GIG går ned på daytrading / rekyl vil komme kjapt og kraftig.

Rolig50
GIG 14.08.2018 kl 15:49 11307

Se på omsetning i forhold til antall aksjer !! Det er ett muse piss i Atlanteren som omsettes i dag.

For å være tydelig. Det ville vært 10 x så stort volum i omsetning på en dag som dette om aksjonærer av betydning ville markere seg sterkere på disse nivåene. ca 1 - 1,5% av aksjevolum omsettes. Altså ett muse piss. De som selger nå lar seg lure av proffe tradere som lever av og på din frykt. Sjekker man ut rapporten ser man og på omsetning at GIG har vokst svært bra og kanskje noe mer enn antatt. Jeg tror at det kan lønne seg med inngang her mer enn i svært mye annet nå.



Redigert 20.01.2021 kl 05:33 Du må logge inn for å svare
boreren
14.08.2018 kl 16:26 8431

En svart dag for oss GIG aksjonerer !!!!!!!!!!!!
Rolig50
14.08.2018 kl 16:30 8397

Ja, men jeg tror at GIG kommer sterkt tilbake forholdsvis fort. Det var en meget bra vekst i perioden og den, samt noe mer har kostet litt ekstra.
Slettet bruker
14.08.2018 kl 16:33 8368

Lar seg lure? Det er da ingen som lar seg lure, Og nei, det er ikke noe short eller andre idiotiske teorier som presser ned prisen. Nå har tallene blitt slaktet av både Seb og Norne. Det kommer nok flere etterhvert som skal si sin mening. Lønne seg med inngang nå? Kursmålet til Norne er 3 kr, da vil jeg si at du kaster bort pengene dine. Tror heller du skal vente til godt under 3 tallet. Dessverre er ikke GIG så konkurranse dyktige som de selv mener de er. Produktet deres er ikke verdens beste online casino/sport side. Tro det eller ei, vet mange ikke vil erkjenne det. RR sier GIG skal være markedsledende, det blir bare latterlig og produktet de har presentert viser at de er milevis unna. Kanskje burde GIG jekke seg ned, slutte å bruke store ord. Nå er det ihvertfall virkelig krakk for denne aksjen, så får vi se hvor langt ned den skal. I år har den rast over 30 prosent, samtidig som oslo børs er i ath. Så får vi se, kursmålet mitt før presentasjonen var 2,90 etter at jeg traff på 3,80
barts
14.08.2018 kl 17:06 8284

rotbløt - du har idag været meget aktiv og meget ensidig i dine holdning og 'analyser'. Det er flot at du har ramt rigtigt med nogle 'vilde' bud på at GIG skal ned - det er enten godt set, eller godt gættet (jeg vælger at tro det første, da jeg ikke kender dig). Men, din meget ensidigt negative holdning til GIG, kan jeg ikke få til at passe med at du er uinteresseret og ligeglad med GIG og særligt dens kurs!
Det er fint at være negativ eller blot realistisk om en aktie og argumentere for at den må falde i værdi - enten som en advarsel for andre eller blot for at få en nuanceret dialog om aktien og se dens værdi og potentiale fra flere synsvinkler.
MEN - at samme nick gentager sine argumenter (positivite eller negative) i alle tråde om aktien, og føler trang til at kommentere enhver positiv holdning om aktien, gør at nick'et bliver utroværdig og det opnår den modsatte effekt på mig, nemlig at her er der en der søger at opnå egen gevinst ved at skræmme og skabe usikkerhed, og ikke et nick der deler af sin indsigt, viden og erfaring om aktien eller det marked den befinder sig i...
Blot mine tanker om dine indlæg i dag...
Jeg har taget fejl i min vurdering af GIG den sidste tid og også af reaktionen på dagens QR.
Redigert 14.08.2018 kl 17:10 Du må logge inn for å svare
Dealsen
14.08.2018 kl 17:39 8187

Det er bare et tidsspørsmål før den ene etter den andre her inne begynner å trykke på "rapporter" ved innlegg fra Rotbløt/Graute/Fredpåjord.
Da blir utestengelsen fort et faktum!
Slettet bruker
14.08.2018 kl 17:48 8155

Dealsen

Fornektelse av fakta kan du holde på med på egen hånd.

GIG er et rottereir. Ledelsen har svindlet aksjonærene for store beløp ved å kjøpe opp tomme selskaper eid av familiemedlemmer. GIG kommer aldri til å klare å skru sammen en bærekraftig forretningsmodell, til det er konkurrentene for mektige og dyktige. Det er lett å øke omsetningen hvis man blar opp hundrevis av millioner kroner til oppkjøp av diverse nettsider hvert år, men disse må avskrives aggressivt da det ikke er varige verdier. Jeg er rimelig sikker på at GIG aldri kommer ikke til å skape aksjonærverdier, så her skal luften ut av ballongen før eller siden.

Eric
Slettet bruker
14.08.2018 kl 18:07 8081

Sorry Barts. Er ikke ensidig negativ, og kommer det noe jeg liker skal jeg virkelig poengtere det også. Alle som gjentar seg selv med tall, helt absurde konspirasjonsteorier , svensk børs osv er greit? Men jeg som tar for meg RR sine uttalelser og sammenligner det med hva forbrukerne får servert, er feil? At jeg bruker kvaliteten på produktet sammen med besøksrater og markedsføring blir altså feil? Også kaller du det i ettertid for flaks når jeg faktisk har truffet meget godt. Kanskje den som har truffet best her inne. Men det er helt greit. Jeg prøver bare å holde forventninger nede på bakkeplan. Jeg prøver å fortelle at en god forretningsidé betyr nada når produktet som leveres er langt under det som har blitt lovet. Men, jeg har jo ikke skjønt caset :) kommer med en vurdering av oppdatert guts side når den utgis. Er den positiv skal jeg legge den ut her, er den negativ så får dere finne den på fb. Har faktisk enda ikke fått svar på spørsmålene mine. Det er jo lit morsomt. Hva er den unike brukeropplevelsen, hva er nyskapende og hva er gamechanger med highroller ?
Redigert 14.08.2018 kl 18:10 Du må logge inn for å svare
karma
14.08.2018 kl 18:13 8041

Les innlegget til barts en gang til:-) han velger å tro at du så noe som ingen andre her på forumet så. Ikke at du hadde flaks. Personlig synes jeg det har vært positivt å lese dine innlegg som kan balansere resten av halleluja innleggene fra de som har forelsket seg i aksjen og ikke klarer å se noe annet enn positivitet uansett hvor de snur seg.
barts
14.08.2018 kl 18:33 8076

Enig, Karma. Meget fint med flere perspektiver og gerne med gode argumenter... ikke bare for at være modsat, men for at give reel dialog og modvægt og grundigere overvejelser, så vi ser på aktierne fra flere perspektiver. I sidste ende er der jo ingen af os der kan sige noget 100% sikkert om en akties udvikling...!!

Rotbøl - du skriver meget om hvad der ikke er godt ved GIG. Hvad kan du anbefale af aktier og hvorfor...?
Redigert 14.08.2018 kl 18:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.08.2018 kl 18:37 8057

Takk Karma :) ja, leste på mobilen uten briller og da blir det ofte lesefeil :) Jeg har nok virket ekstremt negativt. og jeg ble dessverre fryktelig skuffet da de leverte sportsboken. Jeg har brukt over et par tusen kr + bonuser på sider som benytter Gigs plattform. Så jeg mener jeg er godt kjent med produktet, selv om jeg egentlig ikke er en som spiller mye. Det ga meg masse nyttig informasjon som jeg brukte for å se hvordan de skulle kunne ta opp konkurransen i dette markedet, som jo er knalltøft. Faktisk så tøft at flere leverandører har stengt sidene sine. Men, nå skal jeg ikke si så mye før jeg får se "nye" Guts. Jeg har vel formidlet mitt poeng flere ganger enn nødvendig kanskje? Sorry for det. Hvilke forventinger har du til "oppdatert" Guts som kommer snart?
Slettet bruker
14.08.2018 kl 19:09 7971

Enig GIG er et rottereir og nå kan det være at det sprekker for godt.
TommyLee
14.08.2018 kl 20:52 7763

Næmmen..er du her også Yess. Nok et dypt og innsiktsfullt innlegg om et selskap du tydeligvis kjenner godt. Kom igjen nå. Hva er det i kvartalsrapporten som indikerer dette?
Ta for deg alle segmentene!!
Redigert 15.08.2018 kl 01:39 Du må logge inn for å svare
Dealsen
14.08.2018 kl 21:03 7707

Det er artig å se den ene rotten etter den andre hopper frem, når aksjekursen går nedover :)
Slettet bruker
14.08.2018 kl 21:12 7655

Dealsen

Det å kalle personer for rotter fordi de har en annen oppfatning enn deg er merkelig. Jeg har personlig vært negativ til GIG i to år nå, så denne rotten her har løpt rundt på gulvet hele tiden. Folk flest tør ikke å stå opp i mot flokkdyrene, de er enten positive når alle andre roper kjøp, eller negative nå alle andre har solgt seg ut. Hva kjenner du deg best igjen i?

Dealsen
14.08.2018 kl 21:23 7601

Eric jr, du er en svært god bidragsyter! En motvekt til oss positive. De særdeles godt fundamenterte innleggene og analysene som bunner ut i kursmålet på 30 øre, har fått mang en forumdeltaker til å bli stum av beundring.
TommyLee
15.08.2018 kl 01:45 7404

@ericsimpsonjr, hvilke tomme selskaper snakker du om her og hvem var disse eierne?
Hvilke nettsider er det GIG har kjøpt opp til hundrevis av millioner?
Slettet bruker
15.08.2018 kl 08:35 7255

Det tomme selskapet er Oddsmodel. Sjekk børsmelding fra mars 2016 og sa hva dere har fått igjen for investeringen.

Det var vel et oppkjøp før Oddsmodel som også var noe tvilsomt, men her får ekspertene hjelpe meg med detaljer.

Eric
Orakel O
15.08.2018 kl 08:50 7182

Fra en tidligere artikkel:

# Man ser på kjøp av OddsModel som berikelse av venner

Kommentarene fra den gjengse norske investor rundt oppkjøpet av selskapet OddsModel, er et annet eksempel som manifesterer den kunnskapsløsheten som finnes i Norge inn mot igaming bransjen. Kjøpet av OddsModel er svært viktig strategisk og lønnsomhetsmessig, der det vil gi hele 3 ulike strømmer av revenue



Investor Norge har derimot gitt uttrykk for at dette er nok en berikelse av kompiser fra gutta i GIG. Selskapet var beviselig uten særlig innhold og knapt uten inntekter må vite…..Før vi går nærmere inn på OddsModel er det en ting som er meget viktig å forklare. Igamingbransjen er veldig ung, i hovedsak rundt 15 år slik vi kjenner den i dag. Brorparten av de dyktige innovative grunderene og entrepenørene vi ser i dag som er i 30-40 årene, stammer fra oppstartene av ma Nordicbet, Betsafe, Oddsnet og Donkr. De kommer i stor grad fra samme miljø og har stort sett jobbet med hverandre en gang tidligere. Etterhvert som de har blitt kjøpt opp har de gjerne hoppet av og brukt kunnskapen til å skape sine egne livsverk. At det dermed i flere sammenhenger blir «kompiser» som GIG gutta må forhandle med, er uunngåelig. Det er de som sitter på kunnskapen i det ikke alt for store igaming grundermiljøet og sjangsen for at deres veier krysses igjen vil være stor.



OddsModel vil levere hele 3 ulike revenue streams:



– De bygger opp en helt ny sportsbook engine som vil bli brukt inn mot IGC klienter og egne brands. De blir altså en highly scalable spillutvikler med revenue royalties!



– De vil få en ny revenue stream ved å tilby feed av odds B2B, nå også til kunder utenfor IGC platformen. Dette er et svært viktig punkt flere ikke har tenkt på. Man kan ma. få solgt inn sine kvalitativt sterke oddsalgoritmer (oddsfeed) til multibrands grupper/plattformutviklere som kan bygge software, men ikke besitter den spesialkunnskapen svært få har som må til for å utvikle en slik sustainable feed.



– De får også inntekter fra hedging og trading med roboter. Fra før har GIG Gridmaster som driver med en del av det samme og i lag med OddsModel får man kanskje det sterkeste teamet i hele europa. Her kan man dra en del likheter til aksjemarkedet og robotene som jobber der basert på algoritmer og arbitasjer ma. I dette segmentet melder også GIG at denne revenue streamen har gitt større inntekter enn ventet.



OddsModel sitter på ekstrem kompetanse og nettverk





Det er viktig å forstå at kompetansen som må til for å utvikle dette profitabelt og som OddsModell teamet besitter, er svært sjelden. Det fins svært få team i Europa og de er sannsynligvis de eneste i Norge som har den dybdeforståelsen, erfaringen og kunnskapen som må til. Man må ha agert som pro spiller i mange år og kjenne til hvordan mekanismene fungerer på begge sider av bordet i alle de ulike markedene. Gutta har før de startet OddsModel også vært et bindeledd for det asiatiske markedet inn mot Norden i mange år. De har levert tjenester til det store asiatiske markedet gjennom sitt enorme kontaktnett og har bevist over mange år kvaliteten på sine algoritmer. De har vært sett opp til av det nordiske professionelle gaming miljøet og bringer nå inn sin unike kompetanse og nettverk til tjeneste for GIG.
OddsModel sitt regnskap forut for oppkjøpet må ses i lys av at det har vært i en software utviklingsfase. Nå settes denne teknologien i drift på GIG`s store volumer.



Det å bli en sportsbook leverandør som feeder ut odds som tar standpunkt mot markedet, der man har bedre algoritmer, er meget spennende. Det kan skape grobunn for at man kan bli en «sharp bookie»( Som tar store innsatser fra alle spillere) og GIG kan ev hedge det mot Asia markedet og/eller Vegas Line (US sports) gjennom sine trader datterselskaper



Robin Reed (CEO GIG) uttalte også på Q2 presentasjonen at man lå godt foran vurderingen av kjøpet av Oddsmodel på multippel 6. Like interessant er uttalelsene Reed kom med på Norne/xtrainvestor sitt seminar i Vilnius. Klippet fra Xtrainvestor.com :



» Konsernsjef Robin Reed i Gaming Innovation Group tilbakeviste klart avisoppslag om at man gjorde dyre kjøp av innsideres selskap. Han viste til kjøpet av Oddsmodel som var eiet med 46% av et styremedlem og påpekte at dette selskapet hadde svært god og innovativ teknologi/produkt og at kjøpsprosessen hadde tatt betydelig tid grunnet uenighet om pris. Til slutt fikk Gaming Innovation tilslaget til klart lavere pris enn prisforlangende og der kjøpet ble gjort i GIG aksjer som hadde doblet seg i verdi mens forhandlingene pågikk. (Investorseminaret i Vilnius i regi XtraInvestor og Norne)»
Knievel
15.08.2018 kl 09:03 7434

Hei O,

Kan du utbrodere mer om dette? Hva hedges og trades?

"– De får også inntekter fra hedging og trading med roboter. Fra før har GIG Gridmaster som driver med en del av det samme og i lag med OddsModel får man kanskje det sterkeste teamet i hele europa. Her kan man dra en del likheter til aksjemarkedet og robotene som jobber der basert på algoritmer og arbitasjer ma. I dette segmentet melder også GIG at denne revenue streamen har gitt større inntekter enn ventet."
Orakel O
15.08.2018 kl 09:22 7363

Det er odds som hedges og trades. På samme måte som aksjerobotene jobber i aksjemarkedet, dog med enda mer input fra automatisert kalkulasjon på algoritmene GIG setter sin odds utifra. Oddsboter spiller altså på oddsen for GIG
leteretterverdi
15.08.2018 kl 10:03 7254

ABG oppgraderer aksjen til kjøp i dag.
Slettet bruker
15.08.2018 kl 11:57 7109

tilby feed av odds B2B, nå også til kunder utenfor IGC platformen. Hvilke kunder, kan du nevne noen? Trodde faktisk markedet var ganske mettet av store selskaper som tilbyr odds på omtrent alt det måtte være.

Får håpe det idag ikke er en "dead cat bounce" (bulltrap) igjen, men at nedsiden nå er begrenset. Det mener ihvertfall ABG Sundal Collier som etter siste dagers total kollaps for aksjen nå ser en kjøps mulighet. De oppgraderer aksjen fra å holde til å kjøpe.

Slettet bruker
15.08.2018 kl 12:14 7058

Mitt råd er at dere nå kvitter dere med GIG og setter pengene inn i FUNCOM. Selskapet leverer stødig god bunnlinje år etter år men har ennå ikke hatt den reprisingen man burde få.
Slettet bruker
15.08.2018 kl 13:56 6952

Ser ut som det faktisk kan ha vært en bulltrap igjen, nå siver den sørover. Ned over 3 prosent allerede fra den positive starten idag. Får håpe den teknisk setter en bunn snart.
Rolig50
15.08.2018 kl 13:59 6927

Jeg ser at vi fikk en liten rekyl i dag, men at den dabber litt av nå. Det vil nok snu kraftig opp mot kr. 4.- igjen innen svært kort tid. For husk at meglerhus roper kjøp i dag og at vi nærmer oss mange spennende nyheter fra GIG. I sum så vil kr. 4.- vært nært forestående og ved gode nyheter er vi raskt tilbake til på nivåer godt normal nivået mellom kr. 4.50.- og 5.50.-. Jeg mener at GIG er en god invistering og kjøper litt hver dag i disse dager.
Og hver tråd har sine aksjer, så Bagger kan lage en egen tråd for hvilke selskap han måtte ønske.

Og eneste årsak til at noen legger en salgspost like over kjøpspost er for å skremme "ANDRE" til å selge sine aksjer :) Men det antar jeg dere vet. Det er noen daytradere som søker å få andre til å bistå dem til å senke kurs ved å legge litt press. Ikke la dere lure, kjøp og slapp av. GIG skal langt og fort opp igjen.
Redigert 15.08.2018 kl 14:27 Du må logge inn for å svare
Orakel O
15.08.2018 kl 14:32 6840

Graute, jeg rekner med du bare spøker her, siden du er så innsatt i GIG. Jeg rekner med du egentlig vet at GIG sin disruptive løsning med å bundle oddsfeeds fra alle leverandører og sømløst kunne valgfritt analysere og velge akkurat de oddstilbyderene de ønsker for de ulike ligaene, vil være noe hele markedet har bruk for, spesielt brorparten som har bare 1 feed hver. Som proff spiller har du også lært deg hvilken bookie og oddsfeed som er sharp på de ulike ligaene. Nå får altså bookier mulighet å kjøre det beste oppsettet for alle ligaer og som du sikkert har hørt fra Robin Reed. Dette er noe alle bookier vil ha bruk for og etterspørsel og interesse er stor sålangt
Slettet bruker
15.08.2018 kl 15:56 6672

Dr. Goodhead skrev Innlegget er slettet
Nei, det er overhode ikke noen avtale mellom GIG og HR angående sports betting. Du er morsom du Goodhead
We are very happy that we were selected by Hard Rock for this partnership, as well as helping them to go live in New Jersey with their CASINO offering in July

Har lest at HR har bestemt at de skal ha samme frontend som bet365. Tror det derfor er lite sannsynlig at GIG får den avtalen.
Dr. Goodhead
15.08.2018 kl 16:37 6568

Her hadde tydeligvis gamblinginsider skrevet feil til å begynne med...

Nå er det vel påpekt på forumet her at avtalen med bet365 dreier seg om en skin avtale
Orakel O
15.08.2018 kl 17:02 6497

Graute, jeg antar du spøker igjen. Du vet vel forskjell på skin og sports supplier håper jeg. Du finner documentet stemplet i DGE sine arkiver om du lurer. Og så var det dette med B2B og B2C igjen som du blander ihop....Bet365 er B2C og tar skins i USA
Dealsen
15.08.2018 kl 17:10 6459

Hehehe :)


Edit: Det er flott at GIG tar fornuftig spilling på alvor. Det er både samfunnet og ikke minst enkeltindivider tjent med.
En spillavhengig person ødelegger mye for seg selv og de rundt. De fleste nærer sannsynligvis et elsk/hat forhold til spillselskapene. Hvorav selve spillingen tar lite tid, men oppmerksomheten mot spillbransjen ellers kan være svært tidkrevende....


Hvis det er -en- person her inne som kjenner seg igjen i dette:

"Spilleavhengighet (også kjent som spillegalskap eller ludomani) er en tilstand hvor en person har blitt avhengig av pengespill, og har mistet kontrollen over sitt forbruk. Spilleavhengighet utvikler seg gjerne over tid, og etter hvert blir konsekvensene og problemene mer og mer alvorlige. I diagnosesystemene ICD-10 og DSM-V er tilstanden klassifisert som en psykisk lidelse som betegnes som «patologisk spillelidenskap»."

https://no.wikipedia.org/wiki/Spilleavhengighet


Så kan vedkommende kontakte hjelpelinjen, der har de sikkert et hav av tid til å høre på vedkommende, slik at han ikke bruker all tiden på å blåse ut frustrasjonen på andre måter:

"Hjelpelinjen 800 800 40 er en anonym og gratis hjelpetelefon (vanlig takst fra mobiltelefon). Ved å ringe dit kan du få råd og hjelp til å håndtere din spillesituasjon. Du kan få veiledning og informasjon om behandling og behandlingsalternativer."

https://hjelpelinjen.no/er-jeg-spilleavhengig/


Værsågod, det var dagens gode gjerning :)

Redigert 15.08.2018 kl 17:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.08.2018 kl 17:29 6396

Orakel O

Sportsboken til GIG er en eneste stor vits, det er bedre å bruke norsk tipping.

Oddsmodel var et tomt skall uten balanseførte verdier, uten personell og uten inntekter. Hvis dere betviler mine ord er det bare å be brønnøysund om historiske regnskapstall for dette selskapet. Selskapet hadde ifølge GIG altså jobbet med utvikling i mange år, men fortsatt var det ingen spor etter utvikling eller virksomhet da siste årsregnskap ble levert. Har de ansatte jobbet som frivillige i mange år uten lønnsinntekter, og glemte de å balanseføre immatrielle eiendeler og kontorutstyr? Det høres for godt ut til å være sant spør du meg..

Når slike meget alvorlige ting skjer er det et tegn på at veldig mye mer kan være kritikkverdig. Det er folk her inne som liker å tipse administratoren hver gang jeg stiller spørsmålstegn ved Oddsmodel, og i dag plinget det inn nok en såkalt Advarsel.

Etter nærmere vurdering blir jeg nødt til å redusere eget kursmål på GIG fra 0,30 kroner per aksje, til 0,25 kroner per aksje.

Vi går mot vinter og kulde folkens. Enkelte meglerhus bør se gjennom kvaliteten på sine analytikere, for her tror jeg det snart fryser til skikkelig.
Billyjojimbob
15.08.2018 kl 17:45 6348

Simpson,satser på du tar feil og at alle rekylers mor slår ti fort som fan.
Dealsen
15.08.2018 kl 17:51 6317

E. jr, kan sette en massiv short, så bevise at han har gjort det. Da hadde han fått litt troverdighet. Men det gjør han selvsagt ikke, da han ikke har tro på egne ferdigheter..
Slettet bruker
15.08.2018 kl 17:57 6289

Hvem vet?
boreren
15.08.2018 kl 18:11 6236

EricSimpsonjr. Har søkt etter Oddsmodel i Brønnøysundregistrene, med finner ingentig om selskapet. Kan det ha sammenheng med at GIG med underliggende selskaper er registrert på Malta/USA.??
Slettet bruker
15.08.2018 kl 18:28 6194

Vet det, vet også forskjellen på B2B og B2C hvor sistnevnte er oss som bruker deres produkt (forbrukere) :) B2B er handel mellom 2 virksomheter :) Jeg setter ihvertfall ikke penger på at de får avtale med HR ang sportsbok. Ellers ser jeg at jeg fikk rett angående bulltrap idag.
Raste rett ned og fortsatt sørover er nok å forvente til det kommer positiv informasjon eller at den finner et bunn nivå hvor aksjen blir attraktiv for nye investorer. 2,90 tror jeg faktisk vi vil kunne se en bunn i denne omgang, om ikke det kommer negative nyheter.
Slettet bruker
15.08.2018 kl 18:31 6180

Dealsen, hvor i allverden mener du han kan shorte denne aksjen. Fortell meg hvem som tilbyr dette. Snakket med Nordnet og SB, de mente at aksjen ikke kan shortes. Da hadde jeg nok shortet for det jeg hadde og eide
Warom
15.08.2018 kl 18:33 6154

Du kan få låne hos meg Graute om du vil. Lett å ordne dette via megleren.

Vanlige betingelser i forhold til sikkerhet gjelder.
Dealsen
15.08.2018 kl 18:34 6138

Vi kan ta et veddemål, Rotbløt. Hvis det blir avtale mellom HR og GIG, så forlater du forumet. Hvis HR velger en annen, så forlater jeg forumet. Du liker vel litt spill og moro..?