Sats åpner igjen i Sverige 👍


Smittefaren er over i Sweeden! 😀

- I samarbeid med svenske helsemyndigheter vil våre treningssentre etter planen åpne igjen i Sverige 26. mars, skriver Sats i en børsmelding tirsdag.


Redigert 25.03.2020 kl 12:06 Du må logge inn for å svare

«Nå har Sats besluttet å åpne treningssentrene i Sverige fra og med i morgen, den 26. mars.
Årsaken er at myndighetene i landet ikke har rådet treningssentre til å fortsette å holde stengt, ifølge en melding fra selskapet.»

Ville ikke satset på at de holder åpent så altfor lenge. Myndighetene kan sku på en femøring nå som alvoret begynner å synke inn i den svenske regjeringen. Svenskene var mye senere ute med å iverksette smitteverntiltak enn sine nordiske naboer, noe de fikk stor kritikk for, og enda har de ikke noe skikkellig på plass. Sveriges håndtering kan få negative konsekvenser for den globale kampen mot viruset, så det blir spennende å se hvordan det utvikler seg hos søta bror. Det er vel ikke mere enn en uke siden svenske helsemyndigheter oppjusterte farenivået og advarte mot svært høy risiko for spredning av viruset i landet.
Joppe84
25.03.2020 kl 15:28 703

Total galskap. Er det et sted dråpesmitte sprer seg så er det der. Burde omtrent være den siste sektoren som burde få lov til å åpne opp igjen.

Anders Borg: 20 procents arbetslöshet väntar till sommaren i Sverige
25.03.2020 kl 15:34 676

Et land som faktisk klarer å kombinere fornuft med restriksjoner. Noen må dessverre omkomme av dette, men verden må gå videre. Konsekvensene av det vi i Norge holder på med, vil medføre mye mer lidelse, på alle plan.

«Konsekvensene av det vi i Norge holder på med, vil medføre mye mer lidelse, på alle plan.»


Forklar!!!
thief
25.03.2020 kl 16:23 598

Er vel ikke vanskelig å se for se hva som vil skje,hvis Norge skal holde disse restriksjonene i lang tid.Det vil koste mye mer enn det smaker. De kan jo ikke holde på sånn,til det kommer en vaksine.Da er Norge ruinert!Så må sakte men sikkert lette på restriksjonene.Og det burde skje etter påske.Er ikke sånn at de kan holde på slike restriksjoner i lang tid,og så er det bare å slå på en bryter og alt er som før.Er bare en begrenset periode man kan ha det slik,før det blir alvorlige,permanente skader på samfunnet!Men det regner jeg med de skjønner.Sånn det er nå,er det kanskje flere fordeler ved å ha strenge restriksjoner,men tar ikke lang tid før det vipper i andre retningen.
25.03.2020 kl 16:29 576

Hvis du faktisk ikke evner å forstå dette, så er det dessverre bare å ønske deg god bedring.

Det var da en voldsom uhøflig tilbakemelding. Ser at du ble svar skyldig.
25.03.2020 kl 17:18 504

Når du ikke fatter konsekvensene av det massehysteriet har tvunget land til å gjøre, da er det ikke noe poeng å bruke tid på deg.

Fornuft brukte de bare i Kina. Basert på vitenskap lå planen ferdig da virus kom. De stengte av andre byer enn Wuhan, på 12 millioner innbyggere, og nå to måneder etterpå er universiteter, turistatraksjoner og alt åpent igjen I hele provinsen på 36 millioner innbyggere ble det registrert 450 smittede, som alke ble isolert.

I Vesten så er det kapitalen sammen med politikere som har gått for den allerverste løsningen de kunne velge...SATS kommer uansett til å gå konkurs.
Uten begrensende tiltak ville det selvsagt bli katastrofe, og om du fortsatt ikke har skjønt det, bør du ha litt mer respekt for viten istedenfor å tviholde fast ved noe som ikke er nær sannhet og realitet.

Du tror vel at Kina bare lyver for oss, men dette er altså tilbakemeldinger og intervjuer med Europeere som forteller om hvordan de opplevde det som foregikk i Kina. De forstår ikke at Europa gjør som de gjør. Jeg liker ikke styresettet i Kina, eller noen andre store land ( især ikke massemorderen fra USA), men i
mht. virus, så er det allerede nå helt tydelig at vi i vesten, både har flere dødsfall og har overført hele felleskassa til blodsugere, og ikke sørget for at vi blir kvitt virus innen to måneder.
Redigert 25.03.2020 kl 17:37 Du må logge inn for å svare

Hva tror du antall smittede og døde hadde vært uten tiltakene? Ser også du betegner sykdommen som en influensa hvilket det ikke er.

Det gjelder å holde ut til det foreligger vaksine/og eller medisiner. Å dø av Korona er som å dø av kvelning. Dette er et lungevirus og ikke et influensavirus.

Samfunnet er relativt raskt oppe igjen når dette gir seg. Fabrikkene ligger der. Butikkene ligger der. Treningssentrene ligger der. Restaurantene og barene ligger der. Vi snakker ikke om et utbombet landskap som etter en krig.
Redigert 25.03.2020 kl 17:33 Du må logge inn for å svare