Hva om dette lille selskapet løser korona gåten ExpreS2ion Bio


dem jobber i disse dager med og prøve og utvikle vaksine mot korona , selskapet ingen snakker om he he

har selv en liten post , men husk høy risk , bra risk reward )

repsol
Redigert 21.01.2021 kl 09:41 Du må logge inn for å svare

Selskapet selv har sagt de kommer med noe safety data og mulig noe virkningsgrad data i April. Viser vaksinen bra effekt og lite med bivirkninger så kan finansiering av fase 3 komme fort. Denne aksjen har vært gull å eie så langt. Hvis alt går etter planen så blir nok dette den sterkeste vaksinen mot covid.
Får de validert teknologien av denne nye vaksineplatformen ser vi fort 3 siffret kurs. Og her er det ikke bare covid som er i pipelinen, malaria samt brystkreft vaksine er flere områder selskapet satser hardt på.

De siste 12 personer i CTA-testet tas in i Juni. Kan komma info om resultatet nu i april men jag antar att man inte kan säga så mycket mer än att testerna går bra. Det är inte regel att uttala sig om testerna innan hela undersökningen om 42 personer är klar.
Bavarian Nordic (noterad i Köpenhamn) har placerat 1,4 miljarder i finansieringen av vaccinets Fas3-test som E2B har avtal med. Det fattas 1,3 miljarder som danska politiker vill att den danske statsministern ska gå in med. Debatt om detta har varit i Folketingen denna vecka. Beslut kommer nog framöver.

En artikel i Illustrerad vetenskap tar upp vaccinets prestanda. tyvärr är artikeln bara för prenumeranter men detta har i alla fall kommit ut:

https://illvet.se/medicin/sjukdomar/nytt-vaccin-ska-skydda-i-tre-aar-aven-mot-mutationer

skydda I 3 år
skydda mot symptomfri smitta
klarar av kända mutationer
förvaring i rumstempratur
enkel och låg tillverkningskostnad
shots tas 2 ggr på en månad

Svar på innsendt CTA på deres nye covid studie burde komme når som helst nå.
Dividend
13.01.2021 kl 23:45 1738

Spennende case, CTA sendt på covid-vaksinen, forvnter første kliniske data allerede dette kvartalet. De prekliniske dataene var knallsterke og utkonkurrertte tilsvarende resultater fra Moderna, BioNTech og AZ.

De er godt finansierte etter nylig emisjon og den ser også teknisk spennendne ut etter å ha tatt ut tidlgiere motstand på ca 13 kr. Neste motstand 19 kr.
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare

Her er det fortsatt bare å sitte på hendene, det blir ikke en eneste aksje solgt her. Da må det eventuelt bli tvunget grunnet oppkjøp.
Som noen skriver her så er det helt uforståelig at selskapet er priset til 500 mill, hadde det vært US hadde det vært 5000 mill.

Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare
bj111
10.06.2020 kl 15:53 3985

Flott å sitte med to selskaper som leverer det som trengs til vaksiner.
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare
Rickjay
10.06.2020 kl 14:42 4027

Ali Salanti (prof. Expres2ion og AdaptVac) sier til danske TV2:

"Selv når musenes blod er fortyndet 5000 gange, virker antistofferne stadig effektivt.

- Det er slående, at vi kan fortynde disse blodprøver fra musene flere tusinde gange og stadig forhindre virus i at trænge ind i celler. Det vil sige, at det er meget effektivt, for hvis vi kan fortynde de 2000 gange, og det stadig virker, så er vi ret fortrøstningsfulde i forhold til, at det kan virke på mennesker, siger Ali Salanti."

De er trygge på at det kan virke på mennesker og så langt er det dette vaccinet som har soleklart best resultat i dyr av alla covid-19 vaccin så langt!
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare
bj111
10.06.2020 kl 13:11 4070

Kan fort bli ikke så rent lite penger i kassen av dette. Ikke så ofte det kommer slike nyheter til markedet. Meste med corona har jo bare vært det man kan kalle synsing om at det kan kanskje virke og så har det vært falske løfter som bergenbio med sine 80% sannsynlighet, trukket tilbake etter gjennomført emisjon.
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare

Tipper den går en god del mer ila dagen. Når sør og nordamerika våkner. Latterlig at de kun er verdsatt til 500 millioner mtp fremtidsutsiktene og gårsdagens nyheter.
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare
Rickjay
09.06.2020 kl 23:22 4226

Jadu repsol! De drikkes champagne på Köbenhavn universitet ikveld!
https://www.dr.dk/nyheder/indland/champagne-paa-panum-instituttet-danske-forskeres-coronavaccine-virker-paa-mus

Expres2ion og deres joint venture AdaptVac har fått svaret de ønsket på testen av vaccinen i mus.
https://www.avanza.se/placera/pressmeddelanden/2020/06/09/expres2ion-biotechnologies-expres2ion-announces-that-the-cvlp-covid-19-vaccine-shows-strong-virus-neutralization-properties-in-animal-proof-of-concept-data.html

"has demonstrated excellent COVID-19 immunization with very high level of SARS-CoV-2 virus neutralization in a mice model"

"show a many-fold increase in immunogenicity and virus neutralization compared to a sub-unit vaccine control. The immune response itself from the antigen-coated cVLP is many hundered-fold higher than the antigen without display on the cVLP, and the mice bleed’s ability to neutralize the virus is at least at par compared to published animal data from other COVID-19 vaccines."

"Neutralization titres were impressively high"

Som de selv sier, de kanskje ikke blir først med å utvikle en vaccine, men de kommer utvikle det beste! Skal bli gøy å se hvor høyt kursen går imorgen. Mcap på mikroskopiske 300 mil SEK hvis du sammenligner med andre bedrifter som utvikler vaccine.
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare
Rickjay
22.05.2020 kl 10:30 4359

Provsvar fra antikropptestet som Novo Nordisk og København Universitet gjort i samarbeid med Expres2ion kommer på mandag. Folk begynner å posisjonere seg her idag. Spennende tider!
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare

Bevegelse her i dag!

Spørs om det er på tide å virkelig henge seg på denne;)
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare

Da ser det ut som de nye testene snart er på vei ut i markedet- Se Nova sin nye film.

De er klare til å produsere 3 millioner (!!) tester, og her er Exprs2 en av partnerne. CEO snakker om proteinet, som er Exprs2 sitt fagfel.

https://novonordiskfonden.dk/en/about-the-foundation/initiatives-covid-19/?fbclid=IwAR1Z1lug5nkj5cVUYjla8qM_3mApbxke4YX9eVGZWEUUnXZ4ny6iKkBo_Sk
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare
bj111
07.05.2020 kl 00:04 5065

Takk, mye god info/omtale her grønland😊
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare

Vi kan ikke for nuværende sætte tal på, men det bliver en god aftale for alle parter – også økonomisk," siger Martin Roland Jensen.

I en pressemeddelelse onsdag fortalte forsker ved Københavns Universitet og bestyrelsesformand for Adaptvac, Morten Agertoug Nielsen, at det nye samarbejde med Bavarian betyder, at parterne hurtigere kan komme fra fase et til fase tre i de kliniske forsøg, og dermed hurtigere i mål med vaccinen, hvis den virker.

"Forventningen er, at vi kommer til at kunne skære et halvt til et helt år af vores tidslinje for de kliniske forsøg med dette samarbejde," sagde Morten Agertoug Nielsen.

Er forud for tidsplanen
Konkret betyder licensaftalen, at Bavarian Nordic fremover vil bidrage til arbejdet i det konsortium af selskaber og forskningsinstitutioner, der med udgangspunkt i opdagelser fra Adaptvac og Expres2ion arbejder på en mulig vaccine.

Konsortiet fik i marts 20,2 mio. kr. fra EU's Horizon 2020-program til videreudvikling af den mulige vaccine, som Expres2ion allerede i begyndelsen af februar meldte, at selskabet var gået i gang med at udvikle.

"Det er et enormt fremskridt – specielt for vores samarbejdspartner Adaptvac – men også for Expres2ion – at en så vigtig spiller på verdens vaccinemarked har valgt at lave denne aftale med os," siger Martin Roland Jensen.

"Og så er det jo også positivt, at der her er et 100 pct. dansk islæt," tilføjer han.

Bavarian Nordic vil støtte konsortiet med henblik på at opnå klinisk proof of concept og vil forestå den videre kliniske udvikling og globale kommercialisering af vaccinen. Den nuværende plan er at iværksætte et klinisk forsøg senere på året.

"Vi følger tidsplanen – ja faktisk er vi jo lidt forud for planen – så jeg er meget positiv," siger Martin Roland Jensen, der ikke kan fortælle, hvornår en eventuel vaccine kan være klar.

Klart en ønskepartner
Expres2ion fortalte forleden, at det samarbejder med Novo Nordisk og Rigshospitalet om en corona-antistoftest, og Expres2ion har arbejdet og arbejder desuden løbende med flere big pharma-selskaber – eksempelvis har Roche siden 2013 haft en licens til at bedrive forskning med selskabet protein produktionssystem, kaldet Expres2.

"Det er jo ikke første gang for Expres2ion, at vi samarbejder med store internationale farmaselskaber, det har vi gjort flere gange før, men for Adaptvac er det nyt – og Bavarian er jo klart en ønskepartner," siger Martin Roland Jensen.

Expres2ions og Adaptvacs teknologi har potentialet til at efterligne en virus over for kroppens immunsystem, hvilket giver den optimale forudsætninger for at fremkalde en hurtig og langvarig immunrespons, der muliggør en effektiv beskyttelse.

Konkret bidrager Expres2ion til vaccineudviklingen med det såkaldte ’spike’-protein, som er antigenet og den aktive del i covid-19-vaccinen.

"Dette er endnu et eksempel på at Expres2ions teknologi er exceptionelt velegnet til at udtrykke vaccine-antigener, for det var ikke muligt at udtrykke dette i andre systemer," forklarer Wian de Jongh, forskningsdirektør i Expres2ion og adm. direktør i Adaptvac, til MedWatch.

En væsentlig faktor er desuden, at produktionen af ​​vaccineteknologien let kan skaleres til kommercielle mængder, og Adaptvac og Expres2ions arbejder med kontraktproducenten AGC Biologics til fremstilling og opskalering af vaccinen.

Løbende dialog med Bavarian
Wian de Jongh fortæller, at han løbende har haft dialog med Bavarian Nordic, siden han startede for fire år siden i Expres2ion.

"Sådan er det jo i denne branche, at man netværker og holder hinanden orienteret om ens forskning og udvikling, eventuelt med henblik på et senere samarbejde," siger Wian de Jongh, der med Expres2ion og Adaptvac deler adresse i Hørsholm med Bavarian Nordic, som her har et site uden for hovedkvarteret i Kvistgård.

Man netværker og holder hinanden orienteret om ens forskning og udvikling, eventuelt med henblik på et senere samarbejde.

WIAN DE JONGH, ADM. DIREKTØR I ADAPTVAC OG FORSKNINGSDIREKTØR I EXPRES2ION
Etableringen af Adaptvac i 2017 var en god anledning til at have en dialog med Bavarian Nordic og forklare mere om de vaccine-teknologiplatforme, som Adaptvac og Expres2ion arbejder med, fortæller Wian de Jongh.

Det drejer sig om Adaptvacs kapsid virus-lignende partikel-teknologi, og Expres2ions protein-produktionssystem kaldet Expres2.

"Efter covid-19 vaccineprogrammet begyndte i februar, hvor vi jo kombinerer disse teknologi-platforme, er den dialog intensiveret til nu at munde ud i et ønske fra begge parter, Adaptvac og Bavarian, om at samarbejde om den videre udvikling af denne vigtige vaccine," siger Wian de Jongh.

"Og det er vi jo selvfølgelig meget glade over," tilføjer han.

Expres2ion er noteret på den svenske Nasdaq-børs i Stocholm, hvor aktien onsdag eftermiddag stiger med 5,4 pct. Siden nytår er selskabets aktie steget med 371 pct.
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare
bj111
06.05.2020 kl 21:12 5152

Betalingstjeneste, jeg får stole på deg😊
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare

"Jeg kan ikke sætte præcist beløb på, men det kan beløbe sig til mange millioner kroner i den trecifrede størrelse," sagde han.
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare

https://medwatch.dk/Medicinal___Biotek/article12124236.ece

Nå er Exprs2 rigget for å være med å utvikle, men også produsere, kommersialisere og selge en potensiell vaksine.

Og enda er selskapet priset til 280 mill. Det er utrolig.
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare

ja, det er det sannsynlig vis. Men tenker ikke så mye på det korte bildet annet en at det er en gavepakke for kjøpere. I løpet av 2 mnd. får vi detaljene i avtalen, upfront betaling osv. Og innen den tid har Exprs2 fått mange ytterligere svar, så verdien kan jo øke betydelig før detaljene i avtalen avklares.

Selskapet har så mye i pipen nå, og som sagt tidligere det gjelder ikke bare Covid, det er mye mer.

En av de nærmeste dagene kommer det også melding om antistoff testene som de utvikler sammen med Nova. Bare derfra kan potensielt kommer mange millioner.
Og det i et selskap som er verdsatt til 280 mill, omtrent null gjeld, og er finansiert en god stund fremover. Og potensielt kan få inn hele markedsverdien i en kontrakt nå.

Se BergenBio, mcap over 2,5 milliarder, går i minus med 2-300 mill i året. Greit de har potensiale, men det har Exprs også. Sistnevnte er også med i utvikling av brystkreftvaksine
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare
repsol
06.05.2020 kl 15:26 5261

MLEX,SSWM er dem verste av det verste i swe bj111

repsol
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare
bj111
06.05.2020 kl 15:22 5269

Lurer på om det er koblet på noe algoritme handel på aksjen da den følger et mønster daglig med press på kursen utover dagen
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare

Bavarian, selskapet Exprs2 inngikk avtale med i dag, betalte 3 milliarder i upfront GlaxoSmithKline plc (GSK) ifb med rettigheter til vaksine.

http://www.bavarian-nordic.com/investor/news/news.aspx?news=5889

Sier ikke at det er direkte sammenlignbart, men det er helt sikkert at det er betydelige summer det er snakk om, og de to eksemplene som jeg har limt inn viser bare at det er enorme summer i industrien. Så at "lille" Exprs2 fortsatt har en mcap på 280 mill er bare gavepakke.
Har fylt på med 10k til i dag.

Det er nok ikke mange dagene til vi får mer info på Covid- testen som de utvikler sammen med Nova Nordisk og UIK. Testingen på tidligere covidpasienter ble avsluttet i dag, 6 mai.

De har nå den siste mnd. gjort avtaler med 3 BP giganter, det sier litt om hva industrien mener om Exprs2.
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare

Til sammenligning gjorde Pfizer og BioTech samme avtale, her er info om den! Legg merke til at BioNTech fikk betalt 185 mill dollar up front, og potensielt 748 mill dollar totalt. Det er up front 1,8 milliarder, og totalt opp mot 7 milliarder.

Mcap til Exprs2 er nå ca. 280 mill NOK.....


Pfizer and BioNTech to jointly develop COVID-19 vaccine, initially in the United States and Europe, and scale-up manufacturing capacity to support global supply


Potential to supply millions of vaccine doses by the end of 2020 subject to technical success of the development program and approval by regulatory authorities, and then rapidly scale up capacity to produce hundreds of millions of doses in 2021
 
BioNTech will contribute multiple mRNA vaccine candidates as part of its BNT162 COVID-19 vaccine program, which are expected to enter human testing in April 2020
 
Pfizer will contribute its leading global vaccine clinical research and development, regulatory, manufacturing and distribution infrastructure and capabilities
 
BioNTech will receive an upfront payment of $185 million, including an equity investment of approximately $113 million, and be eligible to receive future milestone payments of up to $563 million for a potential total consideration of $748 million
MAINZ, Germany, and NEW YORK, April 09, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- BioNTech SE (Nasdaq: BNTX, “BioNTech” or “the Company”), and Pfizer Inc. (NYSE: PFE) today disclosed additional details of their collaboration to advance candidates from BioNTech’s mRNA vaccine program, previously announced on March 17, 2020.
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare
Rickjay
06.05.2020 kl 10:07 5340

EXPRES2ION BIOTECHNOLOGIES
ExpreS2ion Announces Bavarian Nordic Enters Agreement with AdaptVac to Advance the COVID-19 Vaccine Program (Cision)
2020-05-06 08:00
Hørsholm, Denmark, May 06, 2020 – ExpreS2ion Biotech Holding AB (“ExpreS2ion”) hereby announces that its joint venture AdaptVac has entered into an exclusive head of terms agreement with Bavarian Nordic, a global leader in the development, manufacture and commercialization of life-saving vaccines, to license the COVID-19 vaccine. The parties seek to enter into the final license agreement within the next two months. Upon execution of a final license agreement, Bavarian Nordic will pay AdaptVac an initial upfront payment in addition to future development and sales milestones and royalties. ExpreS2ion will retain a portion of the future milestone payments and royalties of AdaptVac’s revenue stream.
ExpreS2ion and its joint venture partner AdaptVac are engaged in the development of a unique capsid virus-like particle (VLP) COVID-19 vaccine, partly sponsored through a Horizon 2020 EU grant award to the PREVENT-nCoV consortium to rapidly advance the vaccine candidate against COVID-19 into the clinic. The members of the consortium hold preclinical and clinically validated experience from working with similar Coronaviruses such as MERS and SARS, as well as malaria vaccines, using AdaptVac’s capsid VLP technology and ExpreS2ion’s ExpreS2 technology. This vaccine technology has the potential to mimic a virus to the body’s immune system, giving the optimal stimulus to generate a fast, long-lasting immune response that offers a highly-efficacious protection. Importantly, the production of the vaccine technology can be readily scaled to commercial quantities and AdaptVac is working with AGC Biologics for the manufacture and scale-up of the vaccine. The current plan is to initiate a clinical study before the end of 2020.

AdaptVac has now entered into an exclusive head of terms agreement with Bavarian Nordic, a global leader in the development, manufacture and commercialization of life-saving vaccines, to license the COVID-19 vaccine. The parties seek to enter into the final license agreement within the next two months. Upon execution of a final license agreement, Bavarian Nordic will pay AdaptVac an initial upfront payment in addition to future development and sales milestones and royalties. ExpreS2ion will retain a portion of the future milestone payments and royalties of AdaptVac’s revenue stream.

ExpreS2ion’s CEO Bent Frandsen comments:

“Since embarking on the COVID-19 vaccine utilizing advantageous technologies based on AdaptVac’s capsid VLP and ExpreS2ion’s ExpreS2 platforms, we, together with AdaptVac, have worked intensely on developing a uniqe SARS-CoV-2 vaccine. It will be very fitting to have Bavarian Nordic join the vaccine programme. They have the late-clinical stage and market expertise necessary to lead the vaccine to the public as soon as possible”.

About Bavarian Nordic

Bavarian Nordic is a fully integrated biotechnology company focused on the development, manufacture and commercialization of life-saving vaccines. Bavarian Nordic is a global leader in smallpox vaccines and have been a long-term supplier to the U.S. Strategic National Stockpile of a non-replicating smallpox vaccine, which has been approved by the FDA, also for the protection against monkeypox. Their commercial product portfolio furthermore contains market-leading vaccines against rabies and tick-borne encephalitis. Using their live virus vaccine platform technology, MVA-BN®, they have created a diverse portfolio of proprietary and partnered product candidates designed to save and improve lives by unlocking the power of the immune system, including an investigational Ebola vaccine, licensed to Janssen.
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare

Deilig å få bekreftelsen vi har ventet på ( selv om vi har vist det) at Exprs2 samarbeider med Nova, som er en GIGANT BP, nordens største farmaselskap.

Det bekrefter bare igjen at "lille" Exprs2 er en meget attraktiv medspiller. Og husk at testingen som de nå jobber med egentlig ikke er en del av virksomheten som Exprs2, men potensiale kan innbringe mange hunder milli inntekter. Danmark har sagt at de skal teste i en enorm skala.

“I find it very encouraging that our unique SARS-CoV-2 antigen can be used even beyond the COVID-19 vaccine program. Of the multiple R&D projects we support in this field, I find it especially motivating that a diagnostic test also can be developed by the ExpreS2 platform. It will be exciting to follow the progression of Prof. Garred’s diagnostic development project.”

Nå når meldingene fortsetter å tikke inn, og selskapet materialiserer og viser klarhet i hvor de står, er det fortsatt et lite under at selskapet er priset til 300 mill.

Her er det bare å sitte på hendene!

Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare

04.05.2020 08:50:00 - Cision International
ExpreS2ion Biotechnologies : ExpreS2ion announces supporting an advantageous COVID-19 diagnostic antibody development project
Hørsholm, Denmark, May 4, 2020 - Today, ExpreS2ion Biotechnologies ApS ("ExpreS2ion"), a fully owned subsidiary of ExpreS2ion Biotech Holding AB, announces that
its SARS-CoV-2 antigen is being applied across multiple research and development projects, including an on-going diagnostic antibody test program that
Rigshospitalet, University of Copenhagen and Novo Nordisk jointly develop to support the diagnosis of COVID-19 in Denmark on a national level.

ExpreS[2]ion and its joint venture partner AdaptVac are engaged in the development of a unique capsid virus-like particle (VLP) COVID-19 vaccine. In this
Horizon 2020 EU-sponsored PREVENT-nCoV program ExpreS[2]ion
recently (https://news.cision.com/expres2ion-biotechnologies/r/expres2ion-announces-selection-of-agc-biologics-as-manufacturing-partner-for-the-covid-19-vaccine-an,c3094798)
announced its ability to produce the SARS-CoV-S2 protein antigen with sufficient purity and quality for animal testing and further continuation of the rapid
development towards clinical studies before the end of 2020.

Since the beginning of the vaccine program, the ExpreS[2]-made antigen has been in demand from a variety of groups worldwide. In compliance with the
WHO (https://news.cision.com/expres2ion-biotechnologies/r/expres2ion-s-cso-dr--wian-de-jongh-co-signs-who-sanctioned-statement-from-83-covid-19-vaccine-resear,c3088606)'s
pledge to strengthen worldwide collaboration, cooperation and sharing of data in the scientific community (see WHO
statement (https://www.who.int/news-room/detail/13-04-2020-public-statement-for-collaboration-on-covid-19-vaccine-development)), ExpreS[2]ion is also committing
to support research and development projects that are synergistic to the current COVID-19 vaccine focus. Most recently ExpreS[2]ion is engaged in an on-going
COVID-19 diagnostic test program that Rigshospitalet, University of Copenhagen and Novo Nordisk jointly develop to support a quick and accurate diagnosis of a
COVID-19 antibody response on a national level in Denmark. The Carlsberg  Foundation (https://www.carlsbergfondet.dk/en) has supported the development of a
COVID-19 antibody test. The ability to produce the COVID-19 antigens and to quickly "tailor" them to suit the assay is a key advantage of the
ExpreS[2]-platform.

Rigshospitalet's Professor of Clinical Molecular Medicine Dr. Peter Garred comments:

"I am leading a team of experts that focus on bringing a quick and accurate antibody test for COVID-19 as fast as possible to the general public in Denmark. The
support of Novo Nordisk and ExpreS[2]ion is of outmost importance to proceed with this goal. So far, their contribution strongly supports the further clinical
development that started last week. I hope an antibody test is fully developed and ready to use by the summer 2020."

ExpreS[2]ion's CEO Bent Frandsen comments:

"I find it very encouraging that our unique SARS-CoV-2 antigen can be used even beyond the COVID-19 vaccine program. Of the multiple R&D projects we support in
this field, I find it especially motivating that a diagnostic test also can be developed by the ExpreS[2] platform. It will be exciting to follow the
progression of Prof. Garred's diagnostic development project."
Redigert 21.01.2021 kl 03:25 Du må logge inn for å svare

En god nyhet å ta med seg på starten av uka! Da skal vel kursen neppe noe ned, som fryktet, men derimot kanskje oppover ;)
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare

Les deg grundig opp på selskapet før du prøver å fortelle hvor kursen skal gå. Kunnskap@
Testen er ikke endel å selskapets strategi men de har en ledende plattform for utvikling av protein, har anerkjente folk, derfor er de i selskap med Nova og andre BP.
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare
Outsider
02.05.2020 kl 09:04 4318

Dette ble mange fugler på taket ser jeg......ikke mye håndfast for Exprs2. Og for å toppe det hele er nå engelskmenn ute med Cov-19 test kit (Oxford et eller annet selskap). - så der gikk muligheten til å være først ute med denne type produkt. Tror ikke det er vanskelig å forutse retningen på kursen mandag morgen....
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare

Forbindelsen er Gates Fond. De har sponset Exprs2 sitt malaria prosjekt, hvilket bygger på proteinplattformen som også brukes i Covid
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare

Det er jo spennende, men hva vet man håndfast om forbindelsene mellom exprs2 og Fujifilm?
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare

Vis det fulde website
MedWatch
Chef på Hillerød-fabrik om Gates-kontrakt: "Det er jo det ultimative"
Lars Petersen, driftschef på Fujifilm Diosynth Biotechnologies' fabrik i Hillerød, er mere end almindeligt tilfreds med selskabets nye kontrakt med Gates Foundation om produktion af covid-19-midler.


Lars Petersen er driftschef på Fujifilm Diosynth Biotechnologies' fabrik i Hillerød. | Foto: Fujifilm Diosynth Biotechnologies / PR
AF KEVIN GRØNNEMANN
Offentliggjort: 30.04.20 kl. 16:46
Det vækker glæde på Fujifilm Diosynth Biotechnologies' fabrik i Hillerød, at fabrikken er blevet en central del af Bill & Melinda Gates Foundations indsats for at bekæmpe coronavirussen og coronavirussygdommen covid-19.

"Det er jo det ultimative for os, der arbejder i den her industri, at kunne være med til at producere en medicin, der kan hjælpe på tværs af hele verden, i lyset af alvorligheden af det, der sker lige nu," siger Lars Petersen, der er driftschef på fabrikken, til MedWatch.

"Du skulle bare se nogle af de emails, jeg får fra medarbejderne – det er helt fantastisk. Jeg behøver ikke engang spinne det på nogen måde, folk er fantastisk engagerede," siger han.

Skal producere antistoffer
Under aftalen med velgørenhedsfonden Covid-19 Therapeutics Accelerator, som er stiftet af Bill & Melinda Gates Foundation, Wellcome Trust og Mastercard Impact Fund, er der nu reserveret kapacitet på fabrikken i Hillerød til at masseproducere et lægemiddel mod covid-19, som fonden senere vil udvælge.

"Der er behov for en meget anseelig mængde medicin, men vi kender ikke den medicin, vi kommer til at producere, for de har i situationens hastighed og vigtighed selvfølgelig besluttet sig for, at kapaciteten skal sikres på forhånd," siger Lars Petersen.

Lars Petersen ved dog, at der bliver tale om et antistof mod covid-19, og at der er en række større medicinalselskaber, der arbejder med netop den type medicin, som kan blive inddraget i aftalen

"Der er en hel række firmaer, der kigger på det, og jeg tror, uden at vide det med sikkerhed, at Gates Foundation har snakket med stort set dem alle sammen. Vi ved ikke konkret, hvem der bliver valgt," siger Lars Petersen.

Roche afprøver eksempelvis lige nu sit antistof Roactemra som symptombehandling mod covid-19 i fase 3. Det samme gør Sanofi med sit antistof Kevzara. Også antistoffer fra Astrazeneca, Sobi, Eli Lilly og Alexion bliver afprøvet mod covid-19.

Rammer noget rigtigt
Lars Petersen forventer, at aftalen med velgørenhedsfonden vil øge chancerne for, at Fujifilm Diosynth Biotechnologies rent faktisk kommer til at producere et lægemiddel, der vil gøre en forskel i kampen mod coronavirussen.

"Vi får også henvendelse fra firmaer direkte, men vi har valgt at sige, at der nok er størst sandsynlighed for at ramme noget rigtigt her (i aftalen med fonden, red.). Det har jo også betydning for vores engagement, for vi ved, at vi snakker med stort set hele industrien igennem fonden," siger Lars Petersen.

Han fortæller desuden, at aftalen ikke får nogen betydning for fabrikkens nuværende produktion.

"Vi har ikke noget problem med at tilføje den her kapacitet, og det har ingen betydning for vores eksisterende kunder," siger han.

Lars Petersen ønsker ikke at oplyse nærmere om økonomien i aftalen med velgørenhedsfonden, ligesom han heller ikke ønsker at oplyse, hvor meget produktionskapacitet, fonden har reserveret.

Fabrikken i Hillerød tilhørte biotekselskabet Biogen indtil marts sidste år, hvor den blev solgt for 5,9 mia. kr. til Fujifilm Diosynth Biotechnologies. Fabrikken beskæftiger cirka 800 medarbejdere.

Fujifilm Diosynth Biotechnologies, også kendt som blot FDB, producerer lægemidler på kontrakt og er en del af det japanske Fujifilm-konglomerat, der måske bedst er kendt for sine kameraer.

Fujifilms medicinfabrik i Hillerød skal lave covid-19-midler for Gates Foundation

Mere fra MedWatch
Foto: Tuala Hjarnø / Genmab / PR
Analytiker: Darzalex-anbefaling lander tidligere end ventet
EMA's hovedkvarter i Amsterdam. | Foto: Rob Acket/EMA
CHMP siger god for otte lægemidler og ni nye indikationer
Novo Nordisks insulin aspart er kendt som Novorapid i Europa og Novolog i USA.
CHMP anbefaler Sanofis efterligning af Novo Nordisks bedst sælgende insulin
Lars Rebien Sørensen, formand i Novo Nordisk Fonden.
Novo Nordisk Fonden klar med 382 mio. kr. til diabetescenter på Grønland
En forsker inspicerer et hætteglas med remdesivir hos Gilead Sciences i La Verne, Californien.
EMA starter godkendelsesproces med Gileads remdesivir mod covid-19
Job
Sponsor Oversight Lead - Genmab
Sponsor Oversight Lead - Genmab
Senior Global Market Access Manager - ALK-Abelló
Senior Global Market Access Manager - ALK-Abelló
Specialist til QC, vikariat - Orifarm
Specialist til QC, vikariat - Orifarm
QA GCP Director - Zealand Pharma
QA GCP Director - Zealand Pharma
Regulatory Associate - Zealand Pharma
Regulatory Associate - Zealand Pharma
Se flere jobs

Kolofon
REDAKTØR
Mikkel Aabenhus Hemmingsen
mah@medwatch.dk
Tlf.: +45 3330 8387
ANSV. CHEFREDAKTØR
Anders Heering
UDGIVER
JP/Politikens Hus A/S
ANNONCEAFDELING
annoncering@infowatch.dk
Tlf.: +45 7077 7441
JOBANNONCERING
job@infowatch.dk
Tlf.: +45 7077 7441
ABONNEMENT
Prøv MedWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed.

medwatch@infowatch.dk
Tlf.: +45 7077 7441
ADRESSE
MedWatch
St. Regnegade 12, 2. sal
1110 København K
Tlf.: +45 3330 8370
RETNINGSLINJER
Persondatapolitik
Copyright © MedWatch - Alt materiale på denne side er omfattet af gældende lov om ophavsret
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare