Oppstart av et NAS 2 etter en evt. konkursbegjæring.

Slettet bruker
NAS 22.03.2020 kl 03:32 5542

I neste uke må styret i NAS enten vise utsikt til løsning, eller begjære oppbud.
Og norske interesser bør ta høyde for at et nytt norsk konsortium bør stables på beina snarest
mulig, om oppbudsbegjæringen kommer.
De tiltenkte garantipenger fra de skandinaviske stater, bør da heller flyttes over til et nytt oppstartskonsortium.
Som sikkert får en rekke andre norske og skandinaviske interesser med på laget.

Heldigvis har nå det politiske miljø skjønt hvor viktig et norsk flyselskap er, etter at vi solgte oss ut av SAS.
Norge må ha betjening av sine ruter bl.a. innenlands. Her kan vi ikke slippe utenlandske flyselskap til. Da
kan ting gå veldig galt.

Et NAS 2 etter en evt. konkursbegjæring trengs av en rekke hensyn :
1. Hensynet til at norsk næringsliv har god innenlands flytransport, og til/fra utlandet.
2. Hensynet til offentlig forvaltning har god innenlands flytransport.
3. Hensynet til at NAS trekker masse turister til Norge.
4. Hensynet til å videreutvikle mange viktige flyplasser i Norge.
5. Hensynet til særlig de norske arbeidstakerne i NAS.
6. NAS bidrar til grunnlaget for masse inntekter på bakken i Norge.

Noen bør se mer på mulig norsk konsortium for oppstart av NAS 2. NAS 2 vil ha den
fordel at balansen blir helt anderledes enn den NAS har i dag. Og utifra det få et solid
grunnlag til å bygge NAS videre.
Redigert 21.01.2021 kl 08:56 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.03.2020 kl 03:51 4392

Sier bare ÅL.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Habub
22.03.2020 kl 06:28 4320

1)

Hvis NAS nogensinde går konkurs tager det omkring 10 år at afslutte bo-behandlingen så det er bare at glemme alt om NAS 2, strukturen er så uhyggelig kompleks, alle ruter vil da allerede være overtaget af andre aktører som aldrig nogensinde vil give Norge det rutetilbud til de priser dere har nå. Norge bliver sendt direkte tilbage til 1960 rent fly-rute mæssigt hvis NAS forsvinder.

2)

Hvem er et som ikke forstår at NAS vil komme igennem denne Covid-19 krise og vokse på den anden side, hvad var det ved ordene (Vi vil sikre) og (Hvis der er et behov til Juni) man ikke forstår. Den Norske stat har besluttet at redde NAS hvilket er en uhyggelig smart beslutning, al snak om det modsatte burde være forstummet for længst.

3)

NAS flyver på livet løs for at hjælpe Staten, de har stadigvæk indtægter og det vil de også gøre om 6 måneder, så hvem taler om næste uge? Hvilke af disse faktuelle oplysninger udtalt af den Norske regering er det folk ikke forstår?

https://e24.no/naeringsliv/i/qLdze0/staten-betaler-flyselskapene-for-684-flyavganger-i-uken

Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.03.2020 kl 06:46 4301

Blir du aldri lei av å gjenta løgnene dansken?
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Habub
22.03.2020 kl 07:06 4271

Jeg ville blot ønske at useriøse skribenter herunder deg som med debile one-liners og ikke bidrager med noget som helst udover at sænke niveauet til der hvor man bliver dummere efter at havde læst dine indlæg, ville blive væk.

Det er åbenlyst for alle de som læser NAS trådende i disse dage at jeres eneste agenda her er at sprede utryghed med falske informationer, I skriver dag og nat uden hensynstagen til fakta, man kan dokumenterer en sak for dere og 2 minutter senere dukker der en ny tråd op med samme fejl-information!

Enten så starter du med at argumenterer for din sak med fornuftige saglige argumenter ellers vil jeg høfligst have mig frabedt at du deltager i NAS trådene, det burde være et realistisk krav at stille til alle skribenter!

Du skal under alle omstændigheder aldrig nogensinde skrive direkte til mig igen.

Tak.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.03.2020 kl 07:10 4256

Dansken, dine løgner og luftige ønskedrømmer blir ikke mer sanne av at du gjentar disse, hva er det du ikke forstår? Kom med fakta og dokumentasjon på dine spekulative påstander så kan vi ta en diskusjon.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Habub
22.03.2020 kl 07:44 4204

Desværre er der mange som ikke helt forstår hvordan en konkurs fungerer, mange tror man blot kan lukke et firma, lave en aftale med kreditorerne og starte forfra, det er sikkert også rigtigt hvis vi taler om en cykel-foretning i Jessheim med 3 ansatte.



NAS er i en helt anden liga, Mor selskabet er naturligvis placeret på Fornebu, det er så også et af de eneste firmaer som er det i NAS group. Der er NUL/ZERO chance for at man blot kan overtage noget som helst af NAS og føre det videre før alle kreditorerne har fået sit, det burde være logik for alle.

Mange tror at man skal bruge Norsk lovgivning i dette tilfælde hvilket også er helt misforstået, NAS Sweden AB er et 100% Svensk registreret firma med Svensk Aoc, svenske ansatte, som fælger Svensk lovgivning, det har med andre ord INTET med Norge at gøre. Det samme gør sig gældende for crew-delen, der hvor flyene er placeret og leasing delen.

Det betyder at måske 8 lande ska involveres i denne process hvoraf Norge kun er en lille del.

Konkurser i luftfarts-selskaber er altid uhyggelig kompliceret og tager ufattelig lang tid, jeg har vedhæftet dokumentation nederst til dere som vil have fakta. 

Sterling Airlines som gik konkurs i 2008 med omkring 25 fly tog 9 år at afslutte. Cimber/Sterling som også gik konkurs tog 5 år af afslutte. 



Så hvad skete der dengang: jo alle flyene blev umiddelbart parkeret på bakken, der stod nogle af dem op til 11 måneder mens bobestyrer brugte enorme summer på at finde assets og betale de 1000 vis af regninger rundt omkring i Europa, selvom nogen gerne ville havde overtaget firmaet var det naturligvis umuligt fordi man ikke have overblik over skyldnere / kreditere krav og hvilke assets som fandtes i boet.



I mellem-tiden overtog andre firmaer naturligvis de mest givtige ruter så indenfor omkring 2 år var man næsten tilbage til det oprindelige rute-tilbud, dog til nogle helt andre priser da konkurrencen var pist væk.

Danmark er geografisk helt anderledes end Norge så skulle NAS forsvinde så er der utrolig mange ruter som aldrig ville komme tilbage, med andre ord, det ville give langt mere mening for Ryan-air at flyve noget andet end Stavanger-Gardermoen. Som alle ved, når konkurrencen forsvinder stiger priserne helt enormt.



Al denne tale om konkurs er fuldstændig forfejlet og jeg anser man skriver så meget om det for at gøre folk utrygge. Den Norske stat har garanteret for NAS overlevelse, NAS er kontraktet til at flyve den næste måned for staten sammen med SAS.

Hvor mange her tror man kommer med en hjælpe-pakke til 3 miliarder og udtaler offentligt at man er klar til at komme med flere penge hvis ikke NAS kunne gøre brug af denne pakke. 



Det er simpelthen for dumt.



Nas kommer sikkert frem med oplysninger de næste ugerne omkring de tiltak de gør for at komme igennem denne Covid-19 krise, selvom mange bliver utrolig kede af at høre det, så kommer NAS ikke til at gå konkurs, det har regeringen besluttet og længere er den IKKE!



Sterling konkurs 9 år dokumentation:



https://flyvebranchen.dk/ni-aar-sterling-fpuerne-faar-26-millioner-kroner/?fbclid=IwAR3mZQoms1agHPddKFxIgwQy6ZoCNtW-5QK_la-U_Hhck6NSGWzTGJEozV0



Cimber Sterling konkurs 5 år dokumentation:



https://finans.dk/erhverv/ECE9969156/ingen-penge-i-cimber-sterlingboet/?ctxref=ext




Note: jeg svarer ikke de åbenlyse trolde som Mr. Burgendy, Captain Darling, Celcius med flere da det er fuldstændig spild af tid.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.03.2020 kl 07:49 4190

Hvorfor drikker Jeppe alias Habub?

Uendelig med fake news. Det er helt fantastisk å være rik og kjøpe man hva vil.
Finansiert ved kun å investere nesten uten å ta risiko og tjene millioner av kroner. Må være tungt kun å ha glede av å skrive dritt om folk. Verden er gal.

Skal skattepenger gå til å redde investeringer til eiere som visste at de drev et risikabelt spill, og som kanskje spekulerte i statlig hjelp allerede før koronakrisen?

Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.03.2020 kl 07:50 4185

10 år? da lurer jeg veldigt på hvordan stordalen klarte å kjøpe ving og danne sunn clas airlines på under ei uke.Forklar
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Habub
22.03.2020 kl 07:56 4162

Mener du Thomas Cook Konsernen?

Mads jeg skal ærligt sige at jeg ikke er klar over hvad du mener, og dit forklar! syntes jeg er lidt uartig.

Hvis du taler om den deal som Stordalen lavede sammen med de 2 kapitalfonde (Altor og TDR) så købte de hele den del af Thomas Cook UK, der var ikke andre kreditorer, de var ikke registreret i 8 forskellige lande med 12 foreskellige firmaer og fly som kommer fra 11 forskellige leasing-selskaber og hvor 51% af flåden var leaset. Det var et simpelt opkøb til en aftalt pris hvor ejeren havde 100% styr på skylden. Endvidere grunden til at Thomas Cook Skandinavien blev trukket med ned var fordi Thomas Cook UK gik konkurs, den Skandinaviske afdeling var likvidt og havde ingen skyld og derfor ingen kreditorer.

Jeg håber det giver svar på dit spørgsmål.

Venligst.

PS: Som dere kan se her så gik Thomas Cook Skandinavia aldrig konkurs og derfor blev det ikke til bo-behandling, de blev blot trukket med ned at Thomas Cook UK gik konkurts, derfor kunne man lave den handel uden at involvere andre.

https://www.nettavisen.no/okonomi/ving---vi-er-ikke-konkurs-pa-navaerende-tidspunkt/3423849799.html
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.03.2020 kl 07:56 4149

Signalene fra Norwegian er at konkursen nærmer seg uten statlig hjelp.

Da vil et offentlig oppnevnt bostyre overta. Bostyret vil selge selskapet eller selge eiendelene og oppløse selskapet. Aksjonærene mister uansett alt.

Staten kan melde seg som kjøper for å ivareta vesentlige samfunnsinteresser. Men dette sitter nok svært langt inne.

Hele næringslivet er nede for telling nå. Regjeringen har lagt i alt 100 milliarder på bordet i garantier og finansieringsmuligheter. Selskapene kan søke.

Å gi noen av dem fortrinnsrett fordi nordmenn har et nært og kjært forhold til dem, kan ha store konsekvenser for fremtiden.

Milliardær Petter Stordalen har stengt mange av sine hoteller og permittert tusenvis av ansatte. Hva hvis han peker på Norwegian og ber om statlige garantier til sitt livsverk?

Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.03.2020 kl 08:02 4126

klart han vil det,hvorfor skal det være forskjell
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
hstray
22.03.2020 kl 15:08 3949

Kommer aldri noe Nas2. Går Nas konkurs som du antyder uten å ha innsikt i selskapet, så vil en en konkurent av Nas i Europa komme inn på det nordisk markedet. SAS vil ikke ha mulighet til å overta rutene og sloter iht til konkurranse lovgivning. Kan nesten garantere deg at man ikke vil se ett NAS 2, og særlig ikke etter Corona krisen. Umulig å finne en investorer som vil tenke tanken å investere mange milliarder i ett NAS2.
Bobestyrer selger ut restene til høystbydende, og det blir en industriell aktør. Dette har vi sett på 20 av 20 fly konkurser i Europa siste 10 år.
Slå fra deg tanken om Nas2, det vil aldri skje.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.03.2020 kl 20:43 3775

Habub,
Etter en evt. innlevert oppbudsbegjæring til Asker og Bærum tingrett, så er det tingretten som oppnevner en bobestyrer.
Denne får vide fullmakter til å håndtere boets eiendeler. Og kan f.eks. etter kort tid kunne selge boets eiendeler i markedet.
Det er helt uaktuelt å vente 10 år på noe her. De som har krav i boet risikerer å måtte vente ja. Men eiendelene i boet
kan forlate boet fort.

I og med at vi er i en å spesiell situasjon, kunne f.eks. dagens aksjonærer gis noe fordeler ved nytegning av aksjekapital.
Dette er en mulighet. Og bare nevnes. Stifterne kan bli enige om dette.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.03.2020 kl 20:47 3753

Re : "Desværre er der mange som ikke helt forstår hvordan en konkurs fungerer, mange tror man blot kan lukke et firma, lave en aftale med kreditorerne og starte forfra,"

I Norge er det slik ar bobestyrer har mye makt. Denne behøver ikke å lage noen avtale med kreditorer. Bobestyrer kan selge eiendeler. Og dette også temmelig raskt. Er det noe kriteikkverdig i dette, må det krangles om senere. Eiendelene er uansett solgt, og da frie for heftelser selvfølgelig.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.03.2020 kl 20:52 3731

Hvis Norge går inn for oppbud for å gjenreise selskapet, er det selvfølgelig slik at utlandet holder seg unna dette. Skulle
noen blande seg i dette, vil de bli uglesett i Norge.
Og Boeing må ligge lavt i terrenget. De burde opplyst forlengst at de setter MAX på bakken for godt.
Det er bare om Norge skulle opptre helt horribelt at noen i utlandet kan heve røsten litt. Men slik vil ikke Norge opptre.
Det en norsk bobestyrer gjør vil være innafor.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
SjonkelRolf
22.03.2020 kl 20:57 3708

Hvor mye ser du for deg at dette blir å koste staten?
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.03.2020 kl 20:59 3690

Hvis ting er slik du fremstiller det, burde jo kreditorene godta 10 % nå, kontra en uviss sum om 9 år. Men sånn
er ikke virkelighetens verden her. En bobestyrer kan veldig raskt avhende det vesentligste av eiendeler. Og det
er det som er poenget her. For en kjøper av eiendeler fra bobestyrer er det komplett uten betydning hva opprinnelige
kreditorer havner ut med, når boet er oppgjort.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.03.2020 kl 21:02 3683

Denne tråden er startet for å belyse dette alternativet.
Dette behøver ikke å koste staten noenting. Bare utlegg av midler.

Det gjelder her å få med norske interesser til å delta i nytegning av aksjer, ved siden av staten.
Selskapet vil jo kunne få en praktfull balanse, og praktfulle fremtidsutsikter.

Norske nytegnere ved siden av staten kunne få noen fordeler, hvis de var eiere fra før. Det kunne
være fair i den ekstremsituasjon vi er i nå. Akkurat det tror jeg vil være greit for hele det norske folk.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.03.2020 kl 21:10 3738

Det burde skje her. Og jeg tror den norske stat og norske interesser ser disse poengene.
Vi lar ikke utenlanske flyselskap slippe til her. Der har disse forregnet seg/feilvurdert.

Regjering og storting kan bli nødt til å gå inn på dette. Samtidig behøver det ikke å koste
de noe. Bare et utlegg en periode. Midler de får tilbake. Samtidig sparer de risiko for
kjempebeløp på spill. Ved at norsk næringsliv unødvendig kan svekkes. Dette kan unngås.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
SjonkelRolf
22.03.2020 kl 21:59 3610

Er det ikke akkurat det dagens løsning går ut på?
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
rischioso
22.03.2020 kl 22:18 3553

Vi bør verken forherlige eller fornorske NAS - selskapet har om ikke i teorien så i praksis mer eller mindre flagget ut for lenge siden gjennom ansettelses hub utenfor norske grenser og storstilt bruk av utenlandsk arbeidskraft.

Faktisk så er SAS like mye om ikke mer norskt enn NAS målt i summen av direkte og indirekte inntekter til den norske stat og av samme grunn får SAS hjelp både fra Norge, Sverige og Danmark og det på betingelser de allerede var kvalifiserte til - verdt å merke seg .. ;)

Så spar oss for den type tullargumentasjon. Om regjeringen virkelig ville hjelpe NAS så ville krava ha vært senket på nivå med den faktiske situasjonen som råder og ikke presse de til å måtte gjennomføre noe som er vanskelig nok i vanlige tider og nærmest umulig i disse tider ...
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.03.2020 kl 22:36 3494

https://www.aftenposten.no/meninger/leder/i/RRpVVr/aftenposten-mener-hvis-norwegian-skal-reddes-hva-da-med-alle-andre-bedrifter
Aftenposten har feil her. Norwegian er i høyeste grad del av kritisk samferdselsinfrastruktur i Norge. Det er nesten ikke mulig å finne
noe annet privat selskap i Norge med større betydning for kritisk infrastruktur i Norge. I såfall gi meg navn på de skap !!!
Jeg er nesten sjokkert over Aftenpostens løgn og hykleri her. Det kan bare skyldes at Aftenposten og Schibsted må være gisler
av globalistene. Globalister som ønsker å profitere på krisen de selv har skapt.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.03.2020 kl 22:38 3487

Dagens løsning funderer seg på et gjeldsberg. Det kan vi slippe !
Det må da være mye bedre.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.03.2020 kl 22:45 3450

NAS har ca 45 % av virksomheten i Norden. Det er mye.
Dere overser det viktigste her : Nærings- og arbeidslivet i Norge sitt behov for tilgang på godt og rimelig flyrutetilbud.
Det heter faktisk kritisk infrastruktur. Norge har mange flotte flyplasser med tilbringertjenester og masse arbeidstakere
totalt som er innvolvert i dette. Både i rene næringslivsbedrifter som ikke har noe direkte med luftfartsnæringen å gjøre,
men er avhengig av rutetilbud og billettpriser. Så har vi en rekke reiselivsbedrifter som trenger godt og rimelig flytilbud.

Og hvorfor får vi ikke oppgitt hva det liksom er meningen av Sverige og Danmark skal støtte Norwegian med ? Norge
stiller opp for SAS, selv om vi ikke er eiere i SAS lenger. SAS er ikke nok for Norge.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
alexen
22.03.2020 kl 22:45 3438

Ja - skal vi si 1,- aksjen? eller kanskje 50 øre? Det måtte være en bedre deal for eierne av NAS, enn om hele NAS gikk konkurs?
Da kunne kanskje noen investorer være interessert i å putte noen "risikokroner" i selskapet, slik at EK igjen kunne bli høy nok til å innfri kravene staten, så riktig har satt, for at NAS skal få låne våre skattepenger!

Lykke til i NAS
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
SjonkelRolf
22.03.2020 kl 22:49 3413

Så gjelda blir bare borte, men alt annet som før?
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.03.2020 kl 00:00 3260

Vi har muligheten til å få et NAS med 40 mrd. mindre i gjeld. Det er det dette handler om.
Et NAS med 40 mrd. mindre i gjeld vil være mye mer slagkraftig, konkurransedyktig og offensivt.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.03.2020 kl 00:04 3243

Nei, gjelda krymper fra 60 til 20. Da er det reist 10 mrd. i ny EK.
5 av disse 10 kan reises av staten. 2,5 av diverse norske bedrifter dette er viktig for.
Og 2,5 av norske småaksjonærer. Tidligere aksjonærer får en liten fordel i opplegget.
For å ha bidratt til å få frem NAS. Ny balanse blir 30. Men tilsvarer innmaten som er
bokført i dag.

Når dette er oppe og går fint litt frem i tid, kan staten redusere sin andel. Staten vil
komme svært godt ut. Kan spare 100 mrd. kr. på dette.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
TomW
23.03.2020 kl 00:08 3225

Du tror det er så enkelt ja, lykke til.
Omtrent all gjelden er knyttet opp til flyparken og du kan sikkert få Nas med 40 mrd mindre gjeld, men da får du ikke et eneste fly med på kjøpet.

Ca 34 mrd av gjelden er knyttet opp til fly som er leaset. Disse går selvfølgelig tilbake til de som eier flyene. flyene Nas selv eier er knyttet opp mot en gjeld på 24 mrd, hvor bank Boeing står for den største delen. Disse flyene går selvsagt tilbake til de.

Resten kan du nok få, men er ikke så sikker på om du vil være veldig konkurransedyktig fremover
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.03.2020 kl 04:54 3102

Noen som vet hva Halvard Flatland tenker om saken? Han er en børsguru med teft.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.03.2020 kl 05:23 3077

Enten så oppfører Boeing seg skikkelig, eller så gjør de det ikke. Boeing skylder NAS åpenbart en god del for
å ha bragt NAS der de er, med kontraktsbrudd for MAX-flyene så det holder.
Det er sikkert mye billige fly å både få kjøpt og leiet.
Boeing må kanskje slippe det pantet, eller mye av det ?
Boeing må bidra betydelig for å unngå konkurs, eller selv få en smell så det holder.
Fly som er leaset dyrt bør avvikles. NAS må forhandle hardt her. Utleaserne må godta
reforhandling av leasingkontrakter, eller se NAS konkurs.
NAS bør innstille betaling til Boeing, fordi Boeing skylder NAS penger.

Det er grenser for hvor lenge Boeing kan vente med å erklære MAX-flyet for dødt.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.03.2020 kl 05:31 3066

Kanskje Boing sender et fly med pengene i morgen? Enig i at juridisk småplukk kan tas i ettertid. Der har vi løsningen. Håper at de sender US dollar.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Strategi
23.03.2020 kl 07:18 2989

Det ytres mye tull her inne.
Sett opp et regnestykke på hva Norwegian betaler i skatter og avgifter til det norske samfunnet totalt.
Tallet som kommer ut på andre siden er enormt, de 3 milliarder Norwegian hittil har fått i støtte med vilkår er småpenger for staten i forhold til de inntektene Norwegian har tilført oss.
På bakgrunn av dette tror jeg også staten er villige til å lette på kravene og som Hareide sa, vi kan tilføre mer.
En konkurs vil koste det norske samfunn 10 talls milliarder ds en slik prosess vil ta mange år.
Norwegian er veldrevet og har en svært trimmet organisasjon, de trenger som mange andre noe hjelp fra staten til å komme seg over denne krisen.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.03.2020 kl 07:37 2935

Ja, mye tull nå- Norwegian har ikke fått tilført NOK 3 milliarder. Det er noen betingelser som skal oppfylles først.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Strategi
23.03.2020 kl 07:43 2915

Deep Shitt.

Helt riktig, men klarer de ikke å oppfylle disse krav som Norwegian som selskap er helt avhengige andre parter for å innfri ser jeg det som helt opplagt at disse krav fra Staten vil lettes på, eller om du vil "tilpasses".
Det ville vært helt urimelig at Norwegian som selskap blir stillt et ultimatum som er opp til annen part å løse.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.03.2020 kl 07:56 2864

Hvor er dugnadsånden hos dagens eiere?

Hvorfor skal andre spytte inn cash i konkursboet når eierene ikke gjør det?

Folkets penger skal IKKE brukes til å holde liv i selskaper vis enste grunn er å la aksjonærene få selge seg ut......
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Strategi
23.03.2020 kl 08:01 2851

Vi har sett det før og vil se det igjen.
Det er ikke lenger enn en uke siden Norwegian gikk opp 20 %++ på en ellers rød dag på OSE.
T dere en tur på Gardermoen, det lander og tar av Norwegian fly ganske ofte faktisk, samme med SAS selvfølgelig så litt får de inn om dagen.
Bare ment som en liten tilleggsinfo for de som tror alt er parkert.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.03.2020 kl 08:03 2841

politikere med makt og penger. kan du tenke deg noe værre.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.03.2020 kl 08:09 2803

De må vel i det minste prøve å hente kapital først? For å gå betingelsene i møte? Det står jo nærmest svart på hvitt. Et selskap kan vel ikke bare får NOK 3 milliarder fra staten? Uten å vise litt god vilje i det minste. Mange kommunister med vann på mølla nå. Staten skal rydde opp. Deretter skal vi gå tilbake til markedsøkonomi med risiko for investeringer så lenge det går oppover. Tipper at flere enn meg ikke blir med på det.
Redigert 21.01.2021 kl 02:25 Du må logge inn for å svare