Gjennomsnittsalderen på de døde av korona er 84 år, mennesker -

Slettet bruker
MUML 08.04.2020 kl 16:58 922

som hadde avgått uansett? Og for dette skapes det allverdens tragedier, som mye mer skadelig, enn og ende som avdød.

Gjennomsnittsalderen på de døde av koronaviruset i Norge er 84 år, kommer det frem under dagens pressekonferanse.

https://www.nettavisen.no/nyheter/siste-nytt-om-koronakrisen-i-norge/3423951205.html

Slettet bruker
08.04.2020 kl 17:12 912

Kunne vært interessant med statistikk over selvmord så langt, om det er noen økning nå pga isolasjonen.
Slettet bruker
08.04.2020 kl 17:15 910

Aldri har så få, gjort så mye ugagn for så mange! Våre "folkevalgte" her i Verdens beste og rikeste land har selv ikke annet å tilby de kommende slekter/generasjoner, enn det løfte om at de ikke kommer seg inn på boligmarkedet? De må også arbeide mer og lenger. (Tiltros for en abortlov som bosser 2 store skoleklasser daglig). Noe pensjon trenger de heller ikke å påregne. Norske folkevalgte har skuslet vekk eventyrlige verdier og omgjort folket sitt, til det mest forgjeldete i hele verden. Det norske folk er et demografisk ødelagt folk, og fremstår nå som folk gjør etter en Pandemi og borgerkrig.

Det er et gamlehjem og er utdøende folk. For de restoverlevende står alt og faller boligprisgjeldsveksten og prisen på råvarer/oljen, slik som koloniene i Afrika er helt avhengig av. Men der de er folkerike og kriger på svære arealer, i Afrika har nordmenn ifølge konge og regjering plass til alle dem som ellers bor trangt (der de kriger) i Afrika på enorme arealer?
Redigert 08.04.2020 kl 17:42 Du må logge inn for å svare
Fjordgubben
08.04.2020 kl 17:29 888

Man hører stadig uttalelser som f.eks "om man til slutt bare kan redde EN person så er alt dette verdt det".

Det høres jo veldig edelt ut å si noe slikt, men er en uttalelse som i den virklige verden ikke henger på greip, for den som har opplevd å ha gamle foreldre som dør fordi helsevesenet mellom linjene sier at de ikke har ressurser til å redde din mor fordi "hun er for gammel", for det er dette som er realiteten.

Klart man må fordele ressursene nogenlunde rettferdig utover, for å sette det heeeeelt på spissen; man kan jo godt redde livet til EN 98 år gammel person, og betale 1 milliard til dette formålet og således forlenge livet til denne personen med f.eks et par år eller lenger, eller man kan bruke den samme milliarden til å redde livene til 1000 personer mellom 20-50 som f.eks har kreft, hva velger man?

Samme her, man stenger ned hele samfunn, med resultat at økonomien går i kjelleren, folk begår selvmord, vold i samfunnet kan risikere å øke og man på sikt vil skade det økonomiske grunnlaget for helsevesenet for ikke å snakke om alt mulig annet.

Noen må få ut fingeren å se helheten før det blir gjort varig skade på det ene og det endre.

Greit man har større problemer i Italia, Spania, New York pga en rekke ting som man ikke har problemer med f.eks i Norge.

Så når tallet på døde begynner å gå nedover må man sørge for å åpne opp i galskapen.

Det er til nå under 100 som er døde av corona, mens det f.eks er 650 selvmord pr år bare i Norge.
Redigert 08.04.2020 kl 17:46 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.04.2020 kl 17:46 871

Dette intervjuet med en tysk lege og ekspert er egentlig skremmende. Ikke bare sier han at det egentlig ikke finnes noen korona-epidemi, men at behandlingen av pasientene, en behandling som bryter ned immunforsvaret, kan være medvirkende årsak til at mange dør, særlig i land med mange multiresistente bakterier.

Testene er nå så følsomme at en får koronautslag selv om en ikke har sykdommen. Han antyder at mer enn 50% kan gi falske utslag.
Hvis ikke dødeligheten som helhet i befolkningen går opp har vi ingen dødelig epidemi. Dette anser jeg som hans viktigste poeng.

På bakgrunn av en enkelt pasient-kasus fremlagt i det britiske prestisjetunge legetidsskriftet «The Lancet» stiller han spørsmål om ikke en del pasienter i Italia dør av behandlingen for Korona, som svekker immunforsvaret deres og ikke av Koronaen selv.

https://midtifleisen.wordpress.com/2020/04/05/interview-with-dr-claus-kohnlein/

https://www.derimot.no/tysk-spesialist-dodelighetsraten-er-ikke-okt-har-vi-en-epidemi/
Slettet bruker
08.04.2020 kl 17:48 866


Mange dør av antibiotikaresistens
Hvorfor er dødeligheten blant koronapasienter i land som Italia, Spania og Frankrike så høy? Det er flere årsaker. En av dem er at mange ikke dør av viruslungebetennelsen, som er mild, men av en uhelberedelig, etterfølgende multiresistent bakterieinfeksjon.

https://www.derimot.no/den-viktigste-medisinen-mot-korona-har-vi-immunforsvaret/
Slettet bruker
08.04.2020 kl 17:49 861

Fagfolk har lenge advart mot multiresistens som en økende helsetrussel. Vi kan dessverre se konturene av et helsevesen som blir like hjelpeløst – og livsfarlig for pasientene – som i tiden før penicellinet ble oppfunnet. Korona gir en mild sykdom hos de aller fleste, ofte uten symptomer.

https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/awEP27/derfor-tar-koronaviruset-saa-mange-liv-i-italia-erik-martiniussen
Fjordgubben
08.04.2020 kl 17:52 855

Det er interessant at tall for totale antall døde ikke er offentliggjort, det er jo dette tallet som er det mest interessante.

Ettersom jeg har forstått dør det ca 40.000 mennesker i Norge i året, ca 750-800 personer i uka.

Så hvordan ligger man an nå? Dør det vesentlig flere pr uke enn det som er normalt? Det skulle jeg likt å vite.

Men ettersom det kun er ca 100 som hittil er døde pga corona siste måned vil jeg tro at dette relativt lave tallet sannsynligvis ikke har gjort noen store endringer på antall døde fra uke til uke, husk at dette som regel er eldre folk som er i risikosonen for å dø uansett, av vanlig influensa, vanlig lungebetennelse etc etc.
CS_invest
08.04.2020 kl 18:27 828

Ja, det er sikkert bare normal influensa. Og like normalt med kjølekontainere i NY til at stable lik i - og at reservere parker for massegraver...

De kokko har gode tider nå hvor psykiatrien er nedstengt!
Fjordgubben
08.04.2020 kl 18:37 821

Har ikke sagt det.

Men det er uansett en god ide å publisere det totale tallet på døde, slik at man virkelig kan sammenligne mot et såkalt normalt år.

Man vet jo ikke om det f.eks nå er berydelig færre som dør av vanlig lungebetennelse og vanlig influensa, slik at det totale tallet på døde bare er litt over et normalt år.

Forøvrig ble Norge nevnt nettopp på BBC 4 radio i UK, Norge har som eneste land nå publisert tall på arbeidsledige, et tall på "godt over 10%", når var ledigheten så høy sist gang i Norge, man må vel tilbake på 30-tallet? Også interessant å se at ingen norske aviser foreløbig skriver om at antall ledige nå er på over 10%?

Politikeren ble spurt om hva UK nå gjør for ikke å havne i samme situasjon, svaret var det vanlige babbelet uten at spørsmålet fikk noe svar. I realiteten er nok ledighten i UK minst like høy som i Norge, men pga at man ikke har noen tall lever man vel i villfarelsen at det ikke er så gale hittil....
Redigert 08.04.2020 kl 18:43 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.04.2020 kl 18:58 808

Brannvesenet i New York har rapportert om ca 400% økning av folk som dør hjemme enn normalt de siste ukene. De offisielle tallene nærmere 1000%.

Staggering Surge Of NYers Dying In Their Homes Suggests City Is Undercounting Coronavirus Fatalities

But another 200 city residents are now dying at home each day, compared to 20 to 25 such deaths before the pandemic, said Aja Worthy-Davis, a spokeswoman for the medical examiner’s office. And an untold number of them are unconfirmed.

https://gothamist.com/news/surge-number-new-yorkers-dying-home-officials-suspect-undercount-covid-19-related-deaths
Slettet bruker
08.04.2020 kl 19:00 803

multiresistent bakterieinfeksjon....

Eat Gunhild Stordalen. «Bayer er et av verdens største farmasøytiske selskaper. Også etterkommer etter IG Farben. Har kjøpt Monsanto». https://steigan.no/2019/06/gunhild-stordalen-og-hennes-eat-milliardaerer/
Slettet bruker
08.04.2020 kl 19:06 792

Man blir hva man spiser?

Industrielt jordbruk har utarmet og forgiftet jordsmonnet i ekstrem grad. Det er eksperter som hevder at så mye som 90 % av mineralforekomstene og vitalstoffene i landbruksjorden i USA er forsvunnet. I tillegg kommer ekstreme grad av toksiske sprøytemidler som svekker vitalitet i natur og hos mennesker i ekstrem grad……
USA står inne i en ekstrem autisme-utvikling. Vitenskapelige prognoser (fra bl.a. MIT ) indikerer at hvis veksttakten fortsetter som i dag, vil 50% av amerikanske barn være autister i 2032 og i 2035 alle som en!. Det store elefanten i rommet er vaksiners sannsynlig store medvirkning til denne katastrofale utviklingen. Sprøytemidler i landbruket er også assosiert med autismefare og en rekke andre toksiner må vi anta. Selv om det kommer mer og mer dokumentasjon som viser nevnte sammenhenger, lar man heller amerikanske barn gå en holocoust-skjebne i møte. Trump kjenner til dette, lovet å gjøre noe med dette i valgkampen. Men her er mektige interesser inne. Det fortelles at det finnes flere lobbyister fra farmaindustrien i Washington enn parlamentarikere.
Slettet bruker
08.04.2020 kl 19:08 786

«Det trengs en revolusjon i verdens matvareproduksjon, men den må komme nedenfra og den må rette seg mot de samme kapitalkreftene som nå sier at de skal frelse oss.» Nå når de selv trenger frelse, slik de mange ganger før er blitt frelst, og av hvem tror dere? Dere selv..........
Redigert 08.04.2020 kl 19:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.04.2020 kl 04:35 748

«…rammer først og fremst den vanlige befolkningen: barn, eldre, syke, ja hele befolkningen».

I disse Korona-tider og frykt for mange døde; Norge står støtt bak USA sine sanksjoner!
Har Norges regjering moral , eller kun dobbeltmoral?
Er den norske befolkningen rasister ( eller sauer?), siden de ikke kaster en regjering som godtar og står bak drap på folk fra andre nasjoner, – men er hysterisk redd for sin egen død? https://www.derimot.no/sterk-kritikk-fra-filmskaperen-oliver-stone-vil-ikke-lette-pa-sanksjonene-under-korona-epidemien/
Slettet bruker
09.04.2020 kl 04:37 747

USA sier at koronaen kommer fra Kina. Kineserne tror motsatt: Viruset kommer fra et biokjemisk våpensenter i USA.

Propagandaen rundt førstekilden til covid-19-viruset (korona): CIA driver kampanje, som presenteres som «ny-informasjon», og sier Covid-19 har sin opprinnelse i Kina. Russland vil på samme tid avsløre kampanjen som et US-amerikansk komplott. https://www.derimot.no/usa-sier-at-koronaen-kommer-fra-kina-kineserne-tror-motsatt-viruset-kommer-fra-et-biokjemisk-vapensenter-i-usa/
Fluefiskeren
09.04.2020 kl 11:52 707

Jeg tror ikke Kina mener dette innerst inne. Det ble funnet koronavirus på disse forferdelige markedene. Kina blir fornærmet over enhver kritikk, og det at Trump lenge kalte viruset for Kina-viruset var nok til at de prøver å slå tilbake. Tror ikke det er mange som tror på deres konspirasjon.
Slettet bruker
09.04.2020 kl 12:26 693

Ti år med GM soya og glyfosat forgiftning har eskalert satsene for kreft og fødselsdefekter. Claire Robinson. Argentina har blitt et gigantisk eksperiment i oppdrett genmodifisert (GM) Roundup Ready (RR) soya, konstruert for å være tolerant for Roundup, Monsanto`s formulering av ugressmiddelet glyfosat. To år etter at de første store avlinger av RR soya i landet, beboere og leger i soya produserende områder begynte å rapportere alvorlige helseeffekter fra glyfosat sprøyting, inkludert høy forekomst av misdannelser samt infertilitet, dødfødsler, spontanaborter, og kreft. Miljøeffekter inkluderer drepte mat avlinger og husdyr og bekker strødd med død fisk. - ISIS Institute of Science in Society ("Argentina`s Roundup menneskelig tragedie")
Slettet bruker
09.04.2020 kl 12:29 689

Trump lenge kalte viruset for Kina-viruset? Det oppsto i den kinesiske byen Wuhan etter amerikanske sportsutøvere hadde besøkt byen. https://no.wikipedia.org/wiki/Wuhan
Slettet bruker
09.04.2020 kl 12:35 684

Det er vel litt mer sannsynlig at viruset har lekket fra laboratoriet i Wuhan som forsket på Corona virus, enn at amerikanske sportsutøvere hadde med seg viruset dit...
Fluefiskeren
09.04.2020 kl 13:22 666

Slutter ikke å forundre over alle disse som kommer med sammenligninger mellom korona og influensa og vanlig naturlig dødelighet.

For meg er det helt uforståelig at man ikke forstår at antall koronadødsfall hadde vært ekstremt mye høyere uten alle de strenge tiltakene som er gjort. Vi hadde helt sikkert snakket atskillige hundretusener døde. Sannsynligvis over en million allerede nå. Vi ser at land som tok lett på det i starten som Italia, Spania, USA og Storbritania er de som er hardest rammet. Det har nå ført til tiltak som er ekstremt strenge. I Norge er det full frihet i forhold. Det gledelig er at det nå ser ut til å flate ut litt i disse landene etter tiltakene kom. Isolasjon fungerer altså. Det burde ikke komme som noen overraskelse.
Redigert 09.04.2020 kl 13:24 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
09.04.2020 kl 13:33 660

Jeg vil også oppfordre alle til å se på denne videoen. Her forklares forskjellen mellom korona og influensa på en lettfattelig måte.

https://www.dagbladet.no/nyheter/fhi-disse-tiltakene-bor-revurderes/72344626
Fjordgubben
09.04.2020 kl 15:32 649

Tviler ikke på at det er mye rett i det du sier, uansett hadde det vært interessant å se tall på totalt antall døde.
Fluefiskeren
09.04.2020 kl 15:56 643

Du har jo denne her som viser det. Eller stoler du ikke på den, Er nok det beste vi har. Denne viser 89426 døde, men det har blitt opplyst nå at 90 000 har blitt passert. 100 000 passeres nok innen påsken er over.

EDIT Glemte linken

https://www.worldometers.info/coronavirus/
Redigert 09.04.2020 kl 15:57 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
09.04.2020 kl 16:06 636

Mer om immunitet

«Sør-Korea: Friskmeldte får påvist viruset på nytt»

https://www.tv2.no/nyheter/11367270/

Det er en skikkelig djevel som har angrepet verden.Burde få store konsekvenser for Kina som aldri vil gi seg med disse dyremarkedene. Burde boikottes når det gjelder handel, men alle vet at det ikke blir noe av dessverre. Det er ikke mange som tør å kritisere landet lenger en gang. De fremstår som utrolig hårsåre. Disse dyremarkedene sprer ikke bare virus. Det handles med utryddingstruede dyrearter og det er dyreplageri av en annen verden. Og menneskerettigheter trenger jeg vel ikke å nevne en gang.

Fluefiskeren
09.04.2020 kl 22:25 613

Bare siden jeg skrev dette har antall døde økt til 94 720. Her går det unna og 100 000 døde blir nok passert i morgen kveld.

Tør ikke tenke på hva tallet hadde vært uten tiltakene.

Færre og færre snakker om at Korona er en mild influensa nå heldigvis.

EDIT: Og noen overdriver den andre veien. Trump sin smittevernekspert:

« For å være helt ærlig, så mener jeg at at folk aldri bør ta hverandre i hendene igjen, noen sinne. Det vil ikke bare være bra for å forhindre koronasmitte, men det vil også få tallene på influensa til å synke dramatisk i dette landet, sier han til Wall Street Journal.»

https://www.nettavisen.no/nyheter/i-new-york-er-ansiktsmasker-den-nye-normalen---na-advarer-smittevernekspert-ogsa-mot-a-handhilse/3423951660.html

Temmelig ekstrem uttalelse. Aldri håndhilse på noen i all fremtid.....

Redigert 09.04.2020 kl 22:30 Du må logge inn for å svare