Jøss! Svenskene åpner kranene!!


I Oslo har byrådsleder Raymond Johansen nedlagt forbud mot å skjenke alkohol. I Stockholm derimot - der skal uteserveringene åpne tidligere enn vanlig for å støtte næringslivet.

Ja, vi vet at Oslo ledes av diktatorer og kommunister som hater biler og elsker å plage folket de uheldigvis har fått makt til å styre over.

Vanligvis er det 1. april som er åpningsdatoen for uteserveringene i Sveriges hovedstad. Men i år skal de få skjenke alkohol på gatene tidligere, skriver Expressen, som også har med begrunnelsen fra myndighetene:

«Smittespredningen av Corona har ført til at færre personer spiser og drikker ute. Det medfører at kafeer, barer og restauranter får det vanskeligere økonomisk. Derfor har Stockholm by besluttet å støtte næringen ved å la uteserveringene åpne tidligere enn vanlig.»

https://www.nettavisen.no/nyheter/sota-bror-apner-kranene-kjaere-vakre-sverige-hva-driver-dere-med/3423942652.html
Redigert 24.03.2020 kl 14:02 Du må logge inn for å svare

Hmmm, vet ikke om jeg er enig med svenskene i akkurat dette, men pytt det går vel bra det og.

Vet ikke om dette er et forsøk på å få kontroll over innvandringen med å slippe coronaen løs på dem men svenskene tenker nok litt lengre enn nesen rekker. Det kommer tydeligvis tider etter dette også.

Når svenskene slapp inn en haug med Koranere som har som mål å halshugge alle vantro, så blir vel Koronasmitte ikke så farlig heller?