Equinor skal teste snart 190 Kr - drastisk forandring fra 80 Kr


OPPDATERING: Jeg trekker min dommedags analyse om EQNR target til 80 kr og faktisk snur 180 grader til en ny target.... nemlig over 190 kr!
https://www.tradingview.com/x/pJSVOanU/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kjøp! target 137 også 144 Kroner

https://www.tradingview.com/x/72P2vjrf/

-------------------------------------------------------------

Edit (16 april):
144Kr target ble nådd og aksjen og der var motstand som forventet. :))

https://www.tradingview.com/x/wKh0CUMm/

Nå er EQNR på vei ned til neste target som er MINIMUM K. 80

God shorting ;o
Redigert 01.05.2020 kl 15:24 Du må logge inn for å svare

For et rør TS. Du bommer jo mer enn Omans.
Selv en knust klokke viser rett to ganger i døgnet.

At EQNR i det hele tatt er over 110 kr er for meg en gåte.
Oljen skal igjen ned, og kjenne nye bunner. Børsene det samme.

Da står ikke en vingeklippet EQNR (utbytte) imot fall. Denne skal aldri mot 190 før den har vert ned mot 100-110 kr.

SS

Nei men hallaien ss👍

Sorry... man må bare tilpasse seg signalene. Ingen vits å være sta, skal du tjene penger i denne volatile marked må du tilpasse deg de raske endringer.
Signalenet tyder på at vi skal få en kraftig rekyl og markedet generelt skal tilbake og over tiden før covid-19.
Happy trading.
Tid for Bulls

Du snur nå trolig på en topp som nå snur ned.

Ny nedtur når juni kontraktene skal rulleres

Faller den igjennom 50 dma på 12.74 USD er det salgssignal.

SS

Greit at logikken snart begynner å fungere igjen sier jeg bare ;)
omans
06.05.2020 kl 08:04 2319

Bra du snur. Og innrømmer at 80 ble feil. Ser denne skipssjefen har vært ute m leppa. Han sitter nok å venter på å få kjøpt akerbp på 88 eller hva det var jeg leste i et svar jeg så andre hadde løftet. Eqnr tror jeg han venter å få kjøpt under 100.

Om jg er enig i det du skriver, skal jeg ikke påstå mhp kursmål. Men bra treff med oljepris til 17. Og nå oppgang igjen..
Det jeg har skrevet er at jeg venter på brudd av et motstandsområde ved 141 eller 143. Deretter Target 160 tallet, når så skjer.

Kostnader kuttes og bedring i marked. (Oljepris snart allerede doblet 1 gang siden bunnen)
Redigert 06.05.2020 kl 08:13 Du må logge inn for å svare

Håper virkelig ingen putter pengene sine i Michelangelo’s mildt sagt middelmådige spådommer og fraværende teknisk analyse
omans
06.05.2020 kl 09:23 2180

Håper ingen putter penger i noe før man gjør egen vurdering uansett. Er nok ikke det dette forumet er til for.

Noen kan få rett i noe og ta feil i noe. Ingen får rett i alt. Noen tror de vet alt, det er meningsløst å være bastant.
Ingen bør forfølge personer slik f.eks skipssjefen gjør. Har fått med meg feiden med bl.a skribent Barbro.
Han vet det nok ikke selv, men innstramming som admin gjorde var bl.a pga slike som han, noen får flere rapporter av innlegg til admin enn andre.

Best å feie for egen dør og innrømme at en ikke skjønner det fulle og hele.

Ja, klarer man ikke å innrømme en feil posisjon og agere etter signalene, da har en ingen fremtid i denne gamet...
Oljen, går som det suser og det er i tråd med skarp analyse, ergo gikk jeg ut av min EQNR short i god tid og med gevinst:
https://finansavisen.no/forum/thread/97147/view/

Skremmende å høre om Lund sine tap på 200 mrd over dammen på Dagsnytt18 og Debatten i kveld.

ksandal
13.05.2020 kl 13:04 1769

hva blir kursen i sommer tro? oljen skal vel ha seg en ny nedtur neste uke når kontrakter skal ruleres, og marginal intjening sammen med sløsing av hundrevis av milliarder, gjør vel at nye gode kjøp kan gjøres til bedre priser enn dagens.

Helt enig. Også Nettavisen tar dette opp i dag.

« Men som en av revisorene sier:

- Det første vi la merke til var at selskapet hadde så store fester. En gang leide vi et av byens største teatre og gjorde det om til casino.

Pengebruken var rett og slett helt ute av kontroll. Blant annet var Statoil sponsor for et rodeo-show i Houston, men ingen visste hvem som var ansvarlig. Derfor forsøkte en av arrangørene i hele i 90 dager å betale tilbake et større beløp, uten å finne rett person.»

Arrangøren hadde sendt Statoil en regning på 35 000 dollar, men hadde mottatt hele 3,5 millioner dollar - altså 100 ganger mer enn de skulle.

Det var også på dette rodeo-showet at Statoil, som del av en veldedighets-gimmick, betalte over 700 000 kroner for en kalkun (!).«

https://www.nettavisen.no/okonomi/disse-gutta-har-kostet-oss-nesten-like-mye-som-hele-korona-epidemien/3423967279.html

Dette er altså et selskap som er eid 67 % av Staten. Det vil si våre penger. Som det blir sagt i artikkelen er det utrolig at det overhodet har fått noen konsekvenser for hverken Lund eller Sætre. Hadde det vært for noen tiår tilbake i tid hadde det selvsagt måttet gå.

200 000 000 000 kr i tap er ufattelig beløp å sløse bort. I samme størrelsesorden som det som man regner med at tiltakene mot korona vil koste Norge. Og slikt hysjes ned og nærmest går under radaren før heldigvis DN reagerte.

200 milliarder


ksandal
13.05.2020 kl 16:55 1655

Her må jo noen ta ansvar? eller nei, slikt gjør vi jo ikke i norge

Noen mener det skal opp og, publisert denne veka:


EQNR: BERENBERG OPPJUSTERER KURSMÅL, NORNE SEC OPPGRADERER

Oslo (TDN Direkt): Berenberg oppjusterer kursmålet på Equinor til 145 kroner pr aksje fra tidligere 140 kroner og gjentar en hold-anbefaling.

Det fremgår av en oppdatering fra meglerhuset mandag.

Berenberg tror Equinor vil prioritere å redusere gjeld gjennom resten av året og potensielt 2021, noe som vil betyr at utbytteavkastningen vil forblir relativt lav over perioden.

Videre ventes selskapet fortsatt dra fordeler av en bedring i oljeprisene, støttet av den pågående opptrapping av Johan Sverdrup-feltet, skriver Berenberg, og legger til at de fortsatt venter at gassmarkedene vil forbli svake forbi 2020.

"Forbi en bedring i oljeprisene, ser vi få drivere på kort sikt og opprettholder hold", heter det.

Norne Securities på sin side oppgraderer anbefalingen på Equinor til hold og oppjusterer kursmålet til 150 kroner pr aksje, fra tidligere 120 kroner, ifølge en oppdatering mandag.

Meglerhuset venter at oljeprisene vil hente seg inn igjen de kommende månedene, noe som vil tillate selskapet å økt utbytte igjen, men mener at prisingen av aksjen allerede er strukket.

LK finans@tdn.no

Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70

EQNR: FLERE MEGLERHUS GJØR JUSTERINGER ETTER RAPPORT

Oslo (TDN Direkt): Flere meglerhus gjør endringer i anbefaling og kursmål på Equinor etter selskapets førstekvartalsrapport torsdag.

Arctic Securities oppgraderer Equinor til hold fra tidligere salgsanbefaling samtidig som kursmålet oppjusteres til 140 kroner fra tidligere 85 kroner, ifølge en oppdatering torsdag kveld.

Arctic Securities mener førstekvartalstallene var støttende og de viste en noe sterkere kontantoppbygging enn ventet. Meglerhuset gjør visse positive kostnadsrelaterte revisjoner på bakgrunn av rapporten.

På grunn av et oljemarked som er mer i balanse etter avtalen mellom Opec og samarbeidslandene (Opec+) i forrige måned oppgraderes aksjen, skriver meglerhuset.

ABG Sundal Collier beholder kjøp på Equinor-aksjen mens kursmålet oppjusteres til 160 kroner fra tidligere 140 kroner. Meglerhuset vil kun gjøre små endringer i sine estimater etter rapporten.

ABG Sundal Collier mener at Brent-oljepris betydelig under 50 dollar pr fat ikke er sannsynlig når koronapandemien gir seg.

"Dersom Brent-prisen holder seg på 50 til 60 dollar pr fat i snitt vil Equinor generere fri kontantstrøm på om lag 10 til 15 kroner pr aksje som sannsynligvis vil resultere i en betydelig høyere aksjekurs enn i dag", skriver ABG Sundal Collier.

Carnegie opprettholder på sin side salgsanbefaling og kursmål 95 kroner etter at førstekvartalsrapporten fra Equinor var nær meglerhusets estimater. Meglerhuset har i sine estimater tatt hensyn til myndighetenes skatteforslag som de mener vil forbedre Equinors likviditet med om lag 1,25 milliarder dollar i 2020 og 2,1 milliarder dollar i 2021. De tror likevel Equinor vil overgå netto gjeldsgrad på 30 prosent allerede i andre kvartal 2020.

Carnegie påpeker videre at de forblir bekymret over de kortsiktige fysiske oljeprisene og de forventer en tregere innhenting enn det som for øyeblikket ser ut til å prises inn i Equinor-aksen og oljeaksjer generelt.

Danske bank opprettholder som Carnegie sin salgsanbefaling på Equinor, mens kursmålet justeres noe til 114 kroner fra tidligere 116 kroner. Meglerhuset gjør få endringer i sine estimater etter rapporten torsdag.

PSP, finans@tdn.no

Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70


Tilbake over tidligere support nivå...
Bullish!
https://www.tradingview.com/x/2THXiTGx/
omans
22.05.2020 kl 23:10 698

Hvorfor lagde du den andre tråden om såkalt raskt krasj, med rask opphenting?

SP500 er forbi 61.8% retracementnivået ved 2934, der den har testet litt i det siste.
(signal på at neste nivå opp kan stå for test)
Det mangler en reell test av 3000 og 200ma.
For at det skal komme et såkalt flash crasj nå, må nok oljeprisen tanke igjen.
Har tvil til det, iom det en ser av lagertall og bedring i marked.
Vix på 28, og fallende.

RBC nedgraderer Equinor til "sector perform" fra "outperform" og viser til selskapets eksponering til det europeiske gassmarkedet.

Det melder Reuters tirsdag.

Meglerhuset venter at Equinor vil gi fra seg markedsandel i det europeiske gassmarkedet i år, som vil innebære lavere volumer og høyere kostnader, mens gassprisene ventes forbli nedtrykte.

"Mens stigende oljepriser er positivt for Equinor tror vi markedet overser omfanget av svekkelsen i det europeiske gassmarkedet", skriver meglerhuset, og legger til at det er klar divergens i utsiktene for olje og gass, hvor oljeprisene bedrer seg og europeiske gasspriser treffer stadig lavere nivåer.
-Dëë-
26.05.2020 kl 13:32 278

Man vil alltid finne et meglerhus som nedgraderer en aksje uansett.
Ubetydelig. 😅