XXL - A shining star


Når sant skal sies har jeg vært svært lite imponert over XXLs historikk de siste årene. Når det er sagt er jeg ikke fremmed for å tjene raske penger. Jeg mener XXL er en av de neste som skal gå en god del, og jeg skal begrunne det hvorfor nå.

Corona har selvfølgelig vært skudd for baugen for mange selskaper den siste tiden, selv XXL vil ha en nedgang i salgstall. Det en dog må være oppmerksom på er behovet det norske folk har for aktivitet. Nå som Gresvig gikk konkurs, vil det bli færre om beinet i XXLs nedslagsfelt.

Hvorfor mener jeg XXL kommer til å være et godt bet? Jo, for det første har de sikret sin finansielle posisjon med glans. Største hovedaksjonær sluker aksjene og de som er short får ikke en eneste aksje på billigsalg. I tillegg er det innsidekjøp på 20M!

Treningsapparater forsvinner i rekordfart siden treningsentrene holder stengt, folk er desperate etter å komme seg ut og trenger godt tøy for å bevege seg, og regjeringen anbefaler norgesferie (noe som vil gi rekordsalg på uteutstyr - telt, sovepose, liggeunderlag osv).

Det er bare å stålsette seg for en solid opptur. XXL blir neppe å ligge i dette området lenge. De synlige shorterne har ikke klart å dekke seg inn etter meldingen, og de må kjøre kursen rimelig greit opp fremover for å dekke seg inn. Dere er herved advart for en gedigen opptur.
Redigert 03.04.2020 kl 15:42 Du må logge inn for å svare
exuptro
28.04.2020 kl 01:56 1681

Ja, etter at pandemien rammet Norge ble det betydelig fall i salget. Nå har samfunnet myknet betydelig opp i fysiske butikker. I nettbutikken er det rapportert om mye høyere salg enn vanlig. Dette er en trend som kommer til å fortsette. Ved å se at ulike varer er utsolgt tyder også på at XXL har vært mer fornuftige med å ta inn begrenset med varer og slipper dermed å selge dette med tap. Uansett, Q1 vil nok ikke være heidundrande, men det vil nok være en pekepinn på hva som er i ferd med å skje. Det er gudingen som er guleroten for samtlige aksjonærer.
exuptro
28.04.2020 kl 11:01 1451

Ser ut som Connor har lyst til å dekke seg inn basert på registeret.

https://ssr.finanstilsynet.no/Home/Details/NO0010716863

De er vel fornøyd med sin eventyrlige gevinst, vel fortjent! Dog handlet de kun inn 0,08% av posisjonen på fredag. Både de og Ennismore vil vel slåss om aksjene de neste ukene. Fremtidsutsiktene vil være spikeren i kista for deres del.
exuptro
29.04.2020 kl 11:47 827

Da blir Geesvig barbert fra markedet. Det betyr større markedsandeler for XXL.

https://e24.no/naeringsliv/i/Adw8gM/stor-oversikt-dette-er-gresvig-butikkene-som-kan-forsvinne
exuptro
29.04.2020 kl 13:53 698

Tilllater meg å hente ut månedens innlegg. Hvis det som skjer med kursen ikke skyldes shorterinndekking kan du ta deg en bolle. Om du i det hele tatt har fulgt med de siste dager har det pågått en stille inndekking.

"Særlig for en fersk aksjonær som hater short og som mener det er kjempesmart å argumentere for inndekning. Pinlig. Egentlig bare naivt sprøyt." - fersk aksjonær har jeg aldri vært. Har vært lite imponert over XXL og var derfor short, men de som ikke har innsikt til å se turn arounds fortjener heller ikke bli med på ferden. Du får kose deg videre din "erfarne aksjonær" - som tydeligvis ikke klarer å lære aksjemarkedet å kjenne. Du tilhører garantert majoriteten med giganttap.
Treidar
29.04.2020 kl 13:57 680

Jepp! Fornuftig av Gjelsten dette, skalere ned til rasjonell drift. Og svært bullish for XXLs koronasommer, de butikkene som ikke er med videre kommer ikke til å ta inn telt, primus osv.
exuptro
26.05.2020 kl 14:35 129

Gratulerer til alle dere tålmodige. For en fin dag. Jeg vil presisere at TA er fullstendig bortkastet i denne aksjen. Her er det helt klart det fundamentale som ligger til grunn. XXL reiser seg opp igjen og vil levere fantastiske resultat i tiden fremover.