Folkeaksjon mot bompenger i Stavanger


https://www.dagbladet.no/nyheter/frp-profil-vil-stenge-bybrua-i-stavanger-i-protest-mot-bompenger/70090495

34000 kr i året for folk flest. I utlandet er veier gratis. Det offentlige Norge har råd til veiene. Det har utlandet i mindre grad. Innkreving koster. Det offentlige burde holde veibyggingen.


Fattigdommen har økt kraftig de senerer årene, og det ser ut til at de vil gjøre alle til fattige slaver av staten, enten det er rødgrønne eller de blå,blå som styrer, politikerne er på ville veier, og mange må snart ut med tiggerstaven. Pensjonsran, bomran og manglende anstendighet da de selv øker sine egne lønninger kraftig, hvor er sunt folkevett ?
https://www.reddit.com/r/norge/comments/8qr473/stortinget_bevilger_seg_selv_26000_kroner_i/

At slike ting skjer nå er vel en illustrasjon på at politikerne sluttet å lytte til velgerne og folket for lenge siden. Er det rart folk mister troen på demokratiet rundt omkring mange land? De grådige politikerne kutter i velferden og gir seg selv lønnsøkning, det skjer overalt, og korrupte tilstander vokser, mens de kutter i alt for folket, skattene blir sløst vekk tiil tull og tant ofte, og går ikke til det det burde gå ofte, hva har pengene som blir strødd rundt til hele halve verden gjort til godt?, annet enn å berike mange korrupte i andre land, kun en brøkdel har gått til de som burde hjelpes.
Redigert 25.08.2018 kl 20:57 Du må logge inn for å svare

Infrastruktur er og blir en Statlig oppgave. Punktum.
Det vi nå ser er sosialistene og miljøgalningene sin utfoldelse i fritt spillerom! Og dere støtter dette!!

Bompenger er sosialisme, FRP er imot. Men hva hjelper det om FRP er imot når alle de andre er for.

Hele Stortinget er nedsnødde, de forherliger handlingsregelen og evner ikke å forstå at den er feil, det finnes andre alternativer hvor vi
kan utnytte kun avkastningen, vi hugger altså ikke inn i selve fondet, vi høster avkastningen til veier! Det er jo det som må skje for å få dette landet på fote igjen.
Legg ned alle bomstasjonene, finansier de med avkastningen fra oljefondet. Om nødvendig ved manglende avkastning: Ta ut 1% av oljefondet over tid, noe som utgjør ca. 80 milliarder totalt, altså 20 milliarder årlig over en 4-års periode til å bygge ut buss, jernbane og vei så det monner!! Uten bompenger.

Vi har ALT å vinne med å bygge ut infrastruktur, og alt å tape ved å ikke gjøre det!

Vi har råd, vi har alle muligheter her i verdens rikeste land! Slutt å late som noe annet og slutt med å spare oss til fant.
25.08.2018 kl 22:31 3716

Det er hva som skjer, politikerne driter i folkets ve og vel, de ordner for deg selv og bare snakker tull. Det som bekymrer folk nå er lommeboken.
Det tv snakker om er telefonene til politikerne i utlandet og hvem KRF skal være sammen med. Intriger og maktkamp i partiene.
Ærlig talt, snakk om bompenger, bensinprisen, strømregningen, og ikke minst eiendomsskatten. Når rentene stiger snart blir det natta for tusenvis av familier. Verdens rikeste er vi sier politikerne når de reiser ut i verden og kaster ut milliarder som skulle vært brukt her. Det er skandaløst.
Dette var FRP saker før de kom i regjering. Når de er i regjering er det taust. Det betyr fuck all ingen ting hvem som styrer, det er samme møkka.

Ja, er enig med deg LAKO. Det som utfolder seg er en tragedie!

Bra du nevner FRP, for de er en slags nøkkel her. Hvor lenge skal de sitte å svelge kameler i regjering og være kamerater med Venstre og Grande?
Herregud, hvor lenge skal de holde på med å underbygge sine egne velgere og bygge ned sitt eget partiprogram? For det der det de gjør, de ofrer seg selv kun for å inneha regjeringsposisjoner.. Solvik-Olsen har fått ordnet en del vedlikehold på veiene, det skal han ha.
Men: Han er like mye for bompenger som alle andre, han viser ingen vilje til å snu i den saken, han erkjenner også at vi MÅ ha bompenger. Ergo er han ubrukelig. Han forstår ikke det store bildet med oljefondet.

OG alle de andre viktige sakene, kjernesakene til FRP er gått i glemmeboken. Nå handler alt om å opprettholde makt og forbli i en kamelslukende regjering. Mens kjernesakene går tapt. Det er tragisk.

Det trengs en total utskifting av dagens FRP-ledelse, inn med Tybring-Gjedde og Listhaug. Og Kent Andersen fra Document.no hadde ikke vært feil heller:)
Tyr
25.08.2018 kl 23:18 3691

Ta ut 1 prosent av oljefondet årlig og øremerk dette til samferdsel. All forskning viser at det mest lønnsomme et land kan gjøre er å satse på infrastruktur.

JA! Jeg er rungende enig!
pip1
25.08.2018 kl 23:50 3667

I Nordland koster det 168 kr en vei med ferje til nabokommunen det blir 1680kr fram og tilbake PR uke.eller 78960 for ett normalt arbeidsår.så egentlig burde all transport etter offentlig vei,være dekt av det offentlige.

Jeg er enig med Tyr og Fjellstøtt.

Vi er langt på etterskudd med moderne motorveier og toglinjer. Her burde vi se å få behovene ferdigstilt. Og rimelig raskt. Dette er investeringer som vil komme landet til gode. Vi vil tjene på det.
Vi har pengene. Det er bare å sette i gang. Men NWOs klamme hånd må løftes vekk.
26.08.2018 kl 21:57 3489

Det bare bekrefter det vi vet. Politikerne er en gjeng egoister som ordner for seg selv. Vi har sett det mange ganger før.