NANO: Nyorientering snart på sin plass?

Slettet bruker
NANO 30.03.2020 kl 10:46 10158

Det har vært for mange tulletråder på NANO en stund nå, og man burde kanskje se litt med nye og saklige øyne på caset nå når kursen har begynt å nærme seg noe mer fundamentalt. Og der det nå - etter at de siste forsinkelser og problemer er indirekte bekreftet (dog fremdeles ikke skikkelig redegjort for av selskapet selv) - snart er mulig å begynne å beregne tid, kost og generelt utfallsrom for den videre prosess.
For selv de fleste haussere har vel nå akseptert at man lot seg besnære av et prematurt rally høsten 2016 som fikk en del til å ta fullstendig av med påstander om snarlige fantasikurser, mens de samtidig glemte at en evt. kommersialisering lå mange år fram i tid. Noen av disse har dermed vært med hele veien nedover og slik tapt mer enn 90% siden ATH.

Nå er det naturlig nok stort sett dundrende stilt i den gamle haussemenigheten, og mange har innrømmet at de har hoppet av etterhvert - akkurat når gamle kynikere begynner å vurdere aksjen med tanke på et mulig sluttløp. Som dog fremdeles ligger en stund fram i tid, selv om de siste togdrømmere fremdeles prøver å selge inn at NÅ er det like før selskapet får en partner; blir oppkjøpt; får en snarlig godkjennelse; osv. - alt til nye fantasikurser. Mens noen frustrerte har solgt seg ut og bruker nå forumet til å fortelle for en drittaksje NANO er. Ingen av disse to ekstrempositurene er imidlertid fruktbare som akjseforvaltningsstrategi, selvsagt, og det har de aldri vært hvis man ønsker å drive fornuftig med aksjer.

At noen få gjenværende haussere likevel holder på skyldes nok mest at det fremdeles er vanskelig å få disse til å forstå hva et nødvendig godkjennings- og kommersialiseringsløp innebærer. De kommer med stadig nye påstander om snarveier som vil komme, som de har gjort i flere år allerede. Dette har selvsagt svekket muligheten til reell debatt i årevis: Jeg og noen få til har gjort gjentatte forsøk på å ta opp igjen behovet for å ha innsikt i selskapets faktiske rekruttering og framdrift i flere år, for å etablere en realitetsorientering om når selskapet FAKTISK kan begynne å komme i posisjon til et kommersielt utfallsrom.

Håper at alle nå kan slå en strek over alle de tidligere formålsløse debattene, og bli enige om at BARE realitetsorientering gjelder når man skal vurdere en farmaprosess av denne type, bl.a. rundt hva man kan finne ut rundt disse temaene:
- rekruttering så langt, evt. endringsbehov, sannsynlige forsinkelser/problemer, osv.
- faktisk framdrift av samlet prosess (inkl. egen og samarbeidende organisasjoner)
- Realistiske muligheter for partnerpotensiale, oppkjøpsforutsetninger, osv.
- finansutvikling/likviditet antatt tid for neste emisjon (herunder antatt betydning for kurs)
- myndighetshåndtering, søknadstilstander
- read-outs tidspunkter;både guidede og antatte forsinkelser
- read-outs; suksessgrader
- osv.

Går det an å invitere til å prøve på en nullstilt og mer nøktern debatt rundt denne aksjen? Den fortjener det etter hvert :-)



Redigert 21.01.2021 kl 06:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.03.2020 kl 11:37 8673

En av grunnene til at NANO i flere perioder også i den overordnede fallfasen siden vinteren 2016/17 har vært interessant å handle i, er at det
a) tidvis er stor volatilitet i aksjen, og at den
b) ofte har vært den mest omsatte i sektoren.
Akkurat nå er det jo PCIB med sin lovede vaksinepatent som er i spesiell omsetnings- og kurssituasjon.
Men etterhvert kan NANO igjen bli en aksje som vil vekke interesse både i trade- og mer langsiktige miljøer.
Men neppe før selskapet skjønner at man må legge av den seg den hjelpeløse og amatørmessige hemmeligholdelsen rundt løpende problemer/utfordringer som alle erfarne i markedet gjennomskuer uansett. Det eneste denne "strategien" har bidratt til er selvsagt å senke kursen unødig, fordi et uinformert og dermed irritert marked typisk priser ned der usikkerhet legges igjen ukommentert.
Redigert 21.01.2021 kl 06:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.03.2020 kl 12:34 8498

Bra tråd Korsar, blir spennende selskap å følge nå i 2020. Vi får også håpe at utskifting av personell i selskapet vil føre til en bedre informasjons flyt ut av selskapet.
Redigert 21.01.2021 kl 06:11 Du må logge inn for å svare
Araber
30.03.2020 kl 12:39 8479

Her på et anonymt forum, kan man sjenden diskutere sak, det ender opp med noe helt annet,................. som vanlig.

At ledelsen pakker inn problemee finner man ut ved å søke i bla Spanske tidsskrifter og aviser når det gjelder hvordan det står til med bla 3P i Navarra. Italienske forbud og restriksjoner er også beskrevet blant annet. Fant mye nytt i helga på Internett.




Redigert 21.01.2021 kl 06:11 Du må logge inn for å svare
mofi1
30.03.2020 kl 13:53 8378

Bra og nøkternt, Korsar!

Jeg følger gjerne med på en saklig debatt uten rop om fantasikurser eller «drittaskje» kommentarer. Jeg legger også til at hvis man kan legge vekk usaklige personangrep og idioterklæringer, blir alt meget bedre:-)
Redigert 21.01.2021 kl 06:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.03.2020 kl 14:08 8333

Man skal ikke mobbe noen sted som helst men Araber, du begynner å bli han slitsomme og pratsomme fyren på festen alle forsøker å unngå.
Redigert 21.01.2021 kl 06:11 Du må logge inn for å svare
focuss
30.03.2020 kl 14:55 8217

Jeg mener en viktig sak nå blir interim avlesning, da i første omgang informasjon som bekrefter at vi har de pasientene som trengs til interim avlesning. Nå er det mye som tyder på at avlesningen vil bli gjort basert på færre pasienter enn hva markedet tidligere har forstått, i det minste basert på færre pasienter enn hva jeg har trodd. Nå kan det imidlertid virke som at ledelsen ikke har tenkt å informere om hverken antall pasienter de vil benytte til dette og heller ikke om de faktisk har kommet ditt.

Interim avlesningen er viktig for markedet av flere grunner. For det første så vil det gi en bekreftelse på om vi har så gode resultater at vi overveiende sannsynlig vil få godkjent produkt og gir da startskuddet for å starte rekruttering mot ferdigstilling av Paradigme. En detalj som er viktig i disse Corona tider er om selskapets plan er å kjøre på med rekruttering i perioden mellom ferdig rekruttering til interim og avlesning/diskusjon med FDA av resultatene. Som vanlig så informerer ikke selskapet om hverken dette eller annet som er viktig for å vurdere aksjen.

En annen viktig grunn til at Interim avlesning blir viktig er at selskapet har et godt grunnlag å presentere BP i diskusjon om samarbeid og kommersielle avtaler. Det siste vi så når det gjelder antall pasienter rekruttert var ved Q4 i feb. Vi hadde da rekruttert 49 pasienter mens det tyder på at avlesningen vil skje ved 50 pasienter.

Kursen er lav fordi ledelsen tror at å være på børs skal være en gjettekonkurranse blant eierne hva selskapet egentlig driver med.
Redigert 21.01.2021 kl 06:11 Du må logge inn for å svare
Forum forum
30.03.2020 kl 15:10 8158

Det er jo spennende temaer, og spørsmålet er muligens enkelt og greit i hvilken rekkefølge dine punkter kommer:

Kommer det gode resultater i DLBCL, Archer arm 2 + oppfølging arm 1, og Interim paradigme så er det lite å frykte.
Dvs at det er best case i forhold til finansieringen (emisjoner) og det videre løpet.

Kommer det utsettelser, dårlige resultater fra studiene og/eller underkjent arm i paradigme er det bare å se på nano som en evig pennystock.

Nå har nok Lisa ødelagt så mye det nesten er mulig med sin strategi, men det blir spennende å se i hvilken utstrekning ny ledelse kan påvirke/endre den videre utviklingen. Slik sett vile jeg lagt til kompetanse i din oppramsing av tema.

Jeg er også spent på dette med alternative finansieringsmuligheter som kommer av Covid-19. Kan selskapet få hjelp fra myndighetene? Det ville i så fall tilført en viktig buffer igjennom tøffe tider. Det er kanskje et tema som passer best i egen tråd.

Det er nervøse. men spennende tider fremover.
Nano sitt IR apparat har jeg aldri forstått, men de må jo på en eller annen måte kommunisere forsinkelser i studiene.
Redigert 21.01.2021 kl 06:11 Du må logge inn for å svare
mofi1
30.03.2020 kl 15:26 8429

Ja, dette er jo spennende og vi må tro (håpe) at hemmeligholdet er effektivt, slik at kursnivået ikke gjenspeiler dårlig utvikling i tillegg til forsinkelser.

Hvordan står spørsmålet om å ta Belatulin til markedet på egenhånd, kontra å inngå en samarbeidsavtale?
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
focuss
30.03.2020 kl 16:11 8355

mofi1
Foreløpig så er vel strategien å ta Betalutin på markedet i USA selv, mens det er mer åpent for partner andre steder. Det beste for aksjonærene vil være oppkjøp til grei pris.
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Araber
30.03.2020 kl 17:33 8205

Tenker det er en vanskelig balansegang for krisestaben til NN og håndtere hemmelighold, for studier mv. Hvordan kan de løse ARCHER 1 studiet og Coronakrisen...........

Fra studieoppsettet
Som deltager i denne studien gjennomgår du først en utredning der vi tar vevsprøver av svulsten og benmargsprøve, samt en rekke blodprøver. For å finne ut hvor utbredt sykdommen er, må du også ta CT-bilder slik at vi kan se forstørrede lymfeknuter og sykdom i organer samt PET/CT-bilder som i tillegg viser hvor aktiv sykdommen er.

Selve behandlingen består av et antistoff mot molekylet CD37 som sitter på overflaten av kreftcellene med en radioaktiv isotop bundet til seg. Produktet går under navnet Betalutin. Når vi gir dette intravenøst, vil antistoffet binde seg til kreftcellene i kroppen og disse blir da bestrålt mens normale celler i kroppen i liten grad belastes. Dette er derfor en målrettet behandling mot selve kreftsykdommen.

Behandlingen etterfølges av antistoffet rituximab intravenøst eller som sprøyte under huden gjentatte ganger over en periode på 2 år.

Bivirkninger av radioimmunterapi er annerledes enn tradisjonell cellegift. De fleste merker lite til selve behandlingen. Etter ca 4-5 uker vil det komme et fall i hvite blodlegemer og blodplater som er forbigående og som i sjeldne tilfeller kan forårsake infeksjon eller blødning. Derfor tar vi blodprøver hver uke i 3 måneder for å passe på at dette ikke skjer.

Du følges opp med regelmessige undersøkelser som CT, PET/CT, benmargsprøver og blodprøver for at vi skal kunne vurdere effekten av behandlingen.

Se forøvrig, Lymfom 177-178-179-180 som du finner på Internett
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
mofi1
30.03.2020 kl 17:48 8160

Takk, jeg trodde heller ikke det var noen offisielle endringer på dette, men lurte på om Lisas avgang kan bety et veiskille? Ang. oppkjøp er det vel ikke akkurat gunstig på nåværende tidspunkt, avklaringer og kursoppgang må komme først? Jeg er litt engstelig for at noen benytter sjansen nå som kursen er i bånn eller nær bånn.
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
stockwalker
30.03.2020 kl 20:04 7997

Noe vesentlig nytt på denne tråden ??
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.03.2020 kl 21:14 7877

Flott at flere ønsker å drøfte aksjen pro et contra.
Stock spør om det er noe nytt på denne tråden, og da er man jo borti mye av hele problematikken:
Grunnet elendig informasjonsnivå over flere år overlates det til markedet å spekulere i hva som faktisk er status og de mest sannsynlige framtidsutsikter.

Det er en sentral grunn til at jeg opprettet tråden; at vi kanskje kan hjelpe hverandre å grave i de mest uavklarte tingene, som jeg lister i åpningsinnlegget mitt.
Det er ikke gjort på en ettermiddag, men jeg syns vi har fått på plass første forutsetning:
- at flere viser vilje til å grave sammen.

Personlig har jeg ikke klart å rake ut så mye mer nytt enn jeg allerede har skrevet på et par tråder nylig, men håper å finne ut litt mer utover i uka.
Det er jo ikke umulig at bl.a. farma kan begynne å gå snart etter hvert som vi nærmer oss en utflating og forhåpentligvis også et fall i corona-intensiteten.
Da må vi anta at markedet vil rekylere ganske kraftig - og farma er ikke så direkte koblet til oljepris som mye annet på OSE.
.

Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.03.2020 kl 10:12 7599

Hehe, da kom farmasentimentet som antatt: Bred oppgang over hele feltet.
Så får vi se hvilke farmaselskap som spiller kortene sine best videre. NANO har i alle fall nå muligheten til å hente inn mye tapt terreng.
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.04.2020 kl 11:33 7330

Negativ dag på OSE, og NANO har så lenge skjult kortene sine at det gis lite goodwill/tillit å bufre med på slike dager.
Dermed følger aksjen med nedover.
Jeg har kanskje sagt det for mange ganger allerede, men hvis ikke selskapet skjønner at de snart må legge nøttene på bordet og informere markedet om hvor man faktisk står, så kan dette glippe mer.
For man må ikke glemme at vannet skal trøes både i år og neste år, før det foreligger data nok til en søknadsprosess.
Og hvis ikke selskapet informerer om hvor mye forsinkelse som nå må påregnes vil markedet vurdere verste case, som før.
Det er ikke uten grunn at selskapet gradvis og systematisk har falt over 90% fra ATH i årsskiftet 2016/17.
Hvem tør å gå inn og prøve å kjøre en forsterkning når man aldri får vite hvor landet ligger? Dermed bygges det opp en tillitskrise til neste emisjon blir nødvendig, og dagens aksjonærer får en smekk til.

Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
stockwalker
01.04.2020 kl 16:57 7187

Melding nå og webcast rundt det imorra .. noen får tygge litt på informasjonen i meldingen
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.04.2020 kl 21:29 6935

Dagens melding er igjen kryptisk, men gamle kynikere kan lese en del ut av dette:
- det innrømmes omsider - dog indirekte som vanlig - at man har havnet stygt på etterskudd med rekrutteringen til PARADIGME (men man sier ikke ett ord om evt. endringer i opprinnelig antall testpersoner) og at man derfor skal sette i gang en redningsaksjon for å holde PARADIGME mest mulig på sporet videre
- man indikerer at det i løpet av uker skal sparkes en del folk (20%?), og kontorer må legges ned (hvor mange angis ikke).
- man skal sette i verk også andre innsparinger for å prøve å tyne mest mulig ut av dagens finanser, men indirekte leser vi at man grunnet de halvinnrømmede forsinkelsene frykter for å havne i en elendig ny emisjon før man ønsker.
- i essens prøver selskapet med dette å si at "joda, vi sliter, men nå har vi innsett alvoret og skal stramme inn på alle kanter og bauger".
- men jeg er redd markedet ikke vil like dette

Men for all del, les selv hovedpunktene her, og gjør deg dine egne tanker. Vi får uansett sett hva markedet tenker i morgen kl, 09:01...
La oss krysse fingre og håpe at markedet fester lit til at man denne gangen har tatt kritikken litt mer innover seg?

Oslo, Norway, 1 April 2020 Nordic Nanovector ASA (OSE: NANO) today announces a number of initiatives to speed up recruitment into its pivotal Phase 2b PARADIGME trial with Betalutin® in advanced follicular lymphoma (FL) as well as to extend its cash runway into 2021. A webcast will take place on Thursday 2 April at 10:00 am CET. Details below. At the time of the Q4 results in February, the company noted that it would, under its new management, critically assess the current strategy and clinical trial operations.

Following this assessment several key development decisions have been made: ·
- Streamlined strategy with all resources focused on PARADIGME - all other clinical trials to be suspended following completion of the current cohorts and all investments in pre-clinical assets to be halted
- Request type C meeting with FDA to amend the current PARADIGME protocol
- Intend to broaden PARADIGME's inclusion criteria to increase rate of recruitment.

We have recently seen a slowdown in recruitment into the PARADIGME study due to measures taken by many governments in respons to contain the COVID-19 pandemic, as well as the need for hospitals to prioritise resources on treating infected patients.
In parallel, several cost savings initiatives are being implemented to extend the Company's cash runway into 2021: ·
- Reduction in staffing levels by approximately 20% to be completed by end April
- Consolidating several staff functions and closing offices
- Resources focused on core clinical operations and CMC (Chemistry, Manufacturing and Controls)
- Phased investment in CMC and pre-commercialisation activities with some spending moved into 2021
- The company will provide a further update on PARADIGME when it has received and reviewed the feedback from its discussions with the FDA.
- Nordic Nanovector still plans a rolling submission for Betalutin® with FDA once it has the top line data from the PARADIGME trial.

- Commenting on today's announcement, Lars Nieba, Interim CEO of Nordic Nanovector, said: "The actions that we have announced today are designed to significantly improve patient recruitment into our pivotal Phase 2b PARADIGME trial with Betalutin® and to extend our cash runway into 2021. We are confident that the changes we are making will enable us to deliver the key clinical data needed to support a planned US filing with Betalutin® in a timely manner. I look forward to keeping you updated on our progress."


Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
frontal
01.04.2020 kl 21:38 6882

Et fall på 20% i åpningen er ganske bankers men etter kl 10 kan alt skje, ytterligere 20% ned eller at vi ender godt i pluss.

Jeg skal prøve å snitte ned ytterligere imorgen og håper at dette ikke blir en Clavis....

Edit:
Nå ser vi årsaken Blackrock forlot NN på 40 tallet. Det er jo alltid sånn at noen vet mer enn andre.
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.04.2020 kl 21:47 6847

Fant en kommentar til dagens melding på Shareville som kanskje sier det mange nå frykter, og som dessuten har en edru kommentar til alle tidligere fabuleringer her på forumet om snarlig oppkjøp, partnerskap, osv.:

"Nå hadde det vært nyttig å ha noen rike onkler som kunne spyttet inn penger. Håper virkelig de klarer å fullføre paradigme! Produktet er fortsatt bra, men det er tydelig at de sliter med å få inn finansiering. Hvis de hadde muligheter for partnerskap, oppkjøp eller en rettet emisjon ville de ikke stoppet alle andre aktiviteter enn paradigme for å spare penger. Synd at de ikke bare kjørte videre med 15/40-doseringen for mange år siden".


Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
frontal
01.04.2020 kl 21:52 6814

Ja, den armen husker jeg godt. Uredd1 sa det også i 2017 at de kun måtte gå for 15/40.

Vi krysser fingrene for imorgen og at det ikke blir verre enn 20% fall.
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.04.2020 kl 10:25 6497

I morges kom det en norskspråklig kortversjon av gårsdagens melding, og webcast nå kl 1000:

NANO: FOKUSERER PÅ PARADIGME, KUTTER 20% AV BEMANNING
Oslo (TDN Direkt): Nordic Nanovector vil gjennomføre en rekke initiativer til å fremskynde rekruttering til fase 2b av paradigme-studien med Betalutin og å ha tilstrekkelig kontanter inn i 2021
Alle andre kliniske studier vil bli suspendert etter fullføring av nåværende kohort og alle investeringer innen pre-kliniske eiendeler vil bli stanset, fremkommer det.
Videre vil selskapet be om et C-møte med amerikanske helsemyndigheter (FDA) for å endre den nåværende paradigme-protokollen, samt utvide inkluderingskriteriene i studien for å øke frekvensen av rekruttering, opplyses det.
Parallelt implementeres flere kostnadsbesparende tiltak for at selskapet skal ha kontanter til drift inn i 2021.
Nordic Nanovector vil blant annet redusere bemanningsnivået med omtrent 20 prosent innen utgangen av april og vil konsolidere flere stabsfunksjoner og stenge kontorer, opplyses det.
Selskapet vil ha en webcast torsdag klokken 10:00, og vil deretter gi en ytterligere oppdatering når de har mottatt tilbakemeldinger etter samtaler med FDA
------------------------------------

Gårsdagens melding viste altså større vilje til å meddele markedet et tydeligere bilde av egne problemer enn før, samt at man flagger sterke virkemidler (oppsigelser, kontornedlegginger, full linjestans utenom Paradigme, osv.) for å spare penger.

Børsreaksjonen?
Foreløpig nokså uavklart: Ved åpning var det tydeligvis motstridende tolkninger synlig i handelen: noen dumpet ut de største postene så langt i dag nede på 12-tallet, hvorpå noen begynte å kjøpe aksjen opp igjen, til man kom litt opp på 14-tallet.
Deretter har det sunket nedover på 13-tallet igjen.

Oppsummert:
Alt tyder på at markedet trenger litt mer tid for å bestemme en stødigere kurs på grunnlag av det man foreløpig har fått vite, herunder at man fremdeles vil vite mer.
Uansett kan vi fastslå noe selskapet tidligere synes å ha fryktet altfor mye: at det ikke medfører noe større kursfall å nærme seg litt mer sannheten om ting - for markedet har stort sett gjettet det meste uansett.
Kanskje det kan bli en nyttig lærdom å ta med seg for den "reviderte" ledelse, til glede for aksjonærene videre?

PS: Ellers er jeg nokså fornøyd med å ha startet en tråd om at "Nyorientering snart på sin plass" - og så kommer nettopp det fra selskapet rett etterpå :-)

Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
mofi1
02.04.2020 kl 10:37 6445

Enig! Ærlighet trumfer ullenhet og bortforklaringer også i aksjemarkedet.

Ellers la jeg merke til på webcasten at det ikke var tatt noen avgjørelse om de skulle ta Betalutin på markedet alene i USA, og alt fokuset er nå på Paradigme!
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.04.2020 kl 11:20 6367

Melding etter webcasten kl 1000 idag:

NANO: OPPRETTHOLDER MÅL OM PARADIGME-REKRUTTERING INNEN UTGANG AV 2020
Oslo (TDN Direkt): Under investorkonferansen torsdag formiddag gjentar selskapsledelsen i Nordic Nanovector målet om å fullføre pasientrekrutteringen til Paradigme-studiet innen utgangen av andre halvår 2020 og at prosessen med markedsgodkjennelse for Betalutin forventes å starte i første halvdel av 2021.
Dette til tross for problemene covid-19 har for selskapet.
Selskapet håper at utvidet inkluderingskriterier i Paradigmestudien skal føre til høyere pasientrekruttering.
Selskapet vil be om et C-møte med amerikanske helsemyndigheter (FDA) for å endre den nåværende paradigme-protokollen, samt utvide inkluderingskriteriene i studien for å øke frekvensen av rekruttering, ble det opplyst i gårsdagens børsmelding.
Under investorpresentasjonen peker selskapsledelsen på at covid-19 påvirker pasientrekrutteringen negativt, men at en utvidet Paradigme-protokoll kan hjelpe selskapet med å nå målet om pasientrekruttering innen utgangen av 2020.
Under presentasjonen ble det stilt spørsmål om det er muligheter for at FDA ikke godtar å utvide inkluderingskriteringene til Paradigme-studiet.
Selskapsledelsen sier de har gode argumenter for å utvide inkluderingskriterier og at de er trygge på at de kan få godkjennelse for dette. Men det presiseres at de ikke har en krystallkule og at de ikke kan forskuttere en godkjennelse. Det informeres om at det forentes en konklusjon på dialogen med FDA innen 70-75 dager.
Når det gjelder finansiering og vurdering av hvor lenge kontantbeholdning vil vare så mener ledelsen det er vanskelig å gi noen "guiding" på nåværende tidspunkt grunnet usikkerheten knyttet til covid-19 pandemien og de effektene det har på kliniske studier og pasientrekruttering. Men de peker på at de nå jobber veldig hardt med å implementere alle kostnadsreduserende tiltak og at de vil fortsette å vurdere ytterligere kostnadskutt fremover.
Selskapsledelsen opplyser at det er noe mer tungvint med leveranser av Betalutin, men at de får gjennomført de behandlingene de har planlagt. Senest i dag behandlet de en pasient i Paris opplyses det om.
susanne.solberg.nilssen@tdn.no


Kommentar: Litt motstridende beskjeder her; man sier man vil kjøre paradigme for fullt (og stenge ned alt annet) samtidig som man sier man vil prøve å gå godkjent en amputert pasientplan hos FDA: Noe man mener å få avklart innen 70-75 dager.
Dessverre vil man heller ikke her angi noe mer om finansdekningen videre, så markedet må bare resonnere videre på at man "vil fortsette å vurdere ytterligere kostnadskutt fremover". Her har selskapet selvsagt hensyntatt den underliggende trusselen om at FDA ikke vil godta selskapets ønsker om kutt i pasientinnrulleringen, der et nei vil gi betydelige forsinkelser utover det som nå guides. Og som raskt vil framtvinge et markedskrav om ny emisjon dersom man da ikke kutter enda mer brutalt i løpende utgifter.
Så dette blir nok noen nervøse måneder for dem som sitter tungt eksponert i aksjen nå. Vi får ønske det beste :-)



Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Tardyferon
02.04.2020 kl 11:21 6345

du traff kanskje med overskriften men det du skrev har ingenting med meldingen som kom i går å gjøre..

du var igjen veldig fokusert på det negative (haussing,kursen ned 90% osv osv)

derfor var det sikkert også lite interesse for din tråd (samme greia som før)
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.04.2020 kl 11:29 6312

Tardy,
du skriver at det jeg skrev i åpningsinnlegget "har ingenting med meldingen som kom i går å gjøre".
Å?!
Jeg listet opp en serie punkter som måtte klarlegges, og som selskapet nå i stor grad grad har adressert (dog ikke tilfredsstillende tydelig ennå), jfr. at jeg listet dette:

- rekruttering så langt, evt. endringsbehov, sannsynlige forsinkelser/problemer, osv.
- faktisk framdrift av samlet prosess (inkl. egen og samarbeidende organisasjoner)
- Realistiske muligheter for partnerpotensiale, oppkjøpsforutsetninger, osv.
- finansutvikling/likviditet antatt tid for neste emisjon (herunder antatt betydning for kurs)
- myndighetshåndtering, søknadstilstander
- read-outs tidspunkter;både guidede og antatte forsinkelser
- read-outs; suksessgrader
- osv.

Oppsummert: Det ser jo ut som selskapet har sittet med min kravliste i hånden når de sendte ut meldingene sine nå :-)
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Recinelis
02.04.2020 kl 17:00 6111

"Oppsummert: Det ser jo ut som selskapet har sittet med min kravliste i hånden når de sendte ut meldingene sine nå :-)"

Det er lys i enden av tunellen, og spørsmålet er HVEM som har gitt de kravsliste. Her vil det komme folk på banen som stiller krav, og dette er starten.
Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.04.2020 kl 18:00 6021

0 innside kjøp, ikke engang ledelsen som nå liksom har brettet opp ermene har tro på at det de nå gjør skal gjøre noe som helst med kursen i riktig retning.
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.04.2020 kl 09:11 5798

Det ble gjort en del oppfølgende støttekjøp av NANO etter gårsdagens meldinger, og aksjen kom seg greit gjennom at man la ut bekreftelse på de problemer markedet lenge har innregnet.
I dag ser aksjen ut til å måtte leve på egne premisser, og sliter litt med å komme seg i pluss så langt.
Lite tyder likevel på at det vil skje noe spesielt dramatisk med kursen i det korte bildet.

Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.04.2020 kl 10:01 5719

Nå har DnB lagt ut en nokså intetsigende analyse med redusert kursmål, men fortsatt kjøp:

NANO: DNB MARKETS NEDJUSTERER KURSMÅL TIL 30, GJENTAR KJØP
Oslo (TDN Direkt): DNB Markets nedjusterer kursmålet på Nordic Nanovector-aksjen til 30 kroner pr aksje fra 36 kroner og gjentar en kjøpsanbefaling.

Dette står forøvrig i kontrast til den ukentlig oppdaterte tekniske analysen DnB har liggende, som sier selg på mellomlang sikt. Inneliggende (automatisk) teknisk analyse er fra 27. mars (som DnB henter fra Investtech), så der bør det komme oppdatering når som helst. Foreliggende lyder slik:

Automatisk teknisk analyse. Middels lang sikt, 27. mar 2020
Nordic Nanovector har brutt ned gjennom gulvet i den fallende trendkanalen på mellomlang sikt. Dette signaliserer sterkere falltakt, men den sterke nedgangen kan gi reaksjoner opp på kort sikt. Det er ingen støtte i kursdiagrammet og en videre nedgang indikeres. Ved reaksjoner opp har aksjen motstand ved cirka 20.00 kroner. Negativ volumbalanse viser at volumet er høyere på nedgangsdager enn på oppgangsdager. Det indikerer at optimismen er avtagende hos investorene. Aksjen anses samlet sett teknisk negativ på mellomlang sikt.
Anbefaling en til seks måneders sikt: Selg
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.04.2020 kl 10:26 5487

Selskapets nylige framlegging av foreliggende utfordringer og respektive mottiltak innen a) rekruttering (vil bl.a. prøve å få en raskere/lettere avtale med FDA), b) framdrift (bl.a. oppstramming av organisasjon og prosedyrer, og stans i andre armer enn Paradigme) og c) økonomi (bl.a. 20% kutt i stab og nedlegging av en del kontorer) ser ikke ut til å gi selskapet noe banesår.
Snarere tvert i mot, dette skulle trolig vært gjort for lenge siden, før kursen ble kjørt 90% ned. Jeg er en av dem som har hevdet behovet for en slik opprydding siden 2017. Vel, det er noe som heter at nød lærer naken kvinne å spinne.
Nå er det å håpe at selskapet ikke faller tilbake til tidligere synder, og i stedet fortsetter å holde markedet modig og streit oppdatert (det er fremdeles for mye ull og fordekthet, men kanskje selskapet får mer mot av å se at siste melding ikke kjørte dem videre ned?)
Da kan det etter hvert bli OK å sitte i aksjen.
Ønsker alle to gode NANO-dager inn mot påskeferien!
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.04.2020 kl 09:06 5212

Idag er makroene igjen mer usikre, OSE henger dermed fort litt i løse luften, og følgelig er det flere aksjer som får prøve sin soliditet i dag.
Ikke spesielt overraskende om farma får litt korreksjon på den siste tidsoppgang i sektoren.
Dog ikke av den dramatiske typen slik det ser ut foreløpig.
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.04.2020 kl 09:29 4933

NANO er foreløpig sørgelig underanalysert etter selskapets siste meldinger, der man kjørte en litt mer åpen info-politikk om utfordringer og problemer.
Aksjen har tålt dette godt, og har holdt seg omtrent sideveis på kursen, selv om aksjen fremdeles er ned knappe 10% siste 30 dg.
Sammen med PCIB er NANO blant de få farmaaksjene som har litt omsetning, ellers er det svært stille rundt handelen i de øvrige.

Det er selvsagt sprikende meninger rundt de fundamentale forhold i aksjen i denne ventefasen (men dessverre er det nesten ingen seriøse og oppdaterte fundamentale analyser å spore nå), mens en standard automatisk teknisk analyse for middels lang sikt i forrige uke signaliserte at Nordic Nanovector ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt som signaliserer økende pessimisme blant investorene og indikerer videre kursnedgang. Aksjen har støtte ved cirka 10.80 kroner og motstand ved cirka 20.00 kroner. Aksjen anses teknisk negativ på mellomlang sikt.
Anbefaling en til seks måneders sikt: Selg

Og som alltid: Konklusjonen i en (automatisk) teknisk analyse er basert på nøytrale statistisk-historiske fakta og trender og blir ugyldig straks det introduseres nye fundamentale forhold med kursendrende effekt, det være seg ned eller opp.
Ha ei god NANO-uke!

Edit: Mens jeg skrev dette steg aksjen 2-3% og ligger da litt bedre an siste 30 dg enn jeg først oppga.
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Oveb
14.04.2020 kl 09:51 4878

Oi der gikk den noen prosenter til Korsar;-)
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.04.2020 kl 14:10 4684

OveB,
hehe, og enda noen prosenter til :-)
Nå er den over 20% opp, dette er jo (mye) mer enn jeg turte å håpe på før børsstarten i dag.
Men vi får ta med det vi får :-)
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Ticker
14.04.2020 kl 14:52 4570

Har de begynt inndekning av short??
Og sette en short på 10,71 var ikke lurt nei....
Kansje vi slutter på nærmere 18.- de har en tendens til å svi til i slutthandel når short skal dekkes inn.

17.09 NOK +2.62 (+18.11 %)
Voleon Capital Management Lp 0.50 % Startprice 13.40 NOK -1.23 M
Worldquant Llc 0.59 % Startprice 12.70 NOK -1.73 M
Gsa Capital Partners Llp 0.70 % Startprice 10.71 NOK -2.98 M

http://shortnordic.com/detaljer_selskap_alle.php?&land=norway

Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.04.2020 kl 00:13 4350

Ja, jeg skrev ovenfor at vi får ta med det vi får:
- og i dag valgte jeg å begynne å sikre ut gevinsten da vi var 20% opp, og det gikk greit uten å senke kursen merkbart
- jeg tror nemlig at aksjen vil slite i morra, samt at gevinst er gevinst

En nervøs tid nå, og jeg tror både NANO og andre vil slite med flere dårligere børsdager fremover. Teknisk avspeiles en sannsynlighet for at det vil bli rykkvis opp- og nedturer fremover. Dermed vil jeg prøve å sikre ut på gode dager og hoppe inn igjen ved korreksjonsbunner.
OSE blir jo også ekstra rammet på sentimentet når olja synker, og blir en del av det løpende vurderingsgrunnlaget her.


Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.04.2020 kl 14:14 4098

Tja, det ble ikke feil å hoppe av i går, NANO er p.t. ned 4-5%
Og makroene er ikke blitt spesielt lystigere i løpet av dagen;
- olja er ned
- US futures er ned
- og dermed er OSE ned over 2,5%
- generelt sentiment både nasjonalt og globalt virker stresset

Jeg venter derfor med nye innganger nå.
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.04.2020 kl 11:11 3906

Ingen grunn til å forhaste seg fremdeles.
Mye tyder på at NANO har langt fram til å bryte opp gjennom dagens sideveis tilstand.
Når et selskap er i en så tydelig og langvarig (sideveis) ventetilstand (omtrent ingen endring i kursnivå de siste 30 dg) må også makrobildet regnes inn.Og i coronaens tid er det som kjent ikke mye å satse på foreløpig.
Så det kan være greit å ikke hoie for mye om all slags forhåpninger i det kortere bildet.
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.04.2020 kl 15:21 3640

I dag er det også samme sideveis tralten. Men man bør vel være fornøyd om det holder seg der, siden den ikke klarer bedre på en dag der OSE stiger hele 2,5%.
Nøytralt sett står aksjen foran en lang venteperiode i 2020, så man må ikke utelukke at den kan sige ned i tråkig terreng etterhvert.
Mye vil derfor avhenge av at hovedsentimentet holder seg oppe. Det er ikke mye saft i NANO til å stå i mot med de nærmeste månedene nå.
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.04.2020 kl 15:27 3624

når kommer det ny emisjon? haha "vi skal forske på corona-vaksine" :D

ledelsen i NANO trenger tross alt lønnsøkning for å opprettholde kjøpekraften nå som coronakursen er svekket

traderne har funnet nye kjæledegger og den største av dem alle er Soft-Ox hvor det spås kurs 1000kr slik de en gang i tiden gjorde i NANO hahaha
Redigert 21.01.2021 kl 05:23 Du må logge inn for å svare