Nærmer det seg formelle møter mellom USA, Russland og Saudi der alle tre forplikter seg til kutt?

http://www.wsj.com/articles/opec-u-s-shale-producers-open-talks-amid-oil-rout-11584719936


Bare å hive et bein til ruskiene så sitter de ved forhandlingsbordet før man rekker å si kake!
De forlanger å bli behandlet med respekt, de likte ikke å bli diktert hva oljeprisen skulle være. Der dreit saudiene på leggen.
Så får vi håpe dette røret går fort over. Alle taper på den nåværende prisingen. Er jo reine pissekonkurransen det her!

La oss håpe det skjer. WTI under 20 igjen i kveld så motivasjonen burde være på topp.
Tør ikke å sitte i noe nå over natta. Har tradet litt intradag, men selv raske inn og utganger er blitt risikosport. Synes synd i de som sitter med store poster i oljeservice. Her kommer det kanselleringer i fleng da oljeselskapene vil prøve å skjerme kjernevirksomheten i påvente av levelige priser.

Du må kjøpe tungt i AXA - lol


SS

Etter siste utvikling i AXA er oppsiden barbert bort, så bare å glemme..

Du vet hva som skjer når Freddy kjøper 50.000 aksjer nede på 3-4 kr ?
Da er oppsiden begrenset til 3-4 kr om 6 mnd.

SS

Freddy og døtrene er rå. De gir ikke en krone mer enn de absolutt må, og planen er nok å sulte ut øvrige aksjonærene. Trodde et øyeblikk at det såkalte budet på 22 skulle gi dem nerver, men de må ha hatt fullstendig kontroll.

Tipper det aldri var noe "bud", eller indikasjon. Kanskje Thor Chr. Jensen hadde rett...............


SS

Nå er det bare å vente til Aker BP har funnet bunnen. Tror den kan ha større oppside enn Equinor når oljestormen har blåst over. Enes de tre store om kutt går vi inn i ukjent terreng, så det kan fort gå til himmels. Skal shale tjene penger og gi noe tilbake til investorene er nok målet 70+

Var selv i tvil, men lot tvilen komme «tiltalte» tilgode i noen dager. Lurer på hva ledelsen unnskylder seg med i møte med aksjonærene..

USA registrerte over 5000 nye coronasmittede i dag. Når USA børsene åpner vil det være mange tusen flere. Dette blir stygt!

Drastiske kutt i oljeproduksjon vil tvinge seg fram hvis USA og Canada skal ha forhåpninger om en levedyktig oljeindustri i framtiden.