CNN- Er CNN representanter for verdens ondskap?


Jeg bare spør hva som egentlig bor i krigs profitørene? Snakker de sant eller driver de valgkamp selv i Corona tider? Kan vi tro på krokodilletårene Er de en del av løsningen eller er de selve problemet?
focuss
27.03.2020 kl 22:34 1337

Dersom CNN spør seg selv: Skal vi dempe frykt eller skal vi styrke frykt? Fasit for de tror jeg er: Hva tjener vi mest penger på? Og ikke minst, Hva gir størst sjangs for at Trump taper valget.
focuss
27.03.2020 kl 22:36 1307

CNN sees over hele verden, hele tiden.

Og Foxnews har akkurat like mange grauthovder - bare på andre side av speilet. Begge forteller rimelig greit sanne historier - bare at filtrene har forskjellig farge...
focuss
27.03.2020 kl 22:46 1254

Hva sier CNN om USA sin rolle i Libya og og Syria. Absolutt ingenting.
Fevang
27.03.2020 kl 22:47 1235

Trump har vel selv sørget for at han sannsynligvis taper valget??

Utenfor USA tror jeg ikke at han blir så innmari savnet heller - for å si det forsiktig.

En man som offentlig sier at han selv er superintelligent er neppe akkurat det.
Redigert 27.03.2020 kl 22:48 Du må logge inn for å svare
focuss
27.03.2020 kl 22:51 1221

Trump har aldri hatt større oppslutning.
focuss
27.03.2020 kl 22:54 1205

Joe Biden: Give me a break. En gammel senil gubbe uten en eneste fornuftig tanke om fremtiden, men en del av establishment.
Fevang
27.03.2020 kl 23:01 1182

Og det sier vel ganske mye om den vanlige amerikaner???
pfsp
27.03.2020 kl 23:08 1157


focuss
I dag kl 22:51 40
Trump har aldri hatt større oppslutning.


Han har aldri hvert over 50% . Ikke engang nå og det sier sitt .

CNN vs møkkasprederne Fox News .
CNN kommer altid sannet og fakta først mens hos Fox News er det donald j trump først .
monitor1
27.03.2020 kl 23:09 1150

Men han er jo Superman: bare ETT utsagn her: «,,,, DJT: You know my uncle, he was a great person. He was at MIT. He taught at MIT for I think a record number of years. He was a great super-genius, Dr. John Trump. I like this stuff. I really get it. People are surprised that I understand it. Everyone of these doctors said how do you know so much about this? Maybe I have a natural ability. Maybe I should’ve done that instead of running for president.»

Om noen skulle være i tvil om at han kommer til å gjøre ALT for å skjule de virkelige dødstalllene:
Om båten som lå ved kai, og hvor amerikanere IKKE fikk lov til å gå i land:
Donald J. Trump: I like the numbers being where they are. I don’t need to have the numbers double because of one ship. If they want to take them off, take them off. But if that happens all of a sudden your 240 is obviously gonna be a much higher and probably the 11 will be a higher number.

USA prøver også å være først ute med å patentere en vaksine, slik at de kan tjene på dette: Ett utsnitt av en intervju:
the National Institutes of Health, will promote scientific discovery, will spend money on the vaccine as it should. But then whatever is learned will be handed over to private companies. And they will develop a vaccine and then charge what they want because that’s the American system. So he was asked in Congress, specifically, “Mr. Secretary, could you guarantee that a vaccine would be affordable?” And he said, “No, I can’t, because the market will determine the price of the vaccine.”
Av de småpengene som er bevilget til bekjempelse av virus går HALVPARTEN til å vinne kampen om vaksine. Resten gikk til 500.000 test sets og gratis prøve for de heldige....
Redigert 27.03.2020 kl 23:26 Du må logge inn for å svare
pfsp
27.03.2020 kl 23:35 1092

There wasn't much of a bounce for Clinton because of the Kosovo NATO bombings in March 1999. But realize, he was popular already.

According to Gallup, Clinton had a 64% approval rating before the bombing and 64% immediately after it. It fell to 53% months after the bombing, but that was the lowest point in his entire second term — and Clinton had been impeached.

https://www.npr.org/2020/03/27/822043781/trumps-approval-hits-new-high-but-a-rally-around-the-flag-effect-is-small?t=1585348351388
monitor1
27.03.2020 kl 23:46 1064

Det foregår også nå utstrakt lobbying fra debt collector bransjen, som ikke vil ha begrensninger på å fortsette å kreve inn penger. Ifjor brukte de 800.000 dollar bare på å unngå at man kunne reservere seg mot telefonsalg.:
Mark Neeb, the chief executive of ACA International, wrote that he is concerned that “certain lawmakers have suggested that eliminating the work of the ARM Industry is a prudent action that should be taken in response to the coronavirus,” a reference to the accounts receivable management industry, a term of art for debt collectors.

Women, Neeb wrote, “make up 70 percent of the total debt collection workforce and 40 percent is ethnically diverse.” Shutting down debt collection during the crisis, Neeb argued, would negatively “impact the diverse workforce that makes up the collection industry” and “many of these employees and businesses would face extreme hardship.”

Det er mulig at intensjonen til Trump har vært å dempe frykten til det amerikanske folket. Men i den situasjonen verden står i mhp coronaviruset, så tror jeg ikke det hjelper verken å undervurdere faren viruset utgjør, eller undervurdere folkets evne til å oppdatere seg om situasjonen.

Tilfellet Italia viser med all tydelighet hva som skjer dersom man undervurderer trusselen. I tillegg viser der seg at ikke et eneste land har hatt en troverdig og holdbar beredskap mot den pandemien vi nå ser. UK og Sverige forsøkte seg på en noe annen tilnærming enn det Norge og flere andre land har gjort. Begge har nå sett seg nødt til å stramme inn tiltakene, fordi antall smittede og døde har begynte å bli så høyt at de frykter at helsevesenet ikke skal klare å ta seg av det stadig økende antall pasienter.

Til tross for at Trump i januar mente at USA hadde situasjonen under kontroll og at ham i februar fremholdt at der var få smittede, og de som var syke på det tidspunktet var i ferd med å bli bedre, så ser vi nå at både antall smittede og døde skyter i været i USA. Det forteller meg at landets president har undervurdert situasjonen og at man nå er i ferd med å miste kontrollen i enkelte stater. Han må gjerne benytte samme strategi som det UK og Sverige brukte innledningsvis, men da må han samtidig være åpen og ærlig med sitt folk om at en slik tilnærming vil koste mange menneskeliv og sette amerikansk helsevesen i en svært vanskelig, for ikke å si umulig situasjon. Alternativet er at han aksepterer prisen det koster å stenge ned samfunnet, slik vi nå har gjort i Norge. Akkurat det tror jeg ikke Trump er villig til, og derfor søker han etter muligheter for å åpne opp igjen samfunnet mest mulig. Det siste er at de skal dele regionene inn i tre forskjellige statuser og åpne samfunnet igjen i de regionene som er lettest angrepet. Men også en slik tilnærming vil ha sin utfordring og risiko med dette viruset.

Denne coronapandemien er ingen ubetydelig krise med en kvikk fix. Det har vi etterhvert flere eksempler på. Og jeg tror ikke USA har vært bedre forberedt enn andre land på det som nå skyller inn over landet. I tillegg har president Trump utvist en egen evne til å fornekte alvoret i situasjonen. Det kan skyldes at han ønsket å hindre panikk i befolkningen og å unngå negative konsekvenser for amerikansk økonomi. Men slik situasjonen nå har utviklet seg, samtidig som han snakker om å åpne samfunnet igjen 1. Påskedag, så vitner det om en president som ennå ikke har tatt inn over seg alvoret i situasjonen. Alternativt så skjønner han alvoret, men velger å sminke situasjonen etter beste evne. I så tilfelle er jeg redd han bommer fullstendig, for utviklingen i Italia og Spania har vist oss at corona straffer hardt dem som ikke tar denne pandemien på alvor.

Det blir spennende å følge utviklingen der borte i ukene som kommer. Men også jeg frykter at det bildet CNN tegner ikke er en overdrivelse av situasjonen. Vi vil tidsnok få fasiten.
focuss
28.03.2020 kl 00:31 1014

Er trumph årsak til Corona krisen?
KunneTrump hindret utviklingen?

Selvfølgelig ikke. Alt annet er CNN bullshit.
oivindl
28.03.2020 kl 00:31 1005

Nå har Focuss tidligere påstått at store land i Europa, har langt større kompetanse enn Norge.
Etter å ha moderert seg litt, trakk han frem nettopp Italia, Spania og New York.
Kanskje ikke helt heldig med de eksemplene.

"store land i Europa gjennomfører med langt større kompetanse enn enn hva vi har i Norge."

"jeg bare antar at bredden og dybden i store land som Spania og Italia og store byer som New York og San Fransisco ikke står tilbake for kompetansen i et lite miljø som det norske."
Fevang
28.03.2020 kl 03:37 948

For en tid tilbake beordret presidenten at alle som kom med fly fra utlandet skulle testes på flyplassene. Det førte til enorme køer hvor folk sto tettpakket i opptil 7(!!) timer. Medisinske fagfolk var rystet til langt inn i sjela og advarte på det aller sterkeste.

Hvor mange titusener som ble smittet bare på grunn av dette vet ingen, men var ikke det heller presidentens skyld???
Redigert 28.03.2020 kl 03:39 Du må logge inn for å svare

Alt er han sier og gjør er «great», «tremendus» og «fantastic». Dette blir litt slitsomt og ødeleggende i lengden. We’ll see what happens er standard svaret til det meste.🤠 De han ansetter er best i verden men når de sparkes er de det verste som finnes. Dum som en stein osv...
Redigert 28.03.2020 kl 07:52 Du må logge inn for å svare
focuss
28.03.2020 kl 09:19 818

Ingenting er lettere enn å finne ting å kritisere Trump for og det gjøres da også så det holder. Imponerende at mannen fortsatt står oppreist etter snar fire år med mobbing fra media.
focuss
28.03.2020 kl 09:20 812

oivindl
Regner med at du er for dum til å forstå at du er en løgner så du er tilgitt.

Ehe...nei! Har jeg påstått at Trump er årsak eller skyld i coronapandemien?
Men når man får dritt etablert i sitt land, vil ledelsen være ansvarlig for å iverksette tiltak og som sådan måtte tåle kritikken dersom tiltakene ikke er tilstrekkelige.På samme måte som ledelsen kan ta kreditten for at et land kommer ut i andre enden med minimal skade. Men svaret på dette vil vi ikke få før ting igjen har normalisert seg.

At amerikansk presse skaper hysteri er ikke noe nytt. Og den ene er ikke bedre enn den andre. Man må bare dra opp til Canada så har pressen en helt annen og mer avslappet holdning til hendelser.

Ja, det er veldig imponerende at en mann som Trump fremdeles står oppreist etter mobbing fra media. Mannen som startet hele sin presidentperiode ved å lyve om folkemengden under innsettelsen.

Hva med hvordan fox news og andre konservative medier mobbet Obama? Han brukte en «tan suit» én gang og ble slaktet for det. Dijonsennep på pølsen? Et tydelig tegn på elitisme. Bla bla bla.

Og hva med Fox news under coronaens tid?

https://youtu.be/ifKbwDf51bA
focuss
28.03.2020 kl 10:28 737

Synes ikke det er galt at pressen og CNN har bred dekning av utviklingen av pandemien men synes det er galt måten CNN gjør det på. Det de driver med er valgkamp da de har stående ordre å få fjernet Trump. Enten ved riksrett eller ved valg. En demokratisk valgt president.

Dekningen til CNN minner meg om opptakten til Irak krigen med diskusjoner og analyser døgnet rundt. Diskusjonen gikk ikke på krig eller ikke krig. Ikke på atomvåpen eller ikke atomvåpen. Neida alt diskusjonen dreide seg om var om krigen skulle startes med fly eller med tanks. CNN er historiens største krigs profitører når det gjelder media. Virket som at krigen var ønsket. Har inntrykk av at USA media er bastet og bundet i slike saker etter Vietnam.

det er synd å si men det finnes en del mennesker som er blitt hjernevasket til å tro på Trump, Fox og likesinnede ondskapere.
Det er også greit å vite at disse mer eller mindre hjernedøde neppe har noe som helst forståelse for aksjemarket eller andre tin.
focuss
28.03.2020 kl 10:49 704

Fox news har jeg aldri sett, men ser alt for mye på CNN. Der er det virkelig hjernevasking 24/7 og ikke til Trumps fordel.
Redigert 28.03.2020 kl 10:50 Du må logge inn for å svare
focuss
28.03.2020 kl 10:54 700

Hva skal man si om Boris Johnsen som går på sykehjem og håndhilser på korona smittede og skryter på TV at det skal han fortsette med. Verden trenger fere ledere som Merkel og Macron.

Boris er en arrogant brite. Og dem finnes det mange av. De tørker støvet av sine gamle tigerskinn og lever i en villfarelse om at de fortsatt er et imperium. En gjeng med latterlige, selvgode klovner. Men god humor, det har de.
focuss
28.03.2020 kl 11:31 660

Nå har UK innført Europas strengeste tiltak. Snakk om mageplask.

Constantly Negative News ?

Djevelen kommer i mange fasonger. Hvem hadde trodd at han også skulle dukke opp med hentesveis?
oivindl
30.03.2020 kl 15:43 422

"Regner med at du er for dum til å forstå at du er en løgner så du er tilgitt."

Nå var jo sitatene dine med som dokumentasjon, står vel ordrett det jeg skrev som innledning. Men fint om du har skiftet mening, men løgn var det ikke.
SomSa
30.03.2020 kl 15:46 412


Fax News gir både hjernevasking og tarmskylling. Man kan ikke forvente noe mer av USA´s media når presidenten, kongressmedlemmer, guvernører,..... lyver som fan og folk godtar. USA er Pinocchio land.
oivindl
30.03.2020 kl 15:48 406

"Ingenting er lettere enn å finne ting å kritisere Trump for"

Jaha, da er jo alle enige da :-)