--VG- TRUMP HAR ALDRI VÆRT MER POPULÆR


Donald Trump har aldri hatt mer støtte enn nå. I en fersk måling fra Gallup poll svarer 49 prosent av de spurte amerikanerne at de syns presidenten gjør en god jobb, mens 45 prosent er uenig i det. Dette er på linje med de beste resultatene Donald Trump har fått hos Gallup siden han ble president i 2017.

En tilsvarende undersøkelse fra Monmouth University poll mandag viser at 46 prosent syns Trump gjør en god jobb, igjen det beste resultatet han har fått på tre år der.

Ifølge CNN er ikke dette overraskende i det hele tatt og har neppe å gjøre med presidentens uttalelser eller faktiske tiltak mot coronakrisen å gjøre, det handler rett og slett om at folket føler på at de står overfor en felles fiende, og da samler man seg bak en felles leder. Det viktigste er da at lederen viser ukuelig optimisme og gir håp. Til og med opposisjonen tenderer til å støtte sittende presidenter og statsministre i krisetider.

Trump harblant annet fått kritikk for at USA reagerte for sent, det har vært for dårlig beredskap, for at han har stigmatisert Kina og amerikanere med asiatisk bakgrunn eller utseende ved å kalle coronaviruset «det kinesiske viruset» og for å undervurdere hvor alvorlig krisen er.

Etter terrorangrepene mot USA 11. september 2001 føyk andelen som støttet president George W. Bush i været og lå rundt 90 prosent. (NTB)
Larries
26.03.2020 kl 08:35 104

Bare en Faen bryr seg om VG og deres skittgriser!

Trump gjør en god jobb, og utrolig mye bedre enn f.eks Killary Clinton eller hvilken som helst annen demokrat.

https://www.washingtontimes.com/news/2020/mar/24/donald-trumps-job-approval-rating-shows-coronaviru/

https://www.foxnews.com/media/biden-media-gaffes-coronavirus

Når amerikanerne ser at en forvirret og svekket Joe Biden kan bli alternativet til den brautende narsissisten Trump er det kanskje mer forståelig at de støtter en Trump de ikke nødvendigvis liker fremfor en uklar og redusert Joe Biden......
Redigert 26.03.2020 kl 09:44 Du må logge inn for å svare

Fjerndiagnostisering føyer seg elegant inn i den norske jantelov.

I en krisesituasjon øker støtten til lederen. Bush var oppe i 80 % etter 911 så at Trump får nesten 50% er ikke så rart. (Guvernører har over 70 %) At han ikke får mer støtte skyldes selvsagt hans elendige lederskap. Han lyver og vingler om en sak som for mange betyr død eller liv. Dobbeltkommunikasjonen han fører nå underminerer tiltakene som har blitt innført for å begrense smitte.