Nordmenn tror at karantene er ferie


Late nordmenn med kjent dårlig arbeidsmoral tror karantene betyr ferie.
Man kan med fordel få dette latskapet tilbake på jobb, og heller bruke ressurser på å verne risikoutsatte, med besøksforbud på sykehus og sykehjem, strenge hygiene og smittetiltak hos heksepersonell, og skikkelig smitteutstyr. Samtidig kan friske folk eksponeres og opparbeide naturlig flokkimmunitet.
Slik vi holder på blir det ett års ferie, næringslivet går til helvete, staten taper betydelige beløp og familieøkonomien går adundas.
Redigert 20.01.2021 kl 01:18 Du må logge inn for å svare
Puta1n
23.03.2020 kl 08:22 1315

Hva med boliglånet og avdragsfrihet?

Vet du med sikkerhet hva flokkimmunitet vil føre til? Synes det Wasim Zahid skriver her bør få noen og enhver av de som ønsker denne teknikken til å tenke.

«Dette er særdeles uklokt og uansvarlig. Du blir kanskje immun, men i prosessen kan du smitte hundrevis av andre, gjøre en del alvorlig syke, og faktisk ta livet av enkelte. Så kan det hende at du er blant de få som får et alvorlig forløp. Ikke oppsøk sykdom!, skriver Zahid på Twitter.»

https://www.nettavisen.no/livsstil/lege-wasim-zahid-slakterkorona-strategi-som-kan-gi-immunitet/3423937425.html

Sverige, Nederland og UK har syslet med denne tanken, men tror UK i hvert fall har slått den fra seg.

Hvem skal la seg smitte? Jeg stiller ikke frivillig
_info_
23.03.2020 kl 11:28 1077

Ser ut som mange av oss får en lang ferie...
Hong Kong appeared to have the coronavirus under control, then it let its guard down
https://edition.cnn.com/2020/03/23/asia/hong-kong-coronavirus-quarantine-intl-hnk/index.html


Hvis ikke befolkningen tar tiltakene seriøst, blir det nok en langtidsferie i årevis på veldig veldig mange. Det blir en konkursbølge av bedrifter og personlige konkurser. Markedet kommer til å flyte over av bla Tesla og andre elbiler. Luksusbilene kommer til å ruste bort bak gjerdene til leasingselskapene. Leiligheter, hus, hytter faller i verdi. Restaurantbesøk, cafebesøk med kaffelatte 6 dager i uken blir en historie.
Det er veldig mange som ikke skjønner konsekvensene at dette. Blir skremt av hvor mange idioter det finnes i dette landet. Men idiotene våkner nok opp når biler og bolig forsvinner etterhvert, men da er det for sent.

Er du comorbid ellerr bare hysterisk? Tørr ikke stille deg frivillig? Du har muligens allerede hatt eller vil muligens bli smittet uten å merke særlig mer enn en forkjølelse. Røe isaksen sa han såvidt merket sår hals, men han er muligens en tøffing i motsetning til deg. Om du har ett arsenal av andre sykdommer er det jo nettopp deg vi vil sette beskyttelse rundt. Er man bare ei pingle kan man alltids hoppe i livbåten sammen med kvinnene og barna, mens vi mannfolk tar corona head on med å pådra oss sår hals og litt hoste før det passerer
Redigert 23.03.2020 kl 12:55 Du må logge inn for å svare

Det er en forlenget Påskeferie. Og til helgen er det meldt flott vær.
Tror tilbudet på Kvikklunsj også er startet.

Skal man bruke denne metoden å isolere alle må man strengt tatt opprettholde dette til viruset er borte Globalt som innebærer opptil 2 år. Det er jo fullstendig hjerne dødt. KUN 14.000 døde av corona, og de estimerer av 2.500.000 - 3.000.000 vil dø bare som følge av nedstegningene og konsekvensene av Corona!!!!
I tillegg kommer de 250.000.000 som dør totalt av andre ting. Lukt litt på de tallene og si om Vi håndterer Corona Med kaldt hode og stø hånd eller i rent hysteri

Verden har virkelig blitt gal og gått av hengslene. Frykt er det nye våpenet. Frykt for Klima, frykt for CO2, frykt ditt, frykt datt
Redigert 23.03.2020 kl 12:54 Du må logge inn for å svare

Og det er bare du som er geniet? Se deg rundt, og se hva som skjer i verden!

Din venn Washim Zahid uttalte dessuten for 1 uke siden følgende:

«– Dette viruset er ikke noe ustoppelig monster, sier lege Wasim Zahid. Han gir flere grunner til optimisme i møte med koronaviruset.

Dette er et svakt virus
– Det virker litt rart å si det når vi ser at det spre seg over hele verden, mange blir smittet og mange blir syke, men likevel, selve viruset er et svakt virus, sier Zahid og forteller at viruset har en «kappe» rundt seg.
– Denne kappen kan enkelt brytes ned med såpe og vann eller sprit, sier Zahid og sammenligner med noroviruset som gir omgangssyke»

Jeg ser få dødsfall og mye hysteri. Hva ser du?

Hysteriet er det som gjør at samfunnet kollspser, ikke viruset,

Til nå er 14.000 døde av covid-19
2.500.000 - 3.000,000 vil DØ som direkte konsekvens av hysteriet rund Conona.
13.300.000 har til nå dødd globalt i samme periode.

De Som dør av covid er 80+. De er comorbide. Mest sannsynlig ville en enkel urinveisinfeksjon, pneumoni eller influensa vært dråpen.
Frykt ødlegger all fornuft.

Når røyken omsider letter og vi skal gjøre opp regnskap er det mange som vil gremmes

https://www.worldometers.info/world-population/
Redigert 23.03.2020 kl 13:21 Du må logge inn for å svare
_info_
23.03.2020 kl 13:12 801

Målet nå er å holde Cov19 under kontrollerte forhold til vi får vaksine om 12-18 måneder.
Redigert 23.03.2020 kl 13:18 Du må logge inn for å svare

Håper det også kommer vaksine mor coronahysteriet, for det vil drepe 2,5-3 mill.