Dagens melding, conclude that SoftOx is effective on Corona


Final studies and testing conducted by the Institute for Hygiene and Microbiology, led by Dr. Brill & Dr. Steinmann conclude

Final studies and testing conducted by the Institute for Hygiene and Microbiology, led by Dr. Brill & Dr. Steinmann conclude that SoftOx is effective on the Corona virus, and all other kinds of viruses.

The report concludes that SoftOx is effective on both naked and enveloped viruses – including adenovirus, poliovirus and norovirus - according to tests EN 14476:2013+A2:2019.

After the completion of successful testing on the above mentioned viruses (all 3 mentioned above) we can confirm that our product is effective on viruses referred to as “blood-borne” viruses including HBV, HCV and HIV as well as against other members of the virus families such as orthomyxoviridae (incl. all human and animal influenza viruses like H5N1 and H1N1), coronaviridae (like MERS-CoV, SARS-CoV-1 and SARS-CoV-2) and filoviridae including the Ebola virus.

Full report available on our website: www-soft-ox.com

Based on these results, SoftOx will set a new standard for hand disinfection.
An important clarification is that as of today, Soft-Ox confirms its effectiveness on all types of viruses, bacteria, and fungi.
"These results, combined with the unique skin friendliness of our product, makes us confident that SoftOx will become an important product in the hand disinfection segment in Europe" says CEO Geir Almås, in SoftOx Solutions.

According to MedValue +, Radbound University Medical Center and Excite International's Expert Panel, hospitals will be able to reduce their costs associated with infection prevention by USD 1,080 per employee by switching to SoftOx's technology. It is estimated that there are 8.8 million health workers in Europe with a consumption rate of approximately 200 million liters of hand disinfection per year.


Kommer forhåpentligvis snart på norsk, slik at HP17 også forstår, ser heller ikke bort fra omtale i media.


https://soft-ox.com/the-final-report-with-confirming-tests-from-institute-for-hygiene-and-microbiology-dr-brill-dr-steinmann-confirming-softox-effect-on-corona-virus-and-all-other-kind-of-viruses/
Redigert 07.04.2020 kl 19:27 Du må logge inn for å svare
rockpus
30.04.2020 kl 20:45 4189

Er det ikke snart på tide å avslutte denne heksejakten din mot SoftOx og kanskje heller glede deg over hva et lite Norsk selskap kan få til?
Selskapet bekrefter kun at informasjon kommer, men røper intet om innholdet er positivt eller negativt. At noen da eventuelt velger å gamble på at denne kommende info blir positiv og derfor kjøper kursen opp allerede i dag, kan du da i himmelens navn ikke laste selskapet for?!
Jeg har drevet med aksjer i 40 år og har hatt utallige lignende henvendelser til ulike selskaper. Mistenker at du egentlig godt vet at dette svaret er på trygg grunn i forhold til regelverket.
30.04.2020 kl 20:59 4206

Hvilken heksejakt?

Jeg har ved flere anledninger uttrykt håp om at dette blir et norsk medisinsk eventyr som gjør verden til et bedre sted. Jeg har påpekt hva jeg synes er bull med caset, som er en del. Det eneste som jeg gjør anerledes er å påpeke åpenbare bear-poeng og diskutere caset. Om det at jeg ikke hodeløst hausser caset gjør meg til en person på "heksejakt", så får det bare være. Selskapet har mye potensiale og kan gjøre mye godt, men det er alltid risko for andre utfall.

Nå har selskapet gått på flere børstekniske tabber og dette er i alle fall i gråsonen. At noen handler på informasjon som ikke er tilgjengelig for alle er svært uheldig for alle parter. Dem som solgte i dag når informasjonen var ute (uten tilgang) hadde et annet grunnlag enn dem som kjøpte (med tilgang på informasjonen). Er det kontroversielt å påpeke?

Jeg har heller ikke sagt noe om hvorvidt det bryter med regelerket (juridisk sett) eller betydningen av innholdet. Fundamentalt er dette ubetydelig. Det er jeg første til å si. Samtidig er det viktig for ethvert selskap å ha dyktige folk i alle roller. Nå ansatte de nettopp nye høyt kvalifiserte folk, samt jobber med meglerhus. Kan ikke skjønne hvordan slikt som dette slipper gjennom.

Ha en fin slutt på uken og slapp av
merida1
30.04.2020 kl 21:15 4176

Selskapet har helt klart et forbedringspotensial når det kommer til meldinger. Dette har de da også innrømmet selv. Og styrket staben
rockpus
30.04.2020 kl 21:20 4142

Dersom et selskap ikke skal kunne gi et svar som dette på en henvendelse fra en aksjonær, så kan de like gjerne ikke svare i det hele tatt. Svaret bekreftet jo bare det som allerede tidligere var formidlet og gå absolutt ingen form for innsideinformasjon. Dette skjønner selvsagt du også og røper dermed kun din egen destruktive agenda!

De skal bare svare "se på børsmeldingene" på alle spørsmål. Finner ut om det blir mer rabalder til uka uansett.

Så vidt jeg kan se, har ikke selskapet brutt noen regler ved den eposten. All informasjon er kjent fra før av. At noen setter denne eposten i sammenheng med kurshoppet på slutten av dagen, blir for meg litt spekulativt. En plausibel forklaring kan simpelthen være at folk var redde for å bli stående utenfor, rett før børsukens slutt og langhelg, og at de også vil være med, når aksjen forhåpentligvis stiger høyt i neste uke på nyheter man VET vil komme innen kort tid.

God helg, alle sammen.
Lazz
01.05.2020 kl 10:08 3639

Neste uke blir uhyre spennende.. Hvis det stemmer at de nå produserer og selger 15.000 flasker om dagen, skal SoftOx i følge regnestykke mitt være verdsatt til minst 2 MRD. Det tilsvarer en kurs på 258 kroner per aksje. Når de nå sier de er "on track" med tanke på produksjon, kan vi heller ikke utelukke at 45.000 flasker kommer til å skje. Caset her begynner å bli for godt til å være sant. EffectDes på markedet snart, nytt varemerke AntiVir som ble lagt inn 22.04.2020, sårbehandling for dyr og mennesker med skyhøyt potensiale... Tror ikke folk helt har innsett hva som ligger foran oss. Vi får et liknende eventyr som Scanship, om ikke bedre.
Aaleby
01.05.2020 kl 10:47 3559

Så sant som det kan bli sagt. Og likevel er det altså enkelte som bruker av sin tid til å nedsnakke caset ved hver mulige mulighet. Man kan vel kanskje slå fast at misunnelse mest av alt er en skjult beundring.

Økning til 45.000 flasker ble meldt på Onsdag, I tillegg arbeider selskapet med ytterligere en parallell linje for å svare på økt etterspørsel. Nå ventes også en snarlig melding vedr.VESO. Jeg tror det er lurt å forholde seg rolig nå, vi har tidligere sett at det har kommet meldinger utenom åpningstid.
bj111
11.05.2020 kl 15:32 3074

MCAP på under 1 milliard er helt off for dette selskapet. Kommer vil til Q2 med det så blir det nok et sinnsvakt løft. Bare så utrolig irriterende at de velger å presentere tall ved utløp av kvartal. Q1 kommer 30.06 når Q2 avsluttes. MERKUR drit.

Første salg og leveranse av selskapets hånddesinfeksjonsmiddel ble meldt som "IKKE-INFORMASJONSPLIKTIGE PRESSEMELDINGER" hvorfor skal ikke det samme gjelde vedr. VESO, vi vet uansett at noe er på gang, så hvorfor bekymre seg ?
Redigert 11.05.2020 kl 15:56 Du må logge inn for å svare

Ja her står kjøperne i kø, både når det gjelder produkt og aksjer, så det er en fullstendig latterlig utvikling.
onuk
11.05.2020 kl 16:39 2887

Det at tallene for Q1 kommer så sent som ved siste dag av Q2 har også (store) fordeler. Tenk hvor mye info Almås vil sitte med når det gjelder utviklingen for Q2!
Noen av de vil han kanskje forsiktig kunngjøre i has offisielle framblikk til Q2. Enda mer vil komme fram i Q/A sesjon. Akkurat som ved siste web presentasjonen. Noe vil vi gi de aksjonærer som gidder å se på og de som klarer å tolke det som blir formidlet uten at det blir sagt rett ut en kjempe fordel.
Hvor er problemet å sitte med dette gulleget fram til Q2 som sikkert presenteres først i slutten av september??
Lazz
11.05.2020 kl 16:40 2882

Det som er fint med SoftOx på nivåene her er at det innebærer tilnærmet lik 0 risiko. Det kommer til å smelle oppover, og det kraftig. Spørsmålet er bare når.
bj111
11.05.2020 kl 16:46 2854

Har ikke noe problem med å sitte til Jul et eller annet år jeg. Syntes bare det er noe piss å få så gammelt nytt som Q1 vil være når det kommer 30.06. Har i grunn allerede utnyttet fordelen som man fikk ved Q4, men det er jo klart at det kan være andre selskaper i porteføljen som når sitt potensiale i løpet av periodene vi snakker om og da er det en fordel med slik sen rapportering. Softox er jo det selskapet som har minst sannsynlighet for å nå sitt fulle potensiale innen Jul.

Legger til med forutsetning om at de holder seg på Merkur. Flyttes de så vil det bli mer oppmerksomhet og andre rapportering frister noe som vil gjøre at det er større sannsynlighet for at godsakene prises mer inn.
Redigert 11.05.2020 kl 16:50 Du må logge inn for å svare

Det har vært litt stille fra selskapet ei stund, men vi som følger med, vet at ting skjer. Årsrapporten nærmer seg, jeg tror den vil bli svært fyldig, og vil selvsagt ikke være ute når den kommer.
Domus
22.05.2020 kl 15:51 2462

Spørs om de guider noe mtp på dagens inntjening.

Ellers skal VESO selge fra nettbutikken sin neste uke i flg info. Det vil vel sannsynligvis bli positivt mottatt.
merida1
22.05.2020 kl 16:43 2371

Kursen vil trolig justere seg oppover automatisk når en begynner å få årlige utbytter på et nivå som ikke er vanlig på OSE. Men når det begynner å skje så spiller det ingen rolle om kursen ikke stiger. Man kan vel si snarere tvert i mot. Min plan er å reinvestere utbyttet i flere aksjer så da er lav kurs en fordel.
Det som gjelder er å holde på de aksjer en har og øke etter hvert
Redigert 22.05.2020 kl 16:44 Du må logge inn for å svare

Blir vell ikke noe utbytte her på minst 3 år? Alt de får inn, kommer til å gå til forskning og utvikling av sårprodukter og test på mennesker. Så slipper de å ta en ny emisjon for p hente penger.
Lazz
22.05.2020 kl 18:12 2194

Det er en mulighet, men det som er casen her er at de ikke trenger ekstra penger for å finansiere sårproduktene, de pengene hentet de i desember og skulle dekke resterende steg før de var på markedet.. Kanskje vi får se mye av det samme her som i Kitron og Medistim? Begynte tidlig å betale utbytte fordi de ikke hadde noe bedre å bruke pengene på.

Jeg leste eller hørte et sted at de trengte 500millioner for å kunne gå videre med testing på mennesker?
Aaleby
22.05.2020 kl 18:37 2117

Skulle forskningen på inhalatoren komme forbi første fase vil man måtte hente en del penger for å finansiere videre testing på mennesker. Da snakker vi uansett til en kurs som har gått rett til himmels.

Ja sorry. Var vell den de isåfall kom til å trenger penger for å utvikle. Ikke sårbehandling. Beklager
Kanin89
22.05.2020 kl 19:57 1972

I ei bedrift med stort potensiale for vekst er det tull å betale utbytte. Pengane er betre brukt på å legge til rette for vekst.
Aaleby
22.05.2020 kl 23:04 1775

Helt fullstendig rett. Blandingen til SoftOx kan ha stort potensial både innen øyedråper og munnskyll, helt sikkert mer også. Men det krever ytterligere forskning, som selvsagt er å foretrekke fremfor å betale utbytte.
bj111
23.05.2020 kl 01:05 1637

Det forsøket som hadde en prislapp på 50 mill USD lå lengre frem i tid. Ble nevnt på Q4 presentasjonen men husker ikke i farta hvilket prosjekt det var. Finansieringsmuligheter var flere og noe de ville se nærmere på med tiden. Var vel mulig med bor partnerskap der. Må nesten høre på teams presentasjonen igjen for hva som ble sagt om ingen her husker eksakt?
Aaleby
23.05.2020 kl 01:27 1610

Rimelig sikker på at det var snakk om eventuell fase 3 studie knyttet til inhalatoren.

Mener å huske det samme som var langt frem i tid, var vel ganske tydelig på at overskudd skulle brukes opp i mot videre forskning i første omgang og overskuddet er "solid" nå som de hevdet. Er ikke så lenge til tallenes tale er på bordet.

"ørkenvandring" siden 6.mai nå da vi fikk svært gode nyheter om økt produksjon uten at kursen beveget seg mye. En liten gnist nå så kan denne gå høyt! Gjerne positivt nytt rundt sårbehandling dyr/menneske.

Årsrapporten for 2019 skal etter planen legges frem 31. mai, men det faller jo på en søndag, ergo kan det hende den publiseres alt førstkommende fredag. Håper selskapet ved fremleggelse av den guider vedrørende salget, samt informerer mer utfyllende, om desinfiseringsmidlene.

Ellers er jo dyrehelseproduktet "infection prevention" estimert lansering 1H 2020, altså innen litt over en måned. Lansering av dette produktet må vel kunne gi et løft for kursen?, spør jeg retorisk.
Kursen er nå under (!) det nivået den lå på, før meldingen av 6. mai med produksjonsøkning til 45 tusen liter per dag produksjonskapasitet, og videre arbeid med økning opp til 75 tusen fra juni..!
Forstå det, den som kan.

Informasjon om studiene på SWIS kan også ventes "når som helst".

Jeg tror vi kan se et forventningsrally i neste uke, kursmessig sett.
Redigert 23.05.2020 kl 10:24 Du må logge inn for å svare
merida1
23.05.2020 kl 11:13 1243

Det som er tull er å gape så høyt at en ikke får igjen kjeften. Når det er sagt bør det være penger nok til begge deler
De har nå allerede tre satsningsområder, og de må nå få fullført disse og utvide salgsområdene. Jeg tror de har mer enn nok med det. Og ikke bli bitt av gigantomani
Redigert 23.05.2020 kl 11:31 Du må logge inn for å svare

Hørte presentasjonen igjen nå. Hvis det kommer til at de skal gjøre human trial med inhalator, så var det ikke 500mil nok. Det var snakk om at de trengte. Men 500mil USD. Altså over 5 milliarder nok. Så tror alle pengene de nå tjener må legges rett i sparebøssen. Ikke noe utbytte hehe. Det var snakk om flere år fram i tid isåfall dersom det skulle vise seg og funke.
Aaleby
23.05.2020 kl 16:05 1003

Skulle human trial med inhalator bli aktuelt vil nok alle med 4-sifret antall aksjer være millionærer forlengst. Lov å drømme!
bj111
23.05.2020 kl 16:21 971

5 milliarder NOK hørtes voldsomt ut, undres om det ikke har sneket seg inn en null for mye da de sa det? De var ganske så entusiastiske på den presentasjonen, ikke så rart med tanke på alt som skjedde rett før og alt som skulle komme rett etter.

Tror ikke Softox vil bli noen utbytte aksje på flere år, de driver med utvikling og da pløyes vanligvis inntektene tilbake i selskapet. Dette vil trolig gi stigende aksjekurs da det er verdiskapning. En bør tenke på at de fleste selskaper som bedriver forskning og ekspanderer gjør det med emisjoner i denne bransjen. Det kommer neppe Softox til å få behov for noe som er ganske unikt.

Han sa 500mil usd. Og la til. Even if we manage to Get 450mil usd, we still miss 50mil usd, and that is a huge amount of money
Redigert 23.05.2020 kl 17:01 Du må logge inn for å svare

Hørtes veldig mye ut når man hører hva andre selskaper bruker på Fase 1/2/3. Uansett skal man gjennom disse fasene først og vil tro fase 1 som de eventuelt er i eller skal i ikke koster all verden sammelignet med eksempelvis Fase 3/4 som blir tidligst langt ut i neste år. Fram til da kan vi ha mye glede hvis salgstallene er gode og svenskene endelig gir sitt ja samt SWIS :)

Registrerer at enkelte uttrykker bekymring for hvorvidt sekskapet skal evne å finansiere forsøk på inhalator på mennesker.
Nå ligger nok dette et stykke frem i tid. Samtidig har SoftOx fått en flying start med hånddesinfeksjon, og om litt følger overflatedesinfeksjon, trolig med samme suksessrate. Og ingen kan benekte at corona-pandemien, paradoksalt sett har vært en stor velsignelse for SoftOx solution. De har regelrett truffet planken klokkerent og fått til et kraftig hopp fremover ved at de har fått lansert produkter lenge før de eigentleg hadde planlagt det. Ikke nok med at de tidsmessige har kommet i gang langt tidligere, men de har i tillegg opplevd en etterspørsel i markedet som gjør at de må mangedoble den planlagte produksjonskapasiteten. Dette betyr nødvendigvis langt, langt større inntekter enn de har planlagt med og derigjennom åpnet muligheter de ellers ikke ville fått.

Så får vi se hvor langt det rekker. Men selskapet har uten tvil fått en langt bedre start enn noen har kunnet drømme om. At man da setter seg til og sutrer og forsøker å fremstille dette som negativt, ja det vitner om et nytt nivå på baissing.

La oss bare innse at SoftOx har fått en real dytt fremover og ledelsen har all mulig grunn til å s,ile fra øre til øre. Det er ingen garanti for at selskapet skal lykkes med alle prosjektene som nå ligger på beddingen, men den rådende situasjonen har ihvertfall ikke redusert mulighetene, tvert imot.