Slagvold Vedum vil ta fra Polen milliardstøtte


Slagsvold Vedum leter etter saker som vil engasjere det norske folk. 100% populist og utnytter korona til stemmesanking.

Populist, rart uttrykk. Han gjør jo ikke dette fordi det er «populistisk», men fordi han mener det er rett.

At det skulle vise seg å være populært blant velgerne er jo bare en bonus.

Nei, han gjør det fordi folk er opprørt fordi polakkene holder igjen utstyr til Norge. Rett tid til å sanke stemmer. Kunne vært tatt etter at krisen er over.

Selvsagt må vi gjøre det , også sende hjem de som ikke bidrar her

fordi polske myndigheter skal ha stoppet all eksport av håndsprit til Norge, for dette trenger de selv. Men hvorfor kan ikke nordmenn lage sin egen sprit, har det noe med de som sitter på Tøvebakken å gjøre?

Dette beviser at det å flagge ut produksjon slik vi har sett i de siste 50 årene kan vise seg å være en meget dårlig ide.

Da jeg var født var det produksjon av mange ulike varer i Norge, fjernsynsapparater, hifi-stereo, vaskemaskiner, kjøleskap, komfyrer, skip/skipsmotorer og utstyr, hermetikk, klær, sko, mange ulike bygningsmaterialer, medisiner etc etc etc.

Bare en brøkdel av dette er igjen, og hvert år flytter mer og mer produksjon ut.

At dette er en utvikling som ikke kan fortsette er opplagt, håper nå at utviklingen kan snu.

En fallende krone er positivt og kan bidra til at mer kan produseres innenlands. F.eks er det ønskelig med 15 kroner for en Euro, det får ikke hjelpe at det blir dyrere å importere og dyrere å reise på ferie, mye viktigere å ta vare på norske arbeidsplasser.