Det kan komme store støttekjøp.

Slettet bruker
ELK 29.03.2020 kl 11:13 2214

Det spekuleres rundt om kring at Oljefondet vil gå inn i det norske aksjemarked. Med ny sjef som ser ting på en ny måte kan det skje fort.
Med de mandater stortinget sitter på kan en se konturene at noe er i emning.
https://www.nettavisen.no/okonomi/sissener-med-brannfakkel-slik-vil-han-redde-aksjemarkedet/3423939221.html
https://e24.no/norsk-oekonomi/i/K39wLo/professor-mener-oljefondet-boer-faa-kjoepe-norske-aksjer-og-verdipapirer-for-aa-styrke-kronen-dette-er-en-unik-situasjon
Redigert 20.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
investorAR
29.03.2020 kl 11:26 2186

Det er mye som «kan»komme, men det som garantert ikke kommer er en oppgang på OSL børs med det første. ELKEM er ikke noe bedre posisjon enn andre akkurat nå. Tvert i mot, det vil
være blod rødt for ELK ihvertfall dette halvåret, mest sannsynlig også i Q3 kanskje en marginal bedring i Q4.
Slettet bruker
29.03.2020 kl 11:27 2185

Aldri, denne skal ned under 8 kr.


SS
Slettet bruker
29.03.2020 kl 11:33 2163

investorAR
Vet ikke om du fikk tid til å lese artiklene før du svarte.
Denne ligger på en annen Elkem tråd.
Det sier litt om hvor stor Elkem er på innovasjon.
https://translate.google.com/translate?depth=1&hl=no&prev=search&rurl=translate.google.com&sl=zh-CN&sp=nmt4&u=http://www.soyjg.com/News/Detail-12662.aspx
Slettet bruker
30.03.2020 kl 20:36 1856

https://silicones.elkem.com/EN
Company News / Publish on Friday, March 27, 2020
Fordi vi bryr oss
Vår første prioritet er å beskytte våre ansatte og lokalsamfunn, så vi iverksetter forskjellige tiltak i henhold til nasjonale og lokale sykdomskontrollkrav ved å tilby verneutstyr og desinfeksjonsmiddel, sette opp barrierer, forby reiser ...

Den andre prioriteringen er å sikre sikker drift for å fortsette å levere kundene våre med et personlig preg. Vår strategi er å garantere kontinuiteten i våre aktiviteter og å prioritere våre produksjons-, kvalitetskontroll- og forsyningskjedeaktiviteter.

Hva er rollen til Elkem Silicones under krisen?
Vi er et verdensomspennende selskap som tilbyr et komplett utvalg av silikonteknologier for forskjellige spesialitetsmarkeder som forbruksvarer, energi, helsevesen, papir, personlig pleie og tekstiler.

Hvis vi streber etter å fortsette å produsere i disse vanskelige tider, er det fordi vi ønsker å fortsette å oppfylle vår essensielle rolle for nasjonene. Helse, hygiene, matsikkerhet er viktige bekymringer for innbyggerne. I løpet av denne situasjonen blir silikonene våre brukt i medisinsk utstyr for å diagnostisere og behandle COVID-19 pasienter over hele verden. Noen medisinske apparater som silikonene våre brukes i, er for eksempel pustemasker, kanyler, katetre, rør, puter, madrasser ...

Vårt firma har svart på dette i over 60 år, og det er enda mer avgjørende akkurat nå.

Vi stoler på og takker våre ansatte og alle interessenter for den rollen de spiller under denne enestående krisen.

Vi er ved din side og vi støtter deg fordi hver av dere er viktig for hver enkelt av oss!
-------------------------------------------------------------

Hold muligheten til å diskutere om fabelaktig silikonverden!
Med økende etterspørsel etter energi blir kabelenes rolle mer og mer avgjørende. Våre silikoner gir varme- og brannmotstand og har høye mekaniske egenskaper som er viktige for sikkerhetskrav og kretsintegritet. Vi utvikler også løsninger for elektriske biler: silikonen vår kan brukes i batterikabler, høyspenningskabler og fleksible kabler.

Vi ser frem til å planlegge Wire-messen. I mellomtiden vil vårt ekspertteam gjerne diskutere med deg og svare på spørsmålene dine.



Bluesil ™ HCR-elastomerer for sikker og holdbar isolasjon av kablene
Bluesil ™ HCR-elastomerer er den rette løsningen for sikker og holdbar isolasjon av kabler. Gjennom tilpasset sammensetting kan Bluesil ™ HCR-elastomerer oppfylle mange krav som lav røykledning, lav toksisitet, lite etsende og halogenfri. I tillegg har dette utvalget enestående brann- og termiske motstandsegenskaper, langt overlegen i forhold til konvensjonelle organiske elastomerer, som forhindrer kortslutning eller stans og forbedrer den totale kabelintegriteten.

Dermed er Bluesil ™ -serien godt egnet til sikkerhetsapplikasjoner og kan brukes i svært befolkede områder, undergrunner og tunneler, jernbaneindustri, bygning, skipsbygging og så videre.

Automotive Energy Transition
I tillegg tilbyr Elkem Silicones løsninger dedikert til elektriske kjøretøy. Silikon kan brukes til å produsere batterikabler, høyspenningskabler og fleksible kabler. Elkem Silicones har nylig gjort nye utbygginger: Disse løsningene tåler høye og lave temperaturer i lang tid, er svært fleksible og gir pålitelig isolasjon og mekanisk ytelse. Dessuten kan løsningene samsvare med OEM-standarder som LV216.

Alle disse løsningene er utviklet og mestret av et team av eksperter.


Våre Mix & Fix ™ sentre tar seg av deg med våre skreddersydde løsninger
Møt våre eksperter fra Mix & Fix ™ Centers og få skreddersydde løsninger: Bluesil ™ -produkter er ment å være en adaptiv verktøykasse med enorme muligheter. Med en dedikert støtte er Elkem Silicones til tjeneste for kundens innovasjon for en virkelig differensiering. Elkem Silicones Mix & Fix ™ -sentre er spesialisert på formulerings- og emballasjeenheter som ligger i sentrum av store gummi- og elastomereromregner (Latin-Amerika, Europa, Asia og Nord-Amerika). Elkem Silicones Mix & Fix ™ sentre utvikler, innen ekstremt korte ledetider, produkter i henhold til kundens spesifikasjoner og utstyr som gir topp service du trenger
uopplyst
19.05.2020 kl 09:59 1244

Norskbulls.com gir i dag et sterkt kjøpssignal:

"BUY signal is generated. Most probably, it is the right time to participate in bullish fervor. The market is telling you about a new profit. Do not miss this bullish opportunity."