Forsvaret bør bygge feltsykehus i Oslo-området


Det er ventet en topp i virusutbruddet i mai og belastningen på helsevesenet vil øke dag for dag.

Myndigheter og Forsvaret bør etablerer feltsykehus i Oslo-/Vikenområdet for å avlaste sykehusene.
Mulig det planlegges allerede, men dette kan være et av flere tiltak som bør gjøres.
_info_
22.03.2020 kl 16:17 181

Tror det er en grunn til kriseloven som Norge og andre land kommer med. Dette har jeg stor tro på er for å utføre en felles plan. Mulig de syke må stenges inne i et bestemt område med militæret som vakthold. Tiden foran oss kommer til å bli helt latterlig langt fra hva vi noen gang kunne tro. April måned kommer til å bli en vekker for folk hvilken katastrofe dette er, hvordan det politiske bilde forandrer seg. Styret vi har levd under, kommer aldri til å bli det samme igjen. Overvåkning kommer til å bli en standard, rettigheter vil være ikke eksisterende osv osv.

Økonomisk panikk kommer til å bli vekket på ekte i sommer.
Redigert 22.03.2020 kl 16:20 Du må logge inn for å svare
Kraamz
22.03.2020 kl 16:20 177

Det er allerede vurdert å ta i bruk Forsvarsmatriell her, bla KNM Maud🙂

Forsvarets ressurser er jo ment å brukes på Forsvarspersonell. I den hensikt i å opprettholde operativ evne. God tankegang, men hvis Forsvaret må brukes i stor skala for å støtte sivilt samfunn så er det beste at de har egne medisinske ressurser til å håndtere egne syke soldater.
_info_
22.03.2020 kl 16:28 159

Vi er nok på vei til et styre (verdensstyre) som bruker militæret for å ha full kontroll over befolkningen. Just wait & see!!
DavidM
22.03.2020 kl 16:28 154

Helt enig, info.

Utrolig nok har mange ennå ikke skjønt situasjonen. Oppsøker store folkemengder og fortsetter som før, selv om vi allerede har fått en ledighet som har passert 200.000 på en snau uke. Selv slike konsekvenser vekker ikke folk. Mulig dette er et norsk fenomen. Egoismen trumfer det meste.

Dessverre vil dette bli verre, før det blir bedre. Vil flere våkne da?