å klare oss sjøl som vanlig. Jeg har flere leietakere som har fått pålegg om å stenge virksomhetene sine. De har nå null inntekter men fremdeles mange utgifter. Jeg kommer til å tilby dem halv leie og/eller betalingsutsettelse. Det vil nok fungere en stund, men blir stengingen langvarig så er det nok ikke alle som åpner igjen. Og hvis flere av dem ikke klarer seg så blir det tøffere for meg også.

Det hadde nok vært best med full isolasjon i èn måned enn denne seigpiningen vi antageligvis skal igjennom nå. Hvis dette skal holde på i månedsvis så blir det ikke mange småbedrifter igjen, og det er dem som hovedsakelig før på offentlig sektor. Ta med oljeprisen og valutakollapsen i regnestykket i tillegg så ser det ikke særlig bra ut for Norge i det hele tatt...det verste er at jeg jo selv har skrevet om den kommende kronekollapsen og dollar to da moon i flere år her...hadde vel kanskje et håp om at fornuften skulle seire på stortinget til slutt og at ting skulle endre seg...

Isteden for å redde banker og firma bør man vurdere å gi penger direkte til folk, slik man muligens nå skal gjøre i USA. Strategien med å bruke banker som mellomledd er etter mitt syn galskap.
Redigert 19.03.2020 kl 09:50 Du må logge inn for å svare

den gode samaritan tilbyr dette "free of charge" eller?

de smittede kan sitte i hjemmekarantene med eletronisk bånd som sikrer at de blir værende hjemme ellers risikere å bli straffet med fengselstraff/bøter

skammelig at stordalen skal melke staten i disse tider når han har permittert de ansatte i hytt og pine og tigger staten om hjelp!

hvor mye har han tatt i utbytte siste 10årene? kvalm jævel

https://finansavisen.no/nyheter/samfunn/2020/03/20/7509887/stordalen-tilbyr-norge-coronahoteller-konferanser-og-matlevering


Til info: Røkke er sosialist og stemmer Ap.

Han kan få 1kr per rom per uke. Ikke det? Neivel, ryk og reis irriterende dverg.

Syns nok at Stordalen og andre rike trenger støtte i disse tider, man må huske at de har gedigne utbytter som skal finansieres. Det er ikke enkelt i nedgangstider.....

Vant ikke dvergen med dobbeltsidig ADHD NM i hykleri i 2019?

Joda, i 2019 også ja......
børst
21.03.2020 kl 23:25 225

Håper den falske CO2-storforbrukeren "jeg-skal-redde-verden-"Stordalen går konk og må bo i en pappeske under en bro. Da skal jeg oppsøke ham og pisse på ham.

Hvorfor gir rikskringkasteren denne adhd plageånden tv-tid midt i min dagsrevyen? Jeg stemte FOR at han skulle gå konk for å statuere et eksempel.
Nuka
25.03.2020 kl 20:26 175

Er du helt sikker på at Røkke stemmer AP ? Sier han det selv ?

Ja. Jeg vet fra 100% sikre kilder at han stemmer Ap. (Og han er, tro det eller ei, stolt av det også.)
Redigert 25.03.2020 kl 20:28 Du må logge inn for å svare

massepropaganda fra stordalen som gråter for sin syke mor hehe

spytt tilbake utbytte tatt ut siste 10årene. du skal ikke få sosialstøtte før du har brukt opp alle egne midler!

de ansatte blir kynisk brukt som en brikke i spillet for å redde seg selv og sin store formue. ja kan kjøpte Ving sikkert med lånte penger som er mer eller mindre verdt nada idag

https://www.dn.no/innenriks/petter-stordalen/nordic-choice/petter-stordalen-etterlyser-tiltak-fra-regjeringen-vi-star-pa-kanten-av-en-fullstendig-avgrunn/2-1-781469
Redigert 25.03.2020 kl 20:32 Du må logge inn for å svare

Hotellene forsvinner ikke om Petter går på rævva. Kommer turistene tilbake kommer arbeidsplassene tilbake. Kanskje Thon kjøper hotellene av konkursboet og driver dem videre. Jeg liker den gamle kroken mye bedre og stemmer JA til Thon. Han er ikke byhømo.
Nuka
25.03.2020 kl 23:53 128

100 % sikre kilder ? Det er ingen i hele verden, enn Røkke selv som vet hva han stemte ved siste valg. Og, dessuten så har han bare en stemme. Og, jeg tviler på at han tok seg bryet med å stemme i det hele tatt.

dæven mannen er på medier non-stop om dagen for å lure til seg støtte fra mafiastaten :S

https://www.dn.no/magasinet/dokumentar/koronaviruset/petter-stordalen/the-hub/stordalens-kamp-mot-klokken/2-1-781556

mafiastaten kjøper hotellene og ving på billigsalg LOL