Forvaltningshuset as erfaringer?


Jeg lurte på om noen har erfaringer med å overlate ansvaret for forvaltning til forvaltningshuset as? De skal ha min 1 million også tar de ca 2% i honorar og i tillegg kommer eventuelt honorar dersom de velger å investere pengene videre i fond igjen med nok et forvaltningshonorar. Jeg spør for en kollega.

Noen med erfaringer?
Tyr
27.03.2020 kl 19:44 648

Hvorfor overlate pengene dine til andre, du kan sikkert gjøre en like god ( eller dårlig !) jobb selv :)

Hei, Jeg er nok av den oppfatningen selv, men det var en kollega som vurderte dette og jeg tilbydde meg og sjekke på forum om noen hadde gode eller dårlige erfaringer og dele.
bellx
27.03.2020 kl 21:23 607

Regner med det er en spøk? moro det i disse krisetider.
Tace
28.03.2020 kl 08:53 540

Ingen erfaring men jeg tenker.
-2% honorar for å motta pengene
-Så honorar igjen DERSOM de investerer
-Hvilken risiko tar forvaltningshuset....ingen ?
-Kunden tar ALL risiko og betaler "mye" i tillegg ?
-Eller kan forvaltningshuset garantere for eventuelle tap blir dekket av dem?

Jeg har blitt oppringt av personer/firma som vil gjøre lignende ting for meg. Jeg takket ikke nei, jeg la på røret.

Hei, skal du først bruke slike tjenester vil jeg anbefale Formuesforvaltning, solid selskap med bra renomme. https://formue.no/

Takker for forslag Tycon. Som sagt dette var for en kollega som ikke har investert i aksjer eller fond tidligere. Jeg har selv hatt mye aksjer og fond i mange år, men ikke alltid like gøy og si til andre nære kjente hva og hvodan de skal gjøre med penger og tenkte derfor at jeg kunne sjekke om noen har erfaring med forvaltningshuset som han hadde innledet en dialog med. Vet at en av argumentene fra forvaltningshuset var at de fikk tilgang til fond som vanlig dødlige ikke fikk tilgang til. Da de investerer videre samlet for alle deres kunder. Så de hadde 59 ansatte i følge proff.no så noe må de jo gjøre på, men helt klart det blir mye honorar etter min mening.

Jeg vil tro at de tar ingen risiko og er enig med mye av det du sier, vil tro at honoraret er løpende 2%. Jeg selv kjører alt jeg har i aksjer og fond.
specc
28.03.2020 kl 16:19 413

Hvorfor ikke bare sette pengene inn i et billig indeksfond og sleppe alt av kostnader? Da vil pengene vokse bra over sikt. Billigere og bedre.