Takk elitepolitikere - de unge synes ikke demokrati er viktig!

Slettet bruker
16.08.2018 kl 09:25 1083

De som vokser opp i dag har bare opplevd "demokrati" der eliten uansett gjør som de vil og overkjører befolkningen med sin globalistiske liberalisme der alt kan skje og ingenting kan stoppes; der de superrike stikker av med belønningen, mens korrupte politikere sloss om rollene i elitesirkulasjonen, og befolkningen bare må holde kjeften sin mens landet fylles opp av trygdesnyltere som skal leve på vår arbeidskraft i generasjoner. Jeg venter selv på "de voksne folka" og "en sterk mann" som kan rydde opp i denne galskapen:

"Unge mener det ikke er viktig å bo i et demokrati. Varsellampene blinker når et flertall blant unge i Europa og verden ikke lenger synes det er essensielt å bo i et demokrati. Det minner om tiden før 2. verdenskrig, advarer fungerende NHO-sjef Ole Erik Almlid.

De oppsiktsvekkende tallene er med i NHOs perspektivmelding, som ble presentert under Arendalsuka onsdag.
– Vi ser nå flere trekk internasjonalt som går i feil retning. Proteksjonisme, synkende tillit og skepsis til internasjonalt samarbeid og handel. Varsellampene blinker så kraftig at det er på sin plass å advare, sier Almlid om rapporten.

Rapporten omhandler utviklingen i verden og Norge, og hvordan ulike funn vil påvirke oss i fremtiden. tallene viser at det er et flertall blant de som er født etter 1965, som svarer at det ikke er essensielt å bo i et demokrati. Det slår spesielt sterkt ut i USA og Storbritannia, hvor det bare er rundt 30 prosent av de som er født etter 1980, som svarer at det er essensielt. I EU er det et flertall av de unge som mener det ikke er essensielt å bo i et demokrati: Bare 42 prosent av de unge oppgir det. Det eneste landet som bryter trenden, er Kina, hvor andelen som mener å bo i et demokrati er essensielt, er er stigende blant de yngste spurte.

Tallene er hentet fra World Value Survey: Den omfatter 60 land (Ikke Norge) og totalt 85 000 spurte i 2014. NHO har selv foretatt en måling i Norge, hvor de har spurt nordmenn hvor viktig det er å bo i et demokratisk land. Blant de eldre er det et stor flertall som svarer at det er viktig, men bare 50 prosent av de mellom 30 og 39 år, mener det er viktig og 55 prosent blant de yngste. Også de norske tallene fra NHOs egen undersøkelse er alarmerende, og understreker alvoret i dette. Spesielt de yngre aldersgruppene peker seg ut her hjemme."

https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/bekymret-etter-sjokkrapport-unge-mener-det-ikke-er-viktig-å-bo-i-et-demokrati/ar-BBLZxdu?ocid=spartanntp
Redigert 16.08.2018 kl 09:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.08.2018 kl 09:39 1079

Vi kan takke globalismen, der miljøkrav og høye lønninger i Vesten fører til at bedrifter flagger ut til lavkostland:

"Det viser at folk i Vesten ikke tror på at handel skaper jobber og bidrar til økte lønninger. Bare tyve prosent av amerikanerne mener handel bidrar. I øvrige industriland er det et mindretall som svarer at handel skaper jobber. – Bildet er et helt annet når vi ser på utviklingslandene. Der ser de verdien av handel med utlandet: To av tre mener handel skaper jobber."

Det er villet tvangspolitikk fra elitepolitikere som har kastet alle partiprogrammer over bord for å påtvinge vestlige folk å senke sin levestandard og la de befolkningseksploderende landene i Asia få inntektene av produksjon og handel, mens det like befolkningseksploderende Afrika skal få bistand (for late og uorganiserte til å jobbe) fra vestlige land.

Det hadde vært så lett å løse annerledes. Tvangssterilisering etter to barn i kulturer som er barnerike hadde løst verden befolkningskrise og klimaproblemer. Slik har vi løst fattigdomsproblemet og mangel på ressurser tidligere. Stopp ulovlig migrasjon og hent hjem utflagget industri. Etter 3 generasjoner er alt i balanse. Hvorfor gjør vi ikke det samme nå?
Redigert 16.08.2018 kl 09:44 Du må logge inn for å svare
convert
16.08.2018 kl 09:42 1075

Dette skyldes selvsagt at en stadig større del av befolkningen, spesielt unge, består av negre og muslimer. Disse er ikke interessert i demokrati, grundig dokumentert gjennom en rekke kriger hvor Vesten har forsøkt å presse på dem såkalt demokrati. Hvite vestlige vil ha demokrati, med alle sine mangler og skavanker, men de nyankomne velferdssøkende vil ikke ha demokrati. Som ventet.
Slettet bruker
16.08.2018 kl 09:50 1071

Undersøkelsen er fra 2014. Trump's MAGA virker allerede i USA.

Det er klart globalismen er feilslått. En fix idè om å legge hele verden under et One World Government (NWO) med all makt til en bitteliten elite er ren galskap. Når vi også ser at viljen til å bringe overbefolkningen under kontroll ikke er til stede, bærer det galt av sted når de folkerike landene med billig arbeidskraft får produsere fritt uten miljøhensyn til 2030. Vestens verdiskapning flyttes dit, og Vesten taper og forfaller.

Jordas problemer kan løses ved å stoppe og redusere verdens folketall, og det kan ikke være rasisme å si at programmer for befolkningsbegrensing skal igangsettes i land der folk får mer enn to barn. Færre enn to barn fører til befolkningsnedgang.
Redigert 16.08.2018 kl 10:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.08.2018 kl 11:44 1022

Iom. at trenden mot sosialist utopia fortsetter uansett om det er sosialist lag A, eller B, som sitter i regjering, så er jeg i grunn enig. Den formen for demokrati har jo ikke noe med reelt demokrati (folkestyre) å gjøre, og derfor er hele undersøkelsen basert på et lurespørsmål.

Demokratiet består i praksis av én enkelt dag hvert fjerde år, hvor man kan velge mellom sosialistlag A, eller B.

Å delta er å bekrefte legitimiteten til systemet.

Hva synes de om saken i Sveits», vil anta at de er hakket mer positive?
Redigert 16.08.2018 kl 11:46 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.08.2018 kl 11:59 1014

Mitt forslag til den politiske eliten som bekymrer seg over folkets holdninger er rett og slett at de tilbyr folket ekte demokrati.

De kan starte med en fairness doctrine så folket tilbys sanne og balanserte nyheter, deretter spikre fast én gang for alle at folkets grunnleggende menneskerettigheter SKAL være ukrenkelige. De skal altså ikke kunne krenkes selv om majoriteten skulle ønske og stemme for det.

Deretter kan alle forslag med over 5000 underskrifter legges frem på altinn, med kortfattede beskrivelser av fordeler og ulemper ved forslaget, til direkte avstemming med bankid.

Når dette er på plass har karrierepolitikerne automatisert og digitalisert vekk sine egne stillinger, men de har til gjengjeld oppnådd noe stort og historisk, de har innført ekte folkestyre.
Slettet bruker
16.08.2018 kl 12:09 1009

Hvordan verdsette noe som tas for gitt? De unge, uerfarne, politisk kunnskapsløse om staters/lands organisasjonsformer og kan vanskelig forstå hvordan demokrati henger sammen med et godt, fredelig samfunn med muligheter for alle. Slike spørsmål blir for avanserte for dem, og da kan de ikke ta kvalifisert stilling til hva som er den beste samfunnsformen. De ville sikkert forstått hva krig, anarki, kommunisme, islamisme og regimestyrte samfunn har å tilby hvis de fikk kjenne på hvordan det er å bo i slike mislykkede og undertrykkende land selv.
Redigert 16.08.2018 kl 13:03 Du må logge inn for å svare
Speaker
16.08.2018 kl 16:48 977

Politisk korrekthet kveler sunn fornuft og styrer skremmende mye i samfunnet.Som usynlig brorskap i samrøre og kameraderi legger politisk korrekthet klamme føringer som truer demokratiet.
Prøv bare å stå oppreist for meninger som fordømmes av Meningspolitiet,og se så jvordan det går på arbeidsplassen og andre sosiale situasjoner........
Slettet bruker
16.08.2018 kl 16:51 973

Det er liksom ingen utvikling i hodet på fnue. Det er de samme forvirrede ideene om og om igjen.
Slettet bruker
16.08.2018 kl 17:12 964

Innlegget er slettet
At Listhaug blir nestleder i Frp er bare bra for den store majoriteten av landets befolkning som ikke kan fordra Frp. Hun har ingen som helst appell blant normale mennesker. Det er kun den harde kjerne av lavpannede rasister som elsker henne. Så hun kan gjerne bli leder i Frp for min del.
Slettet bruker
16.08.2018 kl 17:16 962

Innlegget er slettet
Eller noe sånt, ja. Vil jo helst ha Frp ut av norsk politikk, vet du. Så kan voksne styre landet i fred fra den barnehagen,
Slettet bruker
16.08.2018 kl 17:34 956

Ok, det ser ut som hvis noen utestenges fra èn tråd, så utestenges de automatisk fra andre tråder jeg har startet også. Det var vel ikke helt tilsiktet vel, Hegnar? Det er jo ikke sikkert at alle temaer spammes ned bare fordi noen blir spammet. Men greit, da vet vi det!

(Det er jo til pass! Tro om ARS betaler honorar for utestengte innlegg også???) ;-DDD