Da er Krøkar ute av Norge gett


https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/70A3zB/mulla-krekar-er-utlevert-til-italia

Ja, ser man det du. Hvem var det her inne som påpekte at den dumme regjeringen ikke klarte å få ut Krekar? Hvorfor klarte ikke AP og SV å sende ham ut når de satt i regjering da? Hahahahaha, dagens dumme regjering klarte det, mens den "smarte" SV/AP-byhømo regjeringen klarte det ikke.

Flott gett. Håper han får Cørøna å dauer.

Dr.Med.Gørg
convert
26.03.2020 kl 12:59 530

Ja, tungt for mullah-sleikerne nå. Vi har jo flere av dem her på forumet. Ikke bare er det corona, men deres store farsfigur er sendt til Italia, hvor han kan smittes og all ting. Det er en skammens dag, sier advokaten som har tjent seg rik på å bruke folks skattepenger på fyren. En tung da for sleikerne, ja. Muahahaha.
Larries
26.03.2020 kl 13:00 528

JIPPI !! en ISIS-aktivist folater åstedet for sin folkefiendtlige aktivitet. Ikke rart MSM elsker Kreket, de er like mye fiender av folket! Håper han får Cørøna å dauer.
Redigert 26.03.2020 kl 13:01 Du må logge inn for å svare

Noe av midlene fra regjeringens krisepakke må rettes mot advokaten hans, som kommer til å få sterk omsetningssvikt fremover

Domstolene prøvde å stoppe dette i det lengste, bra han er ute. Problemet er at det er mange hundre tusen andre som også burde vært ute men som klorer seg fast, og det kommer flere hver eneste dag.
convert
26.03.2020 kl 13:07 527

Judas er snart på banen og lover å hente "hjem" terroristen når/hvis han blir statsminister. Viktig å sikre seg muslim-stemmene.
siko1
26.03.2020 kl 13:14 516

Hadde jeg aldri trodd. Skulle ikke han påklage til menneskerettighetskommisjonen? Regnet med år og dag i behandling der.

Skulle noen føle det minste snev av sympati for kreket er det bare å minne om at hans gruppe Ansar-al-Islam er en undergruppe av Al-Qaida, og som senere ga full støtte til IS.

----

Skal vi gi litt kred til zinte Monica Mæland? Kanskje ikke dumt å være litt zint, for å bruke JBJB's sjargong om henne....

Redigert 26.03.2020 kl 13:32 Du må logge inn for å svare

Da blir det flagget til topps når jeg kommer hjem etter jobben i dag.

Den 26-3 bør bli en offentlig flaggdag i Norge.

Italienske fengsler er sikkert OK, men de ligner ikke de norske som kan ligne hoteller med egne skoletilbud, biblioteker, variert og god mat og et dannet hotellpersonale. Det kan bli en overgang for mannen som er blitt vant med norsk vennlighet.

han får vel fortsatt pæng fra NAV :P

hele familien hans lever av NAV LOL

Han er ikke bekymret for at Krekar nå sendes til Italia som er det landet i verden med flest corona-dødsfall og omfattende smitte.

– Overhode ikke. Jeg legger til grunn at rettsstaten Italia ivaretar Krekar på egnet måte. Det tror jeg er en helt uaktuell problemstilling. Det er to rettsstater med velfungerende demokrati som har blitt enige om denne utleveringen. Begge stater har det samme parti valgsystem, der personer blir valgt på samme måte som omdiskuterte familier sør i Italia velger sine.

Velges folk på samme måte i Norge og Italia som N'drangheta, Camorra og La Cosa Nostra gjør altså? Interesting du, Oliver, tell me more.
Redigert 26.03.2020 kl 13:25 Du må logge inn for å svare
Larries
26.03.2020 kl 13:26 482

Ser at Candidates Chess Tournament 2020, for å kåre Magnus Carlsens neste motstander i november i år, er blitt stanset halvveis i turneringen.
Enkelte fengsler i USA slipper en andel av de innsatte ut pga. av sesong-influensaen. Håper det skjer i Italia også, og at jihadisten må gå gatelangs.
Redigert 26.03.2020 kl 13:28 Du må logge inn for å svare

mister forræderen meling gullgåsa si for godt? :-(

tipper han er desperat på jakt etter en ny melkeku så han kan fortsette å fakturere mafiastaten
Sotah
26.03.2020 kl 13:55 444

Det hjalp å vippe FrP ut av stolene, tydeligvis. Den sittende justisministeren har vesentlig mer handlekraft enn tulleministrene før henne. Det eneste beklagelige nå er at jeg må finne noe nytt å erte frepperne med. Men det blir sikkert ikke så vanskelig. Idag får vi applaudere den lille trepartiregjeringen, det er trøkk i dem, selv om de er små.

Flagget, er oppe.
Reker, øl og vin er handlet inn.
Nesten så man blir rørt.
Jeg heiste også flagget, da bin laden fikk akutt blyforgiftning.🇳🇴
livecnn
26.03.2020 kl 14:15 413

NRK har laget liste over hva vi kan vente oss nå fra Faraj Ahmad Najmuddin

Her kan du lese mulla Krekars nye påståtte trusler mot Norge.
https://www.nrk.no/norge/her-er-krekars-pastatte-trusler-1.8053293

"Noen" bør kanskje minne kreket på at han har latt resten av storfamilien, igjen her på berget. "Noe" kan jo skje med dem også.
Bare sånn at han kan se flere scenarioer.
Tenker latteren sitter seg fast i halsen på han ganske kjapt.

Hva med familiegjenforening i Italia?

Å bli sendt til Italia akkurat nå er skikkelig straff og ren terror. Håper terroristkreket får familiegjenforening så snart som mulig.

Men hvordan kunne dette skje med Krf i regjering? De er jo som sendt fra helvete i forhold til milde og barmhjertige FRP.
Sotah
26.03.2020 kl 14:50 386

Og dagens lille morsomhet på twitter; urettferdig at Krekar får reise utenlands og ikke vi.
fabian2
26.03.2020 kl 14:52 384

Dette var ille for adv. Brynjar Meling. Melkekuen forsvant.

Meling kunne leve godt på Krekar alene. Staten betaler
Load
26.03.2020 kl 15:04 372

Jeg skal faktisk heise flagget og åpne en øl for en aldri så liten feiring av Krekars 12-årige Italiatur.
Forza Italia!
Det var faen meg på tide at det kreket fikk reisepass og la det for all del ikke bli med ham, det kryr av folk i dette landet som skulle hatt en enveis flybillett til varmere strøk.


– Dette er en skammens dag for alle de som ikke har hindret utlevering av en åpenbart uskyldig mann. En skammens dag for PST, for Riksadvokaten, for Oslo tingrett, for Borgarting lagmannsrett, for Høyesterett, for regjeringen, for Høyre, for Venstre, for KrF, for regjeringen, for opposisjonen, tordner advokaten.

Brynjar Meling. Hvis du leser dette så har jeg bare en ting å si: FUCK YOU DIN JÆVLA MUSLIMSLEIKER.

Joda, greit å være forsvarer, men må man gå så langt at man flagger seg selv som landssviker?

Tipper advokatene som dømte nazistene i Nürnberg ikke akkurat uttalte seg på denne måten etter at rettssakene var over.

Han blir neppe noe stort savn. Skulle ønske at vi hadde politikere som ville tilnærme seg dette med større verdighet enn knehønene i Frp. Måtte de grundig tryne - i innkjøpt kake.

Du mener slike som Ap som ikke klarte å få ut møkka på 8 år?
fabian2
26.03.2020 kl 16:43 301

Nesten 2000 kr timen for å snakke med Krekar , i årevis....for Meling

Han har vel landesorg i dag

Håper den tåpelige advokaten flytter etter så er vi kvitt 2 ekstremister

Blir kreket løfta på TV i italia også

Flott med gode nyheter i en ellers trist nyhetshverdag men jeg skjønner ikke helt hva folk har imot advokaten til Krekar. En advokat skal gjøre sitt beste for klienten uansett hva galt denne har gjort.

Hvordan er det mulig og ikke være imot en tosk som sier følgende?

– Dette er en skammens dag for alle de som ikke har hindret utlevering av en åpenbart uskyldig mann. En skammens dag for PST, for Riksadvokaten, for Oslo tingrett, for Borgarting lagmannsrett, for Høyesterett, for regjeringen, for Høyre, for Venstre, for KrF, for regjeringen, for opposisjonen, tordner advokaten.

Han har bare gjort jobben sin ja, men med ovenstående utsagn ber han om å bli mer mislikt enn han allerede var.

Meling fremstiller seg selv som en klovn. Mullah Krekar har fått prøvd saken sin i Tingretten, Lagmannsretten, Høyesterett og sågar for Kongen i statsråd. Han har fått juridisk bistand, til tross for at han har kommet med drapstrusler mot blant annet Erna Solberg.

Krekar EE utvist til et demokratisk land som ikke har dødsstraff.

Meling, hva er problemet? At du ikke har klart å vinne denne saken i en eneste rettsinstans må du erkjenne. Nå må du belte deg og ikke gjøre deg dummere enn du er. Krekar har tapt, Krekar er ute av Norge og fet norske folk kan være glade og lettet over at fellesskapet skal slippe å bruke flere millioner enn det som allerede er skylt ned i toalettet i denne saken. Nå kan vi kjøre regress mot Meling. Hadde han vært en fornuftig advokat hadde han rådet Krekar til å klappe igjen og godta dommen fra Tingretten. Det kunne spart AS Norge for store utgifter.

Men er det ikke rettsystemet i Norge det er noe galt med når han får prøvd saken i så mange instanser?

Du må ikke stille slike vanskelige spørsmål til de blant oss med minst intellektuell baggasje.
*JBJB`
27.03.2020 kl 13:32 183

Hei toern/folkens:))

Og...etter at FRP fikk fortgang i prosessen som endte med enveis billett til Italia for terroristen Krekar var det en sorgens dag for toern i går, folkens - han har harselert på inn og utpust om handlingslammede justisministere fra Frepp - araberpartiet med følge satt som kjent helt stille i fjøset og lot humla suse frem til høsten 2013 - zånn er det med den saken også:))...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Ser for meg følgende; Krekar hadde hundrevis- om ikke tusenvis av ihuga "fans" i hovedstaden ! Kan man håpe på at de vil sitte stille i båten - eller - i beste muslimske, bedritne tradisjon søke: HEVN ?
Diverse Møkkalass har fylt dette land til randen av voldelige muslimske analfabeter, uten arbeid, uten framtid, kun med et sykelig hat mot de som tok imot dette faenskapet !
Tror vi skal passe godt på, i tillegg til alle andre utfordringer landet nå står overfor !
Islam og følgesvennene er IKKE på laget !
Sotah
27.03.2020 kl 15:06 148

Det kan fort bare være en av dine våte drømmer, betong. Blir du skuffa hvis det ikke kommer noen motreaksjoner?