Om idiotene ikke går på markedet, vil aldri en feilvare -


bli solgt.

Men nå får de lån og offentlige tilskudd med midler frastjålet hvem, som er dem som må betale?

EU såkalte friheter? Flere av dem, er nå blitt lempet rett på dør.

6 milliarder
Tidligere på kvelden hadde regjeringen sammen med Ap, Frp, Sp, Venstre og KrF blitt enige om en tiltakspakke for norsk luftfart.
- Vi har blitt enige om en samlet garantiordning på 6 milliarder kroner, sa næringsminister Iselin Nybø, på en pressekonferanse torsdag.

https://www.nettavisen.no/okonomi/norwegian-sjefen---dette-er-en-krise-for-hele-luftfarten/3423940721.html

Kvoteflyktninger som har fått opphold, hva må de betale ?

Nytt prishopp på hytter i fjell Norge.

Norge har en god økonomi sier sentralbanksjef "Egon" Olsen? Det er da ikke økonomene å takke for noe, det viser seg nå!

Oljefondet kalles også Statens pensjonsfond – utland, men det har svært lite med framtidige pensjoner i Norge å gjøre. Norske regjeringer, enten de har vært «rødgrønne» eller blå har lagt opp til at staten skal være rentenist. Så skal vi liksom en gang i frmtida kunne sikre pensjonene med dette fondet.

Men det er ikke slik økonomien virker. Det er de verdiene som skapes i landet som sikrer framtidige generasjoner. Når produktiv virksomhet flagges ut, naturressurser gis bort eller selges til skrapverdi til utlandet og infrastrukturen forfaller, hjelper det ingenting å ha plassert oljepenger på New York-børsen.
https://steigan.no/2020/03/i-realiteten-har-vi-mistet-mer-enn-en-femtedel-av-oljeformuen/

Ja slik blir det når folk lar seg lure: SÅ mye fokus mot virus, og ingen fokus mot at Staten har ranet vanlige borgere for 28% av alt målt i Euro eller dollar i løpet av 14 dager.
Din bolig, inntekt, bil og alt du eier har falt med 28% i verdi i løpet av to uker. INGEN. Politikere som ikke en gang vil tenke på det. Antagelig det største ranet av folk flest i historien. Det er ikke et tema en gang her på forum!

Er folk så bortreiste at de ikke skjønner hva samtlige politikere gjør her? Dette er den største direkteoverføringer fra felleskassa til kyniske, kåte ansvarsløse blodsugere i norsk historie, med velsignelse av samtlige politikere. Røkke, Thon og flere kan dra til helvete.
De kan ikke skjule seg bak « jeg visste ikke bedre». Da har du jo erkjent at politikere i grunn ikke vet bedre og er kun inn i gamet av personlig vinning.
Den største skandalen noensinne i norsk historie er å la kronen med vilje gå til helvete. Vi snakker om 40% på 8 måneder og 28% på 14 dager! Og Euro har ikke svekket seg betydelig ifht. dollar.
Allerede FØR krisen påpekte jeg at 40% av befolkingen ikke klarer å møte sine obligatoriske utgifter gjennom lønnsinntekt. Medianinntekten ( lærere ) var de som var verst utsatt grunnet lavere lønninger enn i EU, men 55 % høyere utgifter enn sine Peers i EU ( SSB ).
Nå får altså samtlige lønnsmottagere en nedgang på 25% mens kostnadsnivået vil øke med opptil 25%.
Politikere tar altså alt det du eier og tjener for å betale for at gutteklubben kan fortsette festen. Jeg har ikke ord for hva disse idioter finner på av fanskap.
Jeg er godt voksen, men skjønner godt at det oppstår slike typer som Breivik i det norske samfunn( selvom jeg selv ligger fullstendig på motsatt side politisk)
Fortjener Norge noe bedre når samtlige av de politiske partier så åpenlyst raner folk flest for at Røkke og gjengen kan fortsette festen som om ingenting har skjedd ?

Jeg er imot dødsstraff, men skulle ønske at det fantes et virus som kun drepte alle idioter her i verden.
Det begynner å bli for mange av dem.


Redigert 21.03.2020 kl 04:36 Du må logge inn for å svare

Studerende i utlandet opplever det samme som de islandske, de måtte avslutte studiene for pengene deres var intet verd.

Norge var da "heldig" som fant noe olje å selge. Lille Island derimot er Norge minus olje. Island fremste begavet personer erklærte staten sin, som et selverklært idiotvelde. Der ble bankfolk dømt og buret inne. Her i kongeriket fikk den slags «folk» skattefrie sluttpakker i millionklassen. Flere norske bankdirektører fikk St. Olavs av første klasse som bekrefter degenereringen (evolusjonen på meitemark-nivået mad in noway) Det fatale. Før hengte vi røveren på korset, men nå henger vi korset på røveren. Michael Moore - Where to Invade next. https://tv.nrk.no/program/KOID23003716/michael-moore-where-to-invade-next


Bankkrisen? Til høyere renta er, des mer stiger prisen på NOK, men ikke eiendom prisene, for de gikk til bunns i rakettfart. Øk renta, øk gebyrene for dermed også inntjeningen sa APe landet sentralbanksjef kulerammeidioten Hermod Skånland? En stund etter satt idioten i stortingets diplomatlosje og måtte ha penger (av det rente plyndrete folket) for at han skulle bedrive bank her i klovneriket vårt. Men bøndene i landet, de koster penger? Hvor fikk og tok økonomiidioten pengene fra, til denne økonomi driten sin, fortell?

Kan någon i Norge titulera sig ekonom? Ni har ju inga riktiga industrier, bara saker ni hittar i skog och mark samt pyramidspel iform av finansbolag som skojjar med folk. Norge produsere ikke lyspærer, men energi. Hva vi utdanner det er det ingen i verden som spør etter, om det ikke i forkant er betalt milliarder til FN, NATO, EU og EØS med oppgjørs midler etter simpelt råvaresalg.

Nedlegge tradisjonell norsk industri og gå over til utopisk grønn bærekraft. Selvfølgelig flykter investorene. Når den virkelige krisen treffer, var fundamentet svakt og NOK kollapser mot nesten alle valutaer.