Det står dårlig til med det offentlige Norge når fullmaktslover

Slettet bruker
MUMLE 05.04.2020 kl 08:36 457

må innføres og hemmelighold utøves, når det røyner på.

Dette hemmeleghaldet er ikkje eineståande. NRK har prøvd å finne ut kor mykje smittevernutstyr Noreg har, men Helsedirektoratet nektar å levere ut tala.

Grunngjevinga er at «innsyn i tallene kan skape et feil fokus, og som igjen blir en driver som skaper usikkerhet og frykt i samfunnet».

Det går ikkje an. I Noreg skal ikkje staten bestemme kva folk skal få av informasjon.

https://www.nrk.no/norge/smittevernutstyr-i-norge-_-derfor-er-tallene-hemmelige-1.14958045

https://www.bt.no/btmeninger/leder/i/QobrwW/Staten-skal-ikkje-bestemme-over-informasjonen
Slettet bruker
05.04.2020 kl 08:39 454

Etter å ha plyndret sine egne borgere skal de plyndres en gang til for hva, bli solgt på rot?
Og de blir trodd? Selv etter de har solgt medisinaldepot og apoteker kjedene i markeds dritet sitt, men nå manes det på nytt til dugnad?
Redigert 05.04.2020 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.04.2020 kl 08:47 448

Etter bankkriser med gjeldsslave/offer og kriger, er ord som Sjølberging – i tillegg til dugnad – blitt månedens moteord, seinest brukt på kommentarplass i Aftenposten sist uke. Og bakgrunn for all elendighet, er det denne staten som vi holder oss med ikke uten skyld, tvert imot.

Det grønne skiftet treffer Norge som en tsunami, oljefondet har falt 1330 milliarder kroner hittil i år
https://www.nrk.no/norge/her-er-den-nye-sjefen-for-oljefondet-1.14961243
Representert av en stats minister som selv har sagt at hun aldri har gjort de skapene gran (tilfelles med sin forgjenger, som ikke hadde gått med avisen engang.) Er det nå enighet på Stortinget, om tredje krisepakke? Regjeringen og Sp, Arbeiderpartiet, Frp og SV er enige en tredje krisepakke, som ifølge TV 2 vil sikre at kommunene får 5 milliarder i ekstrabevilgninger.
https://finansavisen.no/nyheter/politikk/2020/03/31/7513260/enighet-pa-stortinget-om-tredje-krisepakke

Slettet bruker
05.04.2020 kl 08:48 442

Selv mister de ingen goder....

Regjeringa Solberg ba om diktatoriske fullmakter i ett år på grunn av koronaepidemien. Den ville oppkaste seg til en junta hevet over grunnloven. Det gikk heldigvis ikke fullt så ille. Men i stedet for å få en redusert kriselov skulle de ha vært avsatt på stedet. Den stenginga av Norge som de gjennomfører er det største angrepet på arbeidsfolk i Norge i fredstid. Og den gjennomføres av den mest udugelige regjeringa vi har hatt i manns minne.
https://steigan.no/2020/03/stopp-galskapen-apne-norge-na-og-ga-etter-viruset/
Slettet bruker
05.04.2020 kl 08:49 440

Massearbeidsløshet og søppelvaluta
Med koronakrisa som påskudd har de skapt en massearbeidsløshet som vi ikke har sett siden 1930-tallet. De har redusert den norske krona til en søppelvaluta og de har lagt opp til en politikk som i løpet av få måneder vil ruinere norske småbedrifter, driver hundretusener ned i fattigdom, dramatisk redusere reallønna og rasere mange viktige næringer, kanskje for alltid.

Det er ennå ikke klart hvor lenge denne stenginga av Norge vil vare. Skulle den vare til over sommeren vil Norge begynne å gå opp i liminga. Skulle tiltakene vare i 18 måneder, slik Camilla Stoltenberg fabler om, så ville det ikke lenger eksistere noe samfunn vi kunne kalle Norge.
Slettet bruker
05.04.2020 kl 09:01 429

Dagen før statsminister Solberg varslet sine krisetiltak, hadde hun ett forbehold: Vi må undersøke med ESA om redningspakkene for næringslivet er i tråd med EØS-reglene. Norsk underdanighet fornekter seg aldri. EU-land kappes nå om de mest drastiske krisepakkene, med Tysklands brudd på sin egen hellige budsjettdisiplin som det mest eklatante eksempel. Og det uten å vente et sekund på Brussels dom. Norge, derimot, som ikke engang er med i EU, ber pent om lov. Og det i en situasjon der EU har spilt fallitt for åpen scene som handlekraftig «overnasjonalitet».

https://steigan.no/2020/04/kinas-marshallhjelp-til-eu-har-pagatt-lenge-nodhjelpen-er-bare-toppen-av-kransekaka/
Slettet bruker
05.04.2020 kl 09:02 428

I en markedsstyrt verden snakkes det om redningspakkene for næringslivet?
Slettet bruker
05.04.2020 kl 09:07 424

I forbindelse med bankkrisa i 1988-94 svarte Gro Harlem Brundtland på spørsmål hvorvidt det var riktig at vanlige lønnsmottagere skulle betale for dette? «Ja, hvem andre skal betale for det». Deretter ble MVA økt med 10% for å redde bankene? Demokratiet var i fare sa hun også etter hun sammen med Kåre Willoch, hadde rente-plyndret hele folket og konket hele staten. Gjeldsslaver ble gjeldsoffer. Som borger og skattyter går nå folket inn i banken og låner sine egne penger, her i rettstaten demokrati og klovneriket sitt, nå med egen sjaman. De sosialisere tapene og privatisere fortjenesten.
https://steigan.no/2020/03/hva-skal-vi-leve-av-etterpa/
https://olehartattordet.blogg.no/pengene-politikerne-deler-ut-er-ikke-deres-de-er-forvaltere-av-vare-penger.html
Slettet bruker
05.04.2020 kl 09:11 417

Regjeringen vil altså hjelpe de som er rikest til å holde seg på beina, men det er ikke regjeringens penger som brukes til dette, det er våre penger, dine og mine, regjeringen forvalter disse pengene for deg og meg. Og da burde vi ha noen krav som innfris før våre penger brukes.

For det første så vil jeg ha en liste over hvilke det er som får støtte som ligger ute til offentlig skue, for det andre så vil jeg vite hvor mye de får, og for det tredje så vil jeg vite om disse pengene skal betales tilbake. Vi gir da ikke bort penger?

For det fjerde, så må jo også de som får disse pengene legge ut et offentlig regnskap slik at vi ser om de faktisk har behov for økonomisk støtte.

Og for det femte, de som tar ut utbytte, de sier jo klart i fra at de IKKE har behov for støtte, og hvis regjeringa allikevel gir økonomisk støtte til dem som henter utbytte, så er det jo noe som virkelig skurrer. Man må jo rett og slett være idiot for ikke å forstå at det da dreier det seg om kameraderi og korrupsjon.

Det er jo ikke tvil om at små bedrifter i hundrevis, sannsynligvis tusenvis kommer til å gå konkurs, og da vil de store stå igjen som vinnere. Dvs at de kan presse opp prisene, for de har ikke lenger noen konkurrenter.

Selv om vi nå har en krise så betyr ikke det at vi skal legge bort vår evne til å tenke selvstendig.

Når en finanskrise oppstår slik som i 1929 der folk ble stående på bar bakke og ble slengt ut i forferdelig fattigdom, så er det ikke slik at resursene forsvinner.

Maten, drivstoff og alle de tingene som kan produseres de er fremdeles der, men kontrollen over dem har skiftet hender og den kontrollen kommer i hende på særedeles samvittighetsløse parasitter som er totalt blottet for empati. Individer som overhodet ikke er villige til å dele med seg, og som heller ikke mister nattesøvnen om deres medmennesker dør i hundre, tusen eller i milliontall rundt dem så lenge de selv har det bra.

Og når en slik tilstand oppstår så er det enkelt å splitte oss og sette oss opp i mot hverandre slik at vi retter fokuset feil vei. Hadde folk flest stått samlet under en slik krise, så kunne vi ha tvunget dem som satt med midlene som ville gitt oss en akseptabel levestandard til å gi oss det vi trengte.

Opp i gjennom historien så har vi blitt lurt til å sparke nedover, til å legge skylda på ofrene i stedet for overgriperne, når skal det ta slutt, når skal vi lære?

Hvis man stiller corona krisa opp mot økonomisk ruin for Norge og hva konsekvensene av det vil bli, hva er da verst? Hvordan vil vi få råd til å opprettholde sykehus og ha råd til utstyr neste gang en slik infuensa kommer når landet er bankrott?

Denne halv times lange videoen stiller noen særs gode og relevante spørsmål ved corona krisa. Videoen er norsk med norsk tale. Anbefales på det sterkeste!!! “Norge våkner, lei av fryktpropaganda”
https://www.youtube.com/watch?v=EFq2-HWWkXk&feature=emb_share&fbclid=IwAR1iH-vVu9hZK1ETKy7NJzl-U_SlUw8ya1od81opUFKlcNoTj0qaYTe-HZY
Redigert 05.04.2020 kl 09:13 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.04.2020 kl 09:54 407

Norge har tapt over 100 milliarder om ikke mer? I perioden 1999 til 2002 solgte daværende britiske finansminister Gordon Brown 400 tonn gull, tilsvarende 60 prosent av britenes beholdning. Hadde han solgt ti år senere ville prisen ha vært fem ganger så høy.
Gullsalget. Ødelagt. https://www.nettavisen.no/na24/solgte-norges-gull-til-spotpris/3210410.html

Det fullstendig uberettiget salg av Norges bank "Gullsalg" nevnes ikke mer. Oppgjør for gullet ble hurtig omgjort til en sekk med "Ved" og derfra til aske på Oslo børs takket være norske politikere med sine økonomer "valuta" maskepi. Oljefondets forvaltning er kriminell ifølge utenlandske opplyste mennesker. Men hva forstår det norske folk noe av slikt? Mindre enn intet, og det er de jo også stolt over.............
http://www.verdidebatt.no/innlegg/11706998-hvor-ble-gullet-vart-av
https://www.norges-bank.no/Publisert/Pressemeldinger/2004/2004-01-28T09-07-17fgenhtml/
Slettet bruker
05.04.2020 kl 10:05 399

gordon-brown-save-the-world.flv

https://www.youtube.com/watch?v=7iPaiylUYW0

Nigel Farage says EU gangsters owe the UK billions
https://www.youtube.com/watch?v=DFAG-OVIlxE

Sensuret http://www.youtube.com/watch?v=7ba7glghZ4w
Redigert 05.04.2020 kl 10:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.04.2020 kl 10:37 383


Asylsøkere får komme til Norge i koronakrisen: – Galskap! De burde vært stanset

NB. I mangel på respiratorer, og helsepersonell til egne borgere, skal altså lykkejegere få første prioritet......

Norge er stengt ned. Barn og voksne blir holdt hjemme etter pålegg fra staten i håp at man skal forhindre smitte av koronaviruset. Dette har ført til at flere hundre tusen nordmenn har måtte søke om dagpenger fra Nav, ettersom de er blitt permitterte fra jobbene sine.

https://resett.no/2020/04/02/reagerer-pa-at-asylsokere-far-komme-til-norge-i-koronakrisen-galskap-de-burde-vaert-stanset/
Redigert 05.04.2020 kl 10:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.04.2020 kl 14:31 334

Ein ser ofte at folk vil skrøyta stort og vidt,
av vett og kunnskap.
Men når det kjem nærare,
so veit dei best om småting,
og minst om det som trengdest mest.
Slikt er heller verre.

Ivar Aasen: "Fals og fusk", i Symra, her i gjendikting
Slettet bruker
06.04.2020 kl 18:16 323


Peer Gynt er blitt en holden forretningsmann med et kobbel av internasjonale venner. Han har slått seg opp fra ingenting og har bedrevet slavehandel, misjonering, og salg av gudebilder, etc. (Slik UDI og Jan Egeland bedriver) Han lever etter regelen om at «den som ei gjør ondt, gjør godt», og holder alltid med den som ser ut til å vinne. (Se hva som skjedde med Libya og Syria) Han er opportunistisk og kynisk, og vennene svikter ham til slutt, og lar ham stå igjen på stranda uten skip. Han ser imidlertid skipet gå i lufta og forsvinne i havet. Qui Vadis for oss selv.

Peer Gynt ble konfrontert. Hvorledes kom du først til Vesten! Som fattig kar med tomme hender. Ti år derefter bar jeg navn av Krøsus mellom Charlestowns redere.
M. Cotton: Hva gjaldt trafikken?
Peer Gynt: Jeg fraktet negere til Carolina og solgte gudebilder til China. (I Norge bygger polakker/Litauere nå hus «om kapp med skjoren» også langs elven, som tar huset med seg langt ut i fjorden. ) Odda og Flåm som elven raserte.
M. Cotton: Sir, nu gad jeg vite blott hva De med Deres gull vil gjøre.
Peer Gynt: (smilende) Å blive keiser.
Herrene: Hvor? Peer Gynt: I hele verden. M. Ballon: Hvorledes, venn –? Med Jens i NATO og US Obama - dermed I kraft av gullet bli noen nullet og sullet. For den plan er ingenlunde ny; den sjelen var med meg på hele ferden. Som gutt har jeg i drømme rullet vidt over havet på en sky. Jeg steg med slep og gyllen slire,– Og dratt det ned på alle fire. Men målet, venner, sto ved makt. –
Eberkopf: Men hva er da det Gyntske selv?
Peer Gynt: (i stigende stemning) Det gyntske selv, – det er den hær av ønsker, lyster og begjær, – Jeg vil være Gynt på hele kloden, Sir Gynt fra toppen og til roden!
Peer Gynt: Hellas er i opprør. Alle fire: (springer opp) Hva! Grekerne –?
Peer Gynt: Har reist seg hjemme. De fire: Hurra!
Peer Gynt: Og tyrken er i klemme! (tømmer glasset)
M. Ballon: Til Hellas går vor vei til grekerne med skib og penge –?
Peer Gynt: Nei mange takk! Jeg støtter styrken og låner pengene til tyrken. Men ha meg unnskyldt, jeg har mynt. Og er meg selv, Sier Peter Gynt. (Går!)


Slettet bruker
06.04.2020 kl 18:18 321

Det er erklært unntakstilstand, og bøndene har sagt de trenger 30 000 arbeidere til våronna blant annet.

Men ansetter de nordmenn? Nei, det gjør de ikke. De er også ute i media og forklarer at nordmenn ikke vil klare disse jobbene,

samtidig som de nordmenn som faktisk søker, ikke blir tilbudt jobb.