Dems gikk på trynet, koronapakke til 2.000 milliarder $ vedtatt


Demokratene måtte gi seg, koronapakke til 2.000 milliarder $ vedtatt

Chuck Schumer (D-NY) er minoritetsleder i Senatet, Nancy Pelosi er flertallsleder i Representantenes hus og Speaker of the House. Sammen har de gang på gang forsøkt å utmanøvrere Republikanerne og ødelegge Trump. Velgerne begynner å bli lei. At de skulle forsøke å utnytte koronakrisen falt ikke i god jord. De forsto det og trakk kravlisten.

Det var et forsøk på utpressing i en situasjon der folks jobber og helse sto på spill. Demokratene forsto at dette kunne koste dem mange stemmer til høsten og ga etter.

Pakken ble vedtatt, men minoritetsleder i Representantenes hus, Kevin McCarthy, kunne ikke la være å minne om taktikken Demokratene brukte:

«Democrats wanted to use the coronavirus response package to change election law & implement parts of their Green New Deal. The Senate just passed strong bipartisan legislation that scraps those items, & it’s clear. ⇨ Their delay achieved nothing but more pain for Americans,» McCarthy tweeted.

La oss nå håpe at demokratene slo den siste spikeren i kisten sin, de er ikke verd å leve videre.

Et viktig punkt de klarte å få med i avtalen var at Trump og hans assosierte ikke skal få en cent. Republikanerne ville først holde alle utbetalinger skjult i 6 måneder, noe som ville bety at ingen viste hvem som hadde fått hva før etter valget. Rebublikanerne var selvsagt mest opptatt av å hjelpe wall street og arbeidsgivere generelt og mindre opptatt av arbeiderne. Demokratene fikk forhandlet inn en bedre balanse etter som jeg har forstått.
At demokratene ønsket å legge bedre til rette for forhåndsstemming i valget er ikke så rart da det sannsynligvis vil foregå før krisen er avverget. Republikanerne har alltid jobbet for at færrest mulig skal få stemme da de tror de tjener på dette. Forrige valg hadde bare 50% deltakelse.
Angående green new deal. Jeg vet ikke hvor mye de prøvde å forhandle inn om dette men det er et faktum at få sektorer skaper flere arbeidsplasser uansett hva Republikanerne måtte mene.
Redigert 26.03.2020 kl 11:59 Du må logge inn for å svare

Det vil komme til å skape inflasjon i USA. I ei tid da det "trues" med negativ rente er inflasjon sårt tiltrengt.
Zorin
26.03.2020 kl 13:37 58

Det er så hyggelig å se så mange forstokkede konservative her inne. Så konservative er dere at dere støtter partiet som ønsker å knytte abort til Corona!

https://edition.cnn.com/2020/03/25/politics/coronavirus-abortion-texas-ohio/index.html?fbclid=IwAR3dLaSVIZIOgq0LkUsAdqZ7Na7kjGrlKCSDtt9qzjSTlN1UGqSJFgRLaME

Så hva er det neste dere ønsker å se yndlingshelten deres fjerne? Det er bare å føye til kommentarer som fjerning av menneskerettighetene deres. Retten til talefrihet og organisasjonsfrihet osv. Lista er lang hva heltene deres er tilbøyelige med å få fjernet!

Bedre å være forstokket konservativ enn å støtte barnedrap, mord på det fødte liv. Slike mennesker burde selv vært fjernet fra jordens overflate.