Break eaven 20$


Lav omsetning selv om pnor er en av de få oljeaksjene det er trygt å være i. Godt med cash, en av de laveste break eaven på ose og en mulig bonus fra Senegal og Gambia som er verdt dobbel aksjekurs alene. Egentlig helt utrolig at det selges på disse nivåer.

Malariamedisinen har også vist seg 100% brukbar i flere studier. Enten ved å blokkere viruset helt ved inntak før man blir smittet eller at det demper og drar ut tiden ved a få den etter smitte. tipper Corona er bekjempet innen 2uker,tom saktegående Norge starter å ta ibruk denne nå..
thief
24.03.2020 kl 11:10 277

Ja,helt på trynet å selge på så lave kurser som nå.Hvis ikke man tror på oljepriser på dette nivået i lang tid fremover.Og det er ingenting som tyder på det.Ingen av de store produsentene har råd til det,så tiltak kommer før eller siden,og viruset vil dabbe av snart.Da vil oljeprisen skyte fart🙂Allerede stor fremgang i Asia,restriksjoner lettes og industrien har kommet i gang igjen.Samme vil skje her,så oljeprisene vil ikke være på 20-30tallet lenge.Og at noen da selger PNOR på 50tallet,er vel ikke akkurat årets beste salg!

Nå vet vi at verdiene til petronor var beregnet til ca 1.5kr,UTEN lisensene i Senegal og Gambia.Og det var også uten den produksjonsøkningen som nå er i gang i Kongo,15% mer produksjon.Så verdiene blir da enda større.🙂Og verdiene av lisensene er beregnet til rundt 2kr.Altså en total på 3.5kr!!!Dette er selvfølgelig basert på en oljepris rundt 60!Men det kan komme fort,når viruset er på tilbakegang!Og nå selger folk på 0.5kr😂Selv om petronor også står meget solid økonomisk, og fint klarer lave priser,frem til oljeprisen vil stige igjen!Hadde skjønt at folk solgte,hvis selskapet ville ha trøbbel med lave priser,og måtte komme med emisjoner osv,men der er ikke petronor. Så bare å vente dette ut,så kommer triggerene på rekke og rad utover våren/sommeren .Avgjørelse i Gambia, nye avtaler,mulig forlik i Senegal,bekreftelse på økning av produksjon i Kongo osv🙂Det kan bli Morro!