PGS - STIGNINGEN MOT 10 KRONER ER I GANG!!


Oljeprisen nærmer seg bunnen. USA signaliserte i forrige uke at Texas og andre oljeprodusenter i USA vil ta ned produksjonen for å få opp oljeprisen. Da steg oljeprisen 10 - 12% på ett døgn, før den falt noe tilbake på corona-frykt. Det viser hvor mye oljeprisen kan stige på kort tid, når USA gjør alvor av produksjonskuttene. Fastholder at oljeprisen er meget nær, og kanskje faktisk ER på bunnen allerede nå. Når det tekniske snur nå skal alle inn igjen, og det blir trangt INN døren. Da skal alt av oljerelaterte aksjer bare én vei. Rett opp!

En ting til: Signaler fra Kina om ingen flere corona-tilfeller, og trolig signaler om at antall tilfeller i Europa flater ut (bortsett fra Italia, men der er det sagt at 99% av de som har dødd er gamle og syke). I USA (særlig NY) er det foreløpig en stigning i antall tilfeller smittede, men USA har nå for en time siden lagt frem en tiltakspakke uten øvre grense(!) for hva myndighetene kan bidra med av økonomiske tiltak! Mnuchin sa nå at den amerikanske staten trolig kan/vil kjøpe seg opp i amerikanske selskaper. Her er sterke virkemidler.

Vi har også sett flere innsidekjøp de siste ukene, til kurser fra 3,7 til 6,1 kroner. Klart disse kjenner selskapet best og vet hva som rører seg.
https://newsweb.oslobors.no/search?category=&issuer=2342&fromDate=&toDate=&market=&messageTitle=

PGS har falt fra 21 (!) kroner siste to månedene. Aksjen har startet oppturen mot 10 kroner!
Redigert 23.03.2020 kl 14:24 Du må logge inn for å svare
lolvik
23.03.2020 kl 14:42 268

Årsrapporten skal vel utgis i dag?
Noen som har noen tanker ang det?

Gikk forøvrig inn med en lekepost i PGS selv i dag.