Kjære Erna vår statsminister!


Vi lever i en meget spesiell tid nå. En tid som vil skape stor plass i historiebøkene. Hvordan blir dette ettermælet, som skal fortelles? Kommer det til å stå at Dere ledere var for tafatte til å hindre det store katastrofale utbruddet, eller blir det at tiltakene, som ble iverksatt, fungerte som forventet. Stilles det spørsmål om hvorfor så mange kommuner kom med strengere regler enn det Dere kom med?
Så var det oss nordmenn. Vil våre etterkommere riste på hodet til oss, når det viktigste for en stor del av befolkningen var å få leve som normalt. Dra på hytta var for mange langt viktigere, enn å forstå at helsetjenesten i den kommunen, som hytta står i , er redd for å bli overbelastet. Likeså den ville utfarten i naturen der man ikke tok hensyn til reglene. Vi ser ungdom, og også eldre som holder fester.
Vi ser et samfunn som forandrer seg i negativ retning. Der vi har mange, som tenker bare på seg selv, og gir blaffen. Så får vi de som forstår alvoret og som innordner seg reglene. Nå ser man en tilspissing mellom oss, som ikke er bra. Siden vi skal leve sammen etter denne krisen, så må vi ikke få en hat holdning ovenfor hverandre.
Det er dette, som Dere, som våre ledere, skal forhindre. Gjør Dere ikke noe nå, så risikerer vi i verste fall å stå, som en splittet nasjon i ettertid.
Kjære ledere, sett foten ned, og kom med portforbud. Det er det eneste, som kan redde oss som et samlet folk!

Tror du virkelig at Erna sitter og leser på dette forumet?

Nei, men det kan være man sender dette til henne. Kanskje vi bør vurdere alvoret i situasjonen. Ikke bare hva coronaviruset gjør, men den negative stemningen som vi ser mer og mer av. Vi skal leve som en nasjon etter dette også.
gojo
25.03.2020 kl 14:47 135

Vi må vel bare innse at vi ikke er så prektige som folk som vi innbiller oss. Egoet kommer litt for ofte først. Sånn er det norske folk.

Selvsagt med mange hederlige unntak.
Redigert 25.03.2020 kl 14:51 Du må logge inn for å svare