Qec er hverken Panaro eller Dno!!!


Selg deg ut mens du har mulighet å redde en del av pengene dine!!

Det kommer mase emisjoner, og i tillegg verdens børs begynner å krasje snart!!

Du ser Qec på 0.93.

Det er så deilig å lese innlegg fra en som har nick SmartInvest.
Som bruker utropstegn for å få frem sine analyser.
Dyp analyse- med MASE EMISJONER, OG I TILLEGG VERDENS BØRS BEGYNNER Å KRASJE SNART.
Du har tydeligvis lært deg å bruke translate, men det hjelper deg lite :-)
Emisjoner er alltid masete og jeg skulle gjerne investert på verdens børs.
15.08.2018 kl 14:24 6404

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
15.08.2018 kl 14:46 6325

Emisjon(er) vil komme, hvis ikke faller kvekken ned fra tronen som emisjonsaksje no 1 på OSE. Men det kan ikke være lett å hente frisk kapital med dagens situasjon. Emisjonskursen måtte ihvertfall settes betydelig under markedspris, skal vi tro rundt 2,50 hvis emisjonen skulle kjøres idag?
Vuppz
15.08.2018 kl 15:48 6165

Takk for et godt råd, Smartinvest !!!

Ingen baiser en aksje de ikke er intressert i ;)
Karl Ewa
15.08.2018 kl 22:31 5603

Mye piss og vas på denne tråden. Men det kan jo aldri bli bedre når evnen til å tenke selv totalt er borte.
ULKEN
15.08.2018 kl 22:45 5550

Hvor små kan folk gjøre seg her inne. Admin burde i det minste fjerne de verste for å se til at det nye forumet har en smule seriøsitet eller går til søppel som det gamle.
Yess
15.08.2018 kl 22:51 5517

Dere bør ta TS på alvor. Det er ikke uten grunn vedkommende har et slikt nick.
Uansett. Alle vet at I QEC kommet nye emisjoner. QEC lever på emisjoner som de har gjort de siste 15 årene og Binnion melker naive aksjonærer. Snart kommer forbudet i Canada da ser en nok ennkurs på 1 tallet igjen.!Gud bedre for «jsllaselsksp»
15.08.2018 kl 22:53 5496

Scenarioene til trådstarter er reelle. Emisjonsfaren er stor og vi har alle sett hvor aksjen styrer når det er store globale børsfall, da rammes QEC hardt.
Sannsynligheten for at aksjen siger videre ned er stor....for øyeblikket ser det helsvart ut for aksjonærene.
Karl Ewa
16.08.2018 kl 09:18 1407

Innlegget er slettet
Karl Ewa
16.08.2018 kl 09:24 5105

Yess. Om du bruker samme hode når du handler aksjer som du bruker når du analyserer nickene til folk her inne, så ville jeg ikke hatt portefølgen din om du så kastet den etter meg.
17.08.2018 kl 11:16 4635

Fra vondt til verre..

Aksjonærene går lei, ingen kortsiktige triggere i vente. I tillegg er mange provosert over den famøse opsjonstildelingen vi så nylig.

Vanskelig å se noe bunn i denne på nåværende tidspunkt.....Binnion må ha det tungt nå.
sheepman
17.08.2018 kl 15:13 4405

Har en svak trend nå, ja. 2,50 kommer kjapt!

Ja og mye lavere en det også, det jeg sa før reguleringene kom er nå realitet. Qec og binna må dere holde dere langt unna, mest useriøse på børsen

Vi håper alle at QEC faller masse sånn at vi kan komme oss inn før 1. oktober.

Picken

Varför är han oseriös? För att Quebecs regering svängde helt om och förbjöd fracking? Eller är det för han inte har hittat några bra fält med olja och gas?
Snälla förklara för mig för jag vet inte men du vet säkert?
17.08.2018 kl 16:48 4179

Det er mye mass av små unge her
Om du er en feig og redd,selg dine aksje og hold deg lang bort av QEC og hold munnen din og skriver ikke noe,ikke var som en klikk biller.
Vuppz
17.08.2018 kl 17:10 4119

…...og den mest useriøse på forumet er Stevepick XL. Bare navnet vitner jo om en IQ under pari.
Yzf R1
17.08.2018 kl 22:34 3834

14. august 2018
Michel Kelly-Gagnon
Hydrokarboner: den ubesvarte muligheten
Huffington Post Quebec, s. web
Hydrokarboner: den ubesvarte muligheten
Landsvalgene nærmer seg raskt. Muligheten ville være flott å høre kandidatene debattere behovet eller ikke å utvikle provinsens energiressurser. Dessverre er det ikke bare usannsynlig å høre om det, men det er i hvert fall for sent for Quebec i tilfelle av hydrokarboner. Vi "savnet båten" ved å vedta fra starten en helt irrasjonell tilnærming til dette problemet.

Etter trekke Anticosti til olje- og gassleting i fjor, bremse økonomisk utvikling og sender et negativt signal til investorer etter år med usikkerhet i dette tilfellet, kunngjorde Quebec regjeringen i juni at han snudde tilbake til denne sektoren ved å sette en endelig slutt på utnyttelse av skifergass ved brudd.

Husk at han først hadde promotert, men da bestemmer du dessverre å danse usikkerhetsvalsen . En dag interesserte han et prosjekt; Neste dag måtte han bli aksjonær for å gi sitt samtykke; dagen etter det var han ikke lenger interessert og prøvde å unnslippe fra sine forpliktelser ...

Overdrivelsen av risikoen forbundet med denne teknologien, immobilismen og moratoriene ble til slutt bedre av prosjektene. Denne måten å gjøre ting av våre valgte representanter, er den perfekte oppskriften for å skremme potensielle investorer i alle regioner og begrense utviklingen, som den økonomiske litteraturen peker på.

I dag, selv om regulatoriske forbud ble løftet, er det sannsynligvis for sent. Vinduet er lukket. USA, vårt potensielle marked, er nå et selvforsynt land og har overskudd som det eksporterer.

I vår sørlige nabo har den brede adopteringen av fracking produsert milliarder fat olje og milliarder kubikkmeter naturgass. Det internasjonale energibyrået (IEA) anslår at veksten i amerikansk oljeproduksjon vil dekke 80% av verdens ytterligere etterspørsel etter olje de neste tre årene, særlig takket være Texas Oil, som produseres ved hydraulisk brudd.

Hydraulisk oppsprekking er en teknikk som brukes i flere tiår i USA og andre steder, men "normale" av denne teknikken, selv om den har et minimum av håndterbare risiko, som enhver annen aktivitet, synes å ha blitt oversett. Akkurat som rasjonalitet generelt i denne offentlige politiske debatten.

Resultat: I tillegg til å sende et sterkt signal til utenlandske investorer, savnet Quebec en flott mulighet til å bli rik gjennom utnyttelsen av våre naturressurser. Det ville vært mye bedre for våre regjeringer å være åpne for denne utnyttelsen, i stedet for å la ressursene ligge i bakken.

Michel Kelly-Gagnon er konsernsjef for Montreal Economic Institute. Han signerer denne teksten i sin personlige kapasitet.


https://www.iedm.org/fr/83410-hydrocarbures-loccasion-ratee
njn-
17.08.2018 kl 23:19 3747

XL!!
Har du fortsatt skylapper. "Qec og binna må dere holde dere langt unna"
Hva med Petrolia og Gert Larsen? Dit store forbilde. Er vel ikke mye å skryte av. Han er vel 5 - 10 ganger mindre seriøs en Binnion.
Synes du skal slutte med all oppgulp og negative skriverier.
Så lenge jeg har vært på forumet fra ca. 2005 har du ikke skrevet en positiv settning.
Mener seriøst at du bør søke hjelp.
njn-
Yzf R1
18.08.2018 kl 07:30 3553

Tiden er inne å legge bort quebec saksøk og bruk penga til å borre montney til ein sveitserost.


Quebec forbyr boring i vassdrag
[Home] [Politikk] [Quebec]
"Le Devoir" hadde allerede avslørt at regjeringen hadde utarbeidet en vedtekt som åpnet døren for boring i innsjøer og elver.
Foto: Olivier Zuida Arkiv Le Devoir "Le Devoir" hadde allerede avslørt at regjeringen hadde utarbeidet en forordning som åpnet døren for boring i innsjøer og elver.
Alexander Shields
18. august 2018
Quebec
Couillard-regjeringen vil endelig forby olje- og gassboring i Quebecs vannveier, etter at Le Devoir viste at døren faktisk var åpen for søket etter hydrokarboner i innsjøer og elver, som ministeren Pierre Moreau har alltid nektet.


I en uttalelse utstedt sent fredag ​​ettermiddag, kunngjorde regjeringen vedtaket av forskrifter om gjennomføring av Hydrocarbon Act, men uten å publisere en kopi av nevnte forskrifter. Og forespørslene fra Le Devoir i kabinetten av minister Pierre Moreau og departementet for energi og naturressurser (MERN) forblir ubesvarte.

Faktum er at Couillard-regjeringen endelig har bestemt seg for å legge seg ned og lukke døren til boring i vannveiene. Klart utlyste han i sin uttalelse "forbudet mot leting, produksjon og lagring av hydrokarboner i vannet og forbudet til å utføre slike aktiviteter innenfor et område av en kilometer av disse miljøene.

"Det vil nå bli forbudt å utføre en geofysisk undersøkelse eller geokjemiske, bore et stratigrafisk kartlegging og brønner og frakturering av en brønn i vann eller i en kilometer fra et vannmiljø," i uttalelsen.

"Det vi presenterer i dag, er bevis for at vi er i full sammenheng" med energipolitikken, "og fremfor alt at vi har hørt befolkningen," hevder minister Moreau i samme erklæring.

Denne beslutningen, bare dager før provinsvalgekampanjen ble kalt, ble kunngjort etter at Le Devoir viste at Couillard-regjeringen faktisk hadde utarbeidet en vedtekt som åpnet døren for å bor i innsjøer og elv i Quebec.

"Vannmiljø"

Under disse reglene ble flere Quebec-elver åpnet for olje- og gassutforskning. Utkastet til forskrift spesifiserte så detaljert reglene for gjennomføring av geofysiske undersøkelser i vannmiljøet, men også stratigrafiske bølger, boring og "hydrokarbonutvinningstester".

I tilfelle av boring, for eksempel, bør firmaet som anmodet om autorisasjon ha spesifisert "dybden på vannet på boreområdet", beskrive "akvatiske fauna" og "beskytte borehullets integritet. grunnvann og vannmiljøet ".

Selv om MERN hadde bekreftet ved Devoir i begynnelsen av august at boring kunne godkjennes i innsjøer og elver, har minister Pierre Moreau alltid fastholdt at dette var feil. "Du sier at jeg vil åpne døren til borehullene i bekker. Dette er helt feil, sier ministeren , med henvisning til informasjon publisert av Le Devoir .

Ta kontakt med kart over letestillatelser som gjelder i Quebec
Siden regjeringen ikke offentliggjorde forskrifter på fredag, var det ikke mulig å verifisere om det er gjort endringer i fossilt brenselprosjekt som skal utføres på land.

Ifølge den nyeste versjonen av utkastet til forskrift vil boringen være forbudt mindre enn en kilometer fra en "urbane perimeter". Bortsett fra dette kan de utføres 550 meter fra "en helse- og sosialtjenesteinstitusjon, en utdanningsinstitusjon, en bygning der barneomsorgstilbud tilbys".

Boring kan også gjøres 300 meter fra en isolert bolig, for eksempel en hytte, eller 100 meter fra et beskyttet naturmiljø, som en nasjonalpark.

Oljeselskapene vil også kunne ty til "forbedret oljeutvinning", en operasjonsteknikk som aldri tidligere er nevnt i Quebec. Dette gjør det mulig å øke mengden av råbearbeiding til overflaten ved å bore ytterligere brønner som gjør det mulig å injisere, for eksempel gass eller kjemikalier, for å stimulere produksjonen.

Ett utdrag av Le Devoirs artikkel:

The fact remains that the Couillard government has finally decided to back down and close the door to drilling in the waterways. Clearly, he announced in his statement "the prohibition of exploration activities, production and storage of hydrocarbons in the water and the prohibition to conduct such activities within an area of ​​a kilometer of these environments.

"It will now be forbidden to conduct a geophysical or geochemical survey, to drill a stratigraphic sounding and a well and to fracture a well in a water environment or within one kilometer of a water environment," the statement said.

"What we are presenting today is proof that we are in full coherence" with the energy policy, "and above all, that we have heard the population," argues Minister Moreau, in the same statement.

This decision, just days before the provincial election campaign was called, is announced after Le Devoir revealed that the Couillard government had in fact drafted a by-law that opened the door to drilling in the lakes and rivers of Quebec.

"Water environment"

Under these rules, several Quebec rivers were opened to oil and gas exploration. The draft regulation thus specified in great detail the rules for carrying out geophysical surveys in the water environment, but also stratigraphic soundings, drilling and "hydrocarbon extraction tests".

In the case of a drilling, for example, the company that requested an authorization should have specified "the depth of the water at the drilling site", describe "the aquatic fauna" and "protect the integrity of the drilling. groundwater and the water environment ".

Even though the MERN had confirmed at Devoir at the beginning of August that drilling could be authorized in lakes and rivers, Minister Pierre Moreau has always maintained that this was incorrect. "You say I want to open the door to the boreholes in the streams. This is downright wrong, "said the minister, referring to information published by Le Devoir.

https://www.ledevoir.com/politique/quebec/534780/les-forages-petroliers-et-gaziers-seront-interdits-dans-les-cours-d-eau-du-quebec

Følger ikke lenger det regulatoriske arbeidet i Quebec, måtte bare kjapt innom.

Siden heading er PEN og DNO, ja til begge. For førstnevnte er det resulatat av en boring som markedet venter på. Kommer trolig i neste uke. Deretter Q3/Q4 og first oil Dussafu, Gabon.

For DNO har mitt syn etter mangfoldige år med skepsis, menst grunnet DNOs assets som risk område og regimer, endret seg. Dvs. DNO engasjerer seg i selskap mer spredt på den nordlige halvkule. At DNO er posisjonert i PEN vil neppe slå vesentlig ut i begynnelsen, men kan medføre at DNO inntar en større rolle og posisjon etter at PEN overtok deres Tunisia assets.

Skjønner egentlig ikke at QEC straffes så hardt. Må da være liv laga i kjerneområdet til QEC. Ikke helt fremmed for å satse noe her, gitt sjansen og ledig kapital skulle bli mulig.

Her står det jo, "It will now be forbidden to conduct a geophysical or geochemical survey, to drill a stratigraphic sounding and a well and to fracture a well in a water environment or within one kilometer of a water environment," the statement said.
In a water environment or within one kilometer... er det kun dette de forbyr? Betyr ikke det da at det fortsatt er muligheter for utvinging så lenge man forholder seg til disse grensene...?

OnkelDonald

Detta vet vi redan men det gäller inte shale som de har förbjudit. Det är förbudet angående fracking i shale som vi hoppas på ska justeras till vår fördel. Personligen tror jag det är kört så länge vi inte kommer med en ny teknik som inte använder massor med vatten. kemikalier och sand.
http://www.octopuscompletions.com/
https://www.youtube.com/watch?v=_jWme6GlmoA
Redigert 18.08.2018 kl 11:39 Du må logge inn for å svare

Hvorfor selger dere ikke dette taperpapiret, er uansett på vei i avgrunnen og kurser langt under dagens.. ikke glem at dette er et binna selskap og han har aldri lyktes med noe.

En gang kan jo han også lykkes, sånn som med deg og dine kursmål ;-)
Vuppz
19.08.2018 kl 11:57 2322

…...og den mest useriøse på forumet er Stevepick XL. Bare navnet vitner jo om en IQ under pari.
19.08.2018 kl 12:12 117

Innlegget er slettet