Trump legger føringen for hva ekspertene skal si


Morroklumpen Donald sier at USA er back in business ila kort tid. Dr. Anthony Stephen Fauci er tydelig preget og faglig presset i sine uttalelser under pressekonferansene når Donald står bak og holder ham i ørene. I private intervju er Fauci langt mer tydelig på at han er skremt, og overbevist om at Corona vil komme tilbake flere sesonger og muligens i annen mutert utgave. Han bekrefter også flere ganger at utfordringene of trusselen er langt større en mange tror.
Redigert 26.03.2020 kl 15:28 Du må logge inn for å svare
Boobs
26.03.2020 kl 15:26 323

Under tirsdagens pressekonferanse forsøkte Donald og få Deborah Birx til å bagatellisere omfanget, og måtte gjenta sitt ledende spørsmål 2 ganger hvorvidt pressesalen ville være full av folk om kort tid Mtp smittefare og avstand. Hun ignorerte spørsmålene og la istedet vekt på tiltakene. Der stod Donald som en åndsvak på direkte sending, men antar Birx fikk passet påskrevet på bakrommet an en ilsint og rødsprengt Donald.
Boobs
27.03.2020 kl 07:43 216

USA, India og Russland registrerer nå eksplosiv økning av covid-19.

https://edition.cnn.com/
Boobs
27.03.2020 kl 08:03 161

https://www.dn.no/utenriks/koronaviruset/donald-trump/radgivere-trump-ville-gi-folk-hap-om-at-alt-ville-vare-normalt-til-paske/2-1-782537

« To av Donald Trumps rådgivere sier at presidentens utsagn om at det amerikanske samfunnet skulle gjenåpne til påske, var et uttrykk for håp og ikke en plan.

Det var under et intervju på tv-kanalen Fox News på tirsdag at president Donald Trump sa han ville ha det amerikanske samfunnet tilbake til normalen igjen innen påske

Etter intervjuet advarte hans egen smittevernekspert, doktor Anthony Fauci, mot å sette kunstige tidsfrister for når smittefaren og pandemien igjen kan tillate en retur til normalt dagligliv. Fredag sa Fauci til CNN at presidenten uttalelse måtte ses på som ønske «for å gi folk håp».
– Presidenten lyttet til oss da vi sa at vi må se på dette på nytt, og at enhver beslutning må være basert på de data som foreligger, sier Fauci ifølge CNN»
Redigert 27.03.2020 kl 08:06 Du må logge inn for å svare