Corona-rabatten på Nano snart over?


Karrierepolitikerne som styrer dette landet uten noen gang å ha hatt en virkelig jobb med behov for å ta riktige beslutninger, er en katastrofe. Det blir ikke bedre av at de skal vise handlekraft, når kunnskap og beslutninger er feil. Den første katastrofen var at de frarådet ansiktsmasker fordi bakterier og virus kunne formere seg i fuktige masker, noe som er direkte feil. Virus trenger en celle for å formere seg. Den siste katastrofen er at de skal "forske ihjel", i stedet for å bruke, Chloroquine som behandling.

Malariamedisinen Chloroquine viser oppsiktsvekkende gode resultater mot coronavirus. Sammen med lungemedisinen Azithromycin er 50% av pasientene virusfrie etter 3 dager. Etter 6 dager er 100% virusfrie. Chloroquine alene gjør 70% virusfrie etter 6 dager (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924857920300996?via%3Dihub). Undersøkelsen er liten, men støttes av annen forskning. Få medisiner har en så veldokumentert safety som Chloroquine. Den har bivirkninger, men er brukt forbyggende av millioner av mennesker gjennom flere tiår.

Fastleger kan skrive ut resept på Chloroquine, f.eks. Plaquenil forebyggende mot malaria før reiser. Hvis alle med begynnende coronasymptomer tar en Chloroquinekur, er det håp om at coronaepidemien blir mindre alvorlig enn influensa. I land med malaria er det vanlig å ta med Chloroquine fra matbutikken og bruke tidlig ved mange sykdomssymptomer. Dette er en mulig årsak til at det er lite corona i malariautsatte land i Afrika. Kina er også i gang med å bruke Chloroquine som standard i coronabehandlingen.

I stedet for å bruke Chloroquine nå, vil byråkratene forske på Chloroquine og Remdesivir. De kan ikke si noe om ferdigtidspunktet. Forskningen deres vil bli utført på pasienter som legges inn på sykehus, dvs. uheldig sent i sykdomsforløpet. Det er en fare for at byråkratene også vil blokkerer fastlegers mulighet til å skrive ut Chloroquine. Ved neste valg må vi bytte ut politikere og byråkrater som aldri har hatt en jobb i virkeligheten. De er en katastrofe for coronakrisen og generelt for kronekursen. Nanoaksjer er forøvrig en hedge mot kronekollapsen.

Noen som har synspunkter? Send gjerne videre til de med coronasymptomer.

(Langsiktig. Trader ikke. Karantenegretten:-)

Dagens fra Korsar : det ser ut til å bli vanskelig å komme seg over 18 igjen i dag.

Det viser bare hvor lite kunnskap og innsikt vedkommende innehar.

ikke sant..............
skulle gjerne hat bevis at jeg taper og du måker inn.....
kan du ikke det, er det løgn fra deg igjen og blir rapportert igjen til admin......

så hva er problemet ditt
Korsar
04.05.2020 kl 12:30 2881

"over 18" er lik minst 19

HJvis man sjekker tidspunktet jeg skrev dette, var aksjen allerede oppe på 18-tallet igjen.
Men den hadde falt ned fra 19-tallet.
Så jeg er fremdeles spot on, jeg :-)

Men nå ser den ut til å karre seg over 19 igjen, og da blir det kanskje litt mindre bitterhet her?

PS: Men uansett gjelder min vurdering "i dag", så vi må nok vente og se hva den slutter på.
Redigert 04.05.2020 kl 12:37 Du må logge inn for å svare

så du kan ikke dokumentere det ikke sant,old man

synes du burde slutte med dine spådommer og analyser,veldig skuffende med tanke på at du gjør dette siden 70 tallet

https://finansavisen.no/forum/thread/18694/view (her bommet du også)

mitt forslag,hold deg til dine backtrades og løgn dette kan du best
Nubie
04.05.2020 kl 13:10 2758

Skrev dette i går kveld selv, tror du må være litt raskere på ballen Kosar... hjelper lite å spå index kl.08.36.

Blir litt lettere å virke troverdig hvis man klarer å predikere litt tidligere enn rett før😉

Korsar : Den går ikke over 18.

Nano : 19+

Korsar : Jeg er fremdeles spot on

Fatter ikke dere som svart maler Korsar her inne, han er jo eneste som har truffet bra med edruelige analyser. Jeg valgte å høre på hans tips for ett par måneder siden med å se litt nærmere på Bergen Bio, det førte til at jeg vektet meg en del ned i Nano, og satte de pengen på Bergen Bio. Har ikke angret på dette, ble et overraskende byks sist uke, da bemcentinib er det første i en rekke av tre medikamenter utvalgt som potensiell behandling av pasienter innlagt på sykehus med COVID-19.
Et annet råd han har gitt er også å prøve å ta svingningene på kursen, dvs prøve å selge på topp og så kjøpe seg inn igjen. Ut i fra det han har skrevet, så har de i hvertfall gjort meg til en klokerer og bedre investor. Samt en siste ting, ikke bli "forelsket" i en aksje :)
Redigert 04.05.2020 kl 13:40 Du må logge inn for å svare

Korsar : Logger av

Korsar : Logger på med Storm1000

Storm1000 : Jeg elsker Korsar
Korsar
04.05.2020 kl 14:31 2562

Storm,
hyggelig at du har hatt nytte av vår dialog :-)
Det lønner seg å oppføre seg saklig og rasjonelt på sikt-

na hast ja richtig ein rausgehauen wa????? hast dir das selbst ausgedacht...........die frage ist hier nur wer der dumme ist

"saklig og rasjonelt"
venter fortsatt på en saklig dokumentasjon av mitt tap og din gevinst.......som aldri kommer ikke sant???

Stille på forumet en tid nå ? Det er bra. De jobber nok hardt på i selskapet . Nyheter er på gang tenker jeg. Tystnad er gull verdt her, bli det for mye mas virker det negativt på kursen. Vi forholder oss til nyheter

NANO: Nordic Nanovector Announces Changes to its Executive Management Team

Oslo, Norway, 4 May 2020 Nordic Nanovector ASA (OSE: NANO) today announces changes to its Executive Management Team. As a result of the cost-saving initiatives announced on 2 April 2020, the Board of Directors of Nordic Nanovector has restructured the senior management team. The restructuring has resulted in the number of executives being reduced from nine to seven. Malene Brondberg, Vice President Investor Relations and Corporation Communications, has been appointed CFO, effective 1 May, reporting to Lars Nieba, interim CEO. Malene Brondberg will in her new role as CFO be responsible for the areas Finance, Human Resources and Investor Relations.

Tone Kvåle and Rita Dege leave from their respective roles as Chief Financial Officer and Chief Human Resources Officer as of 1 May 2020.

Ms. Brondberg joined Nordic Nanovector in February 2018 bringing over 20 years' operational experience in the financial services sector. Her career has included Global Head of Research managing a team of 67 people and member of the Executive Committee of the Nordic investment bank ABG Sundal Collier. Since 2011, Ms. Brondberg has worked as a management consultant within the financial sector, acting as an advisor in relation to investor relations and funding, and has held various interim CEO, COO and Head of Compliance/HR/Finance management positions.
Redigert 04.05.2020 kl 16:46 Du må logge inn for å svare

Her kan du se hvordan innsikt ser ut, Korsar gutten.


NanoVekter
08.04.2020 kl 23:33

Marianne Bloma gikk fra Nano til Novartis i januar. Bravo er gone. Lisa Rojkjaer poff. Kavli-Tone og Viki Wills står for nok for tur. Det er opprydding på gang og det er passivitet som blir erstattet med handlekraft.

Jeg kan gi deg litt mer innsikt Korsar gutt.

Nå rapporterer alle til Lars og hvem tror du Lars rapporterer til. Ingen innside handel. We have currently no open positions. Lars har også sakt at dersom interim fra PARADIGME er gode så kommer BP på banen. Flere som får direkte sparken fordi BP ikke ønsker inkompetente ansatte. Lars pynter brura for Bayer.
Korsar
04.05.2020 kl 17:52 2042

Jaja, nå er visst hele intelligentsiaen på banen :-)
Sydney
04.05.2020 kl 18:10 1978

Alle damene til den italienske stor sjarmøren bravo følger med ut🤓

Bravo er vel spansk, mens Costa stod for det italienske innslaget. Uansett mye slanking på gang.
Nubie
04.05.2020 kl 20:59 1664

Artig at man kvitter seg med HR’n da.... jaja hva skal man med slikt i fremtiden....😂😂
mlande
05.05.2020 kl 00:59 1422

Coronakrisen er blitt helpolitisert og dreier seg i liten grad om å gjøre coronasyke friske. FDA godkjente patenterte Remdesivir mot corona på rekordtid. Begrunnelsen var at Remdesivir reduserte antall dødsfall fra 11% til 8%. Alternativene Chloroquine og Azithromycin, som ser ut til å gi bedre resultater, men har gått av patent, diskrediteres i større grad en før.

"Biotek-nerdene" som vil gi zink forebyggende og kombinere zink, Chloroquine og Azithromycin som behandling mot corona, utmanøvreres av WHO og helsebyråkratene. Zink fra helsekostbutikken mot corona høres ut som en dårlig spøk, men biotek'en bak er interessant.

WHO og Norge tester Chloroquine først ved sykehusinnleggelse som ofte vil være for sent i sykdomsforløpet uten også å gi zink. Chloroquine virker ved å slippe zink inn i cellene og blokkere RNA polymerasen viruset trenger for å formere seg. Dette kan gi enkelte for lavt nivå av intracellulær zink som igjen påvirker hjertemuskelrytmen via cellemembranproteinet RYR2.

https://www.jbc.org/content/290/28/17599.full.pdf+html

Legemiddelverket, hvor Steinar Madsen premieres med en av toppjobbene for å ivareta legemiddelindustrien interesser i stedet for folks helse, er ute og advarer om hjerterisikoen:

https://legemiddelverket.no/nyheter/alvorlige-hjertebivirkninger-av-klorokin-og-hydroksyklorin-ved-behandling-av-covid-19

Andre journalister følger lojalt opp og skriver ukritisk om farene ved Chloroquine. Det samme gjør smitteverndirektør Line Vold ved FHI. Ingen stiller spørsmål om hvordan Chloroquine kan ha blitt brukt forebyggende mot malaria av millioner av mennesker i flere tiår på steder tilnærmet uten sykehus. Kritikken gjør det etisk vanskelig for leger å bruke Chloroquine off-label.

Høy zinkstatus hos befolkningen i Norge, Island og Færøyene pga. mye sjømat, kan være årsak til de lave dødstallene sammenlignet med andre land. På norske sykehus gis corona-pasienter ofte intravenøs næring som (tilfeldigvis) også innholder zink. Tyskland har mye dårlig industrimat og folk tar multivitamineralpiller med zink, noe som kan forklare lave dødstall. I de hard rammede innlandsdelene av Italia, Spania og Frankrike, spiser de i stedet sunn, kortreist mat med nye grønnsaker, men dette har lite zink. I vegetarianerhovedstaden New York får mange i for seg for lite zink.

Zinkmangel er spesielt utbredt hos eldre over 75 år. Menn, som er mer coronautsatt, trenger mer zink en kvinner pga. testosteronproduksjonen. Mange corona-pasienter opplever tap av smak og luktesans. Tap av smak og lukt er et vanlig symptom på zinkmangel:

https://en.wikipedia.org/wiki/Zinc_deficiency (Se appetite)

Ved en corona-infeksjon vil kroppen sannsynligvis prioritere zink til bekjempelse av viruset.
Personer med lav zinkstatus vil kunne få et alvorlig sykdomsforløp.

Det er ikke utenkelig at zinktilskudd eller zinkholdig mat som østers, skalldyr og biff, kan fjerne corona-rabatten på aksjer selv om helsebyråkratene blokkerer bruk av Chloroquine og Azithromycin:-)

NanoVekter
01.04.2020 kl 19:30
Dette er korrekt avgjørelse fra pitbullen Nieba. Costa og Bravo har forpestet alle ledd med østrogen og passivitet og nå taes det grep.

NanoVekter
01.10.2019 kl 08:05
Som om det ikke var nok østrogen fra før i den ledergruppa...

NanoVekter
27.08.2019 kl 11:48
Du skal aldri kjøpe biotech aksjer basert på produktet. Det har ingen ting å si så lenge ingen pasienter dør som en direkte følge av produktet. Det er førstemann til mølla og helst en ledelse som ikke er høye på østrogen.

NanoVekter
16.05.2019 kl 18:22
Den ledelsen eter ikke annet en bønner, linser og soya for maksimal østrogen effekt. Makan til passive og underdanige mennesker skal du lete lenge etter. De samme typene bygde pyramidene i Egypt.

5.5.2020, 07:30 · Cision
Nordic Nanovector Announces US Patent Granted Covering the Use of Betalutin® to Sensitise B-Cell Cancer Cells to CD20 Immunotherapy
Nordic Nanovector+0,52%19,36 NOK
Oslo, Norway, 5 May 2020
Nordic Nanovector ASA (OSE:) is pleased to announce the grant of a US patent covering the use of Betalutin® ([177]Lu-satetraxetan-lilotomab) for sensitising CD37-positive B-cell cancer cells before treatment with CD20 immunotherapy (such as rituximab/RTX). The patent strengthens Nordic Nanovector's overall patent estate around the use of Betalutin® in combination with other drugs that target antigens presented on the surface of tumour cells in patients with B-cell malignancies, such as Non-Hodgkin's Lymphoma (NHL).

The company believes that the combination of Betalutin® and anti-CD20 modalities could represent a novel dual immunotherapy approach for the treatment of NHL patients who are becoming resistant to standard-of-care CD20 therapy. The company is currently investigating the combination of Betalutin® and RTX in its ongoing Phase 1b (Archer-1) clinical trial in patients with second-line relapsed/refractory follicular lymphoma (a major type of NHL).

The US patent claims are based on the scientific discovery by Nordic Nanovector scientists that use of Betalutin® promotes an increase in expression of tumour-specific antigens, such as CD20. In a preclinical mouse model of NHL, the combination of Betalutin® and RTX significantly prolonged overall survival compared to treatment with either agent alone*, possibly by reversing downregulation of CD20 and resistance to RTX.

Patent No. 10,646,599, which is entitled "Method for upregulating antigen expression," will be active until 2034 with the option of prolonging for five additional years.

Jostein Dahle, Chief Scientific Officer of Nordic Nanovector, commented: "We are pleased that this important patent has been granted in the US, expanding our global patent estate on the use of Betalutin® as a potential new treatment for NHL. Patients' whose cancer no longer respond to standard-of-care CD20-targeting therapies have limited options. We have seen promising results from the first cohort in Archer-1 receiving Betalutin® plus RTX, in which the combination was well tolerated, and we have seen strong results in the first few patients. The second cohort is being recruited and we expect to be able to evaluate the results later this year."

*Repetto-Llamazares, A.H.V. et al. Combination of 177Lu-lilotomab with rituximab significantly improves the therapeutic outcome in preclinical models of non-Hodgkin's lymphoma. Eur. J. Haematol., 2018 Oct;101(4):522-531

For further information, please contact:

IR enquiries

Malene Brondberg, CFO

Cell: +44 7561 431 762

Email: ir@nordicnanovector.com

Media Enquiries

Mark Swallow/Frazer Hall/David Dible (Citigate Dewe Rogerson)

Tel: +44 203 926 8535

Email: nordicnanovector@citigatedewerogerson.com

About Nordic Nanovector:

Nordic Nanovector is committed to develop and deliver innovative therapies to patients to address major unmet medical needs and advance cancer care. The Company aspires to become a leader in the development of targeted therapies for haematological cancers.

Nordic Nanovector's lead clinical-stage candidate is Betalutin®, a novel CD37-targeting antibody-radionuclide-conjugate designed to advance the treatment of non-Hodgkin's lymphoma (NHL). NHL is an indication with substantial unmet medical need, representing a growing market forecast to be worth nearly USD 29 billion by 2026. Nordic Nanovector retains global marketing rights to Betalutin® and intends to actively participate in the commercialisation of Betalutin® in the US and other major markets.

Further information can be found at www.nordicnanovector.com

Forward-looking statements

This press release contains certain forward-looking statements. These statements are based on management's current expectations and are subject to uncertainty and changes in circumstances, since they relate to events and depend on circumstances that will occur in the future and which, by their nature, will have an impact on Nordic Nanovector's business, financial condition and results of operations. The terms "anticipates", "assumes", "believes", "can", "could", "estimates", "expects", "forecasts", "intends", "may", "might", "plans", "should", "projects", "targets", "will", "would" or, in each case, their negative, or other variations or comparable terminology are used to identify forward-looking statements. These forward-looking statements are not historic facts. There are a number of factors that could cause actual results and developments to differ materially from those expressed or implied in the forward-looking statements. Factors that could cause these differences include, but are not limited to, risks associated with implementation of Nordic Nanovector's strategy, risks and uncertainties associated with the development and/or approval of Nordic Nanovector's product candidates, ongoing and future clinical trials and expected trial results, the ability to commercialise Betalutin®, technology changes and new products in Nordic Nanovector's potential market and industry, Nordic Nanovector's freedom to operate (competitors patents) in respect of the products it develops, the ability to develop new products and enhance existing products, the impact of competition, changes in general economy and industry conditions, and legislative, regulatory and political factors. No assurance can be given that such expectations will prove to have been correct. Nordic Nanovector disclaims any obligation to update or revise any forward-looking statements, whether as a result of new information, future events or otherwise.

This information is subject to a duty of disclosure pursuant to Sections 4-2 and 5-12 of the Securities Trading Act.

https://news.cision.com/nordic-nanovector/r/nordic-nanovector-announces-us-patent-granted-covering-the-use-of-betalutin--to-sensitise-b-cell-can,c3103809
mlande
18.05.2020 kl 00:05 523

Off-label bruk av antiparasittmedisinen ivermectin på coronapasienter gir meget oppløftende resultater. Dødeligheten for sykehusinnlagte pasienter går ned fra 8.5% til 1.4% i en internasjonal studie på 1408 pasienter. Ivermectinresultatene er vesentlig bedre enn patenterte Remdesivir som FDA hastegodkjente. Kun en dose er tilstrekkelig. Virkningsmekanismen er kartlagt. Ivermectin stanser et protein fra coronaviruset fra å gå inn i cellekjernen hvor proteinet ødelegger cellens antiviralforsvar. Mer om undersøkelsen og biotek'en i dette her:

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3580524

Med den kunnskapen og de verktøyene en har i dag, finner bioteknerdene effektive behandlinger som vil kunne normalisere samfunnet lenge før en eventuell vaksine er ferdig og trygg. Om en regner at godt under 10% av smittede trenger sykehusbehandling, gir Ivermectin en dødelighet på samme nivå som en sesonginfluensa.

Men Ivermectin er en gammel medisin som i likhet med chloroquine og azitromycin har gått av patent. Derfor diskrediteres også ivermectin. Ivermectin (avermectin) er en billig, trygg og veltestet medisin som William C. Campbell and Satoshi Ōmura fikk Nobelprisen for i 2015. Likevel må media, pasienter og pårørende fokuserer på behandlinger som ivermectin for å unngå at resultatene av slike ikke-profitable medisiner underslås. I Norge selges ivermectin under merkenavnet Stromectol (MSD), men kun etter søknad om godkjennelsesfritak.

Det er også blitt publisert en interessant spekulasjon om synergier mellom ivermectin og chloroquine:

https://www.jaad.org/article/S0190-9622(20)30557-0/pdf

Effektiv behandling av coronainfeksjoner med zink, chloroquine, azitromycin og/eller ivermectin tidligere i sykdomsforløpet enn ved sykehusinnleggelse, blokkeres av politikere og byråkrater som ivaretar legemiddelindustrien framfor folks helse. Det også er tragisk å se hvordan de har rotet til massetestingen som biotekmiljøet ved NTNU utviklet. Med massetesting, smittefri-sertifikater og off-label bruk av eksisterende legemidler burde samfunnet kunne normaliseres før sommerferien.

Har lenge ment at behandling ligger nærmere som løsning på Coronaproblemet enn en vaksine. Men det forutsetter som du skriver at verdens politikere holder øynene åpne og ikke lar seg villede av krefter som meler sin egen kake.
mlande
18.05.2020 kl 09:17 296

Trump bruker klorokin forbeyggende:

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/VbVEQ6/donald-trump-jeg-bruker-hydroksyklorokin

Det er trolig en av de fornuftige tingene Trump gjør. WHO ser ut til å sabotere forskningen på klorokin ved å bruke medisinen så sent i sykdomsforløpet at pasienter med lav sinkstatus får hjerterytmeproblemer. Hjerteproblemene misbrukes til å blokkere billig klorokin (som er gått av patent). Da de stanset klorokinbehandlingen i Sverige med henvisning til hjerterytmeproblemene, gikk de daglige dødstallene til himmels. Sverige er vel, sammen med Storbritannia, Europas mest elite-ødelagte land hvor legemiddelindustrien får gå over lik for å selge dyre medisiner og behandlinger. Schibsted og VG forsøker å få til det samme i Norge med ubalansert journalistisk propaganda som over.
Redigert 19.05.2020 kl 08:44 Du må logge inn for å svare