Erna knuser Norsk økonomi!


Hold dere fast folkens. 3 nye uker stenges Norge ned og nå skal politiet bruker resurser på å holde hyttefolket hjemme! Boligkrakk i mai måned!
livecnn
24.03.2020 kl 16:30 490

Tull, men fra Mai kan det bli spennende, lenge til 15 August, når boligmarkedet pleier å komme seg litt.

det eneste onkel politi bruker krefter på er å skrive ut bøter på 20.000kr. mafiastaten trenger pæng nu som alle skriker etter hjelp

mange små og mellomstore bedrifter kommer til å gå konk. oxo har vi eiendomsbaronene stordalen & ringnes som gråter for sin syke mor i frykt for å bli tvangssolgt for å dekke gjelden :P

erna solberg er en tragedie for norge og det ser vi på coronakursen!
Niky
24.03.2020 kl 16:46 411

Sleepy Erna som lot fly fra Nord- Italia lande på Torp uten noen sjekk av de reisende langt inn i krisen stenger nå ned landet enda lenger. Hun startet bra i rollen, men avslutter i statsminister stolen som kanskje den værste i moderne tid.

Som investor så er det viktig å forholde seg til tingenes tilstand og spesielt dagens tale fra Erna. Helt utrulig at Ose er opp 5,6% i dag. Her får vi 3 nye uker med stillstand og det blir anbefalt å ikke reise på hyttene i påska, det er dagens tilstand. Vent til permittering og konkurs bølgen starter. Er ikke så vanskelig å tenke hvilke tilstanden det blir de nermeste ukene.
Niky
24.03.2020 kl 17:00 352

Helt riktig. Om en uke når frister for leie osv går ut 1.april for mange får vi se mange konkurser og gjeld som råtner.

Dette er veldig negativt for næringslivet, dette kan vedvare i ganske lang tid fremover, jeg lurer på hva som skjer med de permitterte, vil de kun få 62,4 % av lønnen etter 20 dager? Tipper at denne satsen blir økt til minst 80 %, men selv da har mange fått redusert sin betjeningsevne og kan ikke ta opp nye lån.

Dette er galskap!