GiG - "Must read" for alle med interesse for selskapet!

Exp3rten
GIG 15.08.2018 kl 01:55 13227

Velger å dele et innlegg skrevet av fredrik1330, og håper alle med interesse for GiG tar seg tiden til å lese;

"Hei, 

En litt lang debut her. Begynte å skrive noen linjer, og det ble visst mye. De får lese de som vil.

Har vært aksjonær en stund (siden NIO-tiden) og fulgt GIG/NIO-trådene lenge. Synes det har vært opplysende og seriøse tråder, i sterk kontrast til mye annet på HO. Takk i så måte spesielt til OO og Warom, men også til andre konstruktive. Det er mange.

Det er ikke til å stikke under en stol at den siste tids utvikling svir. Skikkelig. Men hvis det svir for oss som er relativt små, så kan man være sikre på at det gjør det for de største eierne også. De 6 største eier rundt halve selskapet og har naturligvis planer om å gjøre butikk på GIG. For meg er det alltid bra at ledelsen og styret har «skin in the game», noe RR m.fl. har til de grader. Da bryr de seg automatisk mye mer enn noen som bare hever lønn. Ja, de har solgt noe, men GIG-aksjen er den store sparegrisen deres og nøkkelen til et bekymringsløst liv. De har således alle insentiver til å forvalte selskapet godt. 

Jeg har selv mye erfaring med forretningsutvikling. Ting blir veldig ofte mer komplisert enn man så for seg i starten. I tillegg er all forretning dynamisk i større eller mindre grad og stien blir gjerne litt til mens man går – man må tilpasse seg hele tiden. I igaming garantert mer enn de aller fleste andre bransjer. Derfor er det overraskende at så mange aktører, som bør ha litt forståelse for bransjens raske og noe uforutsigbare dynamikk, er så utålmodige mht bunnlinje. GIG er fortsatt et vekstselskap, som det vel er liten tvil om at bygger sin kjernevirksomhet fortsatt (om enn avtakende). Det er naturlig humpete terreng, men så lenge man unngår ødeleggende smeller, er det viktigste for meg at man faktisk får stablet på beina det man har planlagt (lovet) på en skikkelig måte. For meg blir det nesten tullete å skulle ha svær bunnlinje nå, nå, nå – så lenge man ser at selskapet faktisk utvikler seg til noe bedre enn det var og bærer seg selv. Dvs de bruker «dine og mine» penger (det som ellers ville blitt EBIT) til noe som gir høy vekst. 

Når bransjen i tillegg er inne i en ganske avgjørende tilpasningsfase (særlig i Europa) med storstilt overgang fra uregulerte til regulerte markeder, er spillet i mine øyne endret til et mer «first mover» fokus. Henger man ikke med her, er man fort helt ute. Det kan etter hvert vise seg å være en ikke ubetydelig barriere for nye aktører, hvilket på lang sikt vil favorisere de som gjør jobben grundig nå. Dette ser GIG ut til å ha stort fokus på, noe som er helt avgjørende for meg. Hadde de slurvet her og gått for de raske/enkle pengene, hadde jeg vært ute for lengst. 

Finansielt er det viktigste for meg at et vekstselskap faktisk vokser (dvs på toppen), samtidig som det bærer seg selv over driften (dvs har positiv cash flow). Det gir handlingsrom og muligheter for optimalisering senere, når driften er mer moden. Jeg kunne som alle ønsket meg enda kraftigere vekst (LTM) og er noe skuffet over veksten i OpEx. Skal ikke legge skjul på det. Men veksten er der og driftskostnadene er typisk høye i byggefaser, og kan skaleres ned eller omprioriteres i driftsfasen som kommer. Her har RR sagt at de har omtrent den størrelsen på staben som de trenger og vi bør derfor kunne forvente at OpEx flater greit ut snart. De har cash og øker – hvilket er en helt avgjørende finansiell faktor for vekstselskaper (og andre for den saks skyld). Cash Flow er i praksis viktigere for livet til selskaper enn regnskap, og CF er positiv. I så måte er EBITDA en bedre indikator på selskapets helse enn EBIT, da EBITDA som regel ligger nærmere CF. Så lenge forskjellen (EBITDA vs EBIT) er ordinære avskrivninger, så er det litt «lek med tall» hvor bra EBIT blir – pengene er allerede byttet i eiendeler og så følger man helt enkelt de gjeldende reglene som sier xx års avskrivning. Om det er 3,7 eller 10 år har tilnærmet null operasjonell betydning (noe skatt o.l.), men kan fort gi ulike oppfatninger om selskapets helse. 

Det ser nå ut som GIG har gått fra fire til fem ben, med etableringen av GIG Comply. Det er en x-faktor som i et mer regulert marked kan bli fin å ha. Både for egen del og som inntektskilde. For meg viser det også at man er «skrudd på» og ser morgendagens behov i markedet. Det er et positivt tegn for mer enn GIG Comply i seg selv. 

Ellers er det verdt å merke seg at både Core og Media (B2B) gjør det bra. De er stabile Q/Q, men her er veksten kanskje noe rammet av begrensningene som avtalen med HR medførte, som RR kommenterte i dag. Det var faktisk nytt for meg. Uansett vokser de godt Y/Y, og varsellampene hos meg blinker ikke før LTM stagnerer. Det virker også som om noen nye kunder står for tur, nå som HR har fått sitt i denne omgang.

GIG Sports er i støpeskjeen og har foreløpig helt marginal betydning for helheten, men med så godt som ubegrenset oppside. Her har man brent en del penger og så får vi se om det kaster av seg. Jeg tror det, men det er en oppside og strengt tatt ikke kritisk for caset. Er Sports helt jumbo, så kan de kutte det og gjøre GIG til en bedre butikk enn i dag. Fungerer det, så blir GIG definitivt en bedre butikk enn i dag. Det er et bet jeg liker. I tillegg kan man merke seg at de hadde EUR 600k i inntekter Q2 mot EUR 200k i Q1. Dersom mye av differansen stammer fra de drøyt to ukene Rizk sin SB var operativt, kan dette bli vesentlig hyggeligere om kun kort tid.

Det fører oss til GIG Gaming som er den tydeligste driveren til suksess på mellomlang sikt. Her er allerede en betydelig topplinje på plass. Krukset for GIG blir å forbedre driftsmarginen slik at -12% blir 12% (eller mer;-)). Det tror jeg de har en plan for og får til. Da snakker vi plutselig en markant annerledes lønnsomhet for GIG som helhet og hele caset snus. At de har fokus på dette understrekes av at RR selv har tatt roret som CMO. Man bør også merke seg at veksten var 33%, når man justerer for markeder GIG har trukket seg ut av eller pauset (LFL-vekst). Det er svært bra og viser at skrikene om nedgang (Q/Q) kan vise seg å være betydelig overdrevne. Alle som har hatt noe å gjøre med noenlunde seriøse offentlige myndigheter, vet dessuten at ryddig oppførsel veldig ofte lønner seg på sikt (eller snarere at uryddig oppførsel straffer seg). Så også her ligger det en potensiell oppside, når eller dersom disse markedene åpner for regulert inngang. 

Skulle man prøve seg på en mikroanalyse, så har GIG p.t. fire sider: to pluss og to minus = cirka null. Hva skjer om ett minus blir pluss? Bra. Hvis to minus blir pluss? Veldig bra! Og ikke minst: er plussene avhengig av minusene? Nei, og da kan minusene i verste fall kastes ut av regnestykket. Ikke optimalt selvsagt, men heller ikke ruin. 

For meg blir da bunnlinjen dette: tror jeg GIG er her om 3-5 år og tror jeg de da tjener (gode) penger? Det tror jeg. Hovedgrunnen er at de i dag har noen gode og langsiktige inntektskilder (Core og Media) som gir dem handlingsrom til å utvikle nye inntektskilder over driften. Disse inntektskildene er i mine øyne også vesentlig sikrere enn Sports og Gaming (som får enooormt mye fokus av enkelte). De kan fint klare seg med Core og Media (et litt gråere selskap, men Q2 EBITDA på EUR 5,8m er tross alt ok butikk). Det betyr at hvis Sports og Gaming også kommer på stell, så blir det et kanonselskap. Gjør de ikke det, så kan de nedskalere og bli et ok selskap. Men om noen har en god posisjon, know-how og timing til å ta en sjanse på disse segmentene (særlig nå som det er litt turbulens mht regulering), så er GIG definitivt en av dem. 

Helt til sist må jeg si at det er noen veldig ubalanserte argumenter blant enkelte forståsegpåere. Når en i praksis triviell og dessuten muligens ulovlig «hindring» innføres av Norske myndigheter, så er det en kjempesak. Samtidig åpnes dører i enorme markeder som USA (og Asia?) og større markeder som Sverige og Tyskland. Alle skjønner at det er konkurranse her, men personlig hadde jeg byttet hele GIGs markedsandel i Norge mot 1 % i USA på flekken. Og her føler jeg mange misser et vesentlig poeng: skalerbarhet. Har GIG en fot innenfor og et godt produkt i en delstat i USA er det «bare tastetrykk» å utvide til nye delstater når de har grønt lys. Ingen nye butikker, leieavtaler, varelager, etc., men mer eller mindre copy/paste. En dør på gløtt i USA veier betydelig tyngre enn et digitalt varselskilt i Norge i min bok. 

Jeg sitter."
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Exp3rten
15.08.2018 kl 02:01 9667

... håper det er i orden fredrik1330 :)
Underberg
15.08.2018 kl 08:04 9506

Dette var hyggelig lesing, takk skal du ha.
Takk til Warom, Orakel og andre som deler nyttig info, håper vi får et oppsving I aksjen idag når børsen åpner.
Ha en fin dag :-)
Orakel O
15.08.2018 kl 10:36 9357


ABG oppgraderer GIG: UP TO BUY.

Plenty of drivers of near term share performance: BUY (HOLD)
- Multiple new external products launching in Q3 (e.g. GIG-Comply and GIG-Sports) that can result in new
customer deal announcements
- GIG Games segment (i.e. NetEnt-clone) on track for launching in September
- US B2B customer HardRock online (in July) and their financial contribution starting in H2
- Fundamental initiatives in place for improving Operator-segment performance following a strategic review
- Indicated improved company performance for Q3 so far at a stage when half of Q3 is completed
- Anchored market expectations through publishing a H2 guidance decreasing expectation risk
– Also, we see at as likely they will not miss guidance when they are having CMD in relation with listingmigration
to Stockholm in November
- H2 is high season for casino gaming
- Valuation is now more attractive: ‘20e EV / EBITDA moved from 8x to 6x since May, despite lower est.
- Currently 10x EV / EBIT ‘20e
HP17
15.08.2018 kl 11:41 9235

Sjekk denne ferske artikkelen, det er mega bull for GIG + Meglerhus roper «kjøp» i dag i en rykende ferska analyse. .
Norsk Tipping under 50% av det online spillmarkedet og det betyr at GIG og de andre selskapene stadig tar en større del av denne lukrative spillkaken. GIG kan bli en pengemaskin fremover?

https://www.aftenposten.no/norge/i/L0Od3J/Hevder-over-halvparten-av-norsk-nettgambling-na-skjer-hos-utenlandske-aktorer---De-tar-feil_--svarer-Norsk-Tipping
Slettet bruker
15.08.2018 kl 12:18 9158

De roper ikke kjøp. Den anbefaler kjøp med en potensiell oppgang på 20 prosent. De har kursmål på 4 kr, faktisk nedjustert over 30 prosent. Tidligere kurs mål fra 5,40. Gamle høyder på 6 kr tror jeg en bare kan glemme. Husker kursmålet til Car, dagen før ledelsen solgte seg kraftig ut. Da hadde de svimlende 8 kr. Totalt galskap. Nå skal jeg sitte på gjerde til jeg ser hva de kommer med. Nå er det vel snart lansering av Wishmaker hvor jeg faktisk forventer å se gigs egenproduserte spill. Leser på FB at flere har høye forventninger til denne siden som kjører på Gigs sin platform. Så er jeg "spent" på Guts v2. Forventningene er egentlig lave etter skuffelsen av Highroller og sportsboken.
Dr. Goodhead
15.08.2018 kl 12:23 9122

Kom over et lite intervju med RR ang signering av den første kunden på GIG sports.

http://www.igamingbusiness.com/news/gig-close-confirming-first-sportsbook-partner

Ut i fra det de skriver så er signering "imminent", så kan man spekulere i hvor lang tid det tar. De skriver også at GIG kun vil fokusere på denne første kunden til å begynne med, for å sikre seg en god lansering. Det aner meg at det derfor må være en kunde av betyding, da de neppe hadde ryddet kalenderen for hvem som helst. På bakgrunn av at Orakel i går skrev at nyheter kommer snart om GIG Sports kontrakt fra US, så er det vel HR som seiler opp som den mest aktuelle kandidaten.Tar en med i betraktninen at hardrockcasino.com fremstår som en re-skinning av rizk så er jeg nesten villig til å vedde svigermor på at det alt eksisterer en betaversjon av HR med sporstboken integrert.
Warom
15.08.2018 kl 12:39 9074

Dr.Goodhead;
Som jeg var inne på i en annen tråd så fikk jeg i går en "snikende godfølelse"(ja har oppgradert med "god";)) om at denne går veien.
Uansett hvem det måtte være så har du nok helt rett, det er nok uansett en kunde av "betydning" :)
Dealsen
15.08.2018 kl 12:49 9049

Dette må være tidenes kjøpsmulighet! Den fremtidige pengemaskinen bygges videre. RR virker bevisst på at bunnlinjen er av betydning. Det tror jeg vi vil se på Q3 og fremover. Blir moro å se hvem kunden er. Antar HR! Og det hadde vært fantastisk :)
Dr. Goodhead
15.08.2018 kl 13:14 8973

Da får vi bare krysse fingrene for en bekreftelse i løpet av de neste dagene :-) Det ville også vært litt av tillitserklæring til plattformen, hvis de lander HR som første klient.
Slettet bruker
16.08.2018 kl 08:57 8662

Til info er nå RSI nede i 23,42
Hadde passet fint med en opptur nå, som vi er i oversolgt farvann.
Time will tell.
Billyjojimbob
16.08.2018 kl 10:02 8526

10 øre opp,ska sei:)
Dealsen
16.08.2018 kl 12:15 8346

I disse bedrøvelige kurstider, så er 10 øre opp rene rallyet :)
Billyjojimbob
16.08.2018 kl 12:26 8307

Liten spread og kjøperne buller seg opp,men ikke alle er like sugne på gain som andre:) 3,39
Slettet bruker
16.08.2018 kl 12:31 8274

La oss sette en bunn, også tar vi 10 øre fremover hver dag :-)
anderix
16.08.2018 kl 12:36 8253

Med på den;-)
Fjøsnisse
16.08.2018 kl 13:02 8254

Hehe ja, begynner å bli ille når vi viser glede på 3,39,- ;) Men viktig å få noe som ligner på en etablert bunn. Regner med det er mange som har tenkt seg inn, og som bare sitter og venter på riktig tidspunkt for inngang.
anderix
16.08.2018 kl 13:08 8211

Ja, da er det bare 27 børsdager til GIG igjen er over 6kr. Hadde vært noe det;-)
Dealsen
16.08.2018 kl 13:19 8157

Vi lå lenge og vaket i det området vi er nå for halvannet-to år siden. Det skulle dermed være ganske god støtte der vi er nå. Eventuelt noe lavere.
Worst case scenario så detter vi vel ned til 3 blank eller så. RR hadde vel også et innsidekjøp på 3,20 for en tid tilbake.
Billyjojimbob
16.08.2018 kl 13:39 8094

3,20 var et kompistall for de som husker det,null pos med det tallet,la oss komme langt vekk fra det.
Slettet bruker
16.08.2018 kl 14:20 8009

Husker en gang vi var på 6,20 jeg, det var tider :-)
anderix
16.08.2018 kl 14:22 7995

Vi skal dit igjen, og enda høyere;-)
Dealsen
16.08.2018 kl 14:41 7910

Absolutt ingenting er forandret i GIG. Tvert i mot. Det er sannsynligvis snakk om dager/(uker) før vi får melding om nye kunder som står i pipeline. Kursen kjenner vi alle til...

Euforien vil komme tilbake etter hvert som kursen vil stige. Sit tight ;)
Warom
16.08.2018 kl 14:59 7856

Nirvana;
Ser du linker til Pay N Play som er ett ganske så "kult produkt" der GIG endrer operatøren Thrills til dette enda mer fremtidsrettede produktet.
Det fungerer på den måten at du logger deg inn med "bankID"(vet ikke hva det heter i Sverige/Finalnd/Tyskland) og du er spiller dermed "direkte med bankkontoen din". Man trenger ikke overføre penger til GIG's operatørs egen konto og man trenger heller dermed heller ikke vente på å få penger tilbake om man har vunnet. Dette siste skjer automatisk i det man forlater nettstedet(i dette tilfellet Thrills.)

Jeg følger GIG svært tett nå teknisk(da det fundamentale for meg er udiskutertbart;)) og jeg vet at de som gjør det samme som meg sannsynligvis ser det samme som jeg. Litt på pinebenken en liten stund til, så vet vi ;)


Dealsen
16.08.2018 kl 15:22 7789

Det er muligens å skyte litt vel høyt i dette sure klimaet: Men hadde vi fått mulighet til å bli kjøpt opp til 10 kroner nå, så hadde vel alle som en, sett seg svært fornøyd med det. Tenker dog at det er langt under der vi kommer til å være om 2-5 år. Dette er en fremadrettet pengemaskin som gjør alt strategisk riktig!


Edit: En kurs på ti kroner gir en MCAP på USD 1 mrd. Så kan man sammenligne med andre og se for seg hvor GIG kommer til å være om noen år.
Redigert 16.08.2018 kl 15:38 Du må logge inn for å svare
Warom
16.08.2018 kl 15:52 7973

Dealsen;
For å skyte litt lavere :)
Jeg ser ingen mulighet for å bli kjøpt opp på 10,- NÅ(siden du bruker nå;)) Skulle det ha skjedd så kan man vel være sikker på at det hadde blitt godkjent(også sannsynligvis av de store som vi er avhengige av)

Når nå det er sagt så sa jeg vel for ikke mange dagene siden at jeg for første gang har begynt å tenke på oppkjøp som "en mulighet"(noe jeg aldri har gjort før). Jeg er sikker på at "mange store" har luktet på GIG i de siste par årene, og jeg er like sikker på at "blodhundene" har fått en smekk på snuten under forsøket.

Nå derimot(gitt kursen kontra det fundamentale) så tenker jeg at "blodhundene har fått ferten igjen". Jeg har ingen som helst tro på at noen av de store ville godkjent en premium rundt 30% herfra, så det må hardere skyts til. Vi kan nok uansett si hva vi vil om det, en "blodhund" vil være helt avhengig av "de tre store", og jeg tror det ligger svært langt inne å legge "indrefileten" ut i åpent terreng...."blodsporene" derimot ;)
Dealsen
16.08.2018 kl 15:57 7948

Gode refleksjoner, Warom :) Tror som deg, at det ikke skjer. Heller at GIG kjøper opp andre.
RR er altfor ambisiøs til å selge den egenskapte indrefileten, for å nippe paraplydrinker ved bassenget resten av livet :)


Edit: Som du nevner, Warom: Det virker sannsynlig at det har vært fremstøt mot GIG de siste par år. Tror dog at RR har nok guts og ambisjoner til å stå i mot! Blir ærlig talt ganske skuffet hvis han gir etter for noen kjappe penger, kontra å forfølge GIG videre til toppen.
Redigert 16.08.2018 kl 16:01 Du må logge inn for å svare
niki
16.08.2018 kl 16:01 7932

Jeg har ved flere anledninger spurt om det er noen som kan legge ut oppdaterte aksjonæroversikter.
er det noen som har tilgang til disse og kan komme med en oppdatering.

/niki
Slettet bruker
16.08.2018 kl 16:08 7913

Litt artig at du nevner nettopp oppkjøp Dealsen.
Samme tanke har slått meg, men prismessig har jeg ikke noe estimat på hva jeg er tilfreds med.
Ut i fra handelsmønsteret i GIG aksjen om dagen, så virker det helt sprøtt.
Tidligere har jo oppkjøp i bransjen skjedd med 112 % over siste omsatte kurs (husker ikke selskapet som ble kjøpt opp)

Ser ut som å selge så billig som mulig er det som gjelder og det finner jeg rart.
Krilan
16.08.2018 kl 16:21 7870

@niki
Du kan bestille oppdatert aksjonærliste topp20 av DNB feks, koster 350,-

Dealsen
16.08.2018 kl 16:21 7865

Kursen p.t. er ikke representativ! Skulle det bli aktuelt med oppkjøp (noe jeg ikke tror eller håper) så kan man ikke ta "utgangspunkt" i dagens kurs! Vi er der vi var for to år siden. Og hva har skjedd siden :)
Slettet bruker
16.08.2018 kl 16:28 7840

Men at noen kommer å prøver seg på 6 kr skal man ikke utelukke kan skje.
I alle fall merkelig handel spør du meg!
Warom
16.08.2018 kl 16:31 7826

niko;
Er ikke veldig vanskelig. Vi har oppdatert liste fra Q pres tirsdag. Ligger her

https://newsweb.oslobors.no/message/457029

Trykk på linken for Presentasjon og på side 23 finner du det.
anderix
16.08.2018 kl 16:44 7773

Frem og tilbake er lik langt. Ja ja vi får smøre oss med tålmodighet;-)
Warom
16.08.2018 kl 18:25 7619

Anderix;
Det er nå tredje dagen på rad at vi slutter på 3,26 men det er noe annet som er viktigere teknisk enn den sluttkursen i seg selv.

Se denne:

http://goi.nf/?egugyjpnsujq

VWAP(volumvektet snitt) ligger på henholdsvis 3,40-3,35-3,32 og samlet disse dagene så ligger snittet på 3,38 på ett volum på 17,4M aksjer.

Ser man i tillegg på en grafe fra de siste dagene:

http://goi.nf/?zztwtxpugtxk

...der de to røde strekene er en trendkanal tilbake til midten av juli og de to gule er tilbake fra mars.
Her ser man at det tirsdag(ved fremleggelsen av Q) ble ett brudd av begge disse der de røde pilene angir kursnedgangen den tekniske teorien tilsier(fra først den gule, så fra den røde kanalen.) Den andre røde har enda noen øre å gå på, men den stopper på grunn av "plassmangel"

Vi har nå ved fire anledninger bunnet ut ca ved det signalet, samtidig som toppen av kursen følger den røde "bunnlinjen" fra undersiden. Helt vanlig rent teknisk. Spørsmålet er mer når og ikke minst om vi bryter henholdsvis opp eller ned. De hvite pilene er ubekreftede signaler, men vil gjelde teoretisk om man bryter opp over den nederste røde. I første omgang(første hvite pil) pga av en vimpelformasjon vi har vært inne i siden nedgangen fra tirsdag, og i neste omgang(andre hvite pil) pga brudd på den røde kanalen(pilene må parelellforskyves til der ett begreftet brudd skjer)

Alt dette gjelder ved brudd opp på to tekniske formasjoner.
Jeg finner støtte også med tanke på VWAP og benytter også RSI14 som nå er på ett svært lavnt nivå(det siste trenger nødvendigvis ikke å bety at den "MÅ" opp(viser en del forskning, ref Investtech)

Det er jeg selv som tegner kanaler og signaler, så andre kan selvfølgelig ha andre tolkninger(selv om jeg tviler litt;)). I tillegg trenger ikke nøyaktigheten å være "på øret"

Jeg har forlatt den 3 årige kanalen jeg benyttet tidligere(det ble brudd) og erstattet den av en halvannetårig. Det kommer jeg litt mer tilbake til ettehvert.

Man kan mene hva man vil om TA, men når "alle" som følger en aksje teknisk gjør det samme på samme tid, så blir det gjerne "fasiten" :)
Skjer det noe av fundamental verdi, så endres kanalene og signalene og det er "påanigjen"

anderix
16.08.2018 kl 19:12 7518

Warom; Takk for at du deler;-) Ok, så hvilket brudd har du mest tro på? Ser at de siste tre dagene viser stadig lavere topper, noe jeg mener er et svakhetstegn generelt, men synes ikke vi kan henge oss opp i det, tross alt ikke 3 normale dager etter Q2. Lav RSI kan jo bety en endring, ofte oppover og den har vært ganske lav en stund om jeg ikke husker feil.
Har uansett ingen aksjer til salgs på disse nivåene, men håper jo at vi snart beveger oss i riktig retning - oppover.
Warom
16.08.2018 kl 21:16 7377

Anderix;
Det har du helt rett i, det i seg selv er ikke noe godt tegn, og ett brudd ned på den formasjonen vil teknisk tilsvare ca 25 øre.
Dette kan selvfølgelig skje, men det er greit(som du jo er inne på) og ta med seg at det ikke er "normale dager" etter q2.

Har heller ingen til salgs(kun utlån til Graute, men det virker jo ikke som om han var interessert;)). Vi får se, bryter vi ned så er det ca 25 øre, bryter vi opp så gjør vi oss klare for en liten "totrinnsrakett" på ca 55 øre herfra(ganske så kortsiktig)
Slettet bruker
16.08.2018 kl 23:18 7240

GiG will confirm soon first sportsbook partner
By Andrew Martens - 16.08.2018

Norwegian online gambling firm Gaming Innovation Group (GiG) close to sign its first-ever sports betting partner imminently as it completes its transformation into a full service company.

GiG CEO Robin Reed details a strong outlook for the company, as it prepares to launch its first in-house developed games, as well as securing new further contracts (Veikkaus – Finland) and licences (Sweden) within regulated European markets.

Reed also said that the company was excited by the recent repeal of PASPA, and this morning told investors that half of US states could legalise betting by the end of 2020. Away from betting, the company is also in the process of launching its compliance tool GiG Comply and its first in-house game will be released in September.

Some day ago, GiG announced a 39% jump in overall operating revenues to €36.9m ($42m/£33m) during the three months to June 30. Operational costs and marketing expenses led to an almost 12% decline in EBITDA compared to the same period last year

Kilde : http://www.gamblerspost.com/gig-will-confirm-soon-first-sportsbook-partner/
anderix
16.08.2018 kl 23:32 7213

Spennende?