Bayer vil sluke Nordic Nanovector. Min teori.


Det er f*** meg ikke mye jeg har hausset dette selskapet. Jeg har kritisert ledelsen ja. Men aldri sakt et negativt ord om teknologien.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nå lager jeg sånn fin bord her så nå håper jeg å imponere Kappa og gjengen.


Lars Nieba. En doktor med lang fartstid i Bayer. Fra Januar 2017 til november 2019 så var han visepresident i Bayer. Som om ikke det var nok så hadde han samtidig stillingen som Strategic Product Lead. Som betyr at han hadde / har ansvaret for alle NYE produkter.

Han er 13 år i Rocke. Så går han til Bayer hvor han får et kjempe ansvar og der skal han bli i kun 2 år før han velger bitte lille Nano fra Norge?

Jeg tror ikke en lege av hans rang ville gamble på sin egen karriere.Det er bare en teori og en magefølelse. Jeg kan ikke se for meg at Lars Nieba sitter på kontoret sitt som VP i Bayer og ser en annonse for lille Nano i Norge og tenker. Hmm, jeg søker på den stillingen jeg. Jeg har bare 13 år i Rocke og sitter som VP i et av de største farma selskapene i verden men nå skal jeg gamble på et selskap i utvikling.

Det er ulogisk å tenke sånn. Det gir ingen mening. Jeg tror han er et kontaktpunkt for Bayer men det å kjøpe et selskap i utvikling er ikke som å kjøpe et ferdig produkt. Det er et hav av dokumenter og forholde seg til og informasjon som strekker seg tilbake 10 år.

Betalutin er bedre en Copanlisib. Noe som er bevist gang på gang. Bayer ønsker kanskje en medisin som kan kjempe om mest mulig % av markedet og det ville alle dager i uken vært Betalutin og ikke Copanlisib.

Teorien er at de har fulgt med på Betalutin som er en direkte konkurrent av deres (ref:Bayer) egen Copanlisib og sett at Betalutin er et bedre alternativ. Copanlisib ble også utsatt i et år tror jeg. Eller noe mindre jeg har ikke info foran meg nå. Men med utsettelsen så bestemte de seg for å heller muligense ta over Betalutin.

Så sender de Lars Nieba som fungerer som et kontaktpunkt. Han har den erfaringen som trengs for å gjøre en grundig vurdering før de bestemmer seg for evt overtakelse.

Det er min teori. Det er mer en hva Kappa og resten av dere sier som bare kommer med at vi skal ned fordi vi skal ned.
focuss
19.03.2020 kl 12:15 4229

NN
Jeg deler din magefølelse. Alternativt så tror jeg på partner etter interim.

Dette er i mine øyne en tulle tråd, hausing basert på antagelser, samme som da du hadde et rykte i går uten å ville forklare hva.......vi andre Nano aksjonærer er ikke tjent med dette.

Da får du komme deg til optiker og få deg briller. Jeg skriver at det er en teori og en magefølelse jeg har. Dersom du er Nano aksjonær så håper du vel på at de enten tar medisinen til markedet selv eller får hjelp på veien. Da har vel du en preferanse har du ikke?

Og hva er preferansen din? At de tar det til markedet selv?
focuss
19.03.2020 kl 12:48 4071

At de tar det til markedet selv bør de bare glemme så fort som mulig både for pasienter og aksjonærers sin skyld.
Araber
19.03.2020 kl 12:53 4019

"Naboen" sendte e-post til John Carrol for ikke så lenge siden, men hva naboen skrev publiseres ikke her................................

John Carroll 17 mars on Twitter. So if you're a pharma giant with deep pockets and a longterm strategy, do you use the market turmoil to your advantage and buy up some players cheap ? Asking for a friend.

John D. Carroll is a biotech analyst and writer with decades of prize-winning experience in journalism. A co-founder of Endpoints News, he has covered biopharma for the past 15 years. Aside from his daily industry coverage for FierceBiotech, where he was named editor in 2003, leaving in 2016, Carroll has been a regular speaker at biotech events around the globe. He’s been quoted by The New York Times, The New Yorker, Financial Times, The Times of London and more. He’s also keynoted at biotech gatherings around the world and addressed student audiences at MIT and Harvard. Carroll has contributed stories from Central America and Ireland to the Dallas Morning News and Time and wrote for the Houston Press. He spent 6 years as editor and publisher of the Dallas Business Journal, was publisher of Texas Business and early in his career was part of a Pulitzer Prize-winning team of reporters and editors at the Kansas City Star & Times.
Ticker
19.03.2020 kl 13:25 3936

Det er jo det de har sagt tidligere ,at de skal ta det til markedet selv.
Men det hindrer ingen i å gi et bud som da må meldes til aksjonærer og til syvende og sist er det vel da aksjonærene
som bestemmer uansett hva som er sagt/skrevet av ledelse tidligere.
Det er vel bare et vedtak så er det avgjort det ene eller det andre.
Det er vel tidligere blitt snakket om aksjekurs på tusenvis av kroner (1000-4000) om de styrer dette selv
og får det ut i markedet på egenhånd.
Men andre biotek selskap har jo floppet på akkurat dette for det trengs et betydelig apparat for å lykkes der.
Så hjelp av Big pharma via oppkjøp eller samarbeid er nok de 2 beste kortene.
Har fulgt Nano lenge og kjøpte en gang på 24.- og solgte på 112.- og siden vert littegrann inn og ut
men nå er det nesten all inn for dette vi nå opplever er drømme inngang for en liten aksjesparer som meg.
Hvor står vi om ca.3 år ?
Redigert 19.03.2020 kl 13:26 Du må logge inn for å svare

Håper at Kursen står mye høyere enn nå....men det er håp.....synes ikke vi skal kaste glansbilder i øynene på nye framtidige aksjonærer.....er et stort risk bilde her, i tillegg til et urolig marked. Den dagen omsetningen går høyt, vil det være en trigger for eventuelle nye aksjonærer tenker jeg.
Jimmi
19.03.2020 kl 15:28 3686


Det kommer en skikkelig rekyl i Amerika i dag folkens!

Blir et godt gammeldags fredagsrally i morgen:)

Kanskje våkner vi til en melding fra Bayer i morgen også:) Man vet jo aldri...Stor risiko å stå på utsiden av NANO med denne prisingen av selskapet.

BULL

he, he .. gode gamle Jimmi rir igjen..la oss få avsluttet denne meningsløse subbingen av kursen nede i grøfta !
Jimmi
19.03.2020 kl 15:39 3646

Nordic Nanovector kan fort bli verdt 30 milliarder ved suksess i Archer-1.

Det jobbes også med å teste ut Betalutin mot andre kreftformer. Det kan vise seg at Betalutin kan funke bra mot leukemi for eksempel:) Da snakker vi store verdier. At nano prises som at de ikke lykkes med noe skjønner jeg ikke mye av.

Meget sterke konsistente data over flere år, og foreløpig 100% CR i Archer-1. Det er lov å ta sjansen da:)

Roy Hartvig Larsen og Øyvind Bruland har gjort det før, og de gjør det igjen! Det er jeg helt sikker på.

Det har vært noen tunge år i NANO, men jeg vet at vi som har tro på selskapet fundamentalt vil få rikelig betalt for tålmodigheten.

Ønsker alle en hyggelig aften.

Jimmi
Redigert 19.03.2020 kl 15:40 Du må logge inn for å svare
Jimmi
19.03.2020 kl 15:44 3626


Og shorten minker hver dag nå folkens, hvorfor det? Noe er i gjerde...

NANO kommer snart, og det kommer til å gå fort! Har sett det før....Når NANO fårst går, så går den noe så inni helvette!
Jimmi
19.03.2020 kl 16:10 3564


Er det bare jeg som gleder meg til sluttauksjonen?


Shorten ned fra 1,7 til 1,53% siste timen folkens
Jimmi
19.03.2020 kl 16:18 3526

Se der ja:) Det kommer seg. Det skjer mye i sluttauksjonene for tiden...

Ville ikke hatt på shorts fremover hvis jeg satt i NANO...det kan bli kaldt!

Det snakkes om at det blir forbudt å gå med shorts også!? Noen som har hørt noe om dette?
Redigert 19.03.2020 kl 16:20 Du må logge inn for å svare

Kan komme en børsmessig "dead cat bounce" i dagene som kommer. Ikke uvanlig ved store korreksjoner. Deretter snur det ned når man minst venter det.
Fortsetter oljepriskrigen, får vi nye fall på grunn av den alene. Oljeprisen kan gå i null dollar pr fat, til og med i minus, om priskrigen fortsetter i 4-6 måneder. Da har man ingen steder å gjøre av oljen. Alle lager er fulle.
Tatt i betraktning at myndighetene antar at vi (i følge FHI) får full coronaepideni i mai, og som varer ut sommeren, er ikke dette særlig positivt for børsklimaet.
Comboen oljepris og corona borger for at vi har en ny halvering av børsens verdi i kjømda. Noe kan berges dersom Saudiene kommer til forhandlingsbordet med Russland, men det ser foreløpig mørkt ut. En giftig coctail for børsene. Fallet så langt har vært stort, men det kommende fallet vil svi langt mer.
Mye krutt er allerede brent fra statlige hold for å bedre økonomien. Men hvor lang tid tar det før konkursrasene kommer? Ingen stat kan holde næringslivet i gang på halvårsvis. Bedrifter som går konkurs, drar andre med seg i fallet via låne- og leverandørgjelda. Vi har hatt nedgangstider før, men denne tror jeg tar kaka.
Hadde vært fint med litt tørt krutt når/om den store smellen kommer. Vi får håpe at de gode nyhetene fra Nano ikke kommer før det verste er over. Da kan vi få både forventningsrally, medisinsk resultatrally og partnerrally. Kommer det noe nå, klarer shortepakket å knuse oppgangen med en gang.
Redigert 19.03.2020 kl 17:31 Du må logge inn for å svare
Kagge
19.03.2020 kl 20:51 3047

Liker egentlig ikke å synse å konspirere.. men her er det vist bare å kjøre på🤣 jeg lanserer;

Mulig bakenforliggende til Bravos bråe avgang? Kan meget mulig være den videre strategi.. Styre/Lars ønsker partner/oppkjøp men Bravo like sta ønsket å gå til marked alene, uten støtte for endeløse emisjoner (når han først ikke levere on track)

Da er vi nærmere parter uten Bravo enn med!??
Redigert 19.03.2020 kl 20:52 Du må logge inn for å svare
Araber
19.03.2020 kl 20:55 3018

Både Costa og Bravo slengte for mye med leppa. Man skal passe seg, for begge 2 måtte " finne på noe nytt "

Her er Bravo nå......................... https://www.suturatherapeutics.com/
Mrhifi
19.03.2020 kl 20:56 3004


US government is preparing for the possibility of a coronavirus pandemic that could last up to 18 months and 'include multiple waves of illness'

https://edition.cnn.com/2020/03/19/health/us-coronavirus-case-updates-thursday/index.html
Redigert 19.03.2020 kl 21:19 Du må logge inn for å svare
bj111
19.03.2020 kl 21:02 2984

Hm Bravo var i Biotec. Det kom og en slim fyr dit fra Smith & Nephew for å liksom se om. Biotec var noe å kjøpe. Strategien som. Ble valgt der var å sette produktet på et blindspor med den følge at det nå skal selges. Sikkert mange her som kjenner til historien om Woulgan.
Skeptisk når jeg hører at det har kommet en lignende figur fra en konkurrent inn i Nano. Pharma er en skikkelig skitten bransje og der bør norske selskaper droppe den klassiske norske naiviteten.
Araber
19.03.2020 kl 23:23 2725

Oct 16, 2019 · Scandals and lawsuits are frequently the trigger for a CEO firing.......................
Jimmi
20.03.2020 kl 10:22 2378


Jaggu ble det fredagsrally:)

Jimmi
20.03.2020 kl 15:59 2154

Betalutin mot Covid19? :)))

Det hadde vært noe:)


Ja vi gleder oss over oppgangen i dag👍
Jimmi
24.03.2020 kl 16:19 1067


Snart sluttauksjon:) Følg med

Ja, gikk voldsomt i sluttauksjonen jimmi

We have currently no open positions.

Lars og Dominic er kun interim CEO og CMO. Kanskje de to viktigste stillingene i selskapet. Noen teorier på hvorfor de ikke søker noen til å overta disse midlertidige stillingene?

Eller er det hele kun kryptiske meldinger til focuss om interim avlesning 😂😂😂

"Betalutin mot influensa hadde vært noe !"

Da tror jeg du har glemt at vi snakker om en svært kostbar behandling som ikke ville vært aktuell uansett hvor effektiv den skulle vært mot influensa.