NAS - genialt av HBK - END GAME


Det går mot slutten for aksjonærene i NAS. HBK innkaller utlånte aksjer og signaliserer at de vil ut av NAS. Dette skaper en meget interessant situasjon.

HBK sitter på ca 16 millioner aksjer (9,9%) før eventuelt nedsalg i dag.

Shorterne sitter på 10,8 mill aksjer. I tillegg kommer mindre poster som ikke er rapportert. Mye av utlånet er fra HBK.

Det betyr at HBK kan havne i den situasjon at de har fremkalt shortcover der de selv tjener på å selge aksjer til de som må dekke inn. Det er en gøyal situasjon, men også en juridisk nøtt for Market Watch.

Det blir en eventyrlig volatilitet i morgen. Til glede for tradere og de som vil ut. For nå er tiden komme for å gi slipp. Om kort tid er det trolig over.

NAS må kjøre en gigantisk emisjon og de må gjøre det nå. Ellers er selskapet ferdig. Hjelpepakke eller ikke. Nå er det tale om livreddende førstehjelp i form av en kapitalinnsprøytning som gir overlevelse til over sommeren.

Erstatning fra Boeing? Glem det. Boeing har nok med sitt og stigende aksjekurs betyr nada for NAS.
Salg av fly? Glem det?
Oppkjøp av kinersere eller andre? Glem det.
Alt annet (lav oljepris, bortfall av avgifter, konvertering av refusjon til cashpoints osv) har null verdi. Glem det.

Obligasjonseierne må ta sin del, uten tvil, men aksjonærene og markedet må bidra med frisk kapital eller går ikke dette.Alt du sa. Glem det.
stud_trd
26.03.2020 kl 00:34 3352

Bare en våt drøm og tankespinn.

Det har vært veldig høyt volum på nedadgående trend de siste ukene, eller månedene... Kan det være en kinesisk partner som støvsuger via flere oppkjøpspunkt slik at det er "usynlig", med avtale om at HBK selger seg ned til 9.99% før de neste dag tilbakekaller alle utlånte aksjer klokken 15:50 ? I så fall vil en "partner" få til et oppkjøp på svært lave priser, samtidig som det med all sannsynlighet blir en shortskvis som etter noen uker vil føre HBK i pluss på TRS'en, og de fleste aksjonærer vil gå i pluss, eller iallefall redusere tapene sine veldig, samt en særdeles god investering for kineserene. Om de i tillegg har finansielle muskler, går kabalen opp, og Kina får tilgang på rundt 200 fly mye raskere enn de ellers ville, bond holders blir irrelevante og så er det bare å vente på at flyene kommer i luften igjen.

Artig tanke å leke med i det minste. Spent på i morgen ! ;-)
GPACTOR
26.03.2020 kl 00:37 3333

Sjelden å lese noe så åndsforlatt sludder på forumet.

FUD:

Fear, uncertainty, and doubt (often shortened to FUD) is a disinformation strategy used in sales, marketing, public relations, politics, cults, and propaganda. FUD is generally a strategy to influence perception by disseminating negative and dubious or false information and a manifestation of the appeal to fear.

Det høres virkelig ut som om du ønsker å øke salgspresset for å møte etterspørselen. Uten at jeg skal anklage deg for noe som helst. Men, det er sånn jeg leser innlegget ditt.
stud_trd
26.03.2020 kl 00:42 3287

Om det er meg du referer til så er jeg meget komfortabel med om dette ender i totalt tap. Har sjeldent vært i en mer spennende aksje, og har kost meg med turen hele tiden. Nå gleder jeg meg til å se hva morgendagen bringer. ;-)
GPACTOR
26.03.2020 kl 00:44 3261

Jeg har oppsummert mitt syn på saken. Jeg bryr meg ikke om kjøp og salg i morgen. Vet bare at det blir volatilt.

Shorterne må kjøpe, andre vil sikkert selge, særlig HBK som åpenbart rigger for exit.

Om kursen går til 18 og ned igjen til 10 eller ned til 7 og opp til 12 i morgen er knekkende likegyldig for meg, men sikkert ikke for andre.

Jeg sikter til trådstarter. Vedkommende spammer forumet med tilsynelatende reflekterte innlegg. Likevel er hovedbudskapet: "SELG TIL SHORTERNE" "DET ER LURT"


FUD FUD FUD FUD
stud_trd
26.03.2020 kl 00:46 3219

Om det er meg du henviser til, så er det jo det motsatte jeg mener... Hold på aksjene så lenge du kan, for dette kan bli festlig. Om min våte drøm skulle vise seg å stemme, så selger HBK en viss avtalt andel til "partner" når "partner" er i posisjon, så de kan tvangsinnløse resten og få full kontroll - og det blir ikke på 10 kroner for å si det sånn...

Jeg er enig med deg jeg stud_trd.

Vil tro at de fleste på dette forumet er bedre finansielt stilt enn det Kjos og Kise er til sammen. Ta med broren til Kjos i samme slengen. Han er silent looser i selskapet HBK- La bankene få rydde opp i fred og glem disse gamle gutta. Banka rotta. Trist sak.
Redigert 26.03.2020 kl 00:57 Du må logge inn for å svare

Vedrørende tvangsinnløsning.

siterer loven. "Vilkåret for dette er kort sagt at hovedaksjonæren eier mer enn 90 % av aksjene i selskapet" Så. Hvordan skal en potensial oppkjøper få tak i mine og dine aksjer? må hvertfall være et offisielt bud, om vi skal følge dine våte drøm. noen teorier?

Leste meg litt opp :p
Strategi
26.03.2020 kl 06:58 2791

Celsius skrev Innlegget er slettet
Gpactor

Lurer på følgende:
Ref: Om kursen går til 18 og ned igjen til 10 eller ned til 7 og opp til 12 i morgen er knekkende likegyldig for meg, men sikkert ikke for andre.

Kursen spiller ingen rolle for deg .
Allikevel sitter du oppe om natta og skriver nedsettende wrøvl om et selskap du ikke har noen interesse av.
Mengder med nedsettende innlegg.

Hvem betaler deg?
GPACTOR
26.03.2020 kl 07:17 2695

Det ingen som betaler meg for å skrive på forumet. Det er gammel beskyldning du kommer med der. Føyer seg inn i rekken av forutsigbare påstander "gode" råd fra haussere som jakter kortsiktig gevinst eller sitter i deep shit og ønsker oppgang:

Kjøp, hold, ikke selg, ikke bruk stop loss osv.
Alle som er negative/kristisk/skeptiske er short, er bitre, har tapt mye, skal billig inn osv.
Er kjøpt og betalt for å skrive dritt.

Det interessante er at haussere som skrive det reneste nonsens, dagdrømmer og kunnskapsløst piss så og si aldri får høre det.

Det er et diskusjonsforum dette. Ikke en et forum for menighetene i de respektive aksjer.

Det er et stort antall sjarlataner her inne som ustanselig forsøker å bløffe og lure andre til å ta feil valg. Vi har sett mange av disse på NAS-trådene i det siste.
Redigert 26.03.2020 kl 07:19 Du må logge inn for å svare
EliotS
26.03.2020 kl 07:31 2570

GPACTOR - Det er meget som du gjerne vil ha at vi ska glemme. Har det noget med at gøre at din argumentation sådan set bryder sammen, hvis ikke vi glemmer?
GPACTOR
26.03.2020 kl 07:41 2500

Anders9ls1 skrev Eru nervøs?
Nei, gleder meg vilt til å følge med på dette dramaet. Mange motstridende triggere vil gi oss en meget interessant og spennede dag.

1) Shortinndekning
2) Konkurs om ikke långiverne stiller opp
3) HBK i salgsmodus, vil ut før alt er tapt, kan selge til shortere den delen av beholdningen som ikke er på utlån.
4) Behovet for egenkapital, det vil si emisjon.
hstray
26.03.2020 kl 07:55 2381

https://www.dn.no/helse/koronaviruset/jan-tore-sanner/koronakrisen-sanner-klar-med-nye-strakstiltak/2-1-781616

Intressant at nå skal alle bedrifter som er stengt få redningspakker, mest sannsynlig etter dansk modell.
Flyselskapene var de første som stengte ned og har fått yrkesforbud med stengte grenser og reisetriksjoner.
Skal frisøren på gata kompanserers for tapte inntekter, og bør i høyeste gard dette også gjelde flyselskaper som er var de første ofrene og ble nedstengt
Sector
26.03.2020 kl 08:02 2310

Staten sitter ikke og ser på at flybransjen går konk, de skal selvfølgelig også igjennom dette, ellers blir det jo full stopp i hele Norge bokstavlig talt også etter Koronakrisen. Dette ordner seg, det har både Sanner og Erna sagt, nye pakker kommer i morgen.

Celsius skrev Innlegget er slettet

Dette er virkelig forum for åndsforlatte ja

Ler meg skakk. I et forsøk på å høyne seg selv så klassifiserer man seg selv som åndsforlatt
Charlo
26.03.2020 kl 08:40 2015

Blir Nas rally idag! HBK skal nok kjøpe seg kraftig opp! Erstatningen fra Boeing er signert og alle långivere har ingen annet valg enn å godta 3 måneders utsettelse! Hvem kan si nei i disse tider! Sier de nei så taper alle alt! Det er jo innlysende at Nas nå skal kraftig opp! Kan fort bli dobling her!
EliotS
26.03.2020 kl 08:50 1878

Den konvertible obligationseier fik aktier til short fra Kjos. Nu er disse utlånte aktier vek. Det bedtyder at deres hedge er væk. Så hvis de erklære selskapet konkurs må de pludsligt dække tabene ned til nul selv.
Strategi
26.03.2020 kl 08:57 1772

Hold på aksjene er mitt tips.
Dimind
26.03.2020 kl 09:22 1559

HBK holding viser 4,9% nå på oversikten over eiere...
lomowix
26.03.2020 kl 09:26 1497

Det har det gjort i flere dager
Ukjent1
26.03.2020 kl 09:27 1487

Er ikke Kjos nesten som en insider å regne? Skulle ikke han fungere som rådgiver for styret etter at han ga seg?

Ganske logisk at ikke alle skal overleve som regjeringen selv har uttalt det - de selskaper som i utgangspunktet ikke hadde livets rett - altså de selskaper som hadde og mest sannsynlig vil fortsette å ha betydelige problemer skal ikke hjelpes i denne krisen. Det er kun de selskaper som beviselig har livets rett som skal hjelpes derav krava.

Mao, klarer ikke selskapet å møte krava som er satt for å kunne løse ut hjelpepakka så får de heler ikke løst ut - ikke mer komplisert enn det.

Det vi har sett sterke indikasjoner på er jo at selskapet har store problemer med å møte krava da de ikke henter ut erstatningen fra Boeing som de lovte å gjøre rett i forkant av forrige emisjon noe som forteller at ting verken var eller er som de forespeilet markedet i forkant av siste emisjon derav tiggerferden til Danmark …

Har mine tvil om at Danmark eller Sverige vil bidra når de ikke kom på banen i utgangspunktet og kun støttet SAS - mao, NAS har kjørt sitt eget løp og har aldri sett viktigheten av å bidra verken i Norge, Sverige eller Danmark mer enn strengt tatt nødvendig gjennom å etablere ansettelse-hub utenfor Norden og når ting går galt som nå så er det heller ikke å forvente at de nordiske myndigheter skal komme springende for å bidra og av samme grunn vil en kriseemisjon være uunngåelig ...
Redigert 26.03.2020 kl 09:32 Du må logge inn for å svare

Jeg kom meg ut forrige uke og fikk kjøpt meg en billig flaske whisky, trist at nas har havnet i kreditors hender. Obligasjonseierne får sikkert en konverteringskurs på 5,- da egenkapitalen må opp på 8% med mindre Danmark eller Sverige stiller opp med kontant støtte. Er det senatet i USA som bevilger Boeing erstatning?
GPACTOR
26.03.2020 kl 10:09 1225

Ikke noe rally. Løgnaktig at erstatningen fra Boeing er signert. Du driter deg ut.
GPACTOR
26.03.2020 kl 10:10 1220

Dine tips er jo bare verdiløst søppel.
GPACTOR
26.03.2020 kl 10:21 1148

Har ikke tapt en krone, men jeg antar at du sitter dårlig i det.

Ser at HBK er 4,9% eier. Forklaring?