Aksjonær i Elkem Sjefen taler til oss. Veldig positivt.

Slettet bruker
ELKEM 08.04.2020 kl 11:31 5562

https://www.elkem.com/no/presserom/nyhet/qa-with-elkems-ceo-on-the-coronavirus-situation/

Verden opplever en global helsekrise og en gryende global økonomisk krise. Samfunn og selskaper står overfor enestående utfordringer når de prøver å håndtere situasjonen. Elkem tar opp tre problemer på samme tid: Å sette helse og sikkerhet først, mens de holder hjulene i sving og bidrar også til samfunnet. Vi snakket med Elkems administrerende direktør Michael Koenig for fem spørsmål og svar om selskapets svar på koronavirussituasjonen.

 
1: Hvordan påvirker coronavirus helse og sikkerhet i Elkem?
Med mer enn 3000 ansatte i Kina ble Elkem tidlig utsatt for den potensielle spredningen av denne sykdommen. Imidlertid var det en ansatt ved vårt hovedkontor i Oslo, Norge, som var vår første bekreftede sak, etter at han kom tilbake fra en ferie. Dette førte til den tidligere varslede midlertidige nedleggelsen av hovedkontoret 6. mars. Så langt har Elkem bare hatt et lite antall bekreftede infeksjoner i Norge og Island. Jeg er glad for at de berørte kollegaene har lette symptomer og har det bra. ”

“Elkem har opprettet en virksomhetsgruppe for å koordinere vårt coronavirus-svar over hele verden. Fokuset vårt er fortsatt helse og sikkerhet for folket vårt, i tråd med Elkems nullskadefilosofi. Vi motvirker utbruddet på flere fronter, tar forebyggende tiltak, fra forhøyede hygienestandarder og økt avstand mellom arbeidere til å oppfordre hjemmekontor der det er aktuelt. I tillegg har vi implementert et globalt forbud mot internasjonale reiser i berørte områder. Vi overholder selvfølgelig også myndighetstiltakene i hvert land der vi er til stede. ”

2: Hvordan påvirker coronavirus Elkems produksjon og salg?
Elkems produksjon fortsetter så langt hovedsakelig i tråd med normal kapasitet. I Kina, hvor vi opplevde en forsinket oppstart etter kinesisk nyttår på grunn av koronaviruset, er produksjonen nå tilbake til normale nivåer. Vi står overfor noen forstyrrelser i andre land, men de påvirker ikke Elkems totale produksjon vesentlig. Våre største anlegg er i Kina, Norge og Frankrike. ”

"Vi opplever fortsatt god etterspørsel etter Elkems produkter, men ser stor og økende usikkerhet i våre kunders markeder. Logistikk er fortsatt en utfordring over hele verden. Vårt globale fotavtrykk gir naturlig sikring, og Kina er vårt største enkeltmarked. Vi må imidlertid også være forberedt på reduksjon i etterspørsel og potensielle nedleggelser hvis denne situasjonen fortsetter. Vi følger nøye med på den politiske utviklingen i alle viktige markeder når det gjelder nye koronavirusrelaterte restriksjoner eller potensielle gjenåpninger. "

Elkem fortsetter også å implementere det nye globale produktivitetsforbedringsprogrammet for å forbedre kostnadsposisjonen vår og effektivisere organisasjonen, som startet allerede før coronavirus-situasjonen. Vår økonomiske stilling er fortsatt solid, med god likviditet og en sterk kapitalstruktur. ”

3: Hvordan bidrar Elkem til å løse koronavirussituasjonen?
"Vi kan være stolte av å vite at Elkems produkter er viktige muliggjørere for en sunn og bærekraftig fremtid: Silikoner er nøkkelen for flere medisinske applikasjoner som sykehus nå er avhengige av, og silisiummaterialer er nøkkelen i datamaskiner og mobiltelefoner vi alle er avhengige av for digital kommunikasjon, for å nevne noen eksempler. Å fortsette produksjonen er derfor et av de beste bidragene vi kan gi. Elkems virksomhet gir også betydelige bidrag til samfunnet i hele verdikjeden. "

“Denne situasjonen gir oss også en unik sjanse til å bidra direkte: For å støtte den globale responsen etablerer Elkem en KN95 silikonmaske-produksjonslinje i Kina, og utnytter fordelene ved silikonråvarer og interne ressurser. Denne produksjonslinjen bygges på Elkem Xinghuo, og ambisjonen med prosjektet er å realisere en årlig produksjonskapasitet på flere millioner masker. Dette er bare ett eksempel på hvordan Elkem-familien mobiliserer seg i denne helt spesielle situasjonen. ”

4: Hvordan påvirker coronavirussituasjonen arbeidet ditt som Elkems administrerende direktør?
”Tilbake i mars ble jeg intervjuet av en avis mens jeg jobbet hjemmefra etter den midlertidige nedleggelsen av hovedkontoret vårt. På den tiden var hjemmekontor ganske uvanlig for en administrerende direktør. Nå, i april, er dette virksomhet som vanlig. Vår erfaring bekrefter at vi har vært godt forberedt i Elkem, med god infrastruktur og allerede eksisterende prosesser for å jobbe digitalt. Ingenting kan erstatte menneskelig kontakt, men med godt lederskap og digitale verktøy er vi i stand til å holde hjulene i sving. ”

Når det er sagt, er jeg enda mer imponert over dedikasjonen til våre kolleger med jobber som ikke kan gjøres digitalt, dvs. på våre produksjonsanlegg. Ved å fortsette å jobbe på fabrikkene våre, samtidig som de holder seg innenfor Elkems høye hygienestandarder så vel som myndighetens anbefalinger, demonstrerer de ekte lojalitet og engasjement for selskapet. Dette er våre sanne helter. ”
5: Hvordan påvirker coronavirus ditt langsiktige syn på Elkem og industrien?
“Det er for tidlig på dette stadiet å være avgjørende - det eneste vi virkelig kan være sikre på er hvor lite vi vet. Siden Elkem ble grunnlagt i 1904, har vi opplevd mange store endringer, positive og negative. Elkems offisielle historie, forberedt til jubileet i 2004, beskrev de første 100 årene som ‘et århundre med initiativ, besluttsomhet og suksess, samt skuffelse og til og med fortvilelse’! Dette lærer oss å se gjennom oppturer og nedturer, selv når de kan føle seg overveldende. ”

I utgangspunktet vil verdens evne til å løse helsekrisen sannsynligvis avgjøre alvorlighetsgraden og varigheten av den økonomiske krisen. Men det vil komme et stadium etter pandemien, der fokus dreier seg om å gjenoppbygge samfunn og bygge økonomien etter koronavirus, bedre og mer bærekraftig for alle. ”

”Jeg tror at langsiktige megatrender - som bærekraft, etterspørsel etter energi, urbanisering, økt levestandard, aldrende og voksende befolkning og digitalisering - vil fortsette i en eller annen form. Dette vil øke veksten i etterspørselen etter avanserte materialer fra Elkem, inkludert silisium, silikoner og karbonløsninger. Så vi ser fremdeles gode muligheter fremover - så lenge vi holder oss til vår visjon: Avanserte materialer som former fremtiden, og tilføyer verdien til våre interessenter globalt. ”


For mer informasjon:

Odd-Geir Lyngstad, VP Finans & Investor Relations
Tlf: 976 72 806
E-post: odd-geir.lyngstad@elkem.no
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.04.2020 kl 11:41 5520

Disse berolige ord samt utbytte burde puste en del fond i ryggen nå til kjøp.
Elkem burde gå 70 - 80 % nå.

Ha en fantastisk påske eiere av Elkem. Vi kommer sterk tilbake.

Mvh Barbro
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.04.2020 kl 12:23 5460

Sjefen sier: Vår økonomiske stilling er fortsatt solid, med god likviditet og en sterk kapitalstruktur. ”

Er det ikke det man bør se etter i et børsselskap?
Tenk det ordrereserven når det løsner.
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.04.2020 kl 13:12 5151

At Sjefen selv ser lys i tunnelen bør markedet reagere kraftig på fremover.

Sitat:
Dette vil øke veksten i etterspørselen etter avanserte materialer fra Elkem, inkludert silisium, silikoner og karbonløsninger. Så vi ser fremdeles gode muligheter fremover - så lenge vi holder oss til vår visjon: Avanserte materialer som former fremtiden, og tilføyer verdien til våre interessenter globalt. ”
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
jallapen
10.04.2020 kl 14:33 5068

Meget bra, takk for informasjon:) God påske
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.04.2020 kl 15:00 5016

jallapen.
Takk det samme til deg også.

Vi ser i dag at de fleste analytikere roper at børsen er steget for mye.
Lager vi et tankespill så har få av de vært med på den siste oppturen.
De ønsker en ny sjanse.
Derfor velger de å slakte gode Norske selskaper. I håp om å vinne. Forkastelig. Elkem vil gå tre gangeren.
Jeg gjentar mitt kurs mål på 80 Nok.
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
optimist68
10.04.2020 kl 15:25 4978

Ja, har tatt noen "lodd" og satser på at kursen skal videre opp. Flere som har anbefalt Elkem. Kommer vi raskt tilbake til 25 i første omgang er jeg fornøyd. 80 er nok litt frem i tid men tenkt den dagen om det skjer -:)
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.04.2020 kl 15:34 4959

optimist68
Jeg vet ikke hvor godt du kjenner til selskapet. Gå inn på hjemmesiden til Elkem og søk deg rundt. De er fremst globalt på sin teknologi.
Elkem leverer feks til Tesla. Se på fabrikken Tesla bygger i Kina.
Elkem sine spesialsiliconer til utstyr i helsevesenet globalt går så det griner. Her er prisene høyre en på vanlige siliconer.
Jeg ber deg lese brevet fra Sjefen to og tre ganger. Det er få selskaper som står bedre stilt en oss. Oppkjøp av selskaper kommer . Vi trenger ikke låne i bang pga at vi har penger på bok. Veksten framover vil bli enorm. Elkem må nå prises som et Vektselskap.
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.04.2020 kl 15:40 4942

Selv valgte jeg når kursen var i bunn og belåne min portefølje 100%. Det ga meg et snitt på 13,80. Så min gevinst er god.
Jeg mener oppriktig som investor at Elkem bør og må prises etter påsken til 40 nok pr aksje etter de vi vet nå.
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
optimist68
10.04.2020 kl 15:46 4923

Barbro
Jada, jeg har vært inne og sett og lest intervjuet. Jeg er meget positiv til Elkem og har god tro om at kursen skal opp når Corona situasjonen roer seg. Tror også med dagens situasjon Elkem kan overraske positivt og få ett løft kortsiktig mot 20 kr. God påske!
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.04.2020 kl 15:49 4917

oå68
Ikke bare les intervjuet men om alle divensjonene til selskapet vi eier.
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.04.2020 kl 18:09 4569

Oslo 14. april 2020: Elkem ASA har nå lagt ned det tidligere kunngjorte anskaffelsen av Polysil, en ledende kinesisk silikonelastomer og harpiks-produsent.

Polysil har sterke posisjoner innen babypleie og matvare silikoner, samt silikonprodukter for elektronikk- og medisinmarkedene. Polysil og Elkems komplementære produkt- og markedsposisjoner gir en solid plattform for videre spesialisering og vekst i Kina og globalt.

"Vi fortsetter å utvikle Elkems konkurranseposisjoner, samtidig som vi jobber for å sikre vår virksomhet i lys av coronavirus-situasjonen. Den økonomiske avslutningen av oppkjøpet av Polysil representerer en viktig milepæl, og styrker vår posisjon innen spesialiserte silikonsegmenter i Kina, i tråd med vår vekst- og spesialiseringsstrategi. Dagens makromiljø fremhever verdien av å være en global spesialitetsaktør på tvers av regioner, sier Michael Koenig, administrerende direktør i Elkem ASA.

Cirka 90 prosent av Polysils inntekter genereres i Kina, først og fremst i Sør-Kina. Elkems evner og posisjoner i andre deler av Kina og internasjonalt gir en solid plattform for Polysils produkter og videre vekst. Elkems produksjon i Kina er tilbake rundt normale kapasitetsnivåer, etter å ha opplevd forsinket oppstart etter kinesisk nyttår på grunn av koronavirussituasjonen.

“Polysils produkter og markedsposisjoner innen mat, babypleie, elektronikk og medisinske markeder komplementerer Elkem. Det er et betydelig potensial i å bruke Polysils high-end flytende silikonegummi og trykkfølsomme limspesialitetsposisjoner og i å videreutvikle både produkter og markeder. Polysils sterke forsknings- og utviklingsevne vil være svært viktig for utvikling av produkter for både det kinesiske markedet og globalt. Dette fortsetter også i det nåværende makromiljøet, sier Frederic Jacquin, seniordirektør for Elkems divisjon Silicones.

Polysil har mer enn 350 ansatte lokalisert i Zhongshan i Guangdong, Kina. Selskapet har ledende teknologiposisjoner innen produksjon og utvikling av Heat Cured Rubber (HCR), Liquid Silicone Rubber (LSR) og spesialharpiks og Pressure Sensitive Adhesives (PSA). Polysil har to produksjonsanlegg og et forsknings- og utviklingssenter med mer enn 50 forskere.

“Polysil er spent på å bli medlem av Elkem-familien. Ledergruppen til Polysil er veldig fornøyd med å være med selskapet i neste trinn. Vi er sikre på å videreutvikle og integrere vår virksomhet med Elkems verdensomspennende plattform, gi mer verdi for kundene våre og skape en lysere fremtid sammen, sier Hanyong Ma, nåværende og fremtidig daglig leder for Polysil.

Transaksjonen ble kunngjort 30. desember 2019. I 2019 leverte Polysil en samlet driftsinntekt på 624 millioner RMB med en resultat etter skatt på 95 millioner RMB. Selskapene har avtalt en bedriftsverdi for Polysil på opptil 941 millioner RMB, inkludert potensiell uttjening avhengig av forhåndsavtalte parametere.

Alle regulatoriske godkjenninger for ervervet er avsluttet og oppgjøret av transaksjonen skjedde 1. april 2020. Polysil vil bli konsolidert i Elkems regnskap med virkning fra 1. april 2020.

For mer informasjon:

Odd-Geir Lyngstad, VP Finans & Investor Relations
Tlf: 976 72 806
E-post: odd-geir.lyngstad@elkem.no

Fredrik Norman, administrerende direktør Corporate Communications & Public Affairs

Oslo, 14 April 2020: Elkem ASA has now closed the previously announced acquisition of Polysil, a leading Chinese silicone elastomer and resins material manufacturer.

Polysil has strong positions in baby care and food grade silicones, as well as silicone products for the electronics and medical markets. Polysil and Elkem's complementary product and market positions provide a solid platform for further specialisation and growth in China and globally.

“We continue to develop Elkem’s competitive positions, at the same time as we work to safeguard our business in light of the coronavirus situation. The financial closing of the Polysil acquisition represents an important milestone, strengthening our position in specialised silicones segments in China, in line with our growth and specialisation strategy. Today’s macro environment highlights the value of being a global specialty player across regions,” says Michael Koenig, CEO of Elkem ASA.

Approximately 90 per cent of Polysil's revenues are generated in China, primarily in South China. Elkem's capabilities and positions in other parts of China and internationally provide a solid platform for Polysil's products and further growth. Elkem’s production in China is back around normal capacity levels, after experiencing delayed start-up after Chinese New Year due to the coronavirus situation.

“Polysil's products and market positions in food, baby care, electronics and medical markets are complementary to Elkem. There is significant potential in utilising Polysil's high-end liquid silicones rubber and pressure sensitive adhesives specialty positions and in further developing both products and markets. Polysil's strong research and development capabilities will be very important for development of products for both the Chinese market and globally. This continues also in the current macro environment,” says Frederic Jacquin, Senior Vice President for Elkem’s Silicones division.

Polysil has more than 350 employees located in Zhongshan in Guangdong, China. The company has leading technology positions in production and development of Heat Cured Rubber (HCR), Liquid Silicone Rubber (LSR) and specialty resin and Pressure Sensitive Adhesives (PSA). Polysil has two production facilities and a research and development centre with more than 50 scientists.

“Polysil is excited to join the Elkem family. The management team of Polysil is very pleased to stay with the company in the next stage. We are confident to further develop and integrate our business with Elkem’s worldwide platform, bring more value to our customers, and create a brighter future together,” says Hanyong Ma, the current and future general manager of Polysil.

The transaction was announced 30 December 2019. In 2019, Polysil delivered a total operating revenue of RMB 624 million with earnings after tax of RMB 95 million. The companies have agreed an enterprise value for Polysil of up to RMB 941 million, including potential earn-out dependent on pre-agreed parameters.

All regulatory approvals for the acquisition have been concluded and the settlement of the transaction took place 1 April 2020. Polysil will be consolidated into Elkem's financial statement with effect from 1 April 2020.

For further information:

Odd-Geir Lyngstad, VP Finance & Investor Relations
Tel: +47 976 72 806
Email: odd-geir.lyngstad@elkem.no

Fredrik Norman, VP Corporate Communications & Public Affairs
Tel: +47 918 66 567
Email: fredrik.norman@elkem.no

Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
Janusen88
14.04.2020 kl 18:11 4563

Leste dette idag Barbro, og solgte for å kjøpe Elkem🤗 Elkem vi nå nye høyder med tiden🥰
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
1rusken2
15.04.2020 kl 12:14 4256

Ja da er i hvert fall utbytte på plass, Elkem opprettholder utbytte på 0,60 kr, vil tro at denne skal oppover.
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.04.2020 kl 13:51 4039

Markedet kan snu i disse dager nå. 17 tallet kan kortsiktig være toppen tror jeg.
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
sveipen
16.04.2020 kl 20:14 3864

Var over 17 i dag, så skal du inn på gode kurser er det bare å kjøpe nå. Er ganske sikker på at denne skal oppover. Bunnen er nok passert. Bare ss som tror denne skal ned.
Den skal opp, med kursmål 30 ila. året.
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.04.2020 kl 20:43 3807

Punkt 12 i Generalforsamlingen er for meg god lesning.
Legg merke til at den er gitt i et år fram i tid.
Min mistanke om et Elefantkjøp kan komme.
Det vil i tilfelle bli et case som vil bringe selskapet til nye høyder.

12 Fullmakt til styret til å forhøye aksjekapitalen med opp til 10 prosent
For å gi styret finansiell fleksibilitet og for å sikre hurtig tilgang til markedet ved et eventuelt oppkjøp med
vederlag i aksjer eller for andre generelle selskapsformål, foreslår styret at det gis fullmakt til å forhøye
Selskapets aksjekapital. Styret foreslår at det gis en fullmakt på inntil 10% av Selskapets nåværende aksjekapital. For å bruke fullmakten på best mulig kommersiell måte, kan det i enkelte situasjoner være aktuelt å foreta en rettet emisjon til enkelte navngitte personer eller selskaper. Det kan også være aktuelt
å bruke fullmakten ved oppkjøp av virksomhet/eiendeler mot at det utstedes aksjer som vederlag. Det
foreslås derfor også at styret gis fullmakt til å fravike aksjeeiernes fortrinnsrett ved bruk av fullmakten.
Styret foreslår at generalforsamlingen treffer følgende vedtak:
(i) I henhold til allmennaksjeloven § 10-14 gis styret fullmakt til å forhøye Selskapets aksjekapital med
et beløp opp til NOK 290 655 172 – tilsvarende 10% av den nåværende aksjekapital.
(ii) Fullmakten er gyldig frem til Selskapets ordinære generalforsamling i 2021, men ikke lenger enn
frem til og inkludert 30. juni 2021.
(iii) Aksjeeiernes fortrinnsrett til de nye aksjene i henhold til allmennaksjeloven § 10-4 kan fravikes.
(iv) Fullmakten gjelder også kapitalforhøyelse ved innskudd i annet enn penger i henhold til
allmennaksjeloven § 10-2.
(v) Fullmakten gjelder også kapitalforhøyelse i forbindelse med fusjoner i henhold til i
allmennaksjeloven § 13-5.
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.04.2020 kl 11:11 3486

Da har vi hatt en fantastisk uke.
Jeg håper de som kjøpte på 20 tallet snittet seg ned på bunnnivået.
Det vi må se fram til nå er Q1 og hva ledelsen sier.
Kina er oppe å går så jeg velger å tro at vi vil få en rekke positive uttalelser.
Tvi tvi.
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
Joppe84
18.04.2020 kl 12:33 3429

Det meste av historiske data antyder vi skal teste bunnen en gang til. Om det blir om 2 uker eller 6 måneder, hvem vet. Men når det skjer vil du kunne plukke Elkem langt under dagens nivå. Absolutt ingen grunn til å plukke sykliske selskaper akkurat nå, med mindre du er skråsikker på at ny børsnedgang ikke kommer.
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.04.2020 kl 11:42 3169

Joppe84
Hvis vi skal teste en ny bunn på verdens børser så vil alle aksjer gå ned.
For Elkem sin del så har de mye av omsetningen i Kina.
Lederen i Kina har bedt sine Kvinner og Menn om å gå til arbeide.
Arbeidsmoralen i Kina er høy. Det Kinesiske folk har fått beskjed om å løfte landet tilbake. Tro meg Joppe det vil de gjøre.
Det meste av fabriker er oppe å går der nå. Vi kommer til å få se tall som vi aldri har sett før fra Q1 til Q3.

Mitt i dette store svære Kina med sine millioner av arbeidere og ti tusener av fabrikker ligger Elkem.
Som leverandør av kjerneproduktene som veldig mange av Kinas fabrikker trenger for å produsere sine produkter.

Elkem har slått tilbake tidligere. Elkem vil slå tilbake i framtiden.
Hvorfor : Elkem er globalt. Elkem er verdensledende. Elkem har de beste folkene. Elkem har en meget god og sunn økonomi.
Elkem kan ta oppkjøp på strak arm. Elkem tjener penger.
---------------------------------------------------------------------------
I den komande handelen skal Elkem overta to produksjonsfabrikkar og eit forskings- og utviklingssenter i provinsen Guangdong i Kina. Selskapet som Elkem no kjøper, har vore privateigd og hatt god lønsemd.

Den utviklinga spår Elkem-leiinga vil halde fram, og at oppkjøpet vil hjelpe Polysil med å vekse vidare i framtida.

Det er særleg innan elektronikk og produksjon av medisinsk utstyr at produkta til Polysil er etterspurde.
------------------------------------------------------------------------------
Elkem Thamshavn er et smelteverk som ligger rett nord for Orkanger, og som var et av de første i verden som tok i bruk et nytt energigjenvinningssystem. Dette systemet gjenvinner rundt 30 prosent av elektrisiteten som brukes, og hele smelteverket er et av de aller mest moderne av sitt slag i verden.

Resultatet: Massive, betydningsfulle prosjekter, verden rundt. Mange av disse hadde trolig vært vanskelige å gjennomføre uten Elkem.

For eksempel - materialer som skal tåle å brukes i det ekstreme miljøet i Nordsjøen eller det Kaspiske hav, under boring av oljebrønner og vedlikehold av disse.

Eller enda større: Elkems løsninger brukes i verdens høyeste skyskraper, Burj Khalifa i Dubai (der det kreves ekstremt holdbar betong), noen av verdens lengste bruer og meget krevende tunnelprosjekter - blant annet Crossrail-prosjektet under London, som vil effektivisere jernbanetransporten under storbyen.
------------------------------------------------------------------------
Hvis jeg får rett i det vil spesielt verdiaksjer, som det fins mange av innen sykliske industrier blant annet, få et oppsving.
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
nucleus
19.04.2020 kl 18:54 2975

Noen som hørt noe om Elkem pilot prosjektet med batteri graffit? Var jo omtalt som 65 miljoner kr satsing, i juni år 2019. Veit likeså at staten har bidratt med ennå mere penger på prosjektet, (var det ikke 50 miljoner kr?). Elkem Salten, er jo uten tvil under spennende utvikling /utbedringer. Nye ovner, så energi gjennviningsanlegg. En omfattende investering for 1,25 miljarder kr, (inkludert nye ovner). Skal jo bli ferdig i løpet av år 2020.
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
nucleus
23.04.2020 kl 10:41 2560

Folk avventer vel til 8 mai nå. Q1 rapport og guiding fremover.
Redigert 21.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare