Norwegian vil ikke betale renter eller avdrag, se børsmelding


Det måtte komme, et insolvent selskap som driver for kreditors regning er straffbart.........
tod-l
25.03.2020 kl 19:41 2094

jaja. sitter short du.....

Nei short er ikke noe for meg.
VL
25.03.2020 kl 19:46 1995

Du sitter ikke short men snakker ned Nas ved alle anledninger. Det er helt utrolig hvor mye negativitet av en som ikke har noe interesse av selskapet.

Bør jo bare blokke han, han har lite av substans å tilby. Hånligheter og fjolleri og ønske omoppmerksomhet, det blokker jeg like greit. Ikke noe ønske om en nyansert debatt. Få han blokket ;)
Redigert 25.03.2020 kl 19:48 Du må logge inn for å svare
hstray
25.03.2020 kl 19:49 1919

Men du har 100% stilling med å skrive dritt om Norwegian.
Dette er jo nødvendig grev for å få tilgang til transe2 hei fra myndighetene

Eier noen lodd i obligasjonene samt i leasingselskaper. Uaktuelt å vurdere noen utsettelser før eierene, ledelsen og styret tilfører selskapet friske milliarder.

Det er 100% personlig virker det som. Er vel en som måtte betale 750 fordi han hadde 30kg håndbagasje 😂

Kjenner jeg får AIDS av å lese innleggene dine.
VL
25.03.2020 kl 20:07 1728

Da skjønner jeg ikke hvorfor du ønsker at Nas skal gå konkurs. Nas har aldri mislikehold lånet sitt, de har hentet mange milliarder av eierene sine de siste årene for å holde driftet i gang,og alt de ønske nå er hjelp i en vanskelig periode. Alt de be om er utsettelse for å få 1.2 milliarder i lån av staten,det er bare til selskapet beste. Selvsagt skal vi eieren tilføre selskapet friske midler når den tiden nærmer seg, men å snakke om emisjon på 1 kr blir helt håpløs.

Hvorfor skal kreditorer bidre med penger før aksjonærene, ledelsen og styret spytter inn friske milliarder. Dere nassere må være naive som tror at alle andre skal redde dere. Tror dere virkelig at alt er ved det normaletil sommeren?
VL
25.03.2020 kl 20:11 1671

Jeg pleier ikke å svare noe, men syns det har vært litt for mye usersiøse innlegg i det siste. Jeg håper jo at alle som bruke tiden sin her ønsker at Nas skal overleve.

Tror det blir vanskelig å forhandle med obligasjonseiere som kan konvertere. Obligasjonseiere (dersom utvalget som sitter her inne er representativt) er virkelig scum of the earth, som vi så i høst med sissener i front. Griskheten selv, og samtidig ble forumet oversvømmet med kunnskapsløst pisspreik. Norwegian skulle aldri ha gått i kahoots med djevelen. Det er nok den største feilen de har gjort, å selge sjelen sin til pill råtne makter.
VL
25.03.2020 kl 20:14 1616

Som jeg skrev så har vi bidratt i mange år,nå trenger vi hjelp av Dere. Og alt det du kommer med er hvorfor Dere skal hjelpe selskapet. Ønsker du som långiver å slå et selskap konkurs ved alle anledninger?

Sorry, selskaper som er insolvente kan ikke bare løpe til alle andre for å få løst problemene sine. Selv ikke AS Norge er så naive at de yter lån uten sikkerhet.
Redigert 25.03.2020 kl 20:17 Du må logge inn for å svare

money talks, bullshit walks

Anbefaler alle å rapportere han.
Nsxnsx
25.03.2020 kl 20:26 1442

Mr Burger.

Hvorfor bruker du tid på å diskutere NAS ? Ville det ikke være mye bedre å bruke tid på der du faktisk eier aksjer ?

Mistenker at du ikke har noe å gjøre og derfor spammer ned forumet av ren kjedsomhet. Mulig du ikke har aksjer andre steder heller og dermed egentlig bare spammer for å føle deg som en del av mijøet ? Bare noen tanker fra en som synes du er litt overrepresentert.

Bare blokk han og ikke la dere provosere. Blir han ikke svart er hele interessen borte. Det handler om oppmerksomhet, dette. Er vel åpenbart at denne brukeren ikke ønsker å diskutere. Kun provosere for å få oppmerksomhet. La denne uendelige strømmen av nye tråder dø stille ut dersom de ikke er balansert. Og med det visner også mye av brukerens livsglede dessverre, men man kan ikke la folk leve av slik kommunikasjon. Det blir trist for ham i begynnelsen, men etter hvert vil han finne bedre og mer konstruktive aktiviteter enn dette.

Det er til alles beste :) se på det som en omsorgsfull handling :)
Redigert 25.03.2020 kl 20:30 Du må logge inn for å svare
VL
25.03.2020 kl 20:29 1392

Hyggelig å høre fra deg, liker innleggene dine. Jeg mener at du kommer med saklig innspill. Kan du forklare meg hvilken fordel det er for obligasjonseieren å lage problemer for Nas? At de skal få lånet sitt konvert til aksjer? De skaper bare masse trøbbel for selskapet senere ved en fremtid emisjon.

Her er ikke snakk om vanlige forskrifter som gjelder i en vanlig utfordrende situasjon i livet. Har snakker vi om koronaviruset som stoppet alt aktivitet i verden. Korona stoppet mennesker å gå ut av huset sitt.
Derfor vi må vinne, vi som er ikke bare en kropp. Vi lever for mirakelet!
Marve F
25.03.2020 kl 20:32 1333

ja det blir håpløst for dagen aksjonærer,men skulle bare mangle,men dere er livrede for å tape mere på deres håpløse invistering
Puffen
25.03.2020 kl 20:33 1314

Om obligasjonseierne nekter, og selskapet går over ende. Hva har de å tjene på det ? Pantet på slotene på Gatwick er vel det eneste de har fortrinnsrett til ? De kan vel ikke kreve å få overta hele selskapet ? Da må de vel konvertere først, og bli en del av aksjonærfellesskapet ?

Jeg er ikke noe flink på dette, jeg kan mest om driften og markedet, lite om finansiering dessverre. Men jeg husker hvordan de herjet i høst, obligasjonseierne. Og det var virkelig kynisme satt i system... Disse menneskene gir ikke ved dørene for å si det sånn. Her skal hver minste dråpe melkes. De tapte så det sang i høst, og de er nok ikke mer giverlystne denne gangen. Når det er sagt er det vel bare den konvertible obligasjonen som ønsker at det ikke skal bli noen deal. Mulig regjeringen slacker litt på kravene hvis de ser at konverteringseierne ikke vil utsette, evt må man få fortgang i avbestilling av fly eller få til en kriseerstatning fra Boeing.

Hvis det nå er slik at man ikke får til en avtale med obligeierne håper jeg egentlig man slår selskapet konkurs så de ikke får konvertert.
Strategi
25.03.2020 kl 20:38 1259

burgundy https://finansavisen.no/forum/user/186263/view

ALLE DERE MED NYE NICK SOM SPYR UT BARE DRITT.

Enten sitter dere på/ eller er engasjert av et av de store meglerhusene her hjemme, i firma tilknyttet Hegner media, kan også sitte på et caalsenter i Spania som er engasjert .
Dette skal jeg via kontakter finne ut av.
Marve F
25.03.2020 kl 20:41 1219

hahahaha lykke til
VL
25.03.2020 kl 20:41 1211

Beklager Marve F, men syns det du skriver er utrolig usaklig. Selvsagt sitter vi aksjonærer i dypt vann, tror nok alle som har vært med fra 40 kr og ned er enige. MEN det var pga et virus som vi ingen hadde kontroll over og da mener jeg at obligasjonseieren også ser det. Selskapet var på riktig vei i forhold til lønnsomheten men desverre så var det andre ting som ødela.

Selvfølgelig går dette bra. Det er bare de ondsinnede og hatefulle som ønsker at NAS ikke lykkes, og slik har disse manipulert aksjekursen i lang tid. Shorting burde også forbys!

Hvorfor ikke bare kjøre en emi i folkeaksjen der alle kan delta på 4 kr. Så ser vi hva det holder til når juni, Juli kommer. Dette ser overhode ikke bra ut. Ja la oss si at kassa fylles litt opp fra kreditorer og aksjonærer, men hvor mange seter klarer dem å fylle når vi er kommet til fellesferien i Juli ?

trodde at melding om emi ville komme før eller samtidlig som de ville be bondholders om konvertering, utsettelse etc

ikke akkurat en bra deal for bondholders som vil bære all risikoen. nesten bedre å slå NAS konk for å redde stumpene...

hvorfor ikke tilby dem opsjon til å konvertere 1kr aksjen samt lovnad om emisjon innen 1 måned til 2-3kr aksjen?!

lykke til alle stakeholders i NAS
hstray
25.03.2020 kl 20:55 1065

Redningspakkene fra Norge til spesielt Norwegian, og også SAS er en vits. Amerikansk flyselskaper får en bailout på 37 billion /425, 5 milliarder NOK som ikke skal betales tilbake.
Tillegg får de 20$ billions i rentefritt lån.
Bondsholders i NAS får nå 2 alternativ. Godta krav, eller la vær.

Ja det er helt utrolig, så fryktelig skuffet over den norske stat og regjering, det er elendig hva de gir eller rettere sagt ikke gir. De har ikke gitt noe som helst annet en garanti på lån som skal og må tilbakebetales
VL
25.03.2020 kl 21:00 1009

Ingen vet hva og hvordan det blir om noe mnd. Ingen kunne forutsette at hele verdens skulle stenges ned for 1 mnd siden. Jeg håper og tro at verdens samfunnet klarer å holder virus i sjakk slik at helsevesenet ikke bukker under og livet går tilbake til det normale.
Marve F
25.03.2020 kl 21:09 938

den norske stat er tydligvis svært skuffet over luftslottet til kjos og co også

Anbefaler alle å lese denne boka: The Protestant Ethic and the Spirit of Capitalism, av max Weber.

I denne boka vil du forstå essensen av det norske kultur: Ingen tvil at man bygger ikke oljefondet ved å gi bort penger.

USA sin printemaskin går for fullt. Ikke så vanskelig å baile out selskaper i USA når man kan printe i det uendelige. Samtidig er Norges bidrag latterlig. Alle land i verden bailer out sine flyselskap, mens her i Norge gir man usle 6 milliarder tilsammen til flyselskapene. Helt vanvittig, skjerpings norske politikere. Stopp å vær så politisk korrekt og bail out viktige bransjer. Har et oljefond verdt mer enn 10 000 milliarder kroner, men det hjelper ingenting når mange selskaper går konk. Bail out alle som trenger det er mitt råd. Til enhver pris.
Redigert 25.03.2020 kl 21:26 Du må logge inn for å svare

Det er sånt som skjer når SV, RØDT og MDG får talerett