Apple Bear


Sitter og tenker på om Apple begynner å bli moden og kanskje blir nedfallsfrukt utover høsten/vinteren. Hvis det blir en korreksjon på børsene. Begynner å friste ned en liten Bear på sidelinjen ;) BG
Redigert 18.08.2018 kl 13:42 Du må logge inn for å svare
18.08.2018 kl 23:19 1382Om du tror på en korreksjon, så burde du shorte noe som har 1) dårlig ledelse 2) høy prising.
AAPL har ingen av delene, og er et kvalitetsselskap med en helt strålende balanse. Finn noe som ikke tjener, penger, har høy gjeld og dårlig ledelse også shorter du gjerne ett knippe aksjer så du slipper å brenne fingrene helt om det skulle gå "sør".

iPhone «bannlyst» i Kina:
https://www.dn.no/utenriks/huawei/usa/kina/kinesiske-selskaper-gir-ansatte-huawei-rabatt-og-botelegger-dem-som-kjoper-iphone/2-1-497811

"Både selskaper og alminnelige forbrukere ber på sine hjemmesider og på sosiale medier om å boikotte kanadiske varer, kaste vekk Iphone og gi subsidier til dem som trenger utstyr fra Huawei.

Ifølge Bloomberg, som referer til mikrobloggtjenesten Weibo, som er støttet av den statseide avisen Global Times, skal flere selskaper nå ha uttrykt sin støtte overfor Huawei. Enkelte selskaper tilbyr endog sine ansatte å kjøpe Huawei-utstyr til rabatterte priser.

Selskapet Menpad har truet med å bøtelegge sine ansatte dersom de kjøper Iphone fra Apple, mens flere brukere på sosiale medier viser hvordan man kan bli kvitt Iphone."


Redigert 11.12.2018 kl 17:15 Du må logge inn for å svare