Korona og Koranklosser


En liten glipp på Dagsrevyen i kveld. Da viste de et kort glimt fra hovedstadens paradegate, Karl Johann. Hensikten var naturligvis å vise til en folketom gate, men da kom Koranklossene frem i en grell kontrast mot utsikten opp mot slottet.

Om ikke annet vil nok portforbud og restriksjoner gjøre at det neppe blir behov for disse koranklossene som er gjevn spredd i gater, foran offentlige bygninger, poitistasjoner, kjøpesenter osv.

Allahu Akbar roper de, eller "gud er stor" på norsk. Regner da med at Allah er såpass stor at han skåner folket som er nesegruse tilhengere. Av en eller annen grunm tror jeg han er litt busy og ikke vil skåne dem noe mer enn infidels. Sikkert en dødssynd å påpeke slikt, men vi får se hva som skjer.

Trodde du skulle kommentere at de eneste menneskene som var ute og gikk i det videoklippet var to svartkledde burkadamer. Man kunne se de til høyre der et sekund eller to. Se på nytt.
Redigert 25.03.2020 kl 23:25 Du må logge inn for å svare

Så det på nytt, og man kan vel se et par burka eller hijab damer på flanken der. Dette er vel blitt et så vanlig syn at de fleste ikke engang reagerer. Er ikke så lett å utfra folkemengden kunne skille på Oslo, Istanbul eller Mogadishu lengere.

Det må være bygninger eller andre landemerker. I Norge og vesten kan man spotte det på utformingen av koranklossene. I Sverige er de vel utformet som løver eller griser. Litt vanskelig å se. (se fra 5:15) https://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen/202003/NNFA19032520/avspiller
Redigert 25.03.2020 kl 23:44 Du må logge inn for å svare

Noen synes kanskje sammenligningen er en smule søkt, men er den egentlig det? I Sverige er det omtrent 200 islamdrap i året nå, og stigende. Om vi foretar et forsiktig estimat de neste 10 årene snakker vi trolig om 3500 personer som må bøte med livet og omtrent 40.000 som blir kniv-, skuddskadet eller utsatt for vold som vil medføre varige men. Alle de titusenvis av kvinner , barn og gutter som vil bli voldtatt og vil få sine liv ødelagt holder vi da utenom.

I dag har korona tatt 40-50 liv, men vil trolig ende opp med tusenvis i Sverige. Koranen koster det svenske folket 50-150 milliarder i året. Totalt over 10 år trolig rundt en billion. Regningen fra Korona har vi ikke ennå, men den kommer trolig opp i det samme området før det problemet er løst og vi har en vaksine. Ingen har så langt kommet med noen vaksine mot koranviruset og de skadene det påfører samfunnet.
Redigert 26.03.2020 kl 00:25 Du må logge inn for å svare