Tegninger på pustemaskin er det å oppdrive?


Disse pustemaskinene er ett flott tiltak for Norsk industri i felleskap å klaske i sammen . Men noen må da ha noen tegninger , eller annet som er brukende, så en kan samarbeide om dette .

Noen : ?

Kan bruke en laerdal-bag og så tvangsinnsette "influensaer" til at bemanne den - slik de idioter får noe mer fornuftig at ta seg til.

Kan man bruke sveise O2 om man har et filter?
Inrede skipsverft med intensiv plasser.
Larries
26.03.2020 kl 12:27 269

Tror du må lete på nett i retning USA..
Start her: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/respirators-strategy/crisis-alternate-strategies.html
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/release-stockpiled-N95.html
http://diyn95.com/index.php/make-it-yourself-the-guide/

N95 er muligens det vi kaller ei ansiktsmaske, men amerikanerne kaller ei respirator-maske, men uansett er jeg sikker på at det finnes en Gjør Det Selv for en fu8nksjonell Respirator, der ute.

Det vi trenger er en typebetegnelse.

Er det noe slikt du leter etter? https://www.youtube.com/watch?v=oS6GA83nbds
Redigert 26.03.2020 kl 12:42 Du må logge inn for å svare

Dette burde man kunne lage i Norge, men klart det forutsetter initiativ, handlekraft, finansiering, litt kreativitet etc.

Og det finnes det lite av, det som folk likevel klarer å komme med forslag om stopper det meste i «regelverk, reguleringer, bestemmelser» og resten stopper av seg selv i møte med byråkratiet.
Redigert 26.03.2020 kl 12:30 Du må logge inn for å svare

Je har en tegning se, komplett med bill of materials og alt se. Forutsett at du får tak i nok sykkelpumper kan du være i full prod. innen 14dg.

Patentet kan kjøpes for 2,7mNOK fra Dr.Med.Gørg Industries Transnistria A\S.

"Og det finnes det lite av, det som folk likevel klarer å komme med forslag om stopper det meste i «regelverk, reguleringer, bestemmelser» og resten stopper av seg selv i møte med byråkratiet."

Det var jo derfor regjeringen ønsket en fullmaktslov. For å gjøre det mulig å tilsidesette lover og forskrifter på kort varsel.

Joda, vi ser hva regjeringen tidligere har presset på for å få gjennomslag om, og som ikke har flertall i folket, som vanvittige beløp til prestisjebyggg som likevel er stygge som nøkken, svære beløp til afrikanske diktatorer, en åpen dør politikk mht innvandring og ellers øse penger over folk som ikke gidder å jobbe men som kan alle NAV-reglene utenatt.

Tørr ikke tenke på hva disse idiotene kan finne på dersom de får helt frie tøyler...
Redigert 26.03.2020 kl 12:50 Du må logge inn for å svare

Larries er absolutt inne på noe med denne smarte Amerikaneren .

Våre helsemyndigheter, sivilforsvar , bør se på dette og dra veksel på fagmiljøene. Typegodkjenninger og eu direktiver må legges til side .

Bedre med noe som mest sannsynlig vil Kunne gjøre jobben , enn ingenting

Hva iallverden er dette for slags svar? Du klager over at regjeringen ikke får noe gjort pga lover og forskrifter. Når jeg påpeker at de nettop fikk gjennom en fullmaktslov som gir dem mulighet til å omgå regler så kommer du med dette? Tror du virkelig at de skal bruke fullmaktsloven til å bestemme at det skal bygges et nytt kulturbygg? De er da ikke helt Trump heller. Han erklærte nasjonal emergency i fjor slik at han kunne tilsidesette kongressen og bygge den tåpelige muren, som ikke kan karakteriseres som noe annet enn et prestisjepriosjekt.

Stå på jabba, ikke la kverulanten i deg kveles av sunn fornuft.

Ja når man går tom for argumenter så hentes som vanlig personangrepene frem. Desverre et våpen du bruker ofte.

Finnes i internasjonalt patentregister.

Noen bør finne opp flerbruksrespirator for 1- 4 pasienter koblet opp til samme maskineri. Da blir det nytt patent og penger i kassa! ;-)

Jernlungen med 6 plasser? ;-)

Denne gutten får satt skapet på plass...

Trump tyr til krigslov for å tvinge GM til å produsere respiratorer

Loven ble vedtatt for å brukes i krigstid slik at private selskaper kunne pålegges å produsere varer som var nødvendige i totalforsvaret.
– Loven åpner for at Det hvite hus kan pålegge GM å prioritere føderale behov for respiratorer. Kampen mot viruset er avgjørende for nasjonen. Vi har forhandlet, men GM har kastet bort tiden, sier presidenten.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2020/03/27/195663662/trump-tyr-til-krigslov-for-a-tvinge-gm-til-a-produsere-respiratorer
CapitaL
28.03.2020 kl 09:12 102

Trump har gjort en elendig jobb her synes jeg.. Litt sent å tvinge GM til å produsere respiratorer nå, når disse burde vært på plass i sykehusene for 3 uker siden... Too little too late.. akkurat som resten av krisehåndteringen hans.

Hva gjør din statsminister da?

Fjordgubben argumenterer for to ulike syn samtidig, på den måten har han delvis rett. Tror han er kommet seg inn i labyrint, og finner ikke veien ut.

Erna er ikke min drømmestatsminister.. hu kom seint nok i gang, men her i landet er smittespredningen forholdsvis godt kontrollert iallfall, i motsetning til i USA.. så da må jeg nok gi et foreløpig godkjent stempel til Erna. Frykter dog kanalisering av statlige midler for å berge formuene til de superrike, som plutselig er "blakke".. Eks Stordalen som ikke har fem øre å bidra med i krisen for hotellkjeden sin.. kort tid etter at han var god for 26 mrd..