Kina må betale for koronavirusets fatale spredning og dødsfall


https://www.nettavisen.no/nyheter/kina-ma-betale-for-koronavirusets-fatale-spredning-og-dodsfall-over-hele-verden/3423942631.html

Kina må betale for koronavirusets fatale spredning og dødsfall over hele verden

I strømmen av «gode» nyheter fra Kina, må vi ikke glemme hvem som spredte viruset.


Mens dødsfallene er på vei opp i hele verden, kommer nyheter om at livet er i ferd med å vende tilbake til normalen i Wuhan.

Det store spørsmålet er om vi kan stole på tall fra et regime som truet med å arrestere legen Li Wenliang da han forsøkte å slå alarm.


Nettopp mangelen på åpenhet og ytringsfrihet har etter alt å dømme kostet tusenvis av mennesker livet i en virusepidemi som fikk vokse ukontrollert de første ukene, og spre seg til resten av verden.

Ifølge Worldometer er det til nå 16.568 døde, og ytterligere 12.075 pasienter er i en kritisk tilstand. Det dør nesten 2.000 nye mennesker hver eneste dag, og både smitten og dødsfallene er på vei rett opp. Fra Kina har det dødbringende viruset spredt seg over hele verden.

SMITTE FRA KINA: Titusener av mennesker har allerede dødd av koronaviruset som ble spredt fra Kina. Foto: Verdens helseorganisasjon (WHO)
Forsker Gunnveig Grødeland forsker på influensavirus ved Institutt for klinisk medisin ved Universitetet i Oslo, og hun peker på et fellestrekk mellom korona og tidligere influensavirus:

- I 2002 og 2012 oppstod koronavirusene SARS og MERS som et resultat av smitte fra dyr til mennesker, og vi renger med at dette også er tilfelle for det nye viruset som nå har forårsaket et utbrydd i Kina. Et fiskemarked i Wuhan ble tidlig identifisert som det stedet der viruset sannsynligvis først smittet over fra dyr til menneske, men dette vet vi ikke sikkert ennå.
KJEPET
24.03.2020 kl 12:38 307

Må si at verden stiller skikkelig opp for China i disse dager, som etter noen uker med koronavirus er på vei tilbake igjen. Saudi Arabia sponser (nesten) gratis olje, og råvarene er også billige. Nå som grisebestanden i China igjen øker i raskt tempo, stiller USA velvillig opp med rekordbillige soyabønner fra sine sprekkferdig lagre. I tillegg stiller skipsrederne opp med (nesten) gratis på de syv hav.

China blir det store vinneren til slutt når denne krisen er over.
Redigert 24.03.2020 kl 13:16 Du må logge inn for å svare
SomSa
24.03.2020 kl 12:55 246


Kinesere hevder at USA står bak virusspredningen.
"Hundreds of athletes from the US military were in Wuhan for the Military World Games in October 2019."
https://edition.cnn.com/2020/03/13/asia/china-coronavirus-us-lijian-zhao-intl-hnk/index.html

Viruset rammer heller ikke unge folk. Mest sannsynlig er det et genetisk designet virus av en hemmelig organisasjon som skal ramme eldre og syke, antall eldre og syke øker kraftig i verden pga nye medisinske teknologier og noen prøver å drepe dem og redde verdens økonomi. Det eneste kan Gunnar Stavrum oppnå er å ikke kjøpe kinesiske varer.

Over and over again, the military has conducted dangerous biowarfare experiments on Americans
https://www.businessinsider.com/military-government-secret-experiments-biological-chemical-weapons-2016-9?r=US&IR=T

Redigert 24.03.2020 kl 12:58 Du må logge inn for å svare

Er så dum påstand at den som skriver dette neppe oppfatter det selv!

Det har vært advarsel på advarsel om dette virus i måneder - men kremmerne tok ikke det på alvor og nå kom rekningen!

SomSa
24.03.2020 kl 13:08 159

Helgrønn skrev Elvis lever !.

Når man skal krever erstatning må man bevise at Elvis ikke lever!

Alle maser på at kinesere spiser flaggermus og ditt og datt. På amerikansk produserte Naked and Afraid spiser deltagerne flaggermus og mye rart. Mange av deltagerne er/har vært fra den amerikanske militære. Vi kan anta at de har tatt med seg smitten til Wuhan under militærøvelsen. flaggermus er flaggermus!