Hytte

Slettet bruker
HYTTE 23.03.2020 kl 18:56 259

Alle familier med hytter burde hamstre bilene sine fulle av mat og bosette seg på hyttene sine for den nærmeste fremtiden. Toalettpapir kan erstattes med bjørkenever og mose.
Men det er er klart, hamstring og hytter får de pk idignerte til å tenne på alle plugger fordi mediene sier at de skal reagere slik.
Lokale kjøpmenn kan levere mat på døren uten at de trenger å blande seg med lokalbefolkningen.
Etter 3-4 uker i isolasjon ville man være sikker på at de som er smittet men uten symptomer i den lange inkubasjonstiden ikke har smittet en en stor mengde mennesker fra smittetidspunkt til utbrudd av symptomer. Et fåtall ville trenge sykehusinnleggelse. En nasjonal beredskap kunne etableres for eventuelle akutt sykdomsutbrudd uten at man ville behøve å belaste lokalmiljøet.
Uten at jeg vet hvor mange hytter det er i Norge, men dersom 1 million nordmenn kunne isolert seg på denne måten ville det hjelpe enormt mye.
Det har nok også gått prestisje i dette for politikerne, det skal vel mye til at de snur nå, det er synd de blir styrt av idioter, alltid de som skriker høyest og skal frem med trynet sitt i media.
kokkohill
23.03.2020 kl 19:03 252

Les deg opp på historien om Jostedalsrypa før du reklamerer for bjørkenever og barkebrød...