Det markedsbaserte liberalistiske FRP mener Staten må redde de -


coronakrise-rammede bedrifter. H KRF og AP er ikke uenig. (Samlet EØS kameratene)Nå skylder de alle på corona for sine egne dumheter?


Frp med nye knallharde krav: Staten må ta regninger til coronakrise-rammede bedrifter.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/QokxJ4/frp-med-nye-knallharde-krav-staten-maa-ta-regninger-til-coronakrise-rammede-bedrifter

Det markedsbaserte liberalistiske FRP

«At partiet som ivrer mest for billigsalg av nasjonale verdier, både økonomisk, økologisk, kulturelt og territorielt knyttets til bevaringen av det «norske» og trykkes til brystet av selvoppnevnte norske patrioter – viser fundamentale kognitive mangler hos velgerskaren som parlamentarismens lettvektere surfer godt på»

http://www.kulturverk.com/2017/09/10/frp-for-deg-som-liker-a-bli-lurt/

Ja vi selger dette landet. Næringsminister Monika Meland fra partiet Høgre vil selge unna alt landfast. Selvrådeoppgitte stasminister Erna Solberg fra det samme partiet sier hun vil skape arbeidsplasser? Giske 1. mai tale sa han at Equinor, Mesta osv. var navnebyttet for å gjøre
de lettere å selge.

Ja vi selger dette landet Næringsminister Monika Meland vil selge unna hel og halvstatlige foretak alt Hva våre forfedre med flid og møye har bygget opp? Televerket nå «Telenor»? ENTRA oppstått fra statens eiendommer. Avinor fra luftfartsverket. DNB Telenor Hydro. Yara. Statoil. Statskraft er alle er oppstått med bakgrunn i folkets felleseid råvarer, men hva skjer og har skjedd? Hva er det de tar seg til? Ja, vi selger dette landet. Høyre skal selge unna, og finne opp hjulet på nytt. Statoil heter nå Equinor NSB heter nå Vy
http://e24.no/jobb/maeland-naa-er-det-viktigere-enn-noen-gang-at-vi-bygger-opp-flere-naeringer/23419230

Var det et folkekrav? Hvem var det så omgjorde kommunale kraftverk til aksje-selskaper.
Splitter opp statsselskaper i egne AS. Skille ut ENTRA fra statens eiendommer og Avinor fra luftfartsverket. MESTA fra veg supperådet har gjort det verre for oss alle, men til det bedre for dem som blir ansatt i administrasjon i de nye foretakene. I helseforetakene er det snart flere økonomer enn det er pasienter. Hva er hensikten?
Etablert med skatter, avgifter tigging og tvang pågår nå et statlig storsalg. Næringsminister Monika Meland fra partiet Høyre vil selge alt hva «fedrene har kjempet og mødrene har gret». Hun vil maksimer verdien sier hun?
http://e24.no/makro-og-politikk/maeland-vil-ikke-invitere-folket-til-aksjekjoep/23235936
http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2312952
Høyre som AP skal selge unna alt hva som tilhører, oss alle? Ja, vi selger dette landet.
http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2262486
http://blogg.bt.no/preik/2012/12/22/drep-oss-herre-men-ikkje-med-graut/
https://www.derimot.no/norge-selges-bit-for-bit-drommen-alle-grenser-skal-vekk/

Salget av Norge til utlendinger har pågått i 40 år nå. Men jeg ser noe nytt. Ta f.eks dette med jernbanen. Før ville dem ha rubbel og bit, nå skal et selskap deles inn i flere deler hvor delene med hvor profitt skapes skal selges og det som skaper kostnader og gjeld skal være på offentlige hender. Eneste måten å tjene penger på tog er «billetter» så den biten (drift) er solgt til private aktører og vi sitter igjen med vedlikeholdskostnadene og oppgraderingskostnader mm.

Hegnar burde åpnet linken det refereres til.

Nedlegge tradisjonell norsk industri og gå over til utopisk grønn bærekraft. Selvfølgelig flykter investorene. Når den virkelige krisen treffer, var fundamentet svakt og NOK kollapser mot nesten alle valutaer. Nå faller økonomien i grus og det er viruset som får skylden, og politikere økonomer konsulenter går fri når historien skal skrives. «Etter permitteringsbølgen kommer konkursbølgen. Det er bare å feste setebeltene. Coronakrisen har så vidt begynt.», skriver Trygve Hegnar i sin leder.

DAB radio folket med Rotevaten staten har nå bevist å besitte et helseløst helsevern for eget folk, men Erna gjør dummet til et must. Hun har tatt milliarder ut av alle nordmenn lommebøker, og opprettet et fond i FN regi. Halleluja Halleluja Halleluja

Og EU sier intet, selv med sine friheter..........Kina og Russland bistår nå Italia, men ikke Norge eller EU?

Statens egen flyttesjau er det ikke lenger noe snakk om? Stortingets bygge skandale er også fredet. Det samme Stortinget har påskjønnet seg selv med lønnsøkning.

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité Michael von Tetzschner H og Kolberg AP er begge like sjarmerende som en åpen grav, men nå er de også TAUS SOM GRAVEN? Ikke et ord om Panama postkasse foretakene til Nordea med Telenor Gunn Wærsted og Rune Bjerke DNB via kanaløyene og Sveits. Alt er havnet inn i stillhetens hav på planeten Tellus slik ubåten på Fedje, der det ellers er værhardt nok? Vi hører ikke noe mer. Det er stille fra Monica Meland også. Hun skulle jo selge alt «hva fedrene har kjempet og mødrene har gret» for å maksimere verdien i Mikke Mus penger. http://e24.no/naeringsliv/panama-papers/gjorde-skatteparadis-endringer-i-2009-tidligere-nordea-topp-sier-det-var-intern-motstand/23654509
Panama http://steigan.no/2016/04/06/hva-er-verdens-storste-skatteparadis/
https://www.nettavisen.no/na24/okokrim-flere-milliarder-forsvinner-ut-av-landet-uten-tilsyn/3423402926.html
USA seddeltrykkiriet The Fed er unntatt regnskap og revisjonsplikt.
Penger maskepi http://www.bullnotbull.com/archive/billions.html
http://www.aftenposten.no/okonomi/Nordea-innblandet-i-dokumentfusk---brukte-et-styremedlem-som-hadde-vart-dod-i-atte-ar-8416017.html

Hva skal et selvutslettende folkeslag med et forsvar etter? De siste 30- 40 år har da staten bidratt stort ved å skifte ut hele befolkningen. Og folket stemmer på partiene som har stått bak det hele fortsatt.

2014 feiret nordmenn 200 års jubileum som idioter. Hvorfor skal nå unge nordmenn født fri (frikar) "arbeide" for å bli lønns og gjeldsslaver, med å betale renter og renters rente til en tidligere egen, men nå utenlandsk eide bank og finansforetak? (konket og solgt til slakt under Kåre og Gro griseriet i norsk politikk.) Uten svære inntekter fra råvaresalg olje og gass kunne hele verden bruke norske pengesedler til å tørke seg et visst sted. Hvorfor arbeider da den vanlige nordmenn for at samfunnet – folkefellesskapet, skal bli påført en ubetalelig gjeld som vokser eksponentialt mot sykliske økonomiske kriser?

Bruk av slike mengder økonomer bank og finansfolk har vi heller ikke. Muhammad Ali nektet og utføre militærtjeneste og for det risikerte han 4 års fengsel. Til sitt forsvar sa han "hvorfor skal jeg drepe noe fattigfolk i Vietnam på oppdrag av en stat, som har holdt meg og mine forfedre som slaver i over 400 år"?