Politikereliten og fake news media er de som snakker høyest om

Slettet bruker
17.08.2018 kl 23:31 366

demokrati.


Demokratiet er i krise. Folkestyret har forvitret voldsomt de siste 30-40 årene. Det blir veldig tydelig under et arrangement som for eksempel Arendalsuka.

Den hevder å ha som mål «å styrke kraften i vårt levende demokrati». Eller som Harald Stanghelle, formann i Programkomiteen og redaktør i Aftenposten, selvtilfreds uttrykte det; «Dette er demokratiet på sitt beste!»

Men er denne selvkarakteristikken riktig? Er dette virkelig demokratiet på sitt beste? Er det riktig at demokratiet er «kraftig» og «levende» og at Arendalsuka bidrar til å styrke det ytterligere?

Eller er det sånn at dette heller er en arena for elitesirkulasjon og et selvforsterkende ekkokammer innenfor det en globalistisk multikulturell elite anser som politisk korrekt og hvor det er begrenset rom for motforestillinger?

Kan det være grunn til å hevde at Arendalsuka først og fremst er et utstillingsvindu for politikerne og en kilde for stoff til journalister som har utviklet et særdeles usunt symbiotisk avhengighetsforhold til hverandre.


https://resett.no/2018/08/17/noen-har-stjalet-demokratiet-fra-oss/
Slettet bruker
17.08.2018 kl 23:33 364

Og her er vi ved sakens kjerne. Når noen få monopoliserer definisjonsmakten og retten til å bestemme hva som er demokrati og hva som ikke er det, hva som er politisk korrekt og hva som er ukorrekt og samtidig ønsker ytringsfriheten innskrenket for å kneble motforestillinger, er det grunn til å være på vakt.
Slettet bruker
17.08.2018 kl 23:41 360

For det første er Arendalsuka et plagiat av Almedalen. Som Palme startet på et lasteplan i 1968.
Du treffer bra her Change. Og det er verre. Politi, PST, First House og andre agenter driver sterkt kritikkverdig hemmelig inngripen som en aidskoloni i det hele. Det er PK og MSM styrt hele greia. Masse betenkeligheter. Lang diskusjon å ta.
artig
20.08.2018 kl 01:59 326

Demokrati, tja...jeg husker fortsatt hva
som skjedde i 94. Når folket sa nei til EU.
De hadde løsningen klar.
Underlagt eu, bare at de kaller det eøs.