Alt som skulle til var ei Stor Løgn, ei Stor Frykt.

Slettet bruker
MUMLE 04.04.2020 kl 10:55 240

Vi ødelegger samfunnet for en virus-epidemi som – etter hva tallene i dag viser – ikke er vesentlig farligere enn en vanlig influensasesong.

Farten og omfanget som denne konstruerte krasjen har stengt ned ein heil planet med, har aldri før vore opplevd, og er horribel. Denne erobringa skjedde i løpet av berre dagar. Utan motstand. Kvart hjørne av kloden, kvart individ, fanga både mentalt og fysisk.

Autoritetane – globale, nasjonale, regionale, lokale, samfunn etter samfunn – har gått som ein hønseflokk i skremmande samforstand. Dette er Djupstaten, ute i dagslys.

https://www.derimot.no/er-det-verdt-prisen-odelegge-et-helt-samfunn-for-kanskje-a-redde-noen-fa/#comment-59243
Slettet bruker
04.04.2020 kl 10:56 240

Planetarisk hysteri: oppkonstruert COVID-19-«helsekrise» skyv menneskeslekta, det globale samfunnet, inn i total nedstenging
av Larry Chin

Global Research, 26. mars, 2020

COVID-19-farsen er det største samanbrotet av det menneskelege samfunn i moderne historie, kanskje til og med i heile historia sidan mennesket oppstod.

Denne «helsekrisa» er ei Stor Løgn. Den er den største Store Løgna nokon gong i historia.

Stoffet som samfunn er vevd av har blitt trevla opp, menneskeleg samhandling har blitt endra, økonomiar desimerte. Alt basert på eit oppkonstruert påskott, massemanipulasjon og medieindusert massepanikk.

Menneskeslekta vart gitt eit liknande paralyserande sjokk med falskt flagg-hendinga 9/11 [World Trade Center i New York 9. september, 2001, mrk.], den oppkonstruerte globale «Krigen mot terrorisme». Men denne hendinga no gjer alle tidlegare hendingar til dvergar i samanlikning, og alle tidlegare krigar, inkludert Verdskrigane.

Autoritetane – globale, nasjonale, regionale, lokale, samfunn etter samfunn – har gått som ein hønseflokk i skremmande samforstand. Dette er Djupstaten, ute i dagslys. https://www.derimot.no/er-det-verdt-prisen-odelegge-et-helt-samfunn-for-kanskje-a-redde-noen-fa/#comment-59243
Slettet bruker
04.04.2020 kl 11:00 230

Dette er verkeleg ein global pandemi: ein pandemi av sinnsjukdom. Av vondskap, og den mest massive hjernevaskingsoperasjonen i historia. Med unntak av ein knøttliten del av menneskeslekta, kven spør ein gong spørsmål medan jernstøvelen knusar våre strupar?

Sosial distansering»? «Sjølv-karantene»? «Tometersregelen»? «Innandørs ly»? Frivillig overvaking og sporing? Det er som henta frå ein science fiction-roman som skildrar eit øydelagt samfunn og apokalypse.

Underdanig kollektivisme, både militant pålagt og sjølvpålagt. Vi ser verkeleg våre samfunn bli øydelagde, både ovanfrå og ned og frå botnen og opp.

Maktene som styrer prøver å skape ei «sameinande hending». «Samein dykk mot viruset». Men «krisa» er eit bedrag. Massane «sameinar seg» rundt sin eigen servilitet, sin eigen destruksjon. https://www.derimot.no/er-det-verdt-prisen-odelegge-et-helt-samfunn-for-kanskje-a-redde-noen-fa/#comment-59243
Slettet bruker
04.04.2020 kl 11:05 227

Australia har gjennomført lignende Koronatiltak som Norge. I dette videoinnslaget reiser denne TV-kommentatoren en rekke av de samme spørsmålene som jeg sitte med når jeg ser hva som skjer i Norge. Han avslutter med følgende problemstilling som jeg deler fullt ut:

«Tiden kommer nå raskt og vil tvinge regjeringen til å endre kurs. Det må de. For denne første tilnærmingen (til Korona-problemet)….. kommer til å bli forferdelig med hensyn til utgiftene, når det gjelder mental helse og for friheten vår.» https://www.derimot.no/australsk-kommentator-tiltakene-er-forferdelige-og-ma-avsluttes/
Slettet bruker
04.04.2020 kl 11:06 224

Myndigheter/media burde få forbud mot å fortelle antall døde «av Korona», uten å samtidig opplyse om (hvem som blir friske igjen) og hvor mange som døde av influensa på samme tid i fjor og årene før. Vi trenger edruelig opplysning, ikke løgn og manipulering( utelatelse av fakta) for å skape frustrasjon og hysteri.
Slettet bruker
04.04.2020 kl 11:12 214

Kunnskapsløshet forkledd som handlingskraft
Solbergregimet styrer nå landet ved dekret, også kalt forskrifter. De har sikret seg ekstraordinær makt. Men det er de som har sørget for at vi ikke har nok sengeplasser på norske sjukehus. Det er de som har prioritert høylønte direktører i den helsefiendtlige foretaksmodellen sin framfor kompetent fagpersonell. At de nå prøver å posere som handlekraftige hjelper ingenting på dette. De er kunnskapsløse og hovedansvarlige for krisa i norsk helsevesen. Det kan ingen unntakslover kamuflere.
https://steigan.no/2020/04/kunnskapsloshet-forkledd-som-handlingskraft/
Slettet bruker
04.04.2020 kl 11:26 201

Christian Tybring-Gjedde kritiserer regjeringens stenging av samfunnet. Han mener at konsekvensene blir altfor store. Han vil åpne opp igjen, og heller sette inn tiltak for de som er i faresonen.

https://resett.no/2020/04/03/tybring-gjedde-krisen-skyldes-ene-og-alene-regjeringens-beslutning-om-a-frata-folk-levebrodet/

Samfunnet kan ikke være stengt i for lang tid heller. At det ender med masse konkurser når dette er over. Er det ikke tvil om. Da krisepakkene til regjeringen blir som en fis å regne for de som har kun en liten bedrift eller er på gulvet. De på gulvet har eller får ingen krisepakke. De havner i dagpengekø hos NAV som innebærer redusert utbetaling pr, måned. En annen ting er utgifter til EU og innvandring. Pluss med korona tiltakene kan faktisk kjøre AS Norge konkurs. Eneste lille lyspunkt er vel at oljen nå går litt opp i pris. Men dette kan snu fort hvis tiltaker som knebler folks økonomi blir normen.
Slettet bruker
04.04.2020 kl 11:27 199

Med et oljefond som er halvert, og en svak kr. Bare beviser at dette landet er på konkursen rand. Erna og co har kjørt landet til bankerått