Det dør rundt 250 svensker hver bidige dag året rundt, sånn sett i forhold.

Hvor mange dør i trafikken hvert døgn
aibo
26.03.2020 kl 08:07 755

Virker som media starter en hvem fikk rett krig mellom Norge og Sverige
Expressen
Hård kritik mot
Sveriges taktik
DIREKTRAPPORT: Norska forskare: ”Norden har lång kunskap – svenskarna går emot den”

Når Sats får lov til å åpne treningssentrene sine igjen i Sverige så kan man virkelig lure på vurderingsevnen til vårt broderfolk.
Redigert 26.03.2020 kl 09:36 Du må logge inn for å svare
suspekt
26.03.2020 kl 10:15 609

Tar de forholdsregler, så betyr det ikke noe fra eller til. Tror ikke vurderingsevnen er dårligere hos broderfolket, enn her hjemme. Tror ikke vi skal slå oss på brystet i forhold til svenskene!!!

Det er ikke snakk om å slå seg på brystet, men tross alt døde det 18 mennesker i Stocholm i går av dette viruset. Bare dette er 4 mer enn det har dødd i Norge totalt.

Norge har imidlertid flere smittede enn Sverige, men det skyldes nok mer testing da Sverige har totalt 62 døde mens Norge har 14. Så stor forskjell i folkemenge er det ikke.

Selvsagt gjør de veloverveide beslutninger, det er bare det at det ikke passer med det hysteriet vi skal ha. Dette er jo en pest, bare se på hvilken dødsrate vi har her i Norge.
ZOOZ
26.03.2020 kl 10:32 538

Hvor mange grader tåler viruset? Det tåler ikke såpe , kan de vere lurt å grurgle seg med såpevann? Kan det vere lurt å spise lutefisk?

Jeg har spurt deg før uten å få svar. Hvor mange døde tror du vi hadde hatt uten tiltak overhodet?

Kanskje noen flere. Man må ikke glemme at det stort sett er eldre med underliggende sykdommer som er de som dør, og selvfølgelig mulig at de hadde levd noen uker lenger, men utfallet er jo allerede gitt. Norge har i snitt 110 dødsfall pr. døgn, Sverige har 250 pr. døgn.

Noen flere hadde det vært, men nok engang, viruset er her og at noen dessverre vil miste livet, det kommer vi ikke utenom. At man da skal bruke mange billioner og allikevel ende opp med ti talls millioner av arbeidsledige, masse fattigdom og mulig politisk uro, det vil man ikke se og snakke om.
CapitaL
26.03.2020 kl 10:50 463

Hvor mange tror du vil dø om kapasiteten på St.Olav blir sprengt? og man må fylle opp Nidarøhallen med feltsenger for å få plass til alle syke?
Det er jo det nedstengningen handler om.. at ikke for mange skal bli smittet samtidig... Fjas om hysteri som bedrives på dette og andre nettfora viser bare hvor mange stupide folk som finnes i dette landet..
Svenskene får snart oppleve sprengt kapasitet på sykehusene.. kanskje dere "uhysteriske" forstår noe da? Jeg har mine tvil;)

Er det noe merkelig, all den tid de ikke er enig om dette og hva man bør gjøre? Er du ikke riktig frisk?

Det er ikke jeg som har skrevet artikkelen. Det trodde jeg du forstod.