Nesten utsolgt! XXL har tidenes salg.


Jeg tror de må ha fått sjokk i XXL etter 12. mars. Den 12. mars ble treningssentere stengt, hjemmekontor og folk må holde seg hjemme fra hytta. Folk begynte å hamstre treningsutstyr, ski, sykler og hjemmetreningsutstyr. Dette har antakeligvis snudd et dårlig salg i januar og februar (lite snø i vinter) til ville tilstander på XXL. Selv så jeg dette da jeg skulle hjelpe samboeren min med en sykkel hun skulle kjøpe. Jeg var innom Sats på Majorstua i Oslo, og har aldri sett så mye folk på XXL.

Alt tyder på at dette vil fortsette i hele 2. kvartal. I vår og sommer vil ikke folk til å dra til utlandet på ferie. Det blir bilferie i Norge eller fjellturer med telt, og vi vet hva de må ha da. Telt, soveposer, sykler, fiskestenger, klær for frilutft, tursko, stormkjøkken og mange andre ting.

Vi skulle ringe kundesenteret med spørsmål om sykkelen til min samboer, og det er ikke mulig å nå gjennom. En må ringe en butikk for å få hjelp på kjøp over internett, og prøvde ca. 20 ganger over tre dager før vi kom igjennom. Prøvde flere butikker, og kom gjennom til XXL i Tromsø på dag 3. De ansatte i butikkene prioriterer kunder i butikk før telefon.

Hvis noen er i tvil om salget til XXL, prøv dette: Ring en av butikkene og prøv å kom igjennom. Nesten umulig siden det er svært mange kunder. En kan også se lett
hva de har solgt mye av hvis en går på xxl.no og velger et produkt og så ser på lagerstatus i butikkene. Der kan en se at mange produkter er utsolgt i alle butikkene eller kun få av butikkene har produktet igjen. Enten det eller få varer tilgjengelig. Det må ha vært et fantastisk salg. Jeg sjekket også xxl.se, xxl.dk og xxl.fi. Det er også svært høyt salg i Sverige, Danmark og Finland.

Dette er Corona aksje nummer 1 på Oslo Børs.

Redigert 07.04.2020 kl 20:06 Du må logge inn for å svare

Trodde ikke XXL hadde tlf service på butikkene.... i tillegg er det flere xxl ansatte som er permittert
Redigert 07.04.2020 kl 20:15 Du må logge inn for å svare

Tror de har måtte stenge samtlige av varehusene i Østerike. Pengene renner ut?
Audun
07.04.2020 kl 20:19 855

Ja, de har permittert ansatte i Østerrike siden butikkene må hode stengt der. Hvis du ser på xxl.no, så ser du at de har telefonservice i butikkene. Det er synd at noen har blitt permittert, men det sparer også mye kostnader for XXL. Østerrike var den minst lønnsomme delen av XXL. Norge er klart mest lønnsomt. Det med svært høyt salg.
Redigert 07.04.2020 kl 20:22 Du må logge inn for å svare
AltInn
07.04.2020 kl 20:29 796

Denne aksjen er en gave på disse nivåer. Bilferie i Norge får en ny blomstring og Vipps!!! 25 minst. I tillegg er Wibe en skikkelig kløpper på dette segmentet. Hold på postene godt folk!!!!

Ja bare sorgen. Masse permitteringer i Norge også og null kunder i varehusene.


Audun
07.04.2020 kl 20:32 782

Ikke bare er det vil salg. En får også 0,486 tegningsretter pr. aksje en eier 24. april, Med de har en en opsjon til å tegne seg til 5 kr langt ut i mai. Gir en enorm oppside. XXL er priset til under det halve av Europris, og har mye høyere potensial. Pål Wibe gikk fra Europris til XXL som CEO.

https://e24.no/boers-og-finans/i/Ad9w93/paal-wibe-blir-ny-konsernsjef-i-xxl
Redigert 07.04.2020 kl 20:35 Du må logge inn for å svare
Audun
07.04.2020 kl 20:34 771


Jensenpriken bør ta seg en tur ut av gutterommet og ut i felten Stille seg i kø i kassa på XXL.

XXL Outlet på Nordby er bare sorgen , derfor ingen kunder . Etter at dem sluttet med 3 for 2 så er det nesten ikke folk innom . Dem har redusert varelagrene i Norge å kjørt store tilbud i lang tid . Selger vel mye med tap . Dem tapte 20 mill eller hva det var bare på black friday :)