Aftenposten er dypt fornærmet etter at Erna kritiserte mediene

Slettet bruker
15.08.2018 kl 20:54 2196

Nå krever avisen på lederplass en beklagelse fra Erna (!)

Aftenposten vil ha seg frabedt at Erna har kalt journalister for blodtørstige i Sandberg-saken. Statsministeren minner media om at det er ikke alt man kan offentliggjøre, nettopp av hensyn til rikets sikkerhet. "- Når norske journalister nå er så blodtørstige for å få svar, må vi sørge for at vi ikke offentliggjør ting som må holdes tilbake av hensyn til sikkerhetstjenestene", sier Erna.

Hun har faktisk helt rett og det er på tide at mediene besinner seg litt. I det minste bør de bli litt mer sannferdige og ikke slenge rundt seg med usannheter, slik de gjør i saken om landets sikkerhet og beredskap.
Redigert 15.08.2018 kl 21:00 Du må logge inn for å svare
noprofit
15.08.2018 kl 21:01 2175

Tror ikke det skjer før en viss JGS er i statsministerposisjon......

Ser ikke annet enn venstrevridd presse.

Aftenposten var kanskje en gang på den andre siden, men det er de ihvertfall ikke nå lenger.

Slettet bruker
15.08.2018 kl 21:03 2167

En statsråd trenger ikke å ta med noen telefon til høyrisikoland når vi har en norsk presse og journalister som bidrar til å fôre disse landene med informasjon direkte på nettet.
Slettet bruker
15.08.2018 kl 21:27 2130

Etter mediesirkuset i Sandberg saken, sitter en igjen med uhyggestemning når en så stor gruppe politikere kaster seg over Erna , Siv og Sandberg, Jeg skulle ikke sagt noe om det hvis det hadde vært en alvorlig grunn, men en fillesak, om en fiskeriminister som hadde mobilen med seg på ferie i Iran.
Akkurat som ikke mobilen kunne hackes hjemme i Norge hvis noen var interessert.
Tror det må være dårlig teknisk kunnskap hos de røde politikerne. Hvis ikke er det ren ondskap bak, for å komme til politisk makt.
Slettet bruker
15.08.2018 kl 21:35 2108

AP og Støre har et mål om å skape regjeringskrise denne høsten.

Det sies at det er siste mulighet for Støre til å bli statsminister. Som dagens kommunevalgmåling i TV2 viser i dag så ligger AP an til å gjøre sitt dårligste kommunevalg noensinne neste år med nær 10 prosentpoeng tilbakegang - og da ryker Støre som partileder i AP. Dersom han ikke har greid å karre til seg statsministerposten nå i høst da gjennom sitt dirty politiske spill. Støre skal visstnok være villig til å skyve valgresultatet fra i fjor til side og overkjøre alle velgerne som gjenvalgte Erna, Siv og dagens regjering. At AP er i krise og ikke beredt til å overta og tapte valget i fjor, gir Støre tydeligvis blaffen i. Men han har støttespillere i media. NRK var i dag opptatt av at "Støre må antyde en kommende regjeringskrise". Så da skjønner alle hvorfor statskanalen og øvrige medier er så ivrige i sin jakt på Erna & Co for tiden. Journalistene følger bare den strategien AP har lagt for kommende høst.
Slettet bruker
15.08.2018 kl 22:09 2065

Ja at venstresiden benytter seg flokkmentalitet for å kaste regjeringen, - er tydelig. Det så vi spesielt i går, da de gikk til angrep på Erna.
Heldigvis er Erna flink til å parere beskyldningene, så de fikk motstand, men når en hører på argumentene, blir en rystet, og nå har de
tenkt å ta opp samme sak i Stortinget akkurat som om ikke denne saken må være utdebattert, nå det bare er fillene igjen.
I spørsmålet om sikring av offentlige bygninger, må en spørre, hva gjorde Ap-regjeringen med dette da de hadde makten?
Slettet bruker
16.08.2018 kl 00:25 1999

Nettopp - AP og de rødgrønne satt med regjeringsmakt i flere år da norsk sikkerhet og beredskap sviktet fullstendig.
Men det endte altså ikke med at noen måtte ta ansvar å gå.

At det er de som satt ansvarlig da alt sviktet, nå er de samme som bruker hardest ord og kritiserer de som faktisk er i ferd med å rette opp alle manglende etter de rødgrønne, sier jo sitt. Når det er et faktum at sikkerhet og beredskap er bedre nå enn under de rødgrønne, og det jobbes målrettet med dette, så er det jo spesielt at man begynner å snakke om å felle regjeringen.

Ja selv de kristne i KrF er med på dette spillet fra AP og Støre. KrF avviser faktisk ikke å gi folk og land en meningsløs regjeringskrise og sammen med AP og SV velte de som rydder opp og styrker beredskapen. At de med dette også vil overkjøre velgernes dom fra Stortingsvalget for under 1 år siden, da Erna og Siv ble gjenvalgt, burde sette saken i et enda mer kritisk lys. Men mediene er nå plutselig blitt opptatt av å kjøre APs løp og slenge seg på regjeringsjakten og vinkle alt om Erna & Co negativt.

Vi får håpe mange nok velgere gjennomskuer dette spillet.
Slettet bruker
16.08.2018 kl 00:30 1990

Så det er slik konspirasjonsteoriene blir til.
Rolig50
16.08.2018 kl 00:38 1969


Veldig enig med Erna i dette. Spesielt når det fremkommer fra PST at nesten alle partier har hatt folk som har gjort tilsvarende det Per Sandberg her er blitt beskyldt for. I tillegg til at også samtlige regjeringen siste 12-16 år har hatt ministere som har glemt å melde fra eller legge fra seg mobilen etc etc. Det vil si at journalistene unnlater å fortelle folk hele sannheten for å bygge en størst mulig opinion mot den de angriper.
Slettet bruker
16.08.2018 kl 00:53 1943

Rolig50

Helt enig. Her er det nok mange fra tidligere regjeringer som har gjort det samme. Støre bare avfeide dette under partilederdebatten og sa lettvint at "det gjelder ikke". I tillegg uttalte PST-sjefen i dag at PST bruker ikke store ressurser på Sandbergs mobil, for å understreke at dette ikke akkurat er den viktigste sikkerhetsvurderingen landet står oppe i... Men Støre og AP blåser det opp for å krisemaksimere.
Redigert 16.08.2018 kl 00:53 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.08.2018 kl 00:53 1942

Ja, det bør komme mer fram at regjeringsmedlemmer fra AP også har brutt sikkerhethetsregler , så det holder, og hvorfor er det blitt så farlig nå?
Det skal jo ikke forekomme, men når det har vært vanlig kotyme å bruke egne telefoner på utenlandsturer, hvorfor er det blitt så mye
farligere med de borgerlige enn det var under AP-tiden??

Dessuten kan telefoner hackes i Norge også. Ambassadene har folk til dette. Hysj.
Slettet bruker
16.08.2018 kl 00:59 1935

Nå er det også bare snakk om et fåtall her mens de fleste følger rutinene. Man kan ikke fremstille unntak som "ukultur", slik Støre, AP og mediene forsøker seg på, når så og si alle gjør som de skal. Fremstillingen "flere sikkerhetsbrudd" er faktisk usann.
Slettet bruker
16.08.2018 kl 08:09 1849

Det meste sviktet på sikkerhet og beredskap da AP og de rødgrønne hadde regjeringsmakt. AP ble sittende. Nå er altså AP de som kritiserer andre mest. Og truer med å felle en regjering som faktisk styrker beredskapen og retter opp alle manglende etter de rødgrønne.
Redigert 16.08.2018 kl 08:12 Du må logge inn for å svare
aagot
16.08.2018 kl 09:33 1799

Nå skal dere høyrevridde vite at Sandberg selv har tilstått at han har gjort tre alvårlige feil i denne saken , så alvårlig at han har bedt om å få gå av og det for ukesvis siden.Selv hans egne er kritisk til det han har gjort og mener det er kritikkverdig, og i tilleg finne seg en flyktning fra Iran med deres syn på flyktninger må vel provosere medlemsmassen grenseløst, samt vere med på feire reskimets nasjonaldag og sjerialover er vel som å strø salt i et sår for mange.
At Erna har gjort en svak figur i denne saken er det vel heller ingen serlig tvil om, det er vel ikke bare AP som mener det.
Men dette har vel lite med olje å energi å gjøre så det får holde for min del, takk for ordet.
Slettet bruker
16.08.2018 kl 14:44 1751

En som tydeligvis ikke helt følger med...