Softox hvor åpner vi og hvor høyt går den i morgen?


Det er liten tvil om at morgendagen lommer til å bli mørkegrønn for Softox. Noen som har gjort seg opp tanker om hvor vi åpner/ender?
Tror vi åpner over 100kr og ender vel over 110.
Redigert 21.01.2021 kl 07:23 Du må logge inn for å svare
10.04.2020 kl 13:47 3207

Om jeg husker rett så het selskapet Clarcon. Er ganske lenge siden. Til og med antibac med alkohol kan bli kontaminert, dersom alkoholprosenten er for lav.

Veldig vanskelig å ha en konstruktiv diskusjon med deg. Virker som om du har utpekt meg som en fiende. "Devils advocate" kan være ganske verdifult. Skjønner ikke hvorfor du føler deg så truet om du er sikker i din sak.
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare
10.04.2020 kl 13:57 3179

Her kan du kjøpe en 15-liter dunk med et av to virkestoffer i SafeDes. Hva var det andre virkestoffet igjen?

https://pureandclean.us/surface-cleanser-pro-1-cases-total-4-gallons-500-ppm-hocl/
Virker som oppskriften er ganske lik som SafeDes. Både HOCI og en acetic acid.

Pure&Clean has a large vision - to change global healthcare. Yes, it's a large undertaking, but the world needs change. Infections in the U.S. alone cost billions of dollars each year - C.Diff alone cost acute care facilities $4.9B in 2015 according to the CDC. More significant are the 29,000 deaths from more than 453,000 infections. Post-surgical infections are too common as 1 in 20 patients will likely have an infection. Antibiotic resistant infections affect 2,000,000 people in the U.S. every year with 23,000 deaths (CDC, 2013). According to the World Health Organization "Antibiotic resistance leads to higher medical costs, prolonged hospital stays, and increased mortality" (Nov 2017 www.who.int), and the problem is growing. Although the developed world constantly exposes us to antibiotics, hormones, and hazardous chemicals through our food, medicine, and household chemicals, we were created with the answers inside of us - Hypochlorous Acid (HOCl). Based out of Nixa, Missouri, Pure&Clean offers a number of health, personal care, and infection control products that do not jeopardize human or environmental safety for effectiveness.The foundation of Pure&Clean solutions is a naturally occurring compound internally produced by humans and mammals. White blood cells use this compound (HOCl) to fight bacteria and inflammation after infection or trauma. The unmatched quality of Pure&Clean products is recognized by our HOCl industry-best 24-month shelf life on all of our FDA cleared products. These products are non-cytoxic and safe for use around the eyes, mucous membranes and sensitive areas.

Pure&Clean Disinfectant / Sanitizer products are hospital grade and EPA registered to kill all labeled pathogens including what many other products cannot kill: C. Diff, MRSA, Noro and Rhino virus as viricide, germicide, tuberculocide, bactericide, and anti-microbial. Although the effectiveness of Pure&Clean Disinfectant / Sanitizer products are impressive, the most important value to the health of our consumers is the move away from highly toxic and dangerous chemicals that are so prevalent today. Pure&Clean products are the next generation of healthcare solutions.
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare
10.04.2020 kl 14:33 3128

Har lest litt om teamet, ikke noe omfattende. Poenget mitt er at selskapet er i starten av den kommersielle/operasjonelle fasen.

Skal jeg kommentere teamet, så er nok Glenn Gundersen den personen med mest kunnskap om denne prosessen og delen av businessen. Han har lang erfaring og sterk kompetanse på dette. Litt rart at han solgte mesteparten av aksjene, men kanskje han hadde lyst på ny båt til norge-sommeren?
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare

Liten båt da. Hadde han ment at SoftOx var overpriset og ikke hadde noen fremtid ville han, med sin gode kunnskap, selvfølgelig prioritert større båt og solgt alle aksjene. Så kan vi jo fundere på hvorfor han valgte å beholde 1/3 av aksjene i SoftOx. Samtidig vil jeg tro at han ikke er alene blant insiderne om å kjenne til SoftOx og eventuelle konkurrenter. Og da kan vi jo undre oss over at han var den eneste som valgte å selge, mensresten valgte å bli sittende. Vel, det kan jo hende at alle de andre allerede har båter de er fornøyd med. ;-))
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare
10.04.2020 kl 14:51 3072

Det er en mulighet:)) Får håpe ikke vaskemaskinen ryker hos CEO, da blir det inside-salg;)

Får også se hva dem som utøvde kjøpsopsjon tenker å gjøre med aksjene
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare
sardinen
10.04.2020 kl 14:59 3039

Etter det jeg forstår fikk Glenn Gundersen 30.06.17 utstedt 2400 tegningsretter til innløsningskurs 300.
De utløper 31.12.20.
49770 registrerte aksjer i selskapet 31.12.17.

Kanskje rettighetene skal betales med de 720 000?
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare
Aaleby
10.04.2020 kl 15:01 3033

Spør deg heller dette; opprinnelig skulle SafeDes bare være et sideprodukt med relativt usle 5000 enheter produsert per dag. Softox handler om kampen mot antibiotikaresistens først og fremst og det er her ambisjonene til selskapet virkelig skal komme til sin rett. Hvorfor skulle Glenn miste troen på selskapet når boostingen av SafeDes kun er som en bonus å regne? Og hva skulle fallgruven(e) egentlig være? Salget vet vi at går strålende og ved konsesjon til å selge i EU, som kan komme når som helst, vil kun fantasien sette grenser for hvor mye som i beste fall kan selges det kommende året. Oppå alt dette blir altså sårrenseproduktet for dyr, hvor Softox har knyttet til seg Norges største distributør på laget etter oppskrift med Antibac, lansert til sommeren.

Det gir ganske enkelt ikke mening at selskapet skal være overpriset på nåværende nivå. Og om denne Glenn kun var en kyniker som ville profittere mens kursen fortsatt var kunstig høy, hvorfor selge rett før to børsmeldinger som fikk kursen til å gå til ATH? Tipper vi nok bare snakker om en børs-amatør som har sett kursen gå til himmels og som hadde sine private grunner for å ha et ønske om å sitte med likvider.
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare
Rickjay
10.04.2020 kl 15:10 3023

Denne inneholder kun vann og HOCI. Dreper neppe ALLE virus. SoftOx har en unik blanding av HOCI og Eddiksyre, dette har de klart å stabilisere. Denne løsningen har full virucidal effekt, dreper 100% av virus og er sirkel patentert med ca 20 patenter som gjør det veldig vanskelig å kopiere.
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare

TobbeR
Der er sunt å være skeptisk. Så fortsett med det. Aksjemarkedet er også avhengig at aktørene i markedet legger vekt på forskjellige faktorer, samt vektlegger de samme faktorene forskjellig. Kun på den måten er det mulig å ende på forskjellig konklusjon og derigjennom ende opp med både kjøpere og selgere til samme selskap og omtrent på samme verdisetting. Og for at aksjemarkedet skal fungere må det nødvendigvis være en kjøperside og en selgersiden til hvert enkelt papir.

Personlig er jeg kommet til den konklusjon at produktet er salgbart, spesielt i dagens situasjon. Og basert på salgsvolum i Norden og antall beboere i EU, mener jeg selskapet kan oppskaler produksjonen betydelig og selge betydelig større kvanta den dagen EU markedet åpnnes. Og såvidt jeg skjønner kan det skje når tid som helst. Og skjer det, da vil aksjen handles til betydelig høyere kurser enn det hi har sett hittil.

Så må andre få lov til å mene at selskapet nå er overpriset og at nedsiden er større enn oppsiden. Er man aksjonær med en slik holdning så vil man naturligvis selge de aksjene man har og eventuelt shorte SoftOx.

Det er kun fremtiden og den alene som vil vise oss fasit. Jeg innser at det er risiko i SoftOx, på samme måte som det er risiko i PHO og andre selskaper jeg er investert i. Men derfor er min kapital for tiden delt opp i en greit pott med cash og ellers satt i fire selskaper. Jeg har ingen belåning og har såpass solid egenkapital i eiendom at min økonomi ikke er truet selv om samtlige av mine aksjer skulle gå i null. Men akkurat det har jeg ingen tro på vil skje.

Og at det finnes aktører i markedet som er skeptiske til de aksjene jeg er investert i, det er bare slik det skal være. Vi er ansvarlige for våre egne valg og jeg kan ikke skylde på noen andre enn meg selv om en eller flere av mine investeringer skulle gå åt skogen. Samtidig skylder jeg focuss stor takk den dagen PHO blir en suksess. SoftOx snublet jeg nok over rent tilfeldig.

Så lykke til videre med dine investeringer. Det finnes mange alternativ til SoftOx, så i den grad du er skeptisk, så ville jeg enten satt en short eller funnet meg noe annet å bruke energien min på. ;-))
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare
10.04.2020 kl 15:12 3039

Kjenner ikke Glenn, så ikke vits å spekulere, men et inside-salg er sjeldent positivt, for å si det mildt.

Hvor lenge har du vært investor i SoftOx?
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare

Sier du det. Kjenner du CEO sin privatøkonomi så godt? Skal si du har brukt påskedagene godt. Den slags innsikt har ikke jeg. Får krysse fingrene for at den holder noen uker til da. ;-))
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare
gms025
10.04.2020 kl 15:19 3016

Halloen der! Ja det er ikkje så godt og forstå seg på ein del her inne som sitte i Jean Paul genser og sandaler til langt på natt og sipper til caffe moccaen sin og berre skrive og skrive om synsing her og synsing der og rakke ned på alt mulig, utan mål og meining. Veddar ein springskalle på at dette er teoretikarar utan like som aldri har hatt nokon form for skitt under negla. Eg har gjennom ei lang arbeidskarriere både fysisk og teoretisk arbeid, gjort meg opp mange dyrbare erfaringar, som eg og nyttar når eg inveserar på børsen. Eg har halveis vore nedi septiktank med hodet først og tau rundt livet; totalrenovert eit hus heilt aleine; skrur bil; underviser; graver med gravemaskin; bært sand i bøtter så sveitten renn;måkt SNØ i mengder; og ja u name it. Ein kan aldri bli utlært og det er mange måtat å tjene og tape pengar på. Det som er viktig er å setje seg ein god investeringsstategi; research på kva selskapa driv med og nytteverdien i samfunnet. Så må ein sjølvsagt sjå på tala som vert produsert høve inntjening. Ein ting her er klinkende klart: Dei som ikkje forstår potensiale for Safedes hånddesinfeksjon, dei har ikkje sjølv prøvd å bruke det slik fks helsepersonell eksponerer huda si. Til alle som lurer er det bare å prøve sjølv: 1. Kjøp nokon flasker med antibac/m 85%alkohol. 2. Vask deg GRUNDIG med dette 1 gong i timen i 3 dagar(ei halv arbeidsveke). Viktig å ikkje bruke nokon som helst hudkrem i denne perioden, så får du full effekt til det solbrune tryne ditt. Du vil no sjå kva alkohol gjer med huda di. Lykke til. Beklager men blir litt lei av alle dei useriøse innlegga som blir posta her, og som nærmast går til personangrep for at ein har god tru på eit selskap. Selskapet har ikkje komme med tall enno, så gi dere å krangle om hva den ene og den andre tror. Produksjonen er iallefall eit faktum og produkta blir no lervert med rekordfart til forbrukarar rundt omskring. Etter Q1 og Q2 vil vi sitte med fasit, og fram til dess kan vi bare smøre med tolmdighet og kose oss med mange og gode kursdrivende nyheter. Det er sikkert at dette selskapet har ein solid ledelse som har planlagt godt og ingen store feil til no. Eg for min del blir sittende med i aksjen ei god stund til. Aksjer er risiko uansett korleis ein ser på det, men her er det stort potensiale heilt klart.
Lykke til og takk for meg!
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare
Aaleby
10.04.2020 kl 15:23 3006

Vil kalle det et intellektuelt havari når man ikke kan knytte et inside-salg oppimot logikk som forklaring på hvorfor det i et spesifikt tilfelle skal være negativt utover at at det skaper midlertidig uro blant de som ikke evner å tenke selvstendig. Bryr meg faktisk katta om at det i svært mange tenkte tilfeller åpenbart vil være negativt. Mitt anliggende er Softox, ikke alt annet.

Som mange andre, jmf kursen før Corona, har Softox kun vært et case som jeg har snust på, men vært uaktuelt av mange grunner. Også grunnet den daglige omsetningen, som tidigere har vært tilnærmet ikke-eksisterende. Har et ok snitt på 50, som vil si at jeg hverken var blant de første, heller ikke av de siste.
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare
10.04.2020 kl 15:26 3000

Alltid noen som elsker selskaper som er "castles in the sky".
SoftOx er overpriset så det holder.

Ved hver boble så er det viktig å nevne de rette ordene:
DotCom - Internet i selskapsnavnet ga +100% stigning. Boble
Kryptovaluta - spekulative selskap med krypto ideer, gjerne egen valuta ;). Boble
Corona - SoftOx er en boble. Lett å se for de som gidder.

Synd for de som sitter igjen som tapere. Ren svindel fra selskapet som selger Klorsyre.

https://www.businessinsider.com/coronavirus-people-buying-alcohol-free-hand-sanitizer-doesnt-work-2020-3?r=US&IR=T
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare
Aaleby
10.04.2020 kl 15:31 2991

Så mange ord, absolutt nada argumentasjon. Søtt.

Mener du kanskje at det faktiske salget, som gjør at pengene renner inn i kassen as we speak, også er svindel? Eller handler børsverdi ikke lengre om inntjeningspotensialet til et selskap?

Ps; Softox har det svart på hvitt fra et anerkjent laboratorium i Tyskland at SafeDes har full effekt (i sterk kontrast til alkoholholdig desinfeksjonsmiddel) på ALLE kjente virus, inklusivt Covid 19:

"Etter vellykkede tester med de tre ovennevnte såkalte nakne virus, er testproduktet også effektivt mot de såkalte blodbårne virus inkludert HBV, HCV og HIV så vel som mot medlemmer av andre virusfamilier som Ortomyxoviridae (inklusiv alle influensavirus i menneske og dyr som H5N1 og H1N1), Coronaviridae (som MERS-CoV, SARS-CoV-1 og SARS-CoV-2) og Filoviridae (inklusiv Ebolavirus)"
https://newsweb.oslobors.no/message/500719
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare
ymsokk
10.04.2020 kl 15:38 2971

Første innlegget ditt i SoftOx? Regner med du har lest deg opp? HAdde du giddet å lese litt om selskapet ser du fort at det ikke er snakk om klorsyre.
Hånddesinfeksjonen er testet i laboratoriet Institute for Hygiene and Microbiology og resultatene har effekt på alle typer virus, tillegg til at den er skånsom mot huden.

Slutt å sleng ut uriktige kommentarer bare fordi du ikke kom deg inn i SoftOx tidligere!


Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare
10.04.2020 kl 15:48 2969

Hehe du skulle bare visst;)

Så på caset fordi jeg syntes det er interessant og veldig mye hype rundt det om dagen. Jeg har gjort research slik at jeg føler at jeg har et min foreløpige conviction på caset. Sånn sett er jeg happy med det. Selvom jeg har brukt noen timer på å lese meg opp på caset, gjør det ikke at jeg føler at jeg må kjøpe. Det er lett å havne i den fellen. Jeg holder meg generelt langt unna biotek, så det skal en del til for å "selge" et slikt case, av mangel på bedre uttrykk. Det er heller ikke mulig praksis (så vidt jeg vet) å gå short SoftOx nå, uansett driver jeg ikke med shorting på generell basis.

Virker som du har stålkontroll og din conviction på plass, da burde alle være happy. At alle ikke er enig tar jeg for gitt, noe annet hadde jo vært kjedelig. Jeg mener verken at selskapet er overpriset eller underpriset, men kommer bestemor og spør om hun skal gå all-in i SoftOx, så sier jeg nok nei;) Anser det som mer sannsynlig at aksjen stiger på kort sikt i alle fall. Segmentet er der. På sikt er jeg mer usikker.
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare
10.04.2020 kl 15:51 3021

Syns det er litt artig at man blir klassifisert som baisser og short bare man stiller noen kritiske spørsmål til case, samt påpeker risiko. Dette er helt standard når man evaluerer case, aksjer og investeringer. Ikke ta det personlig om jeg syns caset ikke er like bra som andre. Jeg er kanskje litt i overkant skeptisk, i deres øyne, men for meg er dette helt basic gjennomgåelse av et case. Folk er forskjellig.
Lykke til og god påske!
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
10.04.2020 kl 16:12 2964

Ja, problemet er at du og mange fler bare "ser", dere leser ikke. Ser på TA, ser på tidligere selskap som ikke har noe sammenlignibgsverdi, ser på overskrifter i avisa, men ikke gidder lese, bruker tid på forum dere ikke eier eller ønske eier aksjer, dere ser dere blinde på gode muligheter. Dersom du ikke engang orker å lese, ja da kommer du alltid for seint inn:)

Lett å se for de som leser at dette blir bra.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare

Unnskyld meg, meg jeg har vel ikke klassifisert deg som verken baisser eller short. Hva angår shorting så er det en aktivitet som er blitt normalisert i det norske aksjemarkedet, så det må bli opp til hver enkelt å skape seg et inntrykk av et selskap og derav gjøre sitt valg. Det bryr ikke jeg meg med. Selv har jeg gjort mitt valg basert den foreliggende informasjon og i sterk tro på at SoftOx fortsatt har mye å gå på. Fasit vil jeg få i fremtiden. Har full aksept for at noen velger å selge, spesielt ut fra det faktum at kursen har gått mye på relativt kort tid.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
10.04.2020 kl 16:54 2893

Svarte på feil. My bad.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
10.04.2020 kl 18:30 2775

Nesten som Jehovas Vitner hele gjengen.
Var ment som en "heads up".

Dere får ha lykke til. :)
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare

Er du selv et JV? Høres ut som du har god erfaring fra den sekten. Lykke til.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
onuk
10.04.2020 kl 19:18 2669

Hadde vært artig å hørt hvilke aksjer du anbefale med din superkritiske tilnærming til aksjer? Vil du/kan du fortelle litt om det?
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
10.04.2020 kl 19:48 2609

Det er jo ett godt tegn at det blir en sekt. Da går aksjen gjerne til 300,-

Edit: sekt.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare

Det skjer vel neppe til uken, men om vi gir selskapet litt tid, så får vi se hvordan SafeDes blir tatt imot i EU og hvordan de andre produktene til SoftOx selger, så har vi et noe bedre grunnlag å vurdere på. Enn så lenge går det ihvertfall i rett retning. Ikke alle som kan si det i disse dager.

Fortsatt en riktig god Påske!
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
10.04.2020 kl 20:02 2554

Produksjonen går for fullt! Aksjen kommer til åpne bra opp på tirs pga dette:
https://klosser.no/tapper-i-lange-baner/?fbclid=IwAR2tg_6p8lXyjIE2S2_2Rz0L4loH6vgH7BSf1VXO6KAm33AFKd2iZNoW15k

Ellers så oppfordrer jeg å ikke la energi gå spilt på alle baisserne her inne. Det er nettopp de som kommer til å kjøpe når aksjen åpner opp på tirs. Bare fint at flere kommer seg ombord.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare

Nå som universitetet i København skal teste om en kan forstøve produktet for å kurere lungebetennelse blir dette svært spennende.
Lykkes de her så vil verden ha eit middel på denne potensielt dødelige sykdommen som blant annet Covid 19 gir. Å lage aerosoler som inhaleres bør en kunne teste ut ganske raskt.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
HP17
15.04.2020 kl 15:55 1907

95,50
Noe på gang?
Noen kjøpte også en storpost på hele 12 713 aksjer til kr 93 for få minutter siden.
Her gjelder det å følge med
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
10PS
15.04.2020 kl 15:57 1892

De som vet... laster nå. Sånn er det bare.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Dakota
15.04.2020 kl 16:08 1858

Hvem kommer til å sponse innhalatoren/forstøveren?Stater?BP?
Fast track
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
bj111
15.04.2020 kl 16:09 1858

Alle vet at her skal det snart komme nytt, selv de som selger vet da det.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Dakota
15.04.2020 kl 16:13 1831

Er det noen finansakrobater som har melket (rea)aksjer idag?
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare

Tror nok mange ser Softox som ei trygg havn nå og den kan attpåtil gå veldig bra på meldingene som kommer. Ser jo hvor begredelig børsen ellers er for tiden. Så Softox er nok aksjen en bør være inne i fremover.
Skal vi satse på kursen har dobbelt seg innen midten av mai:-)
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
Potet
15.04.2020 kl 16:22 1773

Brukte dagen på å få ned snittprisen min 2,- pr aksje. Ikke rart mange småsparere blir redde og selger unna når den raser 10%, evt. at de bruker stoploss som jeg selv brant meg på uka før påske.
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare

Ikke dumt og jeg benytta dagen til å snitte meg opp;-)
Aksjen er enda meget billig når en ser potensialet som ligger fremfor oss.
Blir nok svingninger i kursen men nedsiden er marginal og sitter en kommer en ut med solid fortjeneste:-)
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
bj111
15.04.2020 kl 16:28 1720

Uff ja kan ikke skrike det høyt nok IKKE BRUK STOPP LOSS. Det er funnet opp for at meglere skal tjene penger. Finnes knapt noen sikrere måte å få en dårlig salgskurs på enn med SL noe de fleste på et eller annet tidspunkt har erfart.

Veldig bra å benytte mulighetene slik du nå gjør med å få snittet ned. Ingen grunn til å selge en eneste aksje her før kursen er over 100. Selv har jeg vesentlig høyere mål.....men men
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare

4,8% opp på en blodrød dag er da ikke verst;-)
Redigert 20.01.2021 kl 23:32 Du må logge inn for å svare